Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- OVP-20 régi szovjet gyártmányú magtiszítógép... új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Napraforgó vetőmag új
- Magtisztítás új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Epertermelés új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
Cikkajánló
Közel 40 százalékos hozamnövekedés a kukoricában? Mutatjuk, mi kell hozzá
Az öntözés termésnövelő hatását bizonyították magyar kutatók.
Sajtóközlemény
1232 hozzászólás
Drenthe!
Látom itt vagy. Ha jól emlékszem kb. 8 éve van kapcsolatod Challenger mt 765 hernyóval, kettővel is.
Mi a konklúzió ennyi idő után?
Vennétek ott újra ilyet vagy mivel váltanátok ki ellenkező esetben?
Válasz .Feco. #780. hozzászólásáraHivtam egy profi autókozmetikust és ő tisztitotta igy ki.Semit nem kellett rajta javitani ragasztani.
Válasz decsi #770. hozzászólásáraAmúgy ezt ti raktátok így rendbe? Elképesztő szépen néz ki....
Válasz cimbike. #778. hozzászólásáraTükör szimering van benne. Annak van egy érdekes gumigyürüje.
Ahoz is legyártattam a szerszámot. Fillérekért megsütik.
Válasz decsi #777. hozzászólásáraTényleg jó árban, de ez egy összetett dolog volt az Agroparkkal. Még nem néztük át a görgők belsejét, ott lehet h lesz 1-2 tennivaló.
Csapágyakat tudok szerezni, ha kell. Görgőt kell sütni is tudok, a te cuccoddal, ha egyszer kell. De milyen szimmering van benne? Az kapható még valahol?
Válasz cimbike. #776. hozzászólásáraNem.
De hallottam te nagyon jó árban kaptad meg a szettet.
Válasz decsi #773. hozzászólásáraTraktorra való első kereket kaptál hozzá?
Válasz cimbike. #772. hozzászólásáraNagy hecc hogy mindenki azt lesi mi van a hàttérben a másiknàl a portán
Válasz decsi #773. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz cimbike. #772. hozzászólásáraMég csak kombájnara tettük fel.Ha görgő problémád lenne van szerszámom a sütéshez.
Válasz decsi #770. hozzászólásáraNekem is vannak olyan hevedereim, mint a háttérben. Traktorom próbáltátok már?
Válasz decsi #770. hozzászólásáraNagyon szép!
Válasz decsi #768. hozzászólására
Válasz decsi #768. hozzászólásáraSzivattyúk, kapcsolók, csapágyak, fogaskerekek, stb.
Válasz cimbike. #767. hozzászólásáraMinden van.De mire gondolsz? Hozzám pár km-re van egy bontott.
Van egy másik is a közelben 40e óra van benne.Motor 30-nál ment ki váltót hátulját még nem látták. Görgöket fillérekért megsütik perselyen futnak...
Válasz decsi #765. hozzászólásáraAlkatrészt még gyártanak hozzá?
Válasz decsi #765. hozzászólásáraVétek annyiért elherdálni ha nem élethalál kérdése otthon az a pénz...
Elnemadnák olyan vasat ennyiért
Válasz cimbike. #764. hozzászólásáraNem jött be a hevederes filling.Nagyon jó állapotú gép minden gyári állapotában van,de maradok a kerekesnél.Ha nem viszik el be állítom a sarokba és majd jó lesz valamire.Ennyi pénzért nem lehet ilyen állapotú nagy vasat kapni.
Jobban átnézve nincs ami elromolna rajta. Ha még is,otthon az eresz alatt meg lehet barkácsolni.Egyszerü,de megis konfortos csendes,hüt fűt gép.
Válasz decsi #763. hozzászólásáraMiért adod el?
Válasz mtz1221 #762. hozzászólásáraÉn árulom.
Válasz decsi #760. hozzászólásáraMegvetted vagy te árulod?
Válasz Ares 826 #759. hozzászólásáraÖrülne a rendőr, ha egy huszast vonulna aszfalton...
Nincs azzal a hevederel semmi baj 35mm. Az új 64mm
Válasz Dns8 #754. hozzászólásáraLegalább ezen még jó mindkét heveder is!
Válasz csoppika #757. hozzászólásárajah, a 50.000 euro-t simán megéri...
Válasz Claaastra #755. hozzászólására3-400-at máris fog a klímán
Válasz .Szabi. #746. hozzászólásárakét új heveder rá mennyi???talán mégegyszer a traki ára
Válasz Dns8 #754. hozzászólásáraez való neki
Válasz .Szabi. #746. hozzászólásáraEz túl modern. Inkább egy
ILYET vegyél
Válasz .Feco. #752. hozzászólásáraholnap megnézem.....
Válasz .Szabi. #751. hozzászólásárasárgát kapsz hasonló árban, csak rá kell várni, mert kevés van eladó. ennyiért én is arra szavaznék, hogy had álljon a fészer sarkában, és amikor kell csak előveszem és használom...
Válasz .Feco. #750. hozzászólásáraoké,de 2x annyiba kerülnek mint emez.
Válasz .Szabi. #749. hozzászólásáraugyaanaddig volt gyártásban mindkét változat, akkor maradt aba, amikor a CAT eladta a sorozatot az AGCO-nak. Itt van egy gazdának eg 35 és egy 55, egy msiknak meg egy 55, az első 1998-as sárga, a másik kettő 2001-es és 2003-as zöldek. Apróságok vannak velük persze, de mennek mind nap-mint-nap.
A 98-asban már vagy 15000 óra van, és így is gyanús, hoyg tekert volt, amikor vették....
Válasz .Feco. #748. hozzászólásáraazok félig new holandok,nem sok jót halottam azokról.....
Ezeket meg sokáig gyártották szinte változatlanul ,sok van belőlük claas szinekben is,de ott már nem adagolós a motor,olyat nem vennék......
Ez igazi amerikás feeling,zéró elektronikával......
Válasz .Szabi. #746. hozzászólására35-55 közötti számozásúakat nézd, azok másabb építésűek, alkalmasabbak a mazőgazdasági munkára, ezek átalakított dózerek, lassű vontatásra jók de pl. hosszú vonulás, vagy gyors munkák mint pl. rövidtárcsa nem nagyon fekszik nekik...
Válasz .Szabi. #746. hozzászólásáraHa jol tudom ezeknek már a hevederjébe is rugozott valami, nem olyanok mint a john deere 8xxxT traktorok. Sokkal kényelmesebbek és nem reszketnek tán annyira.
Érdemes lehet ILYET megvenni?
A gazdája gyárias állapotúnak mondja.
Azt hallottam ezek még vasból vannak,és nem kell laptop a javításhoz.
5 éves MTZ-t adnak ennyi pénzért.
Válasz #743. hozzászólásra
Közvetlenül a Valkon Kft.-től.
Válasz #743. hozzászólásra
Pedig igaz ma jött nekem is az újság és ebben az van, már az omék- náluk lesz bemutatva!
Kedves BNC!
Honnan vannak ezen információid??
Válasz #741. hozzászólásra
inkább "pénzesebb kutya b...k"
Válasz #735. hozzászólásra
Az erősebb kutya b@szik.
Válasz #733. hozzászólásra
én a v-alkonra gondoltam....
Válasz #738. hozzászólásra
Hozzánk a Nyírházi telepről járnak. Az van közelebb...
Válasz #737. hozzászólásra
Elméletileg ismerheted.ő Békés Csabaiaknál van de ők látják el a szolnoki
régiót is.Hamar Attila
Válasz #736. hozzászólásra
Heves
Válasz #735. hozzászólásra
Ti merre vagytok az egyik barátom a huntraconál szervizes.
Válasz #734. hozzászólásra
Lehet , de ez még nem változtat a tényen , hogy elvenni a jogot egy olyan jól működő cégtől mint a Huntraco , az hiba...
Válasz #733. hozzászólásra
VALKON=AXIÁL szerintem! A valkon tulajdonosa tudtommal Harsányiné Fodor Gyöngyi, de ha tévedek valamiben akkor javítsatok ki!
Válasz #731. hozzászólásra
Itt gyorsan , frissen megjegyezném , hogy ez nem így van !!!
Én mióta az Mg.-ben dolgozok , nem sok ilyen korrekt , rugalmas és hozzáértő csapattal találkoztam mint a HUNTRACO !
Le a kalappal előttük egytől egyig ...
A többi kereskedő messze elbújhat mögöttük minden téren !
Akit még ismerek , talán az Axiál áll hozzájuk a legközelebb.
Szóval konkrétan van egy olyan megérzésem , hogy a hevederes Chall , ettől csak rosszabb kézbe kerülhet.(remélem még marad a Huntraconál is forgalmazás)