Berti TA/MI 145 rézsűmulcsozó raktárkészletről

Kompakt, multifunkciós padkakasza, ami 50-90 LE teljesítményű traktorokhoz elérhető. A traktor mögött és mellett is képes dolgozni, 4-5 cm átmérőjű szárvastagságig zúzza a fás szárakat. Alkalmas füves területek, árokpartok, útszéli területek karbantartására.

Alapfelszereltség:
- 3 pontos függesztőkeret Kat. II. (kérésre Kat. I.); úszó pozícióval és biztonsági csappal
- Lekerekített jobb oldal
- Hidraulikus oldaltolás biztonsági szeleppel
- Hidraulikus dőlésszögállítás úszó pozícióval és biztonsági szeleppel
- Automata szíjfeszítő
- Szabadon futós hajtómű
- Ellenkések
- Hátsó öntisztító szintezőhenger átmérője 139 mm
- Erősített profilú kardántengely
- "P" típusú BERTI® kalapács
- TLT 540 fordulat/perc
- CE minősítés

EURO-JABELMANN seprőgép, úttisztító

Kiváló minőségű, német EURO-JABELMANN gyártmányú seprőgép, traktorra vagy targoncára szerelhető, előre vagy hátra 3 pont felfüggesztéssel. Közterületek, utcák, járdák, udvarok, raktárak, csarnokok, terek tisztán tartására alkalmas takarítóberendezés gyűjtőtartállyal.

BERFALK BM 482 új rézsűkasza

BERFALK BM 482 teljesen olasz gyártású professzionális rézsűkaszák utak, árokszélek, sövényfalak, gyepterületek karbantartására, kommunális feladatok elvégzésére 45-70 LE traktorokhoz.

- Nagy térfogatú 160 l acél olajtartály elektromos ventilátorral működtetett olajhűtővel, szűrővel
- Hidropneumatikus biztonsági szelep az első karon
- Önbeálló (úszó) 1000 mm széles vágófej
- Huzalos (bowdenes) vezérlés, opcionálisan joystick
- Y-késes vagy kalapácsos kivitel
- Minimum 2300 kg és 1700 mm szélességű traktorokhoz (hátsó kerék külső)

Géptípus - Szélesség - Kinyúlás - Gépigény - Tömeg
BM 482 - 1000 mm - 4800 mm 45-70 LE - 832 kg

IGJ FarmerMax F-65 konténerszállító

Kisebb önkormányzatok, vállalkozások számára kommunális és építőipari célú konténerkezelésre kialakított, különböző nagyságú és teherbírású konténerszállító cserefelépítmény, ami különböző pótkocsifajtáinkra felszerelve használható. Sokoldalúsága miatt a pótkocsi más cserefelépítményekkel is felszerelhető. A kétkaros emelőberendezésekkel a különböző emelhető, billenthető hulladékgyűjtő konténer fel- és lerakását, billentését, szállítását lehet elvégezni. Az összes típus kitűnik stabilitásával, megbízhatóságával.
Összsúly: 8600 kg. Raksúly 6500 kg.

Elektromos kommunális seprőgép

Olasz gyártmányú elektromos seprő-szívó gép, kommunális járdatakarító.
Közvetlenül az importőrtől, bemutató célokat szolgált, kevés munkaórával.
Gyalogkíséretű, illetve ráülős munkavégzés.
Seprési szélesség: 130 cm.
Területi teljesítmény: 7500 m2/h.
Gyűjtőkapacitás: 110 l szemetes tartály, szabvány műanyag gyűjtőzsákkal, 14 l víztartály és fúvókák, pórfelverődés-gátlásra.
PM10 szabvány poliészterszűrők (páraálló), automatikus tisztító mechanizmussal.
Használt AGM akkumulátorai 4–5 órás folyamatos munkavégzést tesznek lehetővé (új akkumulátor kérésre megoldható, ami 6-7 munkaórát jelent).
Töltés beépített töltőjével, 220 V fali konnektorról.
Kézi lombszívó-fújó egység, 3 m gégecsővel.

Tartozékok:

- kísérőköcsi (ráülős munkavégzés),
- ergonomikus kézi seprő és szemétszedő csipesz,
- padkarámpa.

Sószóró Pom Motyl N031, 600 kg, kis kiszórású

Függesztett, a traktor 3 pontjára csatlakoztatható sószóró, melynek meghajtása a traktor TLT-jéről történik. Műanyag tartálya és szórólapátjai ellenállóvá teszik a szórandó anyagok roncsoló hatásával szemben. A kihordást egy gumiszalag végzi, melynek köszönhetően olyan anyagok is kiszórhatóak a géppel, amelyek a hagyományos, gravitációs tárcsás szórókkal nem lehetségesek. Egy, a szórótányér felett elhelyezett burkolat szolgálja a biztonságos kis szórásképet. Rendelhető közutakra, kis szórási szélességű és kommunális kivitelben is.

POM MOTYL sószóró 600 l
tartályméret: 0,4 m3
súly: 130 kg
szórásszélesség granulált: 5 m3
szórásszélesség por esetén: 8 m3
szállítási sebesség: 25 km/óra
munkasebesség: 9 km/óra
dózistartomány: 25-1000 kg/ha
szélesség: 1,46 kg/ha
hosszúság: 1,24 m
magasság: 1,3 m

JANSEN LG-1300, levélszívó, lombfúvó, szerelőkeret - IGJ

A Jansen LG-1300 lombrakodó fúvó egy erős szívóegység, amely szerelőkeretet is tartalmaz, így szinte minden rakodótérrel és oldalfallal rendelkező járműre felszerelhető. Gyorsan felszívhatja a leveleket, füvet, papírt és sok minden mást, és közvetlenül az utánfutójára szállíthatja az ürítő kéményen keresztül. A kidobó kémény 4 csavarral 90°-ban elforgatható, és kidobó csappantyúval rendelkezik a légáramlás és a kidobás irányának szabályozására. Az opcionálisan elérhető kidobó hosszabbítónak köszönhetően még a magasabb pótkocsik sem jelentenek problémát.

A Briggs & Stratton megbízható és erős, 13 LE-s benzinmotorja hajtja meg az erős turbinakereket, amely stabil házban található. A turbinakerék Ø 400 mm átmérőjű, és 4 nagy és 4 kis lapáttal van felszerelve, amelyek biztosítják a szívóanyag aprítását és minimális összenyomását. A készülék szívóteljesítménye kb. 3800 m³/h.

Alapfelszereltségként a lapporszívóhoz egy 3 m-es szívótömlő (20 cm átmérőjű) tartozik, stabil szívófejjel, görgőkkel és fogantyúval. A kézi tömlő univerzálisan állítható, és egy támasztó gém stabilizálja, ami jelentősen megkönnyíti a kezelést.

OPCIONÁLIS: További, kb. 3 méter hosszú (Ø 200 mm) szívótömlőt is kínálunk, amely egy rögzítőbilincset tartalmaz, hosszabbításként 149,00 EUR-ért. Lépjen kapcsolatba velünk!

Műszaki adatok:

13 LE benzinmotor, 4-Takt, OHV, 420 ccm, Briggs&Stratton
Üzemanyag: normál benzin
Tartály űrtartalma: 6,5 l
Fogyasztás: kb.1,2 l/óra.
Indító: húzza meg az indítót
Zajfejlődés: kb. 97,5 dB 3600 ford./percnél.
Turbinenrad: Ø 400 mm
Szívási teljesítmény: kb. 3800 m³/h
Opcionális: további kb. 3 m-es szívótömlő rögzítő bilinccsel 149,00 euróért
Méretek összeszerelve: kb. 150x62x125 cm (HxSzxM)
Súly: kb. 79 kg
Súly csomagolással: kb.109 kg

Könnyítse meg a levelek gereblyézésének fáradságos munkáját, és bízzon a Jansen LS-50 levélporszívó teljesítményében és megbízhatóságában.

Levélporszívóink vagy kerti porszívóink óriási szívóerővel rendelkeznek! Mindegy, hogy koszról, levelekről, cigarettacsikkekről vagy szemétről van szó. A készülékek alkalmasak klasszikus őszi használatra, lombgyűjtésre, valamint minden egyéb takarítási munkára, és nagyban megkönnyítik a seprést és a lombgyűjtést. Alapfelszereltségként levélporszívóink gyűjtőzsákkal vagy esetenként szívótömlőkészlettel vannak felszerelve. Ez különösen alkalmas virágágyások és pinceaknák tisztítására.

A felszívott leveleket egy edénybe (gyűjtőzsákba) gyűjtik. A turbinák egyidejűleg aprítják a leveleket is, így azonos térfogattal egy edénnyel megtöltött levélmennyiség sokszorosát lehet kidobni. A még nagyobb kényelem érdekében levélporszívóink saját meghajtóval rendelkeznek. A széles szívófúvókák hatékony munkát tesznek lehetővé. Az extra hosszú szívótömlő még szélesebb körben használható.

Hómaró UEMME YETI HD I 1600 - 1800 - 2100 munkaszélesség

Hómaró UEMME YETI HD I 1600 - 1800 - 2100 munkaszélesség. Több információt a gépről a weboldalunkon találhat. Több mint 300 gép van a kínálatunkban a weboldalunkon.

Univerzális önjáró lombszívó- JANSEN LS-100

Saját meghajtással rendelkezik, és nagyon könnyű kezelni a 63 kg-os tömege ellenére. A robusztus, 6,5 lóerős benzinmotor indítókábellel vagy 220 V-os elektromos indítással indítható.

A porszívó erőteljes motorral, összkerékhajtással, 73 cm-es munkaszélességgel, központi magasságállítással és nagy gyűjtőzsákkal rendelkezik! Széleskörűen használható számos felhasználási területen. Különösen a hozzáadott tömlő hosszúsága nagyon praktikus. Könnyedén eljuthat több hozzáférhetetlen területre is, mint például az élősövények és bokrok alá.

Műszaki adatok:

Munkaszélesség: 73 cm
Indítás: kézi / 220 V-os elektromos indító
Kiegészítők: gyűjtőzsák
A gyűjtőzsák térfogata: 240 l
Sebesség: 2 km/ó saját hajtással, hajtás nélkül gyorsabb
Motor: 4 ütemű 6,5 lóerős benzinmotor
Üzemanyag: benzin
Üzemanyagtartály térfogata: 3,6 l
Fogyasztás: 1,2 l/óra.
Tömeg: 63 kg szárazon
Zajszint: Kb. 108 dB (A)
3 m hosszú szívótömlő
Méretek: 158x76x102 cm (H x Sz x M)

Feltölteni kell 1 liter motorolajjal!

Ezek a porszívók nagy szívóerővel rendelkeznek! Alkalmasak piszok, levél, mogyoró vagy hulladék összegyűjtésésére. Az eszközök alkalmasak klasszikus használatra ősszel levélzet, valamint minden egyéb tisztítással kapcsolatos munkára. A porszívók egy gyűjtőkosárral és egy szívótömlővel vannak felszerelve. Különösen alkalmas virágágyások és föld alatti aknák tisztítására. A zöldet egy edényben gyűjti (gyűjtőkosár). A nagyobb kényelem érdekében ezek a gépek saját meghajtással rendelkeznek. A széles szívótömlő hatékony munkát tesz lehetővé. Még széleskörűbb alkalmazást biztosítanak a nagyon hosszú szívótömlők.

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?