Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Grubber új
- Agrártámogatások kifizetése új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Hol vannak a régi fórumosok? új
- AKG támogatás új
- Búza termény felvásárlási árak új
633 hozzászólás
Válasz #331. hozzászólásra
AAHHHHHHHHHHH
Válasz #325. hozzászólásra
Azok is ugyanúgy.Nézd meg a 212 hozzászólást és meglátod h. miért szitál.Mert nem függőleges a tengely!!!!!!!!!!!
Válasz #324. hozzászólásra
Nálunk anno a tsz-ben JD4650-húzta a hármast!
Válasz #325. hozzászólásra
ÁHH a hatyunyak "mi csak ugy csufoljuk" annál is szitált
szarakodik megint %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RÁBA nem ?
RÁBA nem ?
RÁBA nem ?
Válasz #318. hozzászólásra
Nem azért szitál.Az öreg gépek még nem szitáltak mert egy tengelyen volt a két kerék. Az már a Kühne újítása az újabbakon, hog külön tud forogni a két ikerkerék.
Válasz #321. hozzászólásra
Én hármas csatolást látam elég ütösen nézet ki!! Vajon mi huzta akor??
Válasz #317. hozzászólásra
görbe a tengely
de ha mégsem akkor meg ne zsirozd !!!!!!!!!!!!!!!!!
az öszi szezon letétele után garantáltan berohadd viszont a tavaszi szezonra igy akkor néha szivozik a rohadék olyankor kap 1 kis frisitést és nem többet
görbe a tengely
de ha mégsem akkor meg ne zsirozd !!!!!!!!!!!!!!!!!
az öszi szezon letétele után garantáltan berohadd viszont a tavaszi szezonra igy akkor néha szivozik a rohadék olyankor kap 1 kis frisitést és nem többet
Válasz #319. hozzászólásra
mint a régi idökben !!:))
szép is volt az
ha azt az oldalt is abba a szintbe emelnéd mint a másik van,így függőlegesbe jönne a tengelye.A multkor feltettem egy képet róla hátulról,ott jól látszik
Felénk amekora a vetés elmaradása az IH bol hármat négyet is ösze kellene csatolni hogy be lehesen hozni a lemaradást!!!
arra még én se jöttem rá.amivel én dolgozom annak ki van kopva a függőleges tengelynek a perselye én arra gondolok
Szállítási helyzetben az ikerkerék szitálását hogyan lehetne megszüntetni?
Én még sajnos nem jöttem rá.
érdemes meg bütykölni mert egy váltó szelep 48+fa az axiálnál
és feltétlenül szólj vissza h.mi van mert nagyon utálom mikor erőlködök és semmi haszna csak a csend (cseng)bong mint egy Wartburgajtó
arra emlékszem pontosan h.kb 6-7 cm-es kis drót és egy előtte kétoldalra mozgó kis görgőt tart meg egyik-egyik oldalon,és ha ez a kis rugó(drót)kigyengül,akkor nem tartja meg a villát jobb v. bal oldalon,hanem kissé középre csúszik és mikor jön hátulról az U vas akkor nem találja el a villa egyik oldalát sem ,hanem úgy megy előre h. a villa közte marad,és nem vált át.Amúgy mi sem használjuk már v.15 éve de csináld meg mert ha valamit ledobunk egy gépről az olyan alacsony szintű cselekedet.
nem kell azt lecserélni,jó az csak ne sajnáld az időt és figyeld meg hogy működik.Nagyon egyszerű és nem tud elromlani.Még a Tsz időkben azt is meg tudtam vele csináltatni h. mind a kettőt leengedje.Már nem nagyon emlékszem hogy működik a váltója,csak arra h.akkor nyomja át a tolattyúját a villa,amikor hátulról egy "U" alakú vas a villát hol egyik hol másik oldalról hátulról nyomja előre.Biztosan rá fogsz jönni,de ha mégsem ,csinálsz egy pár képet és ha felteszed segítek.Ha jól emlékszek a milyenknek valami olyan gondja volt h.van egy kis acél drót ami rugóként szolgál,és a villát v. valamit tart az egyik v. másik oldalban ,éppen ott ahová átváltott............folyt köv
Válasz #296. hozzászólásra
Cseréld le a cyclo nyomjelzőváltójára,igaz +1 tömlő meg egy kapcsoló de azt te vezéreled.
Válasz #310. hozzászólásra
Válasz #307. hozzászólásra
Na persze de az enyém kapcsolt volt és nem volt rajt nyomjelzö!
Válasz #308. hozzászólásra
ha van rutin, akkor érzed :))
Válasz #306. hozzászólásra
Mert te mihez viszonyítasz vagy csak mész bele a vak világba
Válasz #305. hozzászólásra
A tükrök nekem is úgy állnak , de sokkal kényelmesebb nézni előre és úgy figyelni a nyomot
Válasz #303. hozzászólásra
Mondom, ha lesz rutin...
Válasz #300. hozzászólásra
Én 5-6 éven keresztül vetettem ih-val nyomjelzö nélkül bele lehet jönni,a tükröket rá álítottam a két szélére és hátra se kellet nézni.
Válasz #302. hozzászólásra
Pedig szárazba könnyebb betenni.
Válasz #301. hozzászólásra
A fene nézze egészna a sárvédőt .
Felénk most az IH és a lajta ismét elötérbe került mivel megjött az esö és lágy lett a talaj ezekel még be lehet vetni valahogy!!Ez baromi érdekes hogy mindenki száraz talajra készült!!És a végén egy lágyba valahogy lajtával lesz belöle!!
majd belejössz, ha meg van a rutin észre se veszed :))
Válasz #299. hozzászólásra
Jóval kényelmesebb nyomjelzővel mint nélküle .
Nem kell az arra, hadd a francba!
Válasz #297. hozzászólásra
Első nap még működött de azóta nem . Ha jól nézem nem húzza vissza a kismunkahengerjét
Mért nem vált?Be kell állítani.
Az lenne a kérdésem hogy a nyomjelző váltóját lehet e javítani vsgy csak cserélni mert nem akar váltani ?
Válasz #292. hozzászólásra
Akkor nem tudom de az biztos hogy idén még azt a 20Ha búzát elkenyem vele így .
Válasz #293. hozzászólásra
lásd 292... gondold át...
Válasz #291. hozzászólásra
De akkor gyárilag miért laza? Egy kiállításon megkérdeztem a Kűhnéseket,aztmondták nem szabad szorosnak lenni,mert nem tud engedni forduláskor.Nekem se tetszik,de ők az okosok,én hagytam lazán.
Válasz #290. hozzászólásra
nálunk ki van hézagolva és fixre vannak húzva. Így nem szenved a csapágy annyit. Gondolj bele mikor fordulsz akkor mi feszül ha lóg egy kicsit, hát a csapágy, és annak cseréje nem egy kis meló... Ja és mi úgy jártunk vele hogy laza volt és alá ment a por és valahogy úgy megfogta a kerekeket hogy 3-an alig bírtunk leverni őket. Ami meg szoros volt ott szépen le lehetett venni őket.
Válasz #288. hozzászólásra
na ezt mondom
Válasz #288. hozzászólásra
Annyira azért nem lazák hogy vándoroljanak rajta .
Válasz #287. hozzászólásra
10 éve koptatom,még egybevan. Minden új gépen lazák a tömörítők,nekem is furcsa volt ezért megnéztem párat.
Válasz #287. hozzászólásra
Ha lazák a tömörítők akkor a képes sétálni rajta a csapágy és megeszi a tengelyt. mi úgy jártunk hogy ráhagytuk és egy-két év alatt annyit zabálta hogy majdnem megfordult rajta....
Válasz #285. hozzászólásra
az addig rendben is van de a nyakuk el is kopik széppen
Válasz #285. hozzászólásra
Akkor jó akkor nem bántom őket többet .
Válasz #284. hozzászólásra
Nekem az új vetőgépen is lazák voltak a tömörítők, állítólag nem is kell szorosnak lennie!
Válasz #281. hozzászólásra
Nekem mind a 3 tömörítő tag fel van lazulva hiába huzom meg . az új anyát is ráhúztam ahogy bírtam aztán azfúrtam 5,5-ös fúróval és kapott egy akác fába való szöget ami 5mm-es és ku..va kemény . De mégis meglazultak a kerekek .