Hirdetés
Fórum
- Búza termény felvásárlási árak új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Grubber új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- Egyedi munkaeszközök házilag új
- Gaspardo vetőgép-munkaeszközök. új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
1675 hozzászólás
Válasz fexco #1374. hozzászólásáraA billentő szettet vettem.
Nem fogok másikat venni...
Egyébként erre hosszabb hengert nem lehet tenni.Így is total hátra bukik.
Válasz Nyomasek Bobo #1368. hozzászólásáranem rád értettem,állitólag onnan vetted...rá kell rakni egy megfelelő lökethosszú munkahengert,oszt jónapot....
Válasz envagyok2 #1365. hozzászólásáraNem olyan eccerü...
Válasz Nyomasek Bobo #1371. hozzászólására
Válasz Nyomasek Bobo #1370. hozzászólásáraHa itt lent van a csap(a hozzá adott ruddal), akkor 45 fokban kiborítja felső helyzetben, de nem tudja lent magára húzni. A mh se járja be a teljes uthosszt...
Válasz envagyok2 #1362. hozzászólásáraAz a teszrud...
Válasz fexco #1359. hozzászólásáraNem vagyok sváb
A kiegészítőt vettem annyiért .
Válasz .Richard. #1360. hozzászólásáracsak az a véleményem,hogy ettől bonyolultabb,megoldást,és még bónuszként nem is működik,nem találatott volna ki a megalkotója.
Válasz envagyok2 #1365. hozzászólásáraKevés a képzelőerőd.
Válasz .Richard. #1363. hozzászólásárajah, ezt kell megcsinálni, meg lekenni feketére, ahogy mondod, hahah
Válasz Nyomasek Bobo #1353. hozzászólásáraMost látom van itt munkahenger is, tegnap bowdenosnak gondoltam. Csinálhatsz ezzel bármit, meg kell hosszabítani a megtett utat. vagy a munkahenger csapját lentebb rakod, vagy a fogpiszkáló csapját feljebb. Utána lehet fogpiszkáló hosszával beállítani.
Válasz envagyok2 #1362. hozzászólásáraplusz a fekete szin hiányzik róla!!!
Válasz Nyomasek Bobo #1355. hozzászólásárasemmit ne rakj odébb, ne kínlódj vele fölöslegesen, működött ez valamikor, működni is fog.
a billentő rudat told meg ívesen, hogy kampósan lefelé hajoljon, a mostani végálláshoz képest szemre legalább egy 300-400 mm-t előre meg ugyan annyit lefelé is menjen. és működni fog. de én azért ezt a 20*20*2-es piszakfát kicserélnám valamire.
Válasz Nyomasek Bobo #1356. hozzászólásáraA kép alapján a kanál középső tartoját ha beljeb rakod a traktor fele kb. 40 centit akkor lebillenti. A felfele billentését nam látom de lehet elférne a váztol. Max raksz a kanálra vasalást ne horpadjon. Kb jo is lenne.
Válasz fexco #1359. hozzászólásáraJol meg mondtad. Szerinted miért nem egy uj Mfre szerel fel egy ujat? Irta mi ez. Gondolom annyi pénze van ilyenre'hogy unatkozna egy gyári 2millás mellett.
Válasz Nyomasek Bobo #1353. hozzászólásáraezt az okádékot!!! és még berakja az a sváb középre,hogy még kb nelássál semmit,csk azt a nagy kókányolást.
én levágnám az egészet,és ujratervezném,józan paraszti ésszel!!!
Válasz Nyomasek Bobo #1357. hozzászólására
Válasz Nyomasek Bobo #1356. hozzászólására4 éve 300 euro volt...
Abban biztam, hogy nem ilyen elnagyolt Olyan ferde a langvágás, hogy ihajj.
A csapok se rohadnak be, a mh bekötés, 25ös a csap, meg a fül, 30as a lik
Válasz Hús Futár #1338. hozzászólásáraLehet első körbe azt kell. Aztan meg a taréjt hatrebb, mert a csőcsonk bekoppan a vázba. Meg a mh furatot perselyezni rajta, mert elérheti a krómot.
Válasz Nyomasek Bobo #1354. hozzászólására
Válasz mtz1221 #1334. hozzászólására
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #1352. hozzászólásáraEz egy sváb kisipari cucc...
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraSzerintem a "piros" kar alsó forgáspontját kellene előrébb tenni a "zöld" állásba!
Cseréplécből könnyebb lemodellezni, mint zártszelvényeket metélni!
Végig furkálod 5 centinként, 8as csavar bele, aztán nyekteted oda-vissza. Ha nem jó, odébb teszed 1-2 furattal és újra.
Válasz Nyomasek Bobo #1347. hozzászólásáraHátrafelé meg gondomom túlzottan is visszabillen. Kicsivel tedd lejjebb a felső bekötési pontot, és szerintem toldd meg annyira a zártszelvény hosszát, hogy kiboruljon rendesen.
Válasz Nyomasek Bobo #1348. hozzászólásáraA kanalat nem lehetne 40szer 40es UVassal körbevasalni mint egy keret? Talán segitene. Nem lenne nagy összeg. Meg nem nagy suly. Vagy hasonlo megoldással.
Válasz Nyomasek Bobo #1348. hozzászólására9kor hazaérek, csinalok még fotókat.
Ma jön haver, valamit ki kell okoskodnom.
Válasz .Richard. #1346. hozzászólására8x100as laposvasam, meg 100as UNP U vasam van.
A kanál ha nem erősítem, ki fog nyúlni. 4es v 5ös anyagból van.
Válasz bandigh #1344. hozzászólásáraKibillenési végállás. A felső csapot lejjebb kell, az tuti.
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraMost jut eszembe. Mi lenne ha valami vastag 20as anyagbol a kanál also hátso sarkára hegesztenél két fület'jobban mondva 2párat. Igy akkor oda csapszeggel tudnád a gémet csatlakoztatni egyik sarok wgyik másikra a másik. meg hely is maradna mindennek.
Válasz Nyomasek Bobo #1342. hozzászólásáraHát akkor a forgocsapot is a kanál aljára kéne akkor van hely a középsőnek a kanál közepén.
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraEz most valamelyik végállás? Munkahenger beszívatva?
Válasz Hús Futár #1340. hozzászólásáraSajnos nincs másik csap párom.
Majd mindjár hazamegyek megnezem, hogy csak a lemez plecsnin vannak a csapok, vagy a kanalba is be van-e fúrva.
Válasz .Richard. #1341. hozzászólásáraNem fér el a kanál mögött semmise. A vázhoz csukódik.
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraKözépsó rudat a kanál közepére ne az élére!!!!
Válasz envagyok2 #1339. hozzászólásáraMég a rudat sem biztos hogy kellene toldani ha a csapokat abban a magasságban teljesen hátra rakná .
Válasz Hús Futár #1338. hozzászólásárajah, kicsit hátrébb, följebb, meg a billentőrudat meg kell toldani.
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraA két csapot tedd hátrébb ami a kanalat csatlakoztatod a gémhez
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraNe a kanál tetejére tedd a billentőrudat...
De valami még nekem sántít, csak nem látom.
Válasz Nyomasek Bobo #1335. hozzászólásáraVolt hátsó bowdenes kanalam. Az úgy működött telinél kifordult, majd magától vissza és reteszelt a lendülettől.
Válasz mtz1221 #1333. hozzászólásáraHeftek fognak mindent..nem fix????
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraMost nézem a lámpákat. Lökj már egy képet szembe róluk.
Válasz Nyomasek Bobo #1332. hozzászólásáraMeg kellet volna előbb meríteni.
Valamit még varialni kell... Nemigen akarja kiborítani a kanalat
Válasz vinchi #1330. hozzászólásáraKözépre visszaszerelni is csak 4 csavar a hajtóművön, meg 3 csap a húzón, nem volt sok idő, meg ha nem kell oldalazni fák alá, akkor ezt ki is lehet(kell) hagyni.
Válasz A.I. #1329. hozzászólásáraNem rossz ez a megoldás sem. mondjuk nekem korlátolt az hogy mennyire tolhassam oldalra.. mert 240 max az udvar bejáró..
Válasz A.I. #1328. hozzászólásáraÉn ha jól emlékszem kb 2 km/hval húztam, 540 kardánról, 36 ló hajtotta, egy öreg Ford Dexta2000!
Válasz vinchi #1327. hozzászólásáraRemélem most sikerül felnyomni a képeket!
Nekem nem volt mankós kerék, két oldalt csúszótalp volt, azon lehetett mélységet állítani.
Válasz A.I. #1326. hozzászólásáraKöszi szépen. ha esetleg meg lesz a kép várom.
Nekem nem fontos az oldalazás. a sebességet kb 0.5km/h ra is le tudom lassítani (ültetvény/gyümölcsös traki)
Néztem nyitott rendszerű talajmarót is. na az is nagyon bejön, majd holnap keresek róla videót.
Válasz A.I. #1325. hozzászólásáraNa szép a kép kimaradt. Ha érdekel megpróbálom majd valahogy feldobni.