Vezetőváltás történt a ZFW Hortiservice Kft.-nél, amely a zöldségvetőmag-kereskedelem, tápanyag-utánpótlás, és a szermaradékok nélküli növényvédelem területének jelentős szereplője.

kertészet

Rózsa Tamás és Fülei Zoltán – fotó: ZFW Hortiservice Kft.

Az alapító, Fülei Zoltán közel 15 év után adja át pozícióját Rózsa Tamásnak, aki eddig is kulcsszerepet játszott a vállalat növekedésében és sikerében. Rózsa Tamás mostantól ügyvezetőként folytatja munkáját, ami lehetőséget biztosít a cég számára, hogy stabil alapokra építve tovább erősítse piaci pozícióját, miközben megőrzi alapvető értékeit és jövőképét.

Fülei Zoltán, a ZFW Hortiservice Kft. alapítója, több mint 35 évnyi szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelyet a hazai és nemzetközi piacon egyaránt sikeresen kamatoztatott. Ezen átfogó tapasztalatai birtokában döntött úgy, hogy 2010-ben megalapítja a ZFW Hortiservice Kft.-t, amely azóta stabil szereplővé vált a hazai mezőgazdasági inputanyagok területén.

A vállalat alapításától kezdve Fülei Zoltán az innovációra és fenntarthatóságra helyezte a hangsúlyt, olyan megoldásokat kínálva a magyar mezőgazdaságnak, amelyek hosszú távon is elősegítik az ágazat szereplőinek eredményes működését.

Az ügyvezetői feladatok átadása egy több mint két évig tartó, tudatosan megtervezett és alaposan átgondolt folyamat eredményeként valósult meg. A hosszú átmeneti időszak lehetőséget biztosított arra, hogy az új ügyvezető, Rózsa Tamás, aki már több éve aktívan részt vesz a cég irányításában, fokozatosan vegye át a vezetői feladatokat, biztosítva a zökkenőmentes váltást és a vállalat működésének folytonosságát.

Rózsa Tamás kertészmérnöki diplomáját a kecskeméti Neumann János Egyetemen szerezte, majd tanulmányait követően pályafutását a ZFW Hortiservice Kft.-nél kezdte, ahol az elmúlt több mint nyolc év során egyre mélyebb szakmai tapasztalatra tett szert.

Ez idő alatt folyamatosan fejlesztette szakmai tudását és jelentős mértékben hozzájárult a vállalat sikeréhez, meghatározó szerepet játszva a cég működésében és fejlődésében.