Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #17909. hozzászólásra
Kösz, Balu.
Vettem egy merev szerkezetet, nem ment vele rendesen, leszereltem. Helyette egyebet szereztem, persze kell lengjenek az elemek.
Keszenem.
Hali.Jó kis szerkezet ez a tárcsa.Lazább talajon biztos, hogy jó munkát végez, de kötött, nagyon gazos talajon csak kapirgál.Nálunk a suliba volt ilyen.Gyümölcsösbe szuper volt, de a kertészetbe már ráültettünk egy 80 kilós tagot, hogy csináljon is valamit
Szép estét mindenkinek.Tegnap esti szerzemény.31es lapokkal,alig használt.Szétszedve befért a golf hátuljába.Ma megprobáltam felrakni,de nem az igazi...alakitani kell kicsit...Remélem beválik...
Válasz #17917. hozzászólásra
Igen tudom mire gondolsz, hengert akarok csinálni és erős vázat akarok neki és hogyha lenne egy pótkocsiváz akkor azzal már nem kellene bíbelődni!
Válasz #17914. hozzászólásra
Nem tudod hasonló erős alváza milyen gépnek lehet?
Kellene egy ehhez hasonló alváz, de sehol sincs lepukkant nsn vagy ans pótkocsi.
Mi ma fejeztük teljesen be a pótkocsit, megkapta az új lámpáit bekötöttünk mindent és ki lett próbálva a légfék is, ami nagyon jó lett, szépen üzemel!
Válasz #17907. hozzászólásra
Hát ha már nem lenne pótkocsim akkor lehet hogy próbálkoznék. De a minimális ár az 50 ezer Ft + 27%ÁFA + 50 ezer Ft licitálási díj, ez már eddig 113 ezer. De minden együtt azért 150-180 ezret megér ha minden megvan rajta. De hogy miként is van ezzel a licitálási díjjal azt nem tudom. Ha nem én nyerem a licitet akkor visszakapom a licitálási díjat, vagy azt már nem?
Egyábként ez enyémmel én itt tartok. Az alváz már kész van, le is van festve, de a platót még csinálni kell.
Üdv. Urak,
Kaszáló egyengetésre, trágya bedolgozásra kellene összeüssek valami láncborona szerűséget. Adjatok ötletet vagy mutassátok meg a sajátotokat. Köszönöm.
Ma és tegnap mi is talajmaróztunk de történt egy kis műszaki hiba.Mégpedig fent maradt a hidraulika, vagyis nem tudom leengedni. Minden tökéletesen működött és egyszer csak nem ment le.Látszólag minden rendben csak nem megy le.Van egy csavar a munkahengeren azt kicsavartam, de úgy sem mozdult.Arra gyanakszunk hogy megszorult a bordástengely. Holnap talán megnézi egy szaki.Esetleg valakinek volt már hasonló problémája?Jól jönne most minden ötlet.
Válasz #17878. hozzászólásra
Szia Misi! Én pár éve már a saját kertemet bakhátasra húzom. Egyszerűen kiveszem a középső harang alakú lemezt, és a 2 széléről a gumilapokat, és egy menetben meghúzom.
Igaza van Agrokidnek a kapák forgatásáról, hogy az macerás, ezért én nem is forgatom. Amikor nem bakhátra dolgozom, akkor is befelé forgatva hagyom, kicsit befelé húzza a földet, de nem vészes. (Szőlőnél meg kimondottan előnyös, kicsit eldolgozza a sor alól)
Fotóm nincs róla, de holnap megyek ki, majd megpróbálok egyet feltenni, hogy is néz ki.
Úgytudom a japán adja rá az 1 év garanciát nem a kereskedő ugyanis azt jappánban leszervizelik tesztelik külön fedett helyen tartják és ezért vállal rá garanciát, persze ezért ő is komolyabb árat kér. A többi traktort pedig maga a kereskedő válogatja össze egy kikötői raktárban vagy egy telephelyen ahol azt sem lehet tudni hogy mióta áll a traki hány éve van a telephelyen. Azokra azért nincs garancia mert ott a kereskedő dönti el hogy lát-e benne üzleti fantáziát vagy sem ő meg itthon nem jár vele csak olajt cserél meg szűröket és a tulajnál derüll ki hogy mennyi is az annyi azaz hiába a kevés üzemóra a japán kikötő sóstengeri levegője mit tett tönkre az évek alatt. De ha felhívod az agrotechnik-et vagy akár a keletagrót biztos szívesen elmondja neked is hogy is van ez . Az üzemórával meg nemhiszem hogy manipulálnak ők nem magyar mentalitású emberek nem kell nekik csalni anélkül is el tudják adni ráadásúl úgy tudom hogy japánban egy trakinak csak 1 tulajdonosa van általában. Itthon meg a kereskedőnek nem érdeke a csalás mert a saját üzletét rontaná mert az futótűzként terjedne. Mivel már láttam közelről japánból érkező konténert és láttam hogy tényleg ilyen kevés üzemórával jönnek ezek a gépek sértetlen rozsdás csavarokkal én azóta egy percig sem kételkedem a hitelességükben.
35441 hozzászólás
Válasz #17940. hozzászólásra
Majd igyekszek és lehet még nyáron video is lessz
Válasz #17939. hozzászólásra
Yanmar
http://www.youtube.com/watch?v=YmvDZ6yAv_E&feature=youtu.be Helló Mai melo vidiben
Válasz #17909. hozzászólásra
Kösz, Balu.
Vettem egy merev szerkezetet, nem ment vele rendesen, leszereltem. Helyette egyebet szereztem, persze kell lengjenek az elemek.
Keszenem.
Válasz #17935. hozzászólásra
Keresd meg Győzőt az biztos segít.
http://www.keletagro.hu/termekinfo/szurokeszlet/-hinomoto-c174
Meg tudná írni valaki nekem hogy mi a HINOMOTO C174 nek a hidraulika olajszűrő cikk száma?Mert sajna nem találom sehol.
Válasz #17931. hozzászólásra
Nekem is csapágycsere van soron...
Úr isten Szamóca ezzel meg mi lett valami komoly vagy csak felújjítás alatt???
Mennyi üzemňra van a gépbe?
Ma dolgoztam egy kicsit, csapágy törés, talajmaró kések cseréje, Burkolatok egyengetése.Mára ennyi holnap folytatás.
Válasz #17929. hozzászólásra
Miből gondolod, hogy nem megfelelő? Amúgy mennyit szŕnsz rŕ?
Válasz #17928. hozzászólásra
Olvasd el a mondatom második felét is.
Válasz #17927. hozzászólásra
A talŕlkozóra viszem az AF 26-ot addigra eladó lesz ha gondolod........!
Válasz #17926. hozzászólásra
Csak egy picit és a mi a zsebemnek is megfelel.
Válasz #17925. hozzászólásra
Erősebb kell?
Válasz #17919. hozzászólásra
Tudod mint más a gatyát.
Még várom az igazit.
Valaki ekét kereset.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/5404603/BEA-25-21-kettes-eke.html
Üdv!
Érdeklődnék ki mivel és hogyan veti és műveli a burgonyát?
Válasz #17920. hozzászólásra
Hali.Jó kis szerkezet ez a tárcsa.Lazább talajon biztos, hogy jó munkát végez, de kötött, nagyon gazos talajon csak kapirgál.Nálunk a suliba volt ilyen.Gyümölcsösbe szuper volt, de a kertészetbe már ráültettünk egy 80 kilós tagot, hogy csináljon is valamit
Válasz #17920. hozzászólásra
Szuper! Egy ilyen gyári kistárcsa még nálam is elférne.
Szép estét mindenkinek.Tegnap esti szerzemény.31es lapokkal,alig használt.Szétszedve befért a golf hátuljába.Ma megprobáltam felrakni,de nem az igazi...alakitani kell kicsit...Remélem beválik...
Misi, még fel se melegedett a hűtővize a micsunak már árulod?
Válasz #17917. hozzászólásra
Igen tudom mire gondolsz, hengert akarok csinálni és erős vázat akarok neki és hogyha lenne egy pótkocsiváz akkor azzal már nem kellene bíbelődni!
Válasz #17916. hozzászólásra
Még a Bagodi pótnak. Vagy annak a bizonyos nagy öntöződobnak, biztos láttál már olyat.
Nem tudod hasonló erős alváza milyen gépnek lehet?
Kellene egy ehhez hasonló alváz, de sehol sincs lepukkant nsn vagy ans pótkocsi.
Mi ma fejeztük teljesen be a pótkocsit, megkapta az új lámpáit bekötöttünk mindent és ki lett próbálva a légfék is, ami nagyon jó lett, szépen üzemel!
Hát ha már nem lenne pótkocsim akkor lehet hogy próbálkoznék. De a minimális ár az 50 ezer Ft + 27%ÁFA + 50 ezer Ft licitálási díj, ez már eddig 113 ezer. De minden együtt azért 150-180 ezret megér ha minden megvan rajta. De hogy miként is van ezzel a licitálási díjjal azt nem tudom. Ha nem én nyerem a licitet akkor visszakapom a licitálási díjat, vagy azt már nem?
Egyábként ez enyémmel én itt tartok. Az alváz már kész van, le is van festve, de a platót még csinálni kell.
Válasz #17912. hozzászólásra
Martonvásár,de ésszerű távolságra elmegyek.
Válasz #17911. hozzászólásra
Helyileg merre?
Egy kis segitséget kérnék!
Rendterítőt keresnék,ha van valakinek vagy tud kérem értesítsen.Előre is köszi.
Hát azér a két Agrostroj se piskóta ennyiér.
Válasz #17906. hozzászólásra
Én ilyet használok,könnyű (magtakaró) fogassal.
Válasz #17891. hozzászólásra
Lacus57!!
Üdv!!!Már megvannnak a tárcsák csak nem volt időm meg csinálni,de köszi.
Szerencs környékiek figyelmébe ajánlom!
Árverés! Érdemes rá repülni a pótkocsira az ANS 151-es pótkocsira!
Üdv. Urak,
Kaszáló egyengetésre, trágya bedolgozásra kellene összeüssek valami láncborona szerűséget. Adjatok ötletet vagy mutassátok meg a sajátotokat. Köszönöm.
Ma és tegnap mi is talajmaróztunk de történt egy kis műszaki hiba.Mégpedig fent maradt a hidraulika, vagyis nem tudom leengedni. Minden tökéletesen működött és egyszer csak nem ment le.Látszólag minden rendben csak nem megy le.Van egy csavar a munkahengeren azt kicsavartam, de úgy sem mozdult.Arra gyanakszunk hogy megszorult a bordástengely. Holnap talán megnézi egy szaki.Esetleg valakinek volt már hasonló problémája?Jól jönne most minden ötlet.
Válasz #17903. hozzászólásra
Köszi mi így dolgozunk a haverral.
Igen eladtam.
Válasz #17902. hozzászólásra
"Pokol a vakondoknak". Ki vagytok pihenve, de király! Lecserélted a Hinot?
Talán majd így sikerül.
https://www.youtube.com/watch?v=wlEZK1raVxg
https://www.youtube.com/watch?v=OTfIotjerYE
Üdvözlöm az urakat tegnap dolgozgatunk a haverral egy kicsit.
www.youtube.com/watch?v=wlEZK1raVxg
www.youtube.com/watch?v=OTfIotjerYE
Ma nézelődtem és ezt találtam, hátha valaki lát benne fantáziát!:)
Link
Válasz #17898. hozzászólásra
Köszi előre is várom.
Válasz #17878. hozzászólásra
Szia Misi! Én pár éve már a saját kertemet bakhátasra húzom. Egyszerűen kiveszem a középső harang alakú lemezt, és a 2 széléről a gumilapokat, és egy menetben meghúzom.
Igaza van Agrokidnek a kapák forgatásáról, hogy az macerás, ezért én nem is forgatom. Amikor nem bakhátra dolgozom, akkor is befelé forgatva hagyom, kicsit befelé húzza a földet, de nem vészes. (Szőlőnél meg kimondottan előnyös, kicsit eldolgozza a sor alól)
Fotóm nincs róla, de holnap megyek ki, majd megpróbálok egyet feltenni, hogy is néz ki.
Válasz #17894. hozzászólásra
Úgytudom a japán adja rá az 1 év garanciát nem a kereskedő ugyanis azt jappánban leszervizelik tesztelik külön fedett helyen tartják és ezért vállal rá garanciát, persze ezért ő is komolyabb árat kér. A többi traktort pedig maga a kereskedő válogatja össze egy kikötői raktárban vagy egy telephelyen ahol azt sem lehet tudni hogy mióta áll a traki hány éve van a telephelyen. Azokra azért nincs garancia mert ott a kereskedő dönti el hogy lát-e benne üzleti fantáziát vagy sem ő meg itthon nem jár vele csak olajt cserél meg szűröket és a tulajnál derüll ki hogy mennyi is az annyi azaz hiába a kevés üzemóra a japán kikötő sóstengeri levegője mit tett tönkre az évek alatt. De ha felhívod az agrotechnik-et vagy akár a keletagrót biztos szívesen elmondja neked is hogy is van ez . Az üzemórával meg nemhiszem hogy manipulálnak ők nem magyar mentalitású emberek nem kell nekik csalni anélkül is el tudják adni ráadásúl úgy tudom hogy japánban egy trakinak csak 1 tulajdonosa van általában. Itthon meg a kereskedőnek nem érdeke a csalás mert a saját üzletét rontaná mert az futótűzként terjedne. Mivel már láttam közelről japánból érkező konténert és láttam hogy tényleg ilyen kevés üzemórával jönnek ezek a gépek sértetlen rozsdás csavarokkal én azóta egy percig sem kételkedem a hitelességükben.
Válasz #17894. hozzászólásra
Üdv mindenkinek. Megnéztem a hirdetést, faxa gép! "Kívülről foltokban vakrozsdás". Szépen meg van fogalmazva a gazdátlan, elhanyagolt gép!
Válasz #17890. hozzászólásra
Ha ennyire foglalkoztat ez a dolog, akkor hívd fel őket és kérdezd meg.Biztosan adnak valami érthető magyarázatot.Nekem nincs több ötletem.
Válasz #17889. hozzászólásra
524 órás gép, teljesen eredeti állapot.
Tárcsás akart lenni -bocsesz
Tárcsás akart lenni -bocsesz