Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen jó választás lenne az az MTX225. Én Tarjánban az Agrotechniknél személyesen is próbáltam kifejezetten jó járású megbízható traktornak ígérkezik. Szervókormány fordulássegítő (Quick turn) irányváltó szintszabályzó vagyis mindent tud ebben a kategóriában amit kell tudni. Sok sikert a vásárláshoz sok boldog üzemórát hozzá.
Új vagyok a fórumon, most szeretnék japán traktort vásárolni.
Van e tapasztalata valakinek Mitsubishi MTX 225-ös traktorról?
Előre is köszönöm a segítséget.
Ha majd nem használod ,leszereled az egyik kormánylemezt ,papirra átrajzolod,elküldöd nekem. A lemezt postán utánvét visszaküldöm. Ekevas is megoldható.
Elolvasgattalak Titeket látom szar volt az idő
ráérünk véleményt cserélni...
magam inkább az asszonnyal veszekedtem a hétvégén
Voltam a kőrösi vásárban vettem bát biztosítószeget,lakatot ezt-azt a trakihoz,láttam egy trágyaszóró pótot de az inkább 20-25 LE trakinak való volt.
Mivel tudom, hogy nagyon sok ügyes kreatív fórumtárs van aki csinált már 3 pontra gyors csatlakozót . Akinek van ilyen az ha megtenné, hogy lefényképezné és elküldené nekem privátban azt előre is köszönöm. A csatlakozást is fényképezze és azt is ahogy a kardánhoz csatlakozik. Ha van köztetek olyan aki már csinált már ilyet az is küldje el vagy ossza meg velünk. Köszönöm
Válasz #20268. hozzászólásra
Üdv!!
Gábor Gábor ; szamoca 1
Először is köszi!Eke vas és kormány lemez.Ezek vannak el kopva mondjuk az idei évet ki bírja csak szeretném rendbe tudni :) Ha van valami elfogatható árban akkor érdekel
Egy fakockát nem adnék az ilyen ember kezébe, nem traktort. Valamiben megtűzött volna a hátsó kerék az egyik alkalommal, legörbült volna a szája széle az illetőnek.
Válasz #20270. hozzászólásra
Üdv!
Hát ha erről az ülés alatti 3-karú kapcsolóról ha volna benne valami akkor az jó lenne. Mert nekem a Mitsu MT16 -on ilyen kapcsoló van, nincs is levágva róla semmilyen vezeték, de akámelyik karocskát akárhova kapcsolom akkor sem veszek észre semmi érzékelhetőt-értékelhetőt. A többi dolgot a 6 év alatt már azt hiszem többé-kevésbé megtanultam kezelni, de ez a kapcsoló a mai napig talány.
Ha hiányzik belőle valami ami Szerinted (szerintetek, akik olvasták) jó volna ha benne lenne, nyugodtan küldjétek át nekem. Nekünk is nagy segítség, ha kapunk visszajelzést és nem mellékesen, évente annak a több mint száz gadának, aki gépet vesz nálunk.
Válasz #20267. hozzászólásra
Nekem ez volt az ekém. Lovaseke fejek. Az ekevasat nagy ekevasból csináltuk, kormánylemezt pedig még nem cseréltünk de van tartalék.
Egyébként mi kellene hozzá.
Üdv
Régebben valaki irta, hogy lóvas ekéből csínálnált
ekét,a trakia után! Nekem is van egy ekém csak
kopott. Hol lehetne venni hozzá kopó alkatészt???
Köszi a segitséget!
Kivánok.....ma reggel megyek 1,5 hektár szőlőt takarni, és valószínűleg kiviszem a lazítót is próbára....bár élkefém még nincs rajta, de a próbát anélkül is kiállja...persze hozok videót és képeket is, amennyiben értékelhető eredményt tudok elérni
Válasz #20254. hozzászólásra
A második videón is az a lényeg, hogy 18-lovas húzza. Ja egyébként meg le volt taposva. De nekünk bőven megfelel arra hogy kíméljük a talajmarót.
Válasz #20254 hozzászólásr
Igen a teteje puha de az alja kemény neki Oké aláírom hogy nem egy Szeged környéki kötött föld mer ott elég lenne neki az egy kés is de itt az a lényeg hogy az eke talp betegséget kezeljük. Mer ezeket a kerteket olyan 25cm mélyen szoktuk szántani. És ez bőven alatta van ja megszaggatja a gyökereket.
Jól néz ki, a méreteit nehezen tudom kivenni. Véleményem szerint ezt max homokban, vagy laza földben tudod elhúzni. Kicsit kötöttebb földön nem hiszem, hogy 30 centi alá tudnál ezzel menni. Én pl 82-es mtz-vel húzok 1 kést 60 centin, mondjuk itt kötött földek vannak. Meg a kés élezése nem jó, így nehezen kap bele a földbe.
Én az e1804-gyel fóliákban második menetben bírok 40 centire menni a kis lazítómmal, az is nyögvenyelős már. De mondom még egyszer, talajfüggő a dolog.
Szia.Ez egy olyan szitu volt,beálltam a céges kiával a hátso udvarra tegnap este.Egész éjel esett az eső,ma reggelre vastag sár,a kia meg se elöre,se hátra.A micsuval kihuztam kaparás nélkül.A szitu tetszett,az eső kevésbé.
Erős szél,heves esőzés,de a frizura a sapka alatt még mindig tart.
A Kia kisteher üresen 1750kgplusz sofőr.A Micsu 1550 cirka 650kg,plusz én.Enyhe emelkedő,bokáig érő sár,de a frizu még mindig szuper.A Kia üresben,a micsu "gyors" egyesben és siker.Szinte kaparás nélkül.Az élmény megfizethetetlen,minden másra ott a bankkártya....
Üdv mindenkinek...
35441 hozzászólás
Igen jó választás lenne az az MTX225. Én Tarjánban az Agrotechniknél személyesen is próbáltam kifejezetten jó járású megbízható traktornak ígérkezik. Szervókormány fordulássegítő (Quick turn) irányváltó szintszabályzó vagyis mindent tud ebben a kategóriában amit kell tudni. Sok sikert a vásárláshoz sok boldog üzemórát hozzá.
Válasz #20287. hozzászólásra
Ok akkor majd vissza térünk erre! Már gondoltam, hogy
ki kéne cserélni komplett fejet.
Jó estét minden fórumozónak!!!
Új vagyok a fórumon, most szeretnék japán traktort vásárolni.
Van e tapasztalata valakinek Mitsubishi MTX 225-ös traktorról?
Előre is köszönöm a segítséget.
bezo
Válasz #20284. hozzászólásra
Igen, igen, köszi szépen. Majd rotáláskor kipróbálom és fogom figyelni hogy mit mutat.
Válasz #20280. hozzászólásra
Ha majd nem használod ,leszereled az egyik kormánylemezt ,papirra átrajzolod,elküldöd nekem. A lemezt postán utánvét visszaküldöm. Ekevas is megoldható.
Lassan nekem is összeáll a kupos hasitó.Felhasználtam az itt látott ötleteket.
Sziasztok!
Elolvasgattalak Titeket látom szar volt az idő
ráérünk véleményt cserélni...
magam inkább az asszonnyal veszekedtem a hétvégén
Voltam a kőrösi vásárban vettem bát biztosítószeget,lakatot ezt-azt a trakihoz,láttam egy trágyaszóró pótot de az inkább 20-25 LE trakinak való volt.
Na jók legyetekT
Válasz #20271. hozzászólásra
Küldtem Neked a Győző fordítását. Megkaptad?
Mivel tudom, hogy nagyon sok ügyes kreatív fórumtárs van aki csinált már 3 pontra gyors csatlakozót . Akinek van ilyen az ha megtenné, hogy lefényképezné és elküldené nekem privátban azt előre is köszönöm. A csatlakozást is fényképezze és azt is ahogy a kardánhoz csatlakozik. Ha van köztetek olyan aki már csinált már ilyet az is küldje el vagy ossza meg velünk. Köszönöm
Ilyesmi nekem is van az ülés alatt, gondosan szigetelve fröccsenő víz és eső ellen.
A felirat szó szerent azt jelenti:
"Ne piszkáld" !
Válasz #20278. hozzászólásra
Nem rossz trükk. Mire kiérnénk el is felejtenénk, hogy miért mentünk oda.
Válasz #20268. hozzászólásra
Üdv!!
Gábor Gábor ; szamoca 1
Először is köszi!Eke vas és kormány lemez.Ezek vannak el kopva mondjuk az idei évet ki bírja csak szeretném rendbe tudni :) Ha van valami elfogatható árban akkor érdekel
Misi elárúlhatnád a titkot hogy hogyan kell így betűzni a fórumba Youtube-os videót?? Köszi
Ügyes kezű barkácsoló emberke csinálhatna ilyet a találkozóra és ezzel vinném Bencsikit a Kultur elé
Válasz #20276. hozzászólásra
Nem indul a fater gépe majd én segítek.
Egy ilyet szerezzetek nekem...https://www.youtube.com/watch?v=d8YCkXH6RD0
Válasz #20274. hozzászólásra
Egy fakockát nem adnék az ilyen ember kezébe, nem traktort. Valamiben megtűzött volna a hátsó kerék az egyik alkalommal, legörbült volna a szája széle az illetőnek.
itt a link:
https://www.youtube.com/watch?v=hnR_vy8Zmu0
jó kis iseki; mit szóltok? 1.42-től érdekesebb
Töredelmesen bevallom hogy nem vagyok a japán jelek ismerője, de holnap megmutatom Győzőnek. Ő jobban vágja ezt az írás/olvasás témát ;)
Válasz #20270. hozzászólásra
Üdv!
Hát ha erről az ülés alatti 3-karú kapcsolóról ha volna benne valami akkor az jó lenne. Mert nekem a Mitsu MT16 -on ilyen kapcsoló van, nincs is levágva róla semmilyen vezeték, de akámelyik karocskát akárhova kapcsolom akkor sem veszek észre semmi érzékelhetőt-értékelhetőt. A többi dolgot a 6 év alatt már azt hiszem többé-kevésbé megtanultam kezelni, de ez a kapcsoló a mai napig talány.
Válasz #20266. hozzászólásra
Örülök neki, ha tetszett.
Ha hiányzik belőle valami ami Szerinted (szerintetek, akik olvasták) jó volna ha benne lenne, nyugodtan küldjétek át nekem. Nekünk is nagy segítség, ha kapunk visszajelzést és nem mellékesen, évente annak a több mint száz gadának, aki gépet vesz nálunk.
Nekem ez volt az ekém. Lovaseke fejek. Az ekevasat nagy ekevasból csináltuk, kormánylemezt pedig még nem cseréltünk de van tartalék.
Egyébként mi kellene hozzá.
Üdv.
Mirre lenne szükséged?
Üdv
Régebben valaki irta, hogy lóvas ekéből csínálnált
ekét,a trakia után! Nekem is van egy ekém csak
kopott. Hol lehetne venni hozzá kopó alkatészt???
Köszi a segitséget!
Válasz #20263. hozzászólásra
Sziasztok
Köszönöm az emailt én is megkaptam a karbantartós fájlt,és van benne számomra új is!
Pedig azt hittem már ismerem a gépet.
Válasz #20264. hozzászólásra
Nyugodtan rakd fel,, ha nem értékelhető,mert abból is lehet tanulni!
Kivánok.....ma reggel megyek 1,5 hektár szőlőt takarni, és valószínűleg kiviszem a lazítót is próbára....bár élkefém még nincs rajta, de a próbát anélkül is kiállja...persze hozok videót és képeket is, amennyiben értékelhető eredményt tudok elérni
Válasz #20262. hozzászólásra
Megjött a Keletagro-tól a kezelési útmutató. E-mail -ben!
Köszönöm Nekik!
Sziasztok
Ügyesek vagytok.
Egész komoly dolgokat raktok össze,elképesztő miket ki nem találtok,és meg is valósítjátok.
Válasz #20259. hozzászólásra
De az eke szerintem nem rossz.
Válasz #20258. hozzászólásra
ennek a kubotának az 1-es eke valóm, kettessel eléggé kapirgál
Ez milyen eke lehet? Ahogy elnézem a kubota nem kap röhögő görcsöt szántás közben.
Sziasztok....hoztam egy két képet a legújabb jétékomról, még meleg a hegesztéstől
Válasz #20254. hozzászólásra
A második videón is az a lényeg, hogy 18-lovas húzza. Ja egyébként meg le volt taposva. De nekünk bőven megfelel arra hogy kíméljük a talajmarót.
Válasz #20254 hozzászólásr
Igen a teteje puha de az alja kemény neki Oké aláírom hogy nem egy Szeged környéki kötött föld mer ott elég lenne neki az egy kés is de itt az a lényeg hogy az eke talp betegséget kezeljük. Mer ezeket a kerteket olyan 25cm mélyen szoktuk szántani. És ez bőven alatta van ja megszaggatja a gyökereket.
Válasz #20253. hozzászólásra
Ne viccelj már, ez full homok föld. A második video-n lévő föld sem kötöttebb sokkal. Írtam is hogy homokoban el lehet húzni.
Válasz #20250. hozzászólásra
Itt van egy link a lazítónk ról a kés hossza 60-cm a talaj és a váz között. Ez kb 50 cm mélyen megy. És könnyedén viszi.
https://www.youtube.com/watch?v=mhRzr_WvPoI
Itt van egy másik ezen a földön nagy traktorok jártak be tehát levan keményedve rendesen meg ez kötött talaj.
https://www.youtube.com/watch?v=hbqUgvP_EHU
Válasz #20251. hozzászólásra
Ja,nem volt egyértlmü az irásom,csak a szlogent nem akartam kihagyni...
Válasz #20249. hozzászólásra
Azt hittem a Kia-val lett szállitva a Micsu.
Válasz #20233. hozzászólásra
Jól néz ki, a méreteit nehezen tudom kivenni. Véleményem szerint ezt max homokban, vagy laza földben tudod elhúzni. Kicsit kötöttebb földön nem hiszem, hogy 30 centi alá tudnál ezzel menni. Én pl 82-es mtz-vel húzok 1 kést 60 centin, mondjuk itt kötött földek vannak. Meg a kés élezése nem jó, így nehezen kap bele a földbe.
Én az e1804-gyel fóliákban második menetben bírok 40 centire menni a kis lazítómmal, az is nyögvenyelős már. De mondom még egyszer, talajfüggő a dolog.
Szia.Ez egy olyan szitu volt,beálltam a céges kiával a hátso udvarra tegnap este.Egész éjel esett az eső,ma reggelre vastag sár,a kia meg se elöre,se hátra.A micsuval kihuztam kaparás nélkül.A szitu tetszett,az eső kevésbé.
Válasz #20247 hozzászólás
Milyen lett volna akkor a frizura, ha a Micsun ülsz utazás közben?
Erős szél,heves esőzés,de a frizura a sapka alatt még mindig tart.
A Kia kisteher üresen 1750kgplusz sofőr.A Micsu 1550 cirka 650kg,plusz én.Enyhe emelkedő,bokáig érő sár,de a frizu még mindig szuper.A Kia üresben,a micsu "gyors" egyesben és siker.Szinte kaparás nélkül.Az élmény megfizethetetlen,minden másra ott a bankkártya....
Üdv mindenkinek...
Válasz #20244. hozzászólásra
De azon a héten végig ott voltam.Csak nem te is ott voltál?
Válasz #20243. hozzászólásra
Misikém képet kérünk róla.Hino mennyire szerette???????
Válasz #20241. hozzászólásra
Hali Plútó, nem voltál véletlenűl Balatonbogláron augusztus 12.-én?
Válasz #20240. hozzászólásra
Ismerős lehet az alap olyan mint a tied.
Válasz #20240. hozzászólásra
Ma próbáltam több kevesebb sikerrel borzasztóan vizes felénk a talaj