Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem is repedezik a kezem , de az időjárástól , ha jön a hideg./meg állandóan mosom a gyerekek már mondják néha Mr Monk/DE még jó időnek kell lenni mert még nem reped.
Sajnos ez igy van!! Tuti ez történt velem is.. Én is kenem amikor már egész rendesen oda vagyok valami kénes izével.. ez is amolyan kisérletezés eredménye!! Na talán ere az egyre reagál.. És akár milyen furcsán hangzik talán még a tüzö napfény!! És amikor az nincs tehát ilyenkor. Még durvábbá válik pedig ekor tájban már nem nyulkálok vagyis nem oda.. És mégis!!
csakis a kesztyű fiaim
ha néhanapján nyúlunk magunkon kívül máshoz is..... netalántán a munka végihez..... akkor beöltözünk mint a sebész műtő operátor Dr.
tehát simán szólíthattok ezután Dokor HM.-nek.... háháháháháháhááhá
Én is így vagyok... 1000bőrgyógyász és allergia teszt és ugyanennyi gyógymód... egyik se használt. Aztán egyszer a körzeti dokinál vagyok valami megfázásos lázzal és úgy eszembe jutott, rákérdeztem hogy nincs e valami krémje a kezemre és mutatom neki... ő végjak apásból hogy van pár ötlete kisérletezzünk. Felír egyet ha nem álik be akkor felír majd másikat azt másképp nem lehet kiokoskodni... felírt egyet 2x bekentem vele a húsig repedezett kézfejemet. Egy nap alatt teljesen rendbe tette. Amikor elfogyott a krém akkor szép lasan hetek hónapok latt megint szétrepedt. Megnit kenőcs a dokitól... megint rendbe jött. És ez így ment évekig. De mindig egyre lassabban jött vissza. Most már vagy 2-3 éve tünetmentes teljesen. Kenőcs nélkül. Igaz csak akkor nyúlkálok olajba ha nagyon muszáj. És mindent kesztyűben csinálok. És az excémával az is a baj hogy mniden doki monda. Hogy ak ezem hagyíján... de ha tovább fokozódik akkor akár egy éjszak is ellepheti az ember testét és az ellen is csak okoskodni lehet tuti gyógymód nincs. Szóval lehet lazáskodni... kérdés hogy meg e éri. Egyik kollégám feszt olajos kézzel evett aztán egyszer ellepte olyan vrecsok a száját hogy horror volt ránézni ínysorvadás, íny gyulladás. Mondták szerencséje hogy a fogai nem hullottak ki. Rendbejött. Megtanult kultúráltan enni.
Én sem szeretek kesztyűben dolgozni,sőt azt sem, ha aki velem dolgozik kesztyűben bénázik és amiatt kell várni mindig.De lehet hogy ez idővel elműlik,mert mintha száradna a bőr a kezemen...
Ezelőtt több mg-i szaklapban is volt ajánlott bérmunka tarifa. Az idén nem találkoztam ilyennel, pedig annyi folyóirat jár ide, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Vagy én voltam csak figyelmetlen....?
én rengeteg motorblokkot, tkarimotort autómotort javítottam, főleg motorokat. Kesztyűben nemlehet ezeket a műszereket csinálni, szabadkézzel. Már azt is tudom, hogy melyik olaj észterbázisú avagy sem. Az első esetnél ha csak folyékonyszappannal mosok kezet még sikamlós marad, az ásványinál nem
de tényleg.
Én kenegetem minden este reggel amikor csak tudom a kezemet anyaggal, mert ezek is száraz mancsok.
A a kézfejemen és föleg az ujaimon lévö bör feladta a küzdelmet!! Ezt egy jó nevü doki monta igy!! Azaz ekcémás tünetek.. Bör berepedezés és szinte sosem gyogyuló száraz berepedezéesk... Sokszor már akor is a ha semit sem csinálok.. Talán ha csak szüz P cit simiznék már akor is.. Olaj és kenözsir -tol!! Ezért irtam hogy ha tehetitek kerüljétek.. Ha már én igy jártam!!
itt felénk nemdivat a kesztyű meg sterilszoba meg műtőseszközök...
reggel karbantartás van, addig a kezem olly fekete mint a lelkivilágod
aztán majd megmosom, de van,hogy elfelejtem és úgy reggelizek
egyébként a nagy vederből marhakönnyen lehet pisztolyt tölteni. bedugod a végét a zsírba, húzod ki a dugattyút, közben pedig ereszted bele a házát a zsírba. Pálca megakaszt zsírból kihúz, lekaparom a nagyját vissza vederbe, az apraját meg kenem a láncokra, ideoda...
És ami igazán nem mindegy az az hogy milyen szinvonalú teknikát viszel oda... Mert ha valami nem mindegy az most igencsak nem az.. Ja és még az sem hogy oda mész az a néhány napon belül amikor lehet dolgozni vagy majd karácsonykor..
Szálitásban már hallotam eröl meg az amolyan orabéres tingli tangliban... Most egy szántást ajálgatak kiváncsi leszek az olcsó pénzü szolgáltatók menyiért válalják be?,!
Miránk is ránkférne..
De itt a cégek még most is a 6 ot mondják igaz nem válalnak de azért mondják!! Arol nem is beszélve pl hogy 1-2 patron zsir csak a napi zsirzás szükséglete..
Na eben biztos lehetsz!! Számolj csak..A rába egy elég hatékony és elég takarékos gép...!! De az tuti hogy taposot csutka földön a min 10 liter kell neki ha csak 6 ért dolgoznál akor csak csupán az üzemanyag már több mint a felét elviné a keresetednek.. Hát milyen üzlet az ahol a kerest fele csak az üzemanyag.. Ezért is alkalmazzák a dupla gázolajos tarifát!!De ahoz normális megrendelö kell!4Nem ojan aki a te börödre menti a sajátját!!
6793 hozzászólás
Válasz #1989. hozzászólásra
Válasz #1991. hozzászólásra
Oké.
Annak is meg kell lenni. Nálunk az ilyesmit nem szabad likvidálni.
Válasz #1987. hozzászólásra
Tévedtem a januári szám az.
Válasz #1989. hozzászólásra
Oké. Legalább itt legyünk okosak.
Válasz #1987. hozzászólásra
Ha megtalálod szkenneld már be légyszíves,engem is érdekelne
Válasz #1984. hozzászólásra
Nekem is repedezik a kezem , de az időjárástól , ha jön a hideg./meg állandóan mosom a gyerekek már mondják néha Mr Monk/DE még jó időnek kell lenni mert még nem reped.
Válasz #1986. hozzászólásra
No, holnap megkeresem. Az is jár. Meg is van mindegyik száma.
Válasz #1977. hozzászólásra
A MG Technikába volt , de a költséggel együtt, nem úgy mint régebben, talán a februári.
Válasz #1981. hozzászólásra
Akkor ne is keressem.
Köszi az infót.
Válasz #1980. hozzászólásra
Sajnos ez igy van!! Tuti ez történt velem is.. Én is kenem amikor már egész rendesen oda vagyok valami kénes izével.. ez is amolyan kisérletezés eredménye!! Na talán ere az egyre reagál.. És akár milyen furcsán hangzik talán még a tüzö napfény!! És amikor az nincs tehát ilyenkor. Még durvábbá válik pedig ekor tájban már nem nyulkálok vagyis nem oda.. És mégis!!
csakis a kesztyű fiaim
ha néhanapján nyúlunk magunkon kívül máshoz is..... netalántán a munka végihez..... akkor beöltözünk mint a sebész műtő operátor Dr.
tehát simán szólíthattok ezután Dokor HM.-nek.... háháháháháháhááhá
Válasz #1978. hozzászólásra
Hú,most kapásból nemtudom. Asszem Baywa,és zöld lítiumos.Árat sem tudom most hirtelen.
Válasz #1977. hozzászólásra
Letiltotta valami szemét hivatal,mert árkartelt láttak benne!
Válasz #1970. hozzászólásra
Én is így vagyok... 1000bőrgyógyász és allergia teszt és ugyanennyi gyógymód... egyik se használt. Aztán egyszer a körzeti dokinál vagyok valami megfázásos lázzal és úgy eszembe jutott, rákérdeztem hogy nincs e valami krémje a kezemre és mutatom neki... ő végjak apásból hogy van pár ötlete kisérletezzünk. Felír egyet ha nem álik be akkor felír majd másikat azt másképp nem lehet kiokoskodni... felírt egyet 2x bekentem vele a húsig repedezett kézfejemet. Egy nap alatt teljesen rendbe tette. Amikor elfogyott a krém akkor szép lasan hetek hónapok latt megint szétrepedt. Megnit kenőcs a dokitól... megint rendbe jött. És ez így ment évekig. De mindig egyre lassabban jött vissza. Most már vagy 2-3 éve tünetmentes teljesen. Kenőcs nélkül. Igaz csak akkor nyúlkálok olajba ha nagyon muszáj. És mindent kesztyűben csinálok. És az excémával az is a baj hogy mniden doki monda. Hogy ak ezem hagyíján... de ha tovább fokozódik akkor akár egy éjszak is ellepheti az ember testét és az ellen is csak okoskodni lehet tuti gyógymód nincs. Szóval lehet lazáskodni... kérdés hogy meg e éri. Egyik kollégám feszt olajos kézzel evett aztán egyszer ellepte olyan vrecsok a száját hogy horror volt ránézni ínysorvadás, íny gyulladás. Mondták szerencséje hogy a fogai nem hullottak ki. Rendbejött. Megtanult kultúráltan enni.
Válasz #1976. hozzászólásra
Én sem szeretek kesztyűben dolgozni,sőt azt sem, ha aki velem dolgozik kesztyűben bénázik és amiatt kell várni mindig.De lehet hogy ez idővel elműlik,mert mintha száradna a bőr a kezemen...
Válasz #1975. hozzászólásra
Eddig:
- Milyent ?
- Mennyiért ?
Ezelőtt több mg-i szaklapban is volt ajánlott bérmunka tarifa. Az idén nem találkoztam ilyennel, pedig annyi folyóirat jár ide, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Vagy én voltam csak figyelmetlen....?
Válasz #1970. hozzászólásra
én rengeteg motorblokkot, tkarimotort autómotort javítottam, főleg motorokat. Kesztyűben nemlehet ezeket a műszereket csinálni, szabadkézzel. Már azt is tudom, hogy melyik olaj észterbázisú avagy sem. Az első esetnél ha csak folyékonyszappannal mosok kezet még sikamlós marad, az ásványinál nem
de tényleg.
Én kenegetem minden este reggel amikor csak tudom a kezemet anyaggal, mert ezek is száraz mancsok.
Válasz #1973. hozzászólásra
25kg-tól felfele
Válasz #1966. hozzászólásra
Az egyik legjobb síkosító a grafitos..
Válasz #1972. hozzászólásra
Mennyit használsz el 1 évben ?????
Válasz #1967. hozzászólásra
Inkább áruld el azt a jó forrást,ahol csak 30ft-al drágább a patronos, mint a nagykiszerelés.
délben...
Válasz #1962. hozzászólásra
A a kézfejemen és föleg az ujaimon lévö bör feladta a küzdelmet!! Ezt egy jó nevü doki monta igy!! Azaz ekcémás tünetek.. Bör berepedezés és szinte sosem gyogyuló száraz berepedezéesk... Sokszor már akor is a ha semit sem csinálok.. Talán ha csak szüz P cit simiznék már akor is.. Olaj és kenözsir -tol!! Ezért irtam hogy ha tehetitek kerüljétek.. Ha már én igy jártam!!
itt felénk nemdivat a kesztyű meg sterilszoba meg műtőseszközök...
reggel karbantartás van, addig a kezem olly fekete mint a lelkivilágod
aztán majd megmosom, de van,hogy elfelejtem és úgy reggelizek
Válasz #1966. hozzászólásra
Válasz #1965. hozzászólásra
Alkudj de piszkos módon.
Válasz #1962. hozzászólásra
utána azzal az úujaddal nőgyógyászoskodsz?
Válasz #1960. hozzászólásra
Én konkrétan szétnéztem a témában,mert nekem is tetszene a patronos verzió,de ez jött ki nálam.
Válasz #1961. hozzászólásra
Ha felhúzod kis darabokban, meg egy lapos fakanállal rá segítesz ,akkor csak zsírozáskor kell figyelni, én ott újság papírt használok.
egyébként a nagy vederből marhakönnyen lehet pisztolyt tölteni. bedugod a végét a zsírba, húzod ki a dugattyút, közben pedig ereszted bele a házát a zsírba. Pálca megakaszt zsírból kihúz, lekaparom a nagyját vissza vederbe, az apraját meg kenem a láncokra, ideoda...
uri díszfaxok patronoznak csak
Válasz #1961. hozzászólásra
mi lett a kezeddel?
én nem szeretem fával vassal töltögetni, hát kétujjal csinálom és totál bubimentes lesz
nemkell bexarni egy kis zsirovától
Válasz #1959. hozzászólásra
Én is igy tetem.. Amig tönkre nem tette a kezem!! Ezt csak az tudja aki igy járt!! Ajánlom kerüld el..
Válasz #1959. hozzászólásra
Hidd el, én sem
Válasz #1958. hozzászólásra
Én speciel kézzel töltöm,és 25kg-os kannában veszem a zsírt.Nem fizetek 2-3 szor annyit érte.
Válasz #1955. hozzászólásra
Patronost használok én is, jó pár kartonnal megveszek és nincs kg-ént 30 ft különbség. A quwa anyja töltögeti kézzel azt a vackot !
Válasz #1955. hozzászólásra
Hol ezt hol azt..
Lasan már az egész készlet elfogy..
Válasz #1953. hozzászólásra
És ami igazán nem mindegy az az hogy milyen szinvonalú teknikát viszel oda... Mert ha valami nem mindegy az most igencsak nem az.. Ja és még az sem hogy oda mész az a néhány napon belül amikor lehet dolgozni vagy majd karácsonykor..
Válasz #1952. hozzászólásra
Milyen patron? Csak nem abban a tubusban veszed a zsírt?
Válasz #1953. hozzászólásra
Szálitásban már hallotam eröl meg az amolyan orabéres tingli tangliban... Most egy szántást ajálgatak kiváncsi leszek az olcsó pénzü szolgáltatók menyiért válalják be?,!
Válasz #1951. hozzászólásra
Én bevezettem a x3. Köl-köl, ha nem akkor van más dolgom is, oszt szépen befejezgetem a mások szarjainak a turkálását.
Válasz #1950. hozzászólásra
Miránk is ránkférne..
De itt a cégek még most is a 6 ot mondják igaz nem válalnak de azért mondják!! Arol nem is beszélve pl hogy 1-2 patron zsir csak a napi zsirzás szükséglete..
Válasz #1947. hozzászólásra
Na eben biztos lehetsz!! Számolj csak..A rába egy elég hatékony és elég takarékos gép...!! De az tuti hogy taposot csutka földön a min 10 liter kell neki ha csak 6 ért dolgoznál akor csak csupán az üzemanyag már több mint a felét elviné a keresetednek.. Hát milyen üzlet az ahol a kerest fele csak az üzemanyag.. Ezért is alkalmazzák a dupla gázolajos tarifát!!De ahoz normális megrendelö kell!4Nem ojan aki a te börödre menti a sajátját!!
Válasz #1947. hozzászólásra
Én eddig 8ért tárcsáztam a 6.2 -es ihval,és szerintem még annyival sem voltam túlfizetve.
Válasz #1948. hozzászólásra
Na jah......
Válasz #1946. hozzászólásra
Vetésben szabi megmondaná a frankót nyugi..
De neki van igaza..Ö vette és javitja a rapidot!!
Válasz #1945. hozzászólásra
Én is itt körül gondoltam 6500-7000 csak rákérdeztem nehogy rám kiabálják hogy drágán dolgozok
Válasz #1944. hozzászólásra
A könnyű, meg 6000, a vetés meg 5.6 között.
Válasz #1944. hozzászólásra
Én már 7000 ért tárcsázok a 6.2 es nehézel!! De nem sokat keresek rajta!! Csak tartjuk a munkát és pláne elvetnek valahogy az ügyfelek...
Mennyit lehet most kérni ezen a jó talajon a tárcsázásért (IH könnyű/nehéz)és a vetésért (szintén IH)???