Hirdetés
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
707 hozzászólás
Van valakinek tapasztalata az Agrotron M620-650 traktorokkal?
Válasz #319. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!
Valaki nem ismeri esetleg ennek a gépnek az előző gazdiját?
http://hg.axial.hu/traktor/deutz-fahr-agrotron-150-4411-11.html/hu
Ha igen kérnék egy elérhetőséget.
Köszönettel Feri
Sziasztok D F Agrofarm 410 est szeretnek vásárolni,valakinek valami jen tapasztalata ha van aszt szívesen fogadom, ha jó ha rosz vásárlás elott jó volna többet tudni erol a model,hogy érdemes-e megveni?
Válasz #353. hozzászólásra
Ha arra gondolsz hogy meg állja-e a helyét a többi között akkor igen. Minden márkának vannak apró tervezési hibái. Igaz hogy 90Ü-ó. van az enyémbe de szerintem jó konstrukció. Közepes gazdaságoknak találták ki és annak meg is felel.Fogyasztást kérdezi mindenki: különösen nem mérem de nem fogyaszt többet mint a többi,nem okoz gondot neki a hozzávaló munkagépekkel való munka.
Sziasztok ! Ezeket az agrofarmokat be lehet tenni a sorba?
Válasz #351. hozzászólásra
Majd ha aktuális lesz akkor lehet, hogy elmegyek :D Néztem, hogy 4050kiló a gép súlya, de azt nem találtam, hogy ezt lehet e még felsúlyozni? Vagy ez már a súlyozott verzió?
Fogyasztásról korai lenne véleményt mondani, ismerkedünk egymással nem volt korábban ilyen traktorom sót még a közelemben sem tudtam megtekinteni. Talán az első kerék kapcsolást megoldhatták volna elektromosra a többiről később írok ha lesz tapasztalatom. Akinek van ilyen traktorja írja meg ide a tapasztalat csere jó dolog! tibi Kiskunhalason lakom Tompától 30 Km. Egyszer átjössz megnézni.
Válasz #346. hozzászólásra
van hozzá hivd a dorkert és mondd e mire van szükséged küldenek rajzot nekünk is küldtek imailben amugy nekünk is ilyen trakink van.
Válasz #347. hozzászólásra
Esetleg van rajta olyan dolog ami nem tetszik neked? Esetleg hiányzik? Fogyasztása? Mesélj, szeretem meghallgatni mindég mások véleményét!
Válasz #347. hozzászólásra
Örülök, hogy örülsz amúgy milyen nehéz a masina?
tibi16, most már használom a 420-ast, 50 üzem óra van benne egyenlőre nagyon jónak látszik.
Üdv!
Egy kedves ismerősöm vett egy DX6.50es trakit. Nem kapcsol a hátsó kardánja, szétszedték, a difiházba van egy szivattyú ami a nyomást csinálja a lamellasoroknak ami a difizárat, kardánt stb. kapcoslja. Na ennek a szivattyúnak a meghajtófogaskerekeiről eltűntek a fogak. Elég nagy xopás kiszedni, ha valaki csinált már ilyet és tud instrukciókat adni, megköszönném! Vagy esetleg ha van valakinek robbantottábrás alkatrészkatalógus hozzá!
Válasz #344. hozzászólásra
Sombor környékén, közel a Magyar határhoz, kb 40km.
Válasz #343. hozzászólásra
Vajdaság melyik részén vagy? Van pár barátom ott!!
Válasz #342. hozzászólásra
TTV vagy sima? Nálunk vajdaságban lényegesen drágább....
Válasz #341. hozzászólásra
Nagy titok nincs benne front hidraulika,és több kisebb kiegészítő:10,5 mill + ÁFA
Válasz #339. hozzászólásra
Ha nem titok mennyibe fáj ez és milyen opciókkal?
Válasz #339. hozzászólásra
Grat hozzá!
Válasz #335. hozzászólásra
420-as jön folyamatban van,átszerelés és vizsgáztatás
Válasz #337. hozzászólásra
nem halottál még az átveréses hirdetésekröl ?
Válasz #336. hozzászólásra
bocsi ezt nm ide akartam... :)
Üdv mindenkinek,volna egy kérdésem
Fendt 309 Turbomatic, 1993 Traktor Front hidraulika front kardán orrsúly 70 % Kleber Gumikkal, üzemóra 4998
1 206 475 Ft-ért reális ár?
eddig mtzt vagy zetort akartam venni első traktornak de most ezt találtam...
Válasz #334. hozzászólásra
Érkezik egy 430as ?
Nagyon remélem hogy hasonló jót írhatok én is róla pár héten belül!
Találtam egy elég komoly leírást...... http://dorker.hu/magunkrol/hireink/deutz-fahr-agrofarm-85-teszt/
Válasz #331. hozzászólásra
Szerintem ez egy + pont....azért egy német motor biztosan jobb mint egy olasz.....
Válasz #330. hozzászólásra
Közben utána néztem.
Mint már írtam a 430 Deutz, motorja is Deutz 109LE-vel.
Válasz #326. hozzászólásra
Akkor a 430as SDF motoros csak más mivel 109ló, vagy nem SDF motoros?
Válasz #326. hozzászólásra
A 105 lovas az sdf motoros ,igen!!
Válasz #327. hozzászólásra
Állítólag 60-110LE ott, azok mondták akik kinn jártak az üzemben.
Szerintetek ezeket csak az Olaszok szerelik össze?
Válasz #325. hozzászólásra
Azt hiszem a 430-as Deutz motorral 109LE, az R3 meg 105LE SDF motorral, ha jól tudom.
Válasz #324. hozzászólásra
Ez a 430as agrofarm az R3as 110es lamborghininek a megfelelője?
Válasz #323. hozzászólásra
Az olaszoknál mind a 4gyártmányt, csak a színűk más itt...
..Sant'Agata Bolognese....
Az érdekelne, hogy hol szerelik össze az agrofarm 430asokat? Olaszoknál? Ma láttam véletlen egyet.....voltam bent eladni raktáros árukat és ott volt a cégben kiállítva, terményben lehet levásárolni, de egy kicsit sokallom 44eu+ áfa 109ló.....szép meg minden, de szerintem első látásra elmarad pl az MF 5610estől vagy Farmall 105u-tól......viszont teszik, hogy kevesebb benne az elektronika....
A szomszédom meg van győződve arról, hogy DOCCSFÁR a helyes kiejtés. Meghagytam ebben a hitében.
Deutz-Fahr= DICSFARM
így nevezte egy "értelmiségi" ismerős nemrégiben..
Válasz #319. hozzászólásra
Köszönjük a hozzászólásod! Élni fogunk vele ha szükség lesz rá, nekem kb.két hét és meg lesz az első belőle,Bízom benne hogy jól dötöttem,igaz csak véletlen döntés volt, ez egy Agrofarm 420-as ,a vizsgáját várom.
Sziasztok. Ha valakit érdekel Deutz-Fahr traktor és annak paraméterei, szívesen segítek. Nem forgalmazó vagyok hanem csak egy Fanatikus. 11 éve dolgozunk Deutz-Fahr gépekkel, nagyon kedvező tapasztalatokkal rendelkezünk róluk. jelen pillanatban 7000 üzemóra van a legtöbben az egy Agrotron 150 mk3-mas. Tudom nem olyan sok az még, ennek ellenére jók a tapasztalatok róla. Már azóta teleszkópos rakodónk is Deutz, és van egy 90 lovas Agrotron k410 esünk is. Nem azt mondom hogy ez a legjobb mert ez nem igaz, és szerintem nem szabad egyikre sem rámondani. Van Massey Fergusonunk is 2 de azok érezhetően nincsenek Deutz-Fahr szinten, senkit nem akarok megsérteni ezzel de mind motorikusan mind váltó, fülke belső kidolgozottságban alul mulja a Deutz ot. Nekünk még nagyon sok elektromos hiba is van főleg a 6495 ös Fergusonnal. Szerintem a szervizköltsége sem rossz a deutz nak , mondjuk az Axiál melett nem is nehéz, ők "qurva" drágák. valaki itt irta hogy 150-160 lóerő körül keres, most van még a dorkernek egy két Agrotron M620 asa az 150 160 attól függ honnan nézzük (névleges teljesítmény maximális, stb) vagy van az új széria abból ők az Agrotron 6180 ast preferálják ami szintén ilyen névlegesen 160 165 le maximálisan pedig 180 ez már Adblu-s. Mind a kettő fajtában az m620 és 6180 ban is egy 6 hengeres soros 6057cm3 Deutz motor van egy 7200 as Zf váltóval ami 6 sebesség és 4 povershift fokozatonként. . A dorker ezeket "C" felszereltségben hozza be tehát 50km/h fülke, mellső híd rugó 4 pár hidraulika kivezetés és nem a fullos kartámasz hanem az egyel butítottabb de az sem rossz! Ha bárkinek bármi kérdése van írjon vagy hívjon Üdv Megyesi Ákos 06305654756
Azért érdekes,hogy mindenhol van az uj tipus,csak nálunk nincs
Kicsit szokatlan a formŕja,de igényes zömök massziv traktor! Nčztem Nyiregyhŕzi Dorkernčl. Claas arion 420rol a claas traktor topicba irna valaki valamit.
Válasz #315. hozzászólásra
Köszönöm,valószínű hogy a beváltság fog dönteni nem a pénz!
Válasz #314. hozzászólásra
Jól nézd át a traktorokat vásárlás előt, mert ha megveszed, akkor jó pár évig azt a traktort fogod nyúzni. Ne csak az ár legyen a döntő! Sikeres traktorválasztást kívánok.
Válasz #313. hozzászólásra
150-ven le től a 6000.es motorok vannak bennük!
Válasz #312. hozzászólásra
Nekem az infó még 2007-2008-ból van, amikor új traktor vásárlásán gondolkodtam. Azóta lehet hogy kisebb motort tettek bele. A 7,2 motor 200 Le-től felfelé volt ezeknél a gépeknél. De talán a 160 Le nek is ez a motorja volt. A gyengébbek 6 literesek voltak.
Válasz #311. hozzászólásra
Én is keresem most a megfelelő traktort,és itt van a kezemben a Deutz prospektus és a 7230-7250TTv-be 6 hengeres 6057ccm-es motor van!!!!!!
Válasz #309. hozzászólásra
igen
Mostan akkor érdemes foglalkozni traktorvásárlás előtt Deutz Fahr, Same, Lamborghini traktorokkal? Konkrétan a 160-165 Le -re gondolok. Esetleg mechanikis sebváltóval 4x terhelés alatti váltással lenne érdemes vagy a váriós fokozatmentes sebváltóval. Az utóbi kevésbé elterjedt konkrétan ezeknél a traktoroknál.
Válasz #308. hozzászólásra
Ezt nem értem!
Hengerürtartalomra gondolsz?
Válasz #283. hozzászólásra
Nem véletlenül 7,2 vagy 7,5 literes?