Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdvözlök mindenkit!
Nem beleszólni akarok, de szerintem figyelmen kívül hagytátok, hogy milyen traktor húzhatta ezt a szárzúzót? Az enyémen is fordított a kardánhajtás iránya(óramutató járásával ellentétes), és ahogy nézegetem, nekem működne. Továbbá látszik a késeken, hogy merre forogtak, tehát dolgozott a gép. Ha felrakja a gépre, majd meglátja, és megosztja a tapasztalatokat velünk is.
Balu!
Hol lenne ez a permetező? Lehet érdekel, ha nem kell fél napot utazni érte......
Kicsit el vagyok veszve de azért olvasgatok.Persze melo az van hála Istennek.Még a fülem mögött is volt egy lapát föld tegnap.
lakatosr66 köszönöm a nagylelkű meghívást nem ígérem,hogy eltudok menni,de szeretnék.
Az én feleségem is vezeti a traktort,de még munkát nem vállal,azt mondja,hogy akkor mehetne helyettem és azt nem szeretné.
Vásároltam ma egy picit. Kaptam még hozzá 1 garnitúra kést és 2 db tengelyt a szöghajtó műhöz..Csak a három pontot kell kialakítani. Ja meg egy kis festék .
Sziasztok!
Kissé megkésve, de:
Március elsején, amint rá lehetett menni a földekre a kistrakival, azonnal elkezdtük a magyágy előkésztését boronáva. Tökéletes lett. Akkor még nem tudtam tarkeszre ülni, tehát bértraktorossal dolgoztattam.
A nejem "egy életem, egy halálom" alapon kikövetelte, hogy ő fog trakeszolni.
Tegnap ültem először gépre az idén. Hihetelenül jól esett!
Válasz #18106. hozzászólásra
Körülbelül május 2. hetében jön, most ETA:01/05/2014-re van kiírva +1 hét a vonat és a vámolás (kb. május 7.). Itt nyomon követhető mikor ér Koperbe, a kikötőbe, konténerkövetés:http://www.mschungary.com/hu/tracking/index.html (a konténer száma:TCNU8182400),a konténerszám beírása után a search-re kell kattintani.
Köszönöm szépen az érdeklődést és a hozzáállást.
Köszönettel: L. Róbert
Megvolt a tárcsa főpróbája. 1.5 ha nem túl ideális talajviszonyok között,de a tulaj ezt kérte és meg volt elégedve.Nagy gép a sorok végén nem fér el ez is
szűkösen. A dátumok hibásan szerepelnek,autós minikamera fényképei.
Szívesen mentem volna én is mivel tőlem sincs túl messze,de sajnos szabadságot nem tudtam intézni.A következő konténer kb. érkezési dátuma?
A tervezhetőség végett.
Értelek. Ha lenne egy jó kis billentős pótkocsim akkor érdekelne a dolog. Korábbi traktoromhoz volt egy szuper 1 tengelyes, kézi pumpás hidraulika volt rajt. Na ha az most meg lenne, boldog lennék. Én bolond eladtam a traktorral együtt....
Állítólag ehhez a megoldáshoz nem kell , mert a traktoron lévő vezértömböt használod az emelésre, süllyesztés az eszköz saját súlyánál fogva, vagy rugó-visszatérítéssel oldható meg. Viszont hátránya, hogy fel kell kötni a függesztőkarokat, azok ilyenkor nem működnek. Tehát ezzel a megoldással egyszerre nem lehet emelni és a munkahengert használni. :( Illetve nem jó kétoldali működtetésű munkahengerhez sem.
A legjobb megoldás egy 4/3-as kézi működtetésű útváltó szelep volna a nyomóágba bekötve, így megmaradna az emelés meg kétoldali működtetésű munkahengert is lehetne használni. Ha valaki tud egy ilyen szelepet jó állapotban, olcsón, akkor vevő vagyok rá.
Üdv mindenkinek!
Ma szétszedtem a fordulatszámmérő órám, a spirál hibátlan sajnos nem az ment tönkre. Az órával lehet valami. Vissza fele megtekertük kicsit egy csavar segítségével és vissza fele körbe ment majd a kezdő állásnál megakadt. Nincs valakinek ötlete mi lehet a baja? Van ebbe valami rugó vagy valami ami szétment? Esetleg van aki ilyennel foglalkozik és meg tudná javítani? Vagy egy másik bontottat beépíteni?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Szép napot.
Válasz #18098. hozzászólásra
Ha ezeken múlik, mind a kettőt megígérhettem volna.
Kizárólagos ár kedvezmény mindenképpen van a fórumozók számára (csak a felhasználói névre kell hivatkozni személyes eljövetelkor, de nem csak konténer pakoláskor él ez, hanem a későbbiek folyamán is!).
A sör sem kérdés (csak az, hogy milyen fajta legyen és a mennyiség) !
(Egyébként én is sörös párti vagyok inkább, mint boros, vagy pálinkás.)
Válasz #18096. hozzászólásra
Azért köszönöm ! Én úgy gondolom, ami késik nem múlik. Sosem lehet semmit sem tudni miből mi lesz, mikor találkozunk össze.
Megvannak az emberek a szereléshez és a pakoláshoz, csak gondoltam meghívom az urakat, ha valakit érdekel és szereti a traktorokat akár csak megnézni, semmi sem kötelező jelleggel. Ez az első konténerünk, a létünk óta, a második, komolyabb Májusban jön.
Még egyszer köszönöm a hozzászólást és a szándékot !
Üdv: L. Róbert
Utóirat: Az érkező traktorok listája megtalálható itt: www.agroapro.hu
Ma beszéltem a Keletagro-val +hidraulika kiépítés ügyben. Nagyon rendesek voltak és elküldték, hogy az én gépemen hogyan lehet becsatlakozni a hidraulikakörbe. Ezzel a megoldással a traktor saját vezértömbjét lehet használni emelésre. Viszont ilyenkor a három-pontot rögzíteni kell, az nem működik. Remélem nem haragszanak meg, ha továbbküldöm nektek a képet, hátha valaki tudja használni a saját gépén. A szelep bal oldalán lévő könyökös hidraulikacső van a vakdugó helyére beépítve, és ez megy a gyorscsatlakozóhoz.
35441 hozzászólás
Üdvözlök mindenkit!
Nem beleszólni akarok, de szerintem figyelmen kívül hagytátok, hogy milyen traktor húzhatta ezt a szárzúzót? Az enyémen is fordított a kardánhajtás iránya(óramutató járásával ellentétes), és ahogy nézegetem, nekem működne. Továbbá látszik a késeken, hogy merre forogtak, tehát dolgozott a gép. Ha felrakja a gépre, majd meglátja, és megosztja a tapasztalatokat velünk is.
Balu!
Hol lenne ez a permetező? Lehet érdekel, ha nem kell fél napot utazni érte......
Válasz #18139. hozzászólásra
A késeknél lévő terelő lemezekről gondoltam a menet irányra. A képen látszik a terelő lemezek mögött van a két mankó kerék.
Válasz #18136. hozzászólásra
Szerintem is fordítva van a hajtásnak a háza...
Hogy volt ez így meghajtva a kardán tengellyel?
Sziasztok
Kicsit el vagyok veszve de azért olvasgatok.Persze melo az van hála Istennek.Még a fülem mögött is volt egy lapát föld tegnap.
lakatosr66 köszönöm a nagylelkű meghívást nem ígérem,hogy eltudok menni,de szeretnék.
Az én feleségem is vezeti a traktort,de még munkát nem vállal,azt mondja,hogy akkor mehetne helyettem és azt nem szeretné.
Nem tudom miért...
Szevasztok!
Ha valakit érdekel oda adom egy tizesér.
Válasz #18124. hozzászólásra
MIsi mondom, hogy fordítva van az a hajtásház!!
Válasz #18123. hozzászólásra
Válasz #18120. hozzászólásra
Köszi a nevében is.
Inkább azt mondanám, hogy éppen felszálló ágban vagyok.
Válasz #18119. hozzászólásra
Szia!
Azóta az asszonynak is kell venned egy trakit !:D
Bt66, nem hívtam de biztos drága. A bagodi cuccok drágák.
Ez szimpatikusabb nekem.
2 tengelyes
Balu.
Kérlek fotózd le nekem hogy hol van a hidraulika+váltóolaj szűrő a 1610 en mert nem lelem.Köszönöm!
Válasz #18129. hozzászólásra
Muszáj lesz.
Válasz #18128. hozzászólásra
Akkor a középső támasztó kereket le veszed ha fent a felfüggesztés?
Válasz #18127. hozzászólásra
Szerintem így jó, ha meg nézed az utolsó képet akkor az a menet irány, legalábbis én szerintem.
Faxa, a hajtásház az nem fordítva kéne, hogy legyen?
Válasz #18125. hozzászólásra
Vala hogy ma nem vagyok a család kedvence
110 000-ért sikerült hozzá jutnom szerintem nem volt sok.
Szia Misi. Gratula az új szerzeményhez! Hogy is írtad a múltkor Balunak? Téged is szerethetnek otthon! Mennyi volt az annyi?
Sziasztok!
Vásároltam ma egy picit. Kaptam még hozzá 1 garnitúra kést és 2 db tengelyt a szöghajtó műhöz..Csak a három pontot kell kialakítani. Ja meg egy kis festék .
Bérmunkát is vállal a kedves feleséged?
Válasz #18121. hozzászólásra
Hívtad?
Mennyi az annyi???
Szia Bt66.
Jól néz ki, de nekem ez drága. :)
Ezek szerint felépültél! A feleséged nagyon vagány nő, le a kalappal előtte!
Sziasztok!
Kissé megkésve, de:
Március elsején, amint rá lehetett menni a földekre a kistrakival, azonnal elkezdtük a magyágy előkésztését boronáva. Tökéletes lett. Akkor még nem tudtam tarkeszre ülni, tehát bértraktorossal dolgoztattam.
A nejem "egy életem, egy halálom" alapon kikövetelte, hogy ő fog trakeszolni.
Tegnap ültem először gépre az idén. Hihetelenül jól esett!
Misi!!!!!! Sima zsir. Ampernélkül
Válasz #18104. hozzászólásra
Üdv TakacsB!
Itt van Neked egy jó magyar pótkocsi. Kézi pumpát meg lehet rá találni külön is.
http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Bagodi_billenos_potkocsi_15465187.htm
Igazából a feleségem egyik ismerőséé és megkértek hogy rakjam be ide mert ez kis traktorhoz való.
Nem tudom. A számot hívd fel ott megmondják.
Válasz #18111. hozzászólásra
Szia! Jól néz ki csak nem lehetséges, hogy ez rendterítő? Egyébként mennyi az annyi?
Lehet tud segíteni a szállításban is.
Az árában nem vagyok biztos, de a 06 30 336 4884 számon lehet érdeklődni
Tudok egy rendsodrót eladót, Kisújszálláson.
http://aprod.hu/hirdetes/3-soros-mehanikus-vetogep-ID238mT.html#209a574b64
Válasz #18106. hozzászólásra
Körülbelül május 2. hetében jön, most ETA:01/05/2014-re van kiírva +1 hét a vonat és a vámolás (kb. május 7.). Itt nyomon követhető mikor ér Koperbe, a kikötőbe, konténerkövetés:http://www.mschungary.com/hu/tracking/index.html (a konténer száma:TCNU8182400),a konténerszám beírása után a search-re kell kattintani.
Köszönöm szépen az érdeklődést és a hozzáállást.
Köszönettel: L. Róbert
Megvolt a tárcsa főpróbája. 1.5 ha nem túl ideális talajviszonyok között,de a tulaj ezt kérte és meg volt elégedve.Nagy gép a sorok végén nem fér el ez is
szűkösen.
A dátumok hibásan szerepelnek,autós minikamera fényképei.
Válasz #18090. hozzászólásra
Szívesen mentem volna én is mivel tőlem sincs túl messze,de sajnos szabadságot nem tudtam intézni.A következő konténer kb. érkezési dátuma?
A tervezhetőség végett.
Válasz #18099. hozzászólásra
Köszi. Sima zsír vagy grafitos?
Értelek. Ha lenne egy jó kis billentős pótkocsim akkor érdekelne a dolog. Korábbi traktoromhoz volt egy szuper 1 tengelyes, kézi pumpás hidraulika volt rajt. Na ha az most meg lenne, boldog lennék. Én bolond eladtam a traktorral együtt....
Válasz #18100. hozzászólásra
Állítólag ehhez a megoldáshoz nem kell , mert a traktoron lévő vezértömböt használod az emelésre, süllyesztés az eszköz saját súlyánál fogva, vagy rugó-visszatérítéssel oldható meg. Viszont hátránya, hogy fel kell kötni a függesztőkarokat, azok ilyenkor nem működnek. Tehát ezzel a megoldással egyszerre nem lehet emelni és a munkahengert használni. :( Illetve nem jó kétoldali működtetésű munkahengerhez sem.
A legjobb megoldás egy 4/3-as kézi működtetésű útváltó szelep volna a nyomóágba bekötve, így megmaradna az emelés meg kétoldali működtetésű munkahengert is lehetne használni. Ha valaki tud egy ilyen szelepet jó állapotban, olcsón, akkor vevő vagyok rá.
Üdv mindenkinek!
Ma szétszedtem a fordulatszámmérő órám, a spirál hibátlan sajnos nem az ment tönkre. Az órával lehet valami. Vissza fele megtekertük kicsit egy csavar segítségével és vissza fele körbe ment majd a kezdő állásnál megakadt. Nincs valakinek ötlete mi lehet a baja? Van ebbe valami rugó vagy valami ami szétment? Esetleg van aki ilyennel foglalkozik és meg tudná javítani? Vagy egy másik bontottat beépíteni?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Szép napot.
Válasz #18098. hozzászólásra
Ha ezeken múlik, mind a kettőt megígérhettem volna.
Kizárólagos ár kedvezmény mindenképpen van a fórumozók számára (csak a felhasználói névre kell hivatkozni személyes eljövetelkor, de nem csak konténer pakoláskor él ez, hanem a későbbiek folyamán is!).
A sör sem kérdés (csak az, hogy milyen fajta legyen és a mennyiség) !
(Egyébként én is sörös párti vagyok inkább, mint boros, vagy pálinkás.)
Válasz #18092. hozzászólásra
Ati007, a hidraulikához visszafolyó ág nem kell?
Válasz #18059. hozzászólásra
Misi! Zsir és olaj keveréke melegen. Tuti jo.
Válasz #18097. hozzászólásra
Egy-két sör az igérete a meghivásban jol hangzott volna))) Vagy vmi kedvezmény)))
Válasz #18096. hozzászólásra
Azért köszönöm ! Én úgy gondolom, ami késik nem múlik. Sosem lehet semmit sem tudni miből mi lesz, mikor találkozunk össze.
Megvannak az emberek a szereléshez és a pakoláshoz, csak gondoltam meghívom az urakat, ha valakit érdekel és szereti a traktorokat akár csak megnézni, semmi sem kötelező jelleggel. Ez az első konténerünk, a létünk óta, a második, komolyabb Májusban jön.
Még egyszer köszönöm a hozzászólást és a szándékot !
Üdv: L. Róbert
Utóirat: Az érkező traktorok listája megtalálható itt: www.agroapro.hu
Válasz #18090. hozzászólásra
Én nagyon elmennék a pakolásra mert tőlem egy köpésre van, de sajna meló hegyek vannak.
Válasz #18091. hozzászólásra
Téged is szerethetnek otthon
Gratula
Látom Balu te nem lopod a napot csak így tovább
Hátha érdekel valakit.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5457563/Novor-1000-kocsi.html
Sziasztok!
Ma beszéltem a Keletagro-val +hidraulika kiépítés ügyben. Nagyon rendesek voltak és elküldték, hogy az én gépemen hogyan lehet becsatlakozni a hidraulikakörbe. Ezzel a megoldással a traktor saját vezértömbjét lehet használni emelésre. Viszont ilyenkor a három-pontot rögzíteni kell, az nem működik. Remélem nem haragszanak meg, ha továbbküldöm nektek a képet, hátha valaki tudja használni a saját gépén. A szelep bal oldalán lévő könyökös hidraulikacső van a vakdugó helyére beépítve, és ez megy a gyorscsatlakozóhoz.