Hirdetés
- Epertermelés új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
- AKG támogatás új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Agrártámogatások kifizetése új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1387 hozzászólás
Válasz #386. hozzászólásra
Milyen tagsági kártya, és milyen anyagi előnyök?
Csak példának: tagja vagyok a SAAB 900 KLUB MAGYARORSZAG Egyesületnek (5000 Ft/év), onnan év elején megjön a bankkártya méretű tagsági amivel a Bárdinál 40%-ot kapok bármire (hogy csak a legnagyobbat említsem). Ez valami. Pedig csak 5-6-an csináljuk az érdemi részt. Az agrárkamara eddig nulla.
Az OMÉK-on közölték velem, hogy adatot kell szolgáltatnom és fizetni.
Az alábbi linken is .....
http://www.agroinform.com/aktualis/Meg-tart-a-tagdijbefizetes-az-agrarkamaranal/20130923-22635/
Íme
Melyik jogszabályban, hol is van ez pontosan leírva?
Úgy néz ki változott valami a tavaszi rendelet értelmezésem óta.
Válasz #384. hozzászólásra
Falugazdász22 onnankezdve,hogy agrárkamarának nem mnb számlaszámavan nemsokmindenrőlvitázhatunk! Amugyis behalt itt a téma! Kamarai tagságot megkaptuk ,mint szamár a fülét! Kamarai tagság előnye emailben küldiértesitést hogy....! Ám Magyarország területén nagyonsok település nemérhetőel internetileg mondjuk adsl telefonvonalon vagy mobi beltéri lefedettség, az nulla! Akkor vitázhatunk a szolgáltatásról ami hasonlit a kéényseprőszolgáltatáshoz! Jöttünk dijatbeszedni de nemseprünk! Mondhatni fiktivszámlázás??? Támogatást ha csinálod "aki nemhivatkozikrád,hogy falugazdászommondta cimszóval" ! Van ez a lehetőség! Csatlakozhatunk fizetős flottához! Mivel beszélhetünk sokmindenről! Ismételtenközlöm nemvagyok ügynök! Fejpénzt nemkapok!
Sajnos megint beugrottamebbe a vitába , de itt nem arról van szó , hogy nics igazad a mobilozás nagyon drága és ezen a téren mindenben teljesen megértelek!! De itt az Agrárkammarákról és annak feladatairól szoktunk értekezni és sokakat nem érdekel a Mobil tenderekről nyított viták kérlek erről más topikban kellene okosabbnál okosabb értekezéseket lefolytatni !
Válasz #371. hozzászólásra
Ám falugazsdas22 manéztem villanyszámlát! elosztói veszteségdij kb 1000Ft vel kevesebb mint amit alhasználtam áramot! Mi is nekik a veszteség?
Ugy a hozzászólásodra mostgőzölökbe!! Tisztelt mobilszolgáltatők ha város hivatalának 4.5 meg fáért adnak flottát! Akkor kb percdij nekik 2 Ft bevan! Csóró kis mezei hőstermelő a 7300 at fizetek előfizetéssel utána jön a számla 213 percért 9300 ról! na ez a lenyulás!!
De falugaszdász 22 köszönöm épitőjellegü kritikádat! Akkor elmagyaráznádnekem mi az amiért pénzfizetésnélkül mint őstermelő nemcsatlakozhatok mobilflottához? Ugymint agrárkamarás vagy mint nektek amivan? Mondjuk NEBIH -eshez? Mert van! Esetleg cáfolod?
Válasz #379. hozzászólásra
Félni nem félek, de ha lehet, inkább kihagyom!
Válasz #378. hozzászólásra
Félsz mégegy anyóstól? Tehát ez a flotta válalkozói meg hőstermelői! Ha olvastátok 8-10 kártya egycégnek!vagy több!
Válasz #377. hozzászólásra
Nnnna, ezért nem akarom, hogy nevedre vegyél.
Válasz #376. hozzászólásra
Bocs de tudod bigámia büntetése a több anyós!
Válasz #375. hozzászólásra
Egyszer már férjhez mentem... Most hogy jól tettem-e vagy sem, inkább nem firtatom.
Válasz #370. hozzászólásra
rilex vegyelek nevemre? Ám felvilágositlak! kicsi iskola flottájában 400 anvannak!szinte egész település!
Vagy 30 hsz szól a telefonos témáról. Nem társaságok hirdetései, csak egyszerűen ez is érdekli az idejárókat, hisz a telefon is már munkaeszköz, s nem mindegy, mennyibe kóstál egy-egy havi telószámla. Szerintem.
Falugaszdász22 nemtelefonoscégvagyok!!! Viszont miért nelehetne nekünkis flotta?
Akit érdekel a mobilflotta! 15.-e után csoportosanalkudok flottakezelővel a belépésin! Addig létszámkellene! Ha mezőgazdasági nagyágyu integrátorok esetleg TÉSZEK ezt nemadják mint a szakszervezetek, Mirőlbeszélünk?!! Ha visszaolvastok akkor itt 15.-ét irtam agrárkamarásflottára! Ami van mondjuk elhiresült birósági végrehajtóknak! ficko43@gmail.com ide irhattok!
Nagyon szomorú amiket itt ezen a fórumon olvasok azt feltételezem ,hogy egy telefonos cég hírdetéseit olvasom ez méltatlan ez elmult hetek vitáihoz ha itt ilyen telefonos üzleti csalógatásokat lehet csak olvasni akkor vége ennek a fórumnak is vagy nyissatok telefonos topikot!!!!!!!!!!!!!!!!{
Válasz #369. hozzászólásra
Még őstermelő sem vagyok....
Válasz #368. hozzászólásra
Rilex beléphetsz! Számhordozás megoldható! de kaptam megint ajánlatot!
Válasz #367. hozzászólásra
Sajnos én erről semmi közelebbit nem tudok. Csak technikai asszisztensként volt szerepem a képbeillesztésben.
Nagyon szeretnék én is belépni, ha lehet, így igen tetszetős az ajánlat.
Válasz #366. hozzászólásra
erre én is beneveznék két (vagy négy) számmal.
Számhordozás megoldható?
Válasz #365. hozzászólásra
Igazán nincs mit!
Tetszetős ajánlat, úgy gondolom, érdemes belépni minél több embernek.
Jó éjt!
Válasz #363. hozzászólásra
Köszönöm! Ez az amibe mint hósterelók betudunklépni! viszont flottakezelőnél kell minél nagyobb létszám a kisseb belépésnél ami egyszerdij!
Válasz #357. hozzászólásra
Oké Zoli!
Válasz #360. hozzászólásra
Válasz #360. hozzászólásra
Oké, nézem.
Válasz #359. hozzászólásra
Jpg formátumút lehet ide.
De ha átküldöd esetleg mélben nekem, megpróbálom beilleszteni.
Válasz #358. hozzászólásra
átment emailedre amit felkeltőlteni!
Válasz #358. hozzászólásra
ok megköszönném!i az a formátu amit ide feltudoktölteni?
Válasz #356. hozzászólásra
Nem tudom, miért nem boldogulsz, de ha gondolod, szivesen segítek.
Válasz #356. hozzászólásra
Átküldöm neki ezt az újabb verziót is, ezt már ő is megtudja nyitni .
Válasz #354. hozzászólásra
akkor Sanyikolléga ha feltudja ide tölteni megköszönnémneki! mondjuk ez a nagy közös hősterelői flottánk!
nemsikerült feltölteni!
Válasz #352. hozzászólásra
Köszi, ezt simán nyitotta !
jpeg meg ide!
Válasz #351. hozzászólásra
pdf mostment!
Válasz #350. hozzászólásra
Adobe Reader-em van fent.
Válasz #345. hozzászólásra
Bocs pnm aformátum linuxozok! Kis idő és átrakom vinesre!
Válasz #345. hozzászólásra
Zoli pdf benküldtem! Társisd!
Válasz #346. hozzászólásra
Válasz #346. hozzászólásra
Válasz #344. hozzászólásra
Akkor én közzéteszek 1 csoportot! Piszokul nincskedvem regizni sehova!
Válasz #343. hozzászólásra
Írtam levelet, nem tudtam megnyitni amit küldtél !
Válasz #343. hozzászólásra
én évek óta a KÉK CSOPORT tagja vagyok 4db telefont használunk havi kb 20000ft fizetek. nekem nagyon bejött. úgy tudom már az ország nagy részén elérhető. Harta a központjuk. akit érdekel nézzen utána
Válasz #341. hozzászólásra
Radocz ugytudom Gazdakörösflotta fulonvan! Lezártflotta oda max kihalásosalaponlehetbekerülni!!! Akkor Gazdakörönbelülsevolt nagyon publikusflotta!!!
Válasz #339. hozzászólásra
Számlát tekapod, névreszólóan! Köyvelésilelgeg korrektet! Még alkudozok flottaszolgáltatóval,meg szolgáltatókkal! Viszont ha mint magánember nehéz! Láttam egyik város flottáját! 4,5 meg sarc kifele! 15.-én feldobom ide amit legjobbnaklátok! Mostjött!! Ha valaki sokatbeszél 8 meg sarcért van korlátlan mindenhova nappi 24 órában!
Én is flottánál vagyok.
Gazdakörös, de attól még lehet jó.
70/453-
Minden családtagom benne van.
A számlát ki-ki magának fizeti.
Ano azt mondták, hogy eddig 1 000 tg van.
Egymással ingyen beszél mindenki, és saját címre érkezik a számla, valamint másodperc alapon számláz.
A részleteket nem tudom, de van honlapjuk. Ha valakit érdekel megkerestetem a fiammal, és teszek egy linket.
Azért ez a Gazdakör kezdetekben nem volt ilyen mint amilyenné elfajult.
Igaz én akkor is csak pártoló tag voltam, és ez meg is maradtam.
Sajnos a többségi vélemény úgy alakult, mint egy részvénytársaságban.
Válasz #339. hozzászólásra
Az enyémnél úgy van,ha valaki nem fizet időbe,felszólítják,ha akkor se,kikapcsolják a számot.
Válasz #336. hozzászólásra
Az ötlet az nem rossz, de kivitelezni szinte lehetetlen, mert a számla egy helyre fut be, s majd mindenki időben fog teljesíteni a flotta központ felé? Voltam nagy cégnél flottás ott működik,(levonják,ha túl beszéltél) de sok kis egyénnél szerintem nem, marad a "családis" flotta.
Válasz #336. hozzászólásra
Nekem már van ilyen,vagyis hasonló.A flottán belől lévők ingyen beszélnek korlátlanul,flottán kívülre is nagyon kedvező.Van kb 1000 ft havidíj,az is lebeszélhető.