Hirdetés
Fórum
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Napraforgó vetőmag új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Magtisztítás új
- OVP-20 régi szovjet gyártmányú magtiszítógép... új
- RS-09 eszközhordozó új
- Epertermelés új
Cikkajánló
Közel 40 százalékos hozamnövekedés a kukoricában? Mutatjuk, mi kell hozzá
Az öntözés termésnövelő hatását bizonyították magyar kutatók.
Sajtóközlemény
1232 hozzászólás
Válasz #680. hozzászólásra
Amúgy mi ez, mert most túrtam egy oldalról...........
Válasz #680. hozzászólásra
Unatkoztam és qwára kíváncsi voltam egy két dologra....
Válasz #679. hozzászólásra
kabint is lekellett venni?
Válasz #676. hozzászólásra
????????
Válasz #662. hozzászólásra
Emlékszel arra az írásomra amikor azzal a sárga vassal a fagyos dagonya vizes földet túrtad????? Na abban mit tudtál termelni, sikerült-e valamit vetni bele??????
Válasz #675. hozzászólásra
bálázó?
Válasz #661. hozzászólásra
Nekem is már rég óta piszkálja az agyamat egy hevederes!!!
Válasz #673. hozzászólásra
Élete végéig.........3-4 literrel........
Válasz #671. hozzászólásra
és azis az 5méteres Carriert fogja húzni?
Válasz #670. hozzászólásra
nekem csak azért teccenek mert olyan széles az eleje mint egy 580-as V8 Scaniának
Válasz #670. hozzászólásra
1 hevederes még lesz az udvarban így vagy úgy.......
Válasz #669. hozzászólásra
Baszki nem mindegy hogy piros vagy sárga?vagy te is gumihevederesre izgulsz?
Válasz #668. hozzászólásra
Akkor ha közel leszel már a...............szóval úgy kipróbálnék egy "utódot"......
Válasz #667. hozzászólásra
tudom!
Válasz #666. hozzászólásra
Bakker én a hozzászólást írtam be.......
JÓ REGGELT !!!!!!!!!
Válasz #665. hozzászólásra
oln nincs!
700-as
800-as
stb...........
Válasz #664. hozzászólásra
661-es.........
Válasz #663. hozzászólásra
Mit szeretnél tudni?
Ehhhh......
Erről majd Pisti szólhatna valamit ...
Mennek a Huntaco ellen vazzze ?
Végre Katáék minőségi gépet is árulnak.
Válasz #658. hozzászólásra
A helyedben más szinben kértem volna..........
De ha az enyémen Chall.... felirat van kiöntve........hát alighanem herénszúrom magam
Válasz #658. hozzászólásra
ez melyik része? Váltó?
1 kis érdekesség........
Válasz #655. hozzászólásra
Hátul állítsatok a mágnes érzékelőén................
A minap xopatott és berágtam 3-4 telefonálgatás után közös erővel asszem megfejtettük, mert azóta megy simán.
Kikapcsolja elektronikusan is nem csak mechanikusan.
Valójában nálad is az volt, hogy hallottad, hogy kapcsol csak nem látta a mágnes és az elektronika nem engedte P-ből kivenni.
Válasz #655. hozzászólásra
tehát a parklock vacakol. Ezen nem baxakodik hálIStennek, a nagyobbik 217 lovason van ez.
Annak a kapcsolója vakerált vagy lent valami szenzor?
Csak azért hogy ha ezen is beleüt valami ilyen tudjak hová gondolni.
A régi magnummal nemvolt ilyen, az újakkal már elég keményen.
Sajnos ezvan, a bonyolítás a bonyolítás a bonyolítás...
Válasz #654. hozzászólásra
A lámpáknál végül panelcsere volt, babráltak rajta fél napot, másnap jött egy új panellal, betette és ment minden, váltó miatt nem tudom mi volt ezt olyan gyorsan csinálta h még ki sem értem már megvolt, de érzékelő volt annyit tudok. De egy napra rá jött egy más érdekesség, munkás mielőtt elment a tábláról haza körbenézte a munkagépet stb. és nem akarta kikapcsolni a parkingot, illetve kiengedte csak nem úgy érezte ergó gépet nem engedi se előre se hátra, ilyenkor lekapcs áramtalanitani és megy de ez ismét egy elektronikai hiba sajnos az új gépeknek az átka. Az IH Magnumal pl. nincsenek ilyen bajok
Válasz #652. hozzászólásra
Lámpákkal nekem is volt bajom, egyszer biztosíték ment ki, másszor pedig a 3állású lámpakapcsoló baxakodott, ezt cseréltem az 5455-ös MF-ben.
Szokott berregni időnként amikor rátölt a parklock-jára, vagy ilyen hidro akkumlátorára.
Szűrő ha tömődött azt jeleznie kellene én úgy gondolom.
A teknős-nyúl mg valami kapcsoló érzékelő akármi gondban lehet, nem szokott ezeknél váltóval probléma lenni
Válasz #651. hozzászólásra
Na amugy kiderült mi volt a probléma, a hidraulikaszürőt cserélte és most ujra normalis hangerön sir :)
Válasz #651. hozzászólásra
Szerintem nem az, de mielött bármit mondok megvárom inkább az eredményt az biztos hogy jo ideig lesznek nálunk mivel az elektronikás hibát is meg kell találni, hogy legyen ujra munkafény illetve a váltó nyúl teknös is szorakozik bovdent meghuzza váltáskor de elektronika nem érzékeli, szoval mostanság utcán is teknőben megyünk azaz max 25km/h(ami duplakerékkel elég is). Addig nem engedem vissza öket amig nem oldják meg a gondokat mert dolgozni azert normálisan kéne egy ilyen fiatal géppel és nem csak megoldásokat találni.
Majd elmesélem, mi lett ha megoldották
Válasz #650. hozzászólásra
Nem lehet, hogy a kabin rugó kompresszora berreg ?
Az enyém is erősített
Válasz #649. hozzászólásra
Felnire figyelünk mondták,hogy a csavarhelyen hajszálrepedések keletkezhetnek de amikor tárgyaltunk az erősitésről mondta a szervizes, hogy utánanézett és a mi felnink már allítólag erősebb és nem kell erősiteni. De attól függetlenül nezegetem a csavarhelyeket.
A szelepek jók, ez valami más, mintha néha levegöhöz kapna és akkor berreg csunyan pár másodpercre, meg persze amint valami megy hidraulikával hangoskodik, majd most remélem találnak valamit ma le lett pucolva kivül belül szoval meg koszos sem lesz a szervizes
Válasz #648. hozzászólásra
Hali CH társ !
A szivattyún nem vettem észre, hogy hangos lenne, 1 szeleped nem működhet állandóan valamiért véletlenül ???(Ez csak tipp.....)
Más: Az ikrezésre figyelj oda, a felni nem bírja.......
Látom már rég volt itt a témához hozzászolva gondolom megosztom tapasztalataimat.
Szabitól akarom kérdezni, hogy neki mennyire hangos a hidraulika szivattyú a 665b-n mert nálunk elég hangos és azt akarja nekem magyarázni a szervizes, hogy ezeknek ilyen mindig (pedig szerintem 2éve mikor vettük nem volt ennyire hangos), mellette még vannak nálunk sajnos kissebb hibái elektronikával pl multkor 10kmre a teleptől kint a mezőn hajnali 2kor kivágta a komplett világitást szervizes másnap nem találta meg a hibát és a vetés miatt ugy döntöttük csak nappal dolgozunk akkor minthogy keresni 2 napig a hibát, majd most vége a munkának megmondom mi a hibája ha meglesz.
De amugy motor(fogyasztás) és váltó ami nagyon tetszik a gépen. Rövidtárcsát próbáltunk tavaly tarloban 15km/h 5,5l/ha, 5,6m-es 5 kapasoros grubberal kb 15cmen 11-13l/ha.
Mi azért ugy éreztük hogy kell rá az ikerkerék azóta jobban is megy, lazább talajokon elég gyorsan rugott.
Remélem tudtam igy segiteni is pár CH v MF-ben érdeklődőknek
üdv
Válasz #637. hozzászólásra
Nálunk az nem divat...........
nem igazan a barkács az én müfajom attol egy kicsit komolyabb a tapasztalatom müszaki téren
3 éve vettem 520 uzoraval nagyon patent a gép kis ügyes szekér
Válasz #642. hozzászólásra
http://www.konedata.net/MF240.htm
Hát nem mai gyerek.
Mijen célra akarod?
Szeretsz barkácsolni?
nem tok képet rakni
Válasz #640. hozzászólásra
olvastam az MF-esben is, de azért nem válaszoltam, mert részemről nem.
Illesztesz be képet?
hogy legyen !Ismeri valaki MF 440 kombájnt?
Válasz #638. hozzászólásra
hát Te nagyon hule vagy ma.................
Netán nem mintát vettél az golykomiticsből?
Válasz #637. hozzászólásra
Megnéztem Pisti nincs-e valami Massey Fergusonos hír itt a Challengeres topikban:)
Válasz #636. hozzászólásra
JóreggelT!
Féltem hogy a tűzoltókészülék a lépcsőn
Mfpisti !
Úgy nézz ki, hogy a fagyos föld a gondom
Válasz #634. hozzászólásra
Az biztos hogy nem ez lesz a referencia munkája a gépnek...
55ös sorozatról.......
Egy oldal rengeteg fotóval... Mezőtúr környékéről.
Bihariék több gépéről. http://mmgf.gportal.hu/gindex.php?gid=2690130&pg=32447209