Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz zoli #3433. hozzászólásáraA motor most kivan véve. A kuplungszerkezet
szétszedve. A müszerfalomon csak azok a kapcsolok vannak,amiknez a világitáshoz van közük, meg az ablaktörlö.
303 as . nem lelek olyan kapcsolot rajta !
Válasz jvass37 #3432. hozzászólásáraSzétoldásnál igen mert először a tlt old utána a három 8as csavar támaszt a váltó kuplungra ,8as csavar és a közbetét közötti hézag 0,5mm.
Válasz jvass37 #3429. hozzászólására Én is igy jártam szántás közben hiába nyomtam be a kuplugot ment előre ugy állt meg hogy müszerfalon a harmadik kapcsolot bekapcsoltam amit menetközbe bekapcsolod utána olyan mind ha üresbe lenne de nekem 323 csinája utána viszakapcsolod benyomod a kuplugot és jó szétold!
Segitségeteket kérném ! ZT 303-on elment a kuplung. Olyat csinált, mint a mesében, hol volt-hol nem .De inkább nem! Ma széd szedtük. A nyomolap mintha meglenne görbülve, nem mindenhol fog a kuplungtárcsa. Lehet ez a probléma ?
Válasz musits #3422. hozzászólásáraNekünk akkor csinált ilyet amikor a hajtásközvetítőben a csapágy beállt és utána össetört benyomott kuplunggal folyamatosan fékezett, feszült amíg meg nem adta magát.
Válasz Szabolcsi #3419. hozzászólásáraPont a legnagyobb hajtásba esett szét. Ugye miért ne, nekem nagy örömömre. Motor bepufog, ékszíj fütyül, ekkor már tudtam kényszerpihi vagy 2 órára....
Válasz Árkus Ádám #3396. hozzászólásáraTegyèl az első hidraulika körre egy hidro akkumlátort egy golyós csappal igy rugózni fog a súly csap nyitásával beállíthatod a rugózás intenzitását nagyon kényelmes lesz tőle a traki
Válasz jvass37 #3404. hozzászólásáraNyomólap probélma lehet, elvileg a békák és a kinyomócsapágy között 4 mm-nek kell lenni, bár lehet nem jól emlékszem
Válasz chaki18 #3407. hozzászólásáraA hidraulika tartályból a kormányszivattyúhoz tartó cső gyárilag 2 helyen van toldva gumi csővel (németesen). A gumicső és a bilincsei is elfáradnak, levegőt szívhat. Lehet még a szűrő eltömődése a tartálynál, ezt benzinnel ki tudod mosni. Ha így sem működik, a szivattyút nézd meg (nyomásmérés).
Sziasztok van egy zt 323 - om segítség kellene a kormánymű működik de az első kerekek nem fordulnak , csak egyenesen tudók haladni vele . Mi lehet a baj ????
Sziasztok ! 303 ZT-n elment a kuplung, szinte egyik pillanatrol a másikra. Ha beis veszi nagy ropogva a sebességet, kikell nyomni 3-4x a kuplungot, hogy elinduljon, vagy gongol egyet, akkor meg ,,szalad,, egyböl ! A három kinyomo láb, már oda van teljesen állitva a kinyomocsapágyhoz. Probáltuk közelebb-messzebb állitani, de a jelenség ugyanaz. Van valakinek ötlete? Sajnos itt a közelben nincs aki értene hozzá. Válaszokat elöre is köszönöm !
Hogy állítsam be 303-on a fékpofákat, úgy hogy ne a dugó és a karmantyú közé mennyen az olaj? Valaki aki már javította a féket írja már le részletesen hogy hogyan is kell! Excentert hogy állítsam be a féknél?
Válasz mtz zoli #3393. hozzászólásáraÉn komplett Robur kerékfékhengert vettem! A probléma most az hogy, beleraktam próbáltam légteleníteni de a karmantyúnál egész szépen folyik az olaj! De csak nyomás alatt! Pedig a fékmunkahenger új! Nem tudom hogy mi lehet a gond! Karmantyút milyet rakjak bele?
4185 hozzászólás
Válasz jvass37 #3435. hozzászólásáraMost mid van 303as vagy 323as?
Válasz mtz zoli #3433. hozzászólásáraA motor most kivan véve. A kuplungszerkezet
szétszedve. A müszerfalomon csak azok a kapcsolok vannak,amiknez a világitáshoz van közük, meg az ablaktörlö.
303 as . nem lelek olyan kapcsolot rajta !
Válasz jvass37 #3432. hozzászólásáraSzétoldásnál igen mert először a tlt old utána a három 8as csavar támaszt a váltó kuplungra ,8as csavar és a közbetét közötti hézag 0,5mm.
Válasz jvass37 #3431. hozzászólására Müszerfal jobbról a harmadik és szétkapcsol mindent és egyhejben áll
A TLT állito három csavarjábol kivolt törve az egyik. Lehetett az is ráhatással a menet kuplungra ?
Válasz mtz zoli #3430. hozzászólásáraHol van a müszerfalon az a harmadik kapcsolo? Engem az akácfa álitott meg, amit magcéloztam !
Válasz jvass37 #3429. hozzászólására Én is igy jártam szántás közben hiába nyomtam be a kuplugot ment előre ugy állt meg hogy müszerfalon a harmadik kapcsolot bekapcsoltam amit menetközbe bekapcsolod utána olyan mind ha üresbe lenne de nekem 323 csinája utána viszakapcsolod benyomod a kuplugot és jó szétold!
Qtt fog ahol fényes, csak a gép 8x küldte el.
Segitségeteket kérném ! ZT 303-on elment a kuplung. Olyat csinált, mint a mesében, hol volt-hol nem .De inkább nem! Ma széd szedtük. A nyomolap mintha meglenne görbülve, nem mindenhol fog a kuplungtárcsa. Lehet ez a probléma ?
Válasz mtz zoli #3425. hozzászólásáraOlvass bele a hozzászólásaimba. A profilomnál megtalálod. Ott már korábban leírtam.
Sziasztok valaki tudja hogy zt 323 hogy van az uszo álás mert szántani kéne köszi
Nálam a kuplungrásegítő dolgozik össze a fékrásegítővel. De még nem találtam meg, hogy hogyan.
Válasz musits #3422. hozzászólásáraNekünk akkor csinált ilyet amikor a hajtásközvetítőben a csapágy beállt és utána össetört benyomott kuplunggal folyamatosan fékezett, feszült amíg meg nem adta magát.
Üdv mindenkinek! Kuplungolás közben fog a fék a traktoromon. Szerintetek mi lehet a hiba?
Válasz Szabolcsi #3419. hozzászólásáraPont a legnagyobb hajtásba esett szét. Ugye miért ne, nekem nagy örömömre. Motor bepufog, ékszíj fütyül, ekkor már tudtam kényszerpihi vagy 2 órára....
Válasz Árkus Ádám #3396. hozzászólásáraTegyèl az első hidraulika körre egy hidro akkumlátort egy golyós csappal igy rugózni fog a súly csap nyitásával beállíthatod a rugózás intenzitását nagyon kényelmes lesz tőle a traki
Válasz Red #3414. hozzászólásáraJó kis kompi kicsit szét hullott .
Anno a szovjet érában meg ugy tanitották velünk, hogy az a ,,lábki,, ! Na ez volt az orosz szakkifejezése !
Válasz jvass37 #3415. hozzászólásáraIgen,.általában azokat nevezik így.
Válasz jvass37 #3415. hozzászólásáraIgen azokat. Mifelénk meg kinyomóvillának nevezik
Köszi a válaszokat ! Még nem szedtem szét. Mit neveztek békának? A három lábat, ami nyomja a kinyomo csapágyat?
Válasz Szabolcsi #3413. hozzászólásáraÍgy már ismerős lehet
Válasz Red #3410. hozzászólásáraNagyon közeli a kép mi ez ?
Válasz Red #3411. hozzászólásáraGyári adat szerint 9mm de a gyakorlat szerint 4-5mm.
Válasz jvass37 #3404. hozzászólásáraNyomólap probélma lehet, elvileg a békák és a kinyomócsapágy között 4 mm-nek kell lenni, bár lehet nem jól emlékszem
Keddi munka részeredménye
Válasz jvass37 #3404. hozzászólásáraSzokott olyat csinálni,hogy eltörik a nyomólap középen.
Válasz chaki18 #3407. hozzászólásáraA hidraulika tartályból a kormányszivattyúhoz tartó cső gyárilag 2 helyen van toldva gumi csővel (németesen). A gumicső és a bilincsei is elfáradnak, levegőt szívhat. Lehet még a szűrő eltömődése a tartálynál, ezt benzinnel ki tudod mosni. Ha így sem működik, a szivattyút nézd meg (nyomásmérés).
Sziasztok van egy zt 323 - om segítség kellene a kormánymű működik de az első kerekek nem fordulnak , csak egyenesen tudók haladni vele . Mi lehet a baj ????
Válasz Claaastra #3405. hozzászólásáraKöszönöm a gyors választ! Valahogy ettöl tartottam én is. Nagy öröm...!
Válasz jvass37 #3404. hozzászólásáraszétesett a kuplungtárcsa,
Sziasztok ! 303 ZT-n elment a kuplung, szinte egyik pillanatrol a másikra. Ha beis veszi nagy ropogva a sebességet, kikell nyomni 3-4x a kuplungot, hogy elinduljon, vagy gongol egyet, akkor meg ,,szalad,, egyböl ! A három kinyomo láb, már oda van teljesen állitva a kinyomocsapágyhoz. Probáltuk közelebb-messzebb állitani, de a jelenség ugyanaz. Van valakinek ötlete? Sajnos itt a közelben nincs aki értene hozzá. Válaszokat elöre is köszönöm !
Válasz herry 74 #3402. hozzászólásáraAz még sajnos nincs, a gyári meg nem igazán passzol rá! Reméljük most télen elkészül rá a motorháztető is.
Válasz Árkus Ádám #3396 hozzászólás. Motorház tetö nincs?
Válasz Bukta #3400. hozzászólásáraMár megoldódott! Most végeztem az egyik oldallal! Holnap majd a másik oldal következik!
Válasz BoyLee #3397. hozzászólásáraIfa országúti elsőhíd munkahenger karmantyúja is jó bele, ha jól emlékszem. 38mm átmérő mind kettő.
Válasz BoyLee #3397. hozzászólására Fígyej én gyárit raktam bele és tökéletesen működik úgy rendeltem!
Hogy állítsam be 303-on a fékpofákat, úgy hogy ne a dugó és a karmantyú közé mennyen az olaj? Valaki aki már javította a féket írja már le részletesen hogy hogyan is kell! Excentert hogy állítsam be a féknél?
Válasz mtz zoli #3393. hozzászólásáraÉn komplett Robur kerékfékhengert vettem! A probléma most az hogy, beleraktam próbáltam légteleníteni de a karmantyúnál egész szépen folyik az olaj! De csak nyomás alatt! Pedig a fékmunkahenger új! Nem tudom hogy mi lehet a gond! Karmantyút milyet rakjak bele?
Sziasztok! Ismét történt egy kis fejlesztés a gépünkön, ezt szeretném megosztani veletek!
Válasz musits #3394. hozzászólásáraJa, és rendelést követő harmadik nap itt is volt.
Válasz mtz zoli #3393. hozzászólásáraÉn németből rendeltem újat. 84euró, meg 15 euró posta. És teljesen új.
Válasz BoyLee #3378. hozzászólására Szia én most ujtotam fel főfék hengert Bajárol rendeltem 5ezer volt javíto készlet!
Válasz janika123 #3391. hozzászólásáraIgen. A kuplungtól jön át egy fémcső. Vedd le mindkét végét, és tisztítsd ki.
Válasz musits #3390. hozzászólásáraA rásegítés a főfékhenger elött van ???
Válasz janika123 #3389. hozzászólásáraEldugult a rásegítés.
Hali
323 mas gépnek keménylett a féke alig lehet benyomni. a kuplung pedig könyű lett mi lehet a baj????
Válasz BoyLee #3384. hozzászólásáraA fékfolyadék tartály az Ifákon a főfékhengeren van .
Válasz BoyLee #3385. hozzászólásáraEzt a3380-asra írtam.