Hirdetés
- OVP-20 régi szovjet gyártmányú magtiszítógép... új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Napraforgó vetőmag új
- Magtisztítás új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Epertermelés új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
Cikkajánló
Közel 40 százalékos hozamnövekedés a kukoricában? Mutatjuk, mi kell hozzá
Az öntözés termésnövelő hatását bizonyították magyar kutatók.
Sajtóközlemény
1387 hozzászólás
Válasz #185. hozzászólásra
17+40 vagyok de nem írtál újat, mindig így volt.. nem láttam még másképp.
Válasz #185. hozzászólásra
Válasz #183. hozzászólásra
Végül is ez az egész most olyan "vak vezet világtalant" - s még sok minden kicsinyke országunkban. Nemigazán tudja a bal kéz, mit akar a jobb. Vagy fordítva, oly mindegy. A lényeg: pénz az ablakba, ahol még lehet kiszorítani valamit, oda helyezzük erőinket. Először finomabban, aztán ha szorul a kötél, bekeményítünk.
Ez is csak pénzbehajtás, s lehetőleg minél többet, mert ingyenélő azért akad bőven - őket el kell tartani valakinek.
Válasz #182. hozzászólásra
ez legyen a legnagyobb bajunk az életben
Válasz #181. hozzászólásra
Elnézést nekem mondtak hülyeséget ezek szerint az nagyon jó ha több mint ötezer
Válasz #181. hozzászólásra
...bocsi... kimaradt egy "s".....
Válasz #171. hozzászólásra
Húfutinak igaza van, az éves tagdíj jóval több lesz, minta reg. díj. Ennek a nevében is benne van, hogy csak a regisztrációért kell fizetni. Az éves tagdíj jóval felül lesz,bevételfüggő, egy hónapja legalábbis így hangzott el egy tanfolyáson.
Válasz #178. hozzászólásra
147,149 hsz.
Válasz #174. hozzászólásra
Ez is nagy lóvé 400ezer szer 5, vagy 220ezerszer már ahányan regeznek.
Válasz #165. hozzászólásra
Akkor én már csak ilyen fekete bárány vagyok - vörös hajjal - , mert én egyiket sem fizettem!
Válasz #175. hozzászólásra
igen arra gondoltam ebből a pénzből megint pár ingyenélő el éldegél elég jól majd
Válasz #174. hozzászólásra
Így rebesgetik.
Válasz #172. hozzászólásra
Ha az egészre gondolsz egyet értek.
Én úgy tudom hogy az adózott bevételed után kell majd a tagdíjat fizetned
Az majd a megalakuláskor , után dől el.
Válasz #170. hozzászólásra
vége az lesz hogy nem változik semmi
Válasz #168. hozzászólásra
Én ugy tudom hogy a regisztrációs díj lesz az éves tag díj is
Válasz #163. hozzászólásra
Megint nem fogom szidni a kormányt, mert eddig sem szidtam. Meg van a véleményem, hangot is adok neki, amikor arról van szó, de nem szokásom szidalmazni senkit.
Lehet, hogy hülye vagyok, s nem vigasz, hogy az érintettek majdnem fele velem együtt hülye, de majd referálok, mi lett ennek az egésznek a vége.
Válasz #168. hozzászólásra
Mi is kifizettünk minden igaz nem jó száj ízzel de kifizettük így nincs rajtunk ezekből kifolyólag támadási felület .
Válasz #165. hozzászólásra
Én még az idén is, pedig most mondták nem kellett volna, de a regisztrációt igen.
Válasz #161. hozzászólásra
Bennem is meg fordult ez de végül befizettem.
Ad be, jól jár R bácsi, a Kamara meg mi is.Nem véletlenül mondom.
A víz társulatoknak sem volt látszata mégis fizetett mindenki hány éven keresztül
Vagy a vetőmagos termék díj ?
Válasz #160. hozzászólásra
Szia Vili!
Megteheti azt is. Nagyhatalom.
De én most biztos, hogy nem fogom még a regisztrációs felületet sem megnyitni, nemhogy fizetni.
Válasz #158. hozzászólásra
inkább regisztrálj mert ha utána nem kapsz ez miatt valamit meg akkor meg megint szidod a kormányt meg mindenkit közben meg te voltál a hülye .
Válasz #160. hozzászólásra
Válasz #157. hozzászólásra
Mondtam, nem fogok. Nem a pénzért. Elvből.
Sok mindenről meg lehet győzni, de most ez az egész úgy, ahogy van, vérlázító, s nem fogom beadni a derekam.
Ha lesz kamara, s lesz láttatja, akkor majd önként és dalolva...
Szia enyit mondott nem volt több én meg azt tudom hogy aki nem fizet az apech hajtja be .
Kibírod az öt, vagy nem tudom netán 10-15 ezret hallgass rám.
Válasz #153. hozzászólásra
A királyi tévében volt ma este egy villanásnyi hír erről. Sajnos mire beléptem a szobába, már nem láttam, melyik főfejes nyilatkozott. Azt mondta, hogy a kb. 400 000 érintettből ma estig nagyjából 220000 fő regisztrált, s aki szeretné, hogy bekerüljön a neve a választási jegyzékbe, az még két napig megteheti ezt a regisztrációval.
Radócznak igaza van - más szankció nincs.
Válasz #156. hozzászólásra
Nincs egy órája kérdeztem első kézből, regisztrálj.
Válasz #143. hozzászólásra
Válasz #154. hozzászólásra
Nyugodtnak nyugodt, olyan mint a volános termelési mindenki mondja a magáét.
Válasz #153. hozzászólásra
Gondolom nyugodt légkör volt
Válasz #152. hozzászólásra
Úgy ahogy írod, most jöttem gazda gyűlésről, voltak érdekességek, de jól írtam a regisztráció kötelező.
Válasz #151. hozzászólásra
Az 5000ft az mégcsak a beregisztálás díja,és nem a kamarai tagsági díj.Szerintem fogsz még mondani további hasonlókat is.
Beregeltem, de így még nem szidtam az annnyát senkinek esküszöm.
Az viszont tuti hogy hogy regisztrálás nélkül még kárigényt sem lehet (majd) benyújtani.
B.szameg ez védelmi pénz semmi más. A K annyát ezeknek.
Tegnap regisztáltam 195 2..-ik ként a 400 ezerből. vagy is épp hogy fele regisztált eddig.
Úgy látszik nemcsak itt a fórumon nem tetszik ez az alulról szerveződő önkéntesség.
Mint már korábban is említettem törvény tisztelő gazdaként tettem , nem meggyőződésből.
Válasz #148. hozzászólásra
A törvény nem tudása, rosszul értelmezése, nem mentesít....
Válasz #147. hozzászólásra
Melyik jogászra gondoltál?
Akit én fizetek vagy akit ellenem fizetnek.
Ugye ez már egy személytól mindjárt két vélemény.
És van az i-gazság.
Itt a lényeg, hogy pénzt kell beszedni azoktól, akiktől lehet.
Ha már regisztráltál, akkor köteles leszel adatot szolgáltatnik és tagdíjat fizetni.
Ha nem regisztrálsz akkor autómatikusan tag lesz mindenki és nem kap szankciót és nem is tervezik a szankciót. Tudom, az a biztos, ami elmúlt, meg Móricka mamája újsággal a kézében ....
Aki szeretne bekerülni a testüéetbe vagy szeretne menni választani, vagy igénybe veszi a Kmara szolgáltatásait az csak akkor tud, ha fizet.
Ha valaki inkább a szaktanácsadója szolgáltatásait veszi igénybe és benne jobban bízik, az neki fizet.
Sajnos abben a világban pénz nélkül egyre nehezebb.
Nomeg aki 60 éves korára lankadt nemi szervvel nem tanult meg szeretkezni, az már később nem is fog.
Válasz #146. hozzászólásra
Szankciót nem ír. DE VAN EGY TÖRVÉNY AMI KÖTELEZŐ, ÍGY VAN ÍRVA...
Tehát a kötelességemet, kötelezettségeimet, teljesítem, a jogaimat bármilyen formában csak utána tudom érvényesíteni!!!!!!!!Ez minden törvényre vonatkozik, de vannak itt jogászok is.. majd hozzá szólnak.
A link.http://www.agrarkamara.hu/Bemutatkoz%C3%A1s/K%C3%B6telez%C5%91Agr%C3%A1rkamarairegisztr%C3%A1ci%C3%B3.aspx
Válasz #145. hozzászólásra
Azt a szöveget tedd fel, ahol bünteés ígértek annak aki nem hallott a kötelező regisztrációról.
Két napja beszéltem nincs semmi változás a törvény szövegében.
Nem újság ból, hanem rendeletekből kell tájékoződni.
Az ügyfeleimnek mindnek elmondtam, hogy .....
A mi kormányunk nem is tervezi a szankció bevezetését.
Erre varrjál gombot. Köszi a receptet. Ta csináltál, vagy ettél házilag készített ...
Én tettem hozzá marha húst, vagy mangalicát is.
Tettem már egy pár linket a kötelezőségről, a törvényről, ez a mai újságból való... tehát a saját érdekében mindenki!!!!http://www.delmagyar.hu/gazdasag/pentekig_be_kell_lepni_az_agrarkamaraba/2308731/
Mi még nem
Tisztelt Kollegák,
Mindenki regisztrált már?
Válasz #136. hozzászólásra bocsi de a gazdajegyző nálunk nem jár úgy kel elmenni hozzá mertnemtarfogadó órát tejkóta igényléskor is mástkérdezet. fejőstehenre mitadnak 1től 5ig amikor nincs segitség netudom h te hol vagy gazdajegyző
Válasz #136. hozzászólásra
Anno, még Terméktanács tagok is lettünk.
De nem a szervezet, hanem a falugasdász miatt.
Én akkor Ő egy személyben volt a Falugazdász és a Kamarai tanácsadóm.
Mivel tanácsadó voltam, míg lehetett. a Kamaránál is, így én többször kértem tőluk segítséget.
A kötelezően ajánlott verzióról illik beszélnem.
Ha be akarok kerülni az átalakuló szervezetbe akkor ki fog rám szavazni, ha mindenkit lebeszélek róla?
Aki még nem regisztrált a törvényben keresse, a szankciót, hogy mi jár annak aki, .......
Mi nem találtuk meg,
De ezt szeptember vége felé, egyszer már leírtam magyarul is. Ha felkészült a falugazdászod Ő is így tudja.
Válasz #138. hozzászólásra
Erre sem volt ilyen sosem, ezután sem lesz, bár nincs varázsgömböm, hogy bele lássak a jövőbe.
Úgy gondolom, ez így, ahogy írta, akinek a hsz-ére reagáltál, nem is a kamara dolga, nem is tették, nem is teszik.
Voltunk mi már kamarai tagok, de semmi előnyünk nem származott belőle, semmit meg nem könnyített. Most sem várható ebben változás....
Válasz #137. hozzászólásra
No és ezzel ki riogatott Téged, hm?
Válasz #136. hozzászólásra
Aha, és ugyan hol van az a kamara, ahol ezt megteszik? Itt ez eddig nemigen volt jellemző, az a gyanúm, hogy ezután sem lesz!