Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #17432. hozzászólásra
Agromason kaptam 1 névjegy kártyát egy olyan cégtől amik légszűrőkkel meg olajszűrőkkel foglalkozik holnapra előkeresem ha kell?!
Válasz #17417. hozzászólásra
Köszönöm szépen a jótanácsokat, biztos nagyon körbe fogom járni, hogy milyen utánfutóra tegyem fel, mivel saját nagyobb utánfutóm nincs, kölcsonzóból kell béreljek, Amúgy a kistraktor Yanmar YM1401D három hengeres.Itt még fenn van az adatlapja: http://www.keletagro.hu/japan-kistraktorok/traktorinfo/yanmar-ym1401d/1493. Vettem hozzá tartozékokat is. A talajmaró rajta volt, egy egyfejes ekét, szárzúzót és tolólapot. Nem túl nagy területet kell rendben tartani vele, remélem beválik.
Sziasztok.Nálunk új taggal bővül a család.Sikerült szert tenni egy Mitsubishi MT 1601DX kistraktorra.Ma elvitték az MTZ-t, és pár órára rá már le is foglaltam a kis erőst. Így már 2 Mitsu van a háznál, uhogy ez már márkafüggőség
Nagyon előre rakd a súlypontot a futón, mert emelgetni fogja a fabia hátulját.
Én is huztam fabiaval es volt, hogy a jo Isten tartotta, hogy nem szitalt le az útról.
Szia!
Pár vessző engem is érdekelne, de csak piros, ha metszel csomagolsz össze egy pár szálat nekem is? Ha megkérhetlek! és küldök címet, az anyagiakat meg megbeszéljük!
Köszi előre is!
Válasz #17415. hozzászólásra
Szia.Én is gratulálok a trakihoz. Először is szerintem nézd meg a futó forgalmiját, mennyi a hasznos tömeg. Remélhetőleg a futó féderes és ráfutófékes, és nem egy Lady kategória. Ebben az esetben, ügyelve a jó súlyelosztásra szerintem viheted.
Ja azt is nézd meg, hogy a kocsi viheti-e a futót! Így nem tudnak belekötni. Mi a típusa a trakinak?
Válasz #17409. hozzászólásra
Most vettem egy yanmar kistraktort, amit két helyen, egymástól 30 km-re kellene használnom. Szeretnék véleményt kérni, hogy az 530 kg-os kistraktort egy nagyobb méretű (2mx120cm) utánfutón Skoda Fábiával lehet-e vontatni? Ha nem, mitől függ a vontatási feltétel?
A segítséget előre is köszönöm.
Helló mindenki!
Felénk a sufnyásban még találtam vagy két éve apró édes körtét ami aratás környékén érik!Van egy nagy fa meg egy kisseb mellette de az is termő már!Hogy vegyek ebből ki hogy megmaradjon? Igazából távol áll a gyümölcstermesztés töllem és azért érdekel!Szeretnék a gyerekeknek egy ilyen fát!Mit tanácsoltok?
Valamint:Van még ettől kissebb termésű körte is ami egy szilva nagyságú de fanyar ízű korai az milyen lehet?
Laxa:Nekem is így viselkedett az önindítóm és elvittem javítattni.Perselycsere,tisztogatás,állitgatás történt és 1 hónapot bírt aztán újra kezdődött azt hittem nem kap megfelelő áramot, aksicsere minden ősszel már a harmadikat nyírja de hiába minden!Most kitört egy kis darab a tekercsből és jövőhéten viszem tekercselni majd írok mi lett a vége de lehet hogy neked is kell majd és elmondom mibe fájt ez nekem!
Írtam Neked az előbb egy szép hosszú levelet ,hogy megvédjem az álláspontom, de kitöröltem.Röviden:
A legtöbbet ez a kormány vette el tőlem, bár az előzőeket sem sírom vissza.
Az pedig, hogy Te hány éve hordod ilyen-olyan okokból,merre hol a Te dolgod. Választásod neked is volt-van.
Hordhattam volna Én is másét, több pénzért. A miénket is nagyon kevésért.
Én választottam, mert volt mit választani helyette. Az pedig ,hogy a felszerelők 60-75%a 5 éven belül leszerel szerintem magáért beszél. Egyszer majd személyesen ezt megbeszéljük ez végképp nem fórum téma.
Egyébként nem rendőr voltam én sem.
Igazából mindegyikből csak 1 tövet szeretnék, így hát gondolom 2-3 szál vesszö fajtánlént elég lenne.
Az elérhetőségemet az avatar-odon keresztül írom meg,
És köszi.
Válasz #17395. hozzászólásra
Szia Bencsiki! Tudok postázni, de én csak vesszőt oltványt nem mert én azzal nem foglalkozom. Teszek fel egy képet a mellinda szőlőről!
Válasz #17392. hozzászólásra
Igazad van, tudom én is, ezért írtam a végére hogy bocsi az offért. De fel lett dobva a labda...
De van itt azért "száz" más téma is aminek semmi köze a japán kistraktorhoz. De ha valakiket ez a "száz" más is érdekel akkor sztem nyugodtan vitassák meg, akár itt is.
35441 hozzászólás
Válasz #17429. hozzászólásra
nekem megvan már 3. éve. Meg vagyok vele elégedve.
Balu ilyet keresel??légszűrő
Győzőéknél komplett a három szűrő keletagrós szűrőkészlet
Hinomoto C174-hez hino c174 szűrőkészlet
Válasz #17431. hozzászólásra
Tökéletes! Még egyszer köszönöm!
Próbáld meg Győzőt
Válasz #17435. hozzászólásra
Szia,köszi azért
Én is keresgéltem de én sem találtam.
Agromason kaptam 1 névjegy kártyát egy olyan cégtől amik légszűrőkkel meg olajszűrőkkel foglalkozik holnapra előkeresem ha kell?!
Válasz #17434. hozzászólásra
Szia kutakodtam de nem találtam.
Válasz #17427. hozzászólásra
Szia!
Hinomoto C174 hez nincs véletlenüL?
nekem ahhoz kéne.
Válasz #17427. hozzászólásra
Szia!
Hinomoto C174 hez nincs véletlenüL?
nekem ahhoz kéne.
Yanmaros kolegák egy kis segitség kellene,van valakinek ilyen fajta levegőszűrője?
Válasz #17425. hozzászólásra
Szívesen,jó lesz?
Válasz #17429. hozzászólásra
Egy ismerősömnek van ilyen csak mezítlábas. Röviden: jó. Ő egy kicsit lassúnak mondja. Mondjuk minden japó az.
Válasz #17428. hozzászólásra
Van-e esetleg valakinek ez a típusú traktorja, vagy tapasztalata erről?
Válasz #17417. hozzászólásra
Köszönöm szépen a jótanácsokat, biztos nagyon körbe fogom járni, hogy milyen utánfutóra tegyem fel, mivel saját nagyobb utánfutóm nincs, kölcsonzóból kell béreljek, Amúgy a kistraktor Yanmar YM1401D három hengeres.Itt még fenn van az adatlapja: http://www.keletagro.hu/japan-kistraktorok/traktorinfo/yanmar-ym1401d/1493. Vettem hozzá tartozékokat is. A talajmaró rajta volt, egy egyfejes ekét, szárzúzót és tolólapot. Nem túl nagy területet kell rendben tartani vele, remélem beválik.
Sziasztok Hátha érdekel valakit akinek Micsuja van
http://www.search-document.com/pdf/1/1/Mitsubishi-MT-21-tractor-manual.html
Sziasztok.Nálunk új taggal bővül a család.Sikerült szert tenni egy Mitsubishi MT 1601DX kistraktorra.Ma elvitték az MTZ-t, és pár órára rá már le is foglaltam a kis erőst. Így már 2 Mitsu van a háznál, uhogy ez már márkafüggőség
Balu! Megjott a csomag, Köszönöm !
Nagyon előre rakd a súlypontot a futón, mert emelgetni fogja a fabia hátulját.
Én is huztam fabiaval es volt, hogy a jo Isten tartotta, hogy nem szitalt le az útról.
Válasz #17362. hozzászólásra
Misi barátom a Bulltra hazament vagy maradt és hogy hogy nem Hinomoto??
Válasz #17390. hozzászólásra
Szia!
Pár vessző engem is érdekelne, de csak piros, ha metszel csomagolsz össze egy pár szálat nekem is? Ha megkérhetlek! és küldök címet, az anyagiakat meg megbeszéljük!
Köszi előre is!
Válasz #17401. hozzászólásra
Oks, nem baj.
Jó lenne tudni, hogy a kört ék esetében egy fajtáról beszélünk, vagy más-más fajtákról.
Készítek egy listát, össze gezni, mi van.
Aratási körte szintén van nekem, 20db-ot egyszerre simán meg lehet ennyi belőle. Csak nagyon hamar leérik.
Szia.Én is gratulálok a trakihoz. Először is szerintem nézd meg a futó forgalmiját, mennyi a hasznos tömeg. Remélhetőleg a futó féderes és ráfutófékes, és nem egy Lady kategória. Ebben az esetben, ügyelve a jó súlyelosztásra szerintem viheted.
Ja azt is nézd meg, hogy a kocsi viheti-e a futót! Így nem tudnak belekötni. Mi a típusa a trakinak?
Hali.Gratula a trakihoz.Ha a futó 1 tengelyes, és nem trélerként van nyilvántartva akkor természetesen húzhatod vele.
Válasz #17409. hozzászólásra
Most vettem egy yanmar kistraktort, amit két helyen, egymástól 30 km-re kellene használnom. Szeretnék véleményt kérni, hogy az 530 kg-os kistraktort egy nagyobb méretű (2mx120cm) utánfutón Skoda Fábiával lehet-e vontatni? Ha nem, mitől függ a vontatási feltétel?
A segítséget előre is köszönöm.
Válasz #17412. hozzászólásra
Oké, rendben!
Válasz #17408. hozzászólásra
Vadkorte alanyra kellene szemezni belőle.
Új akksit veszek en is.
Válasz #17407. hozzászólásra
Majd megbeszéljuk. Tiszasziget.
Nekünk van árpával érő körte.Apró szemü de nagyon édes fajta.
Válasz #17408. hozzászólásra
Szia ZÉ! nincs vadhajtása ami a földböl nő ki? Szerintem ez cukorkörte!
Egy kis nosztalgia,most találtam ezeket a képket a számigépen.
Helló mindenki!
Felénk a sufnyásban még találtam vagy két éve apró édes körtét ami aratás környékén érik!Van egy nagy fa meg egy kisseb mellette de az is termő már!Hogy vegyek ebből ki hogy megmaradjon? Igazából távol áll a gyümölcstermesztés töllem és azért érdekel!Szeretnék a gyerekeknek egy ilyen fát!Mit tanácsoltok?
Valamint:Van még ettől kissebb termésű körte is ami egy szilva nagyságú de fanyar ízű korai az milyen lehet?
Laxa:Nekem is így viselkedett az önindítóm és elvittem javítattni.Perselycsere,tisztogatás,állitgatás történt és 1 hónapot bírt aztán újra kezdődött azt hittem nem kap megfelelő áramot, aksicsere minden ősszel már a harmadikat nyírja de hiába minden!Most kitört egy kis darab a tekercsből és jövőhéten viszem tekercselni majd írok mi lett a vége de lehet hogy neked is kell majd és elmondom mibe fájt ez nekem!
Válasz #17405. hozzászólásra
Akkor az almákból kellenek? Te hova valósi vagy?
Válasz #17404. hozzászólásra
Valamennyi vessző nekem is kellene. Ha metszel atmennék érte. 4-5 fajta érdekelne.
Az almak jók!
Válasz #17403. hozzászólásra
Igen jól emlékszel!
Válasz #17389. hozzászólásra
Vásárhelyi vagy ha jól emlékszem?
Válasz #17391. hozzászólásra
Írtam Neked az előbb egy szép hosszú levelet ,hogy megvédjem az álláspontom, de kitöröltem.Röviden:
A legtöbbet ez a kormány vette el tőlem, bár az előzőeket sem sírom vissza.
Az pedig, hogy Te hány éve hordod ilyen-olyan okokból,merre hol a Te dolgod. Választásod neked is volt-van.
Hordhattam volna Én is másét, több pénzért. A miénket is nagyon kevésért.
Én választottam, mert volt mit választani helyette. Az pedig ,hogy a felszerelők 60-75%a 5 éven belül leszerel szerintem magáért beszél. Egyszer majd személyesen ezt megbeszéljük ez végképp nem fórum téma.
Egyébként nem rendőr voltam én sem.
Válasz #17400. hozzászólásra
Oké rendben! De sajnos a magnélküli az vörös!
Válasz #17399. hozzászólásra
Szuper!
Ezekre gondoltam:
augusztusi muskotály, néró, teréz, suvenir, magnélküli (fehér).
Igazából mindegyikből csak 1 tövet szeretnék, így hát gondolom 2-3 szál vesszö fajtánlént elég lenne.
Az elérhetőségemet az avatar-odon keresztül írom meg,
És köszi.
Válasz #17398. hozzászólásra
Megmondod hogy melyikből szeretnél és mennyit. Irsz egy cimet és amikor végre lesz olyan idő mikor metszeni tudunk levágom és elküldöm.
Válasz #17396. hozzászólásra
Nem baj, úgyis max. annyira futja az idén nekem, hogy leteszem gyökerezni. Ráér megnőni.
Sárgabarackból: mandulakajszi, ananász
Őszibarackból: flaver topp, fantázia
Válasz #17395. hozzászólásra
Szia Bencsiki! Tudok postázni, de én csak vesszőt oltványt nem mert én azzal nem foglalkozom. Teszek fel egy képet a mellinda szőlőről!
Válasz #17390. hozzászólásra
És ezekből postázmi is tudsz? A tavasszal szerettem volna telepíteni 6-8 csemeg tőkét és szinte kivétel nélkül mind szerepel a listádon.
Szia!
Készül a fotó az almáról?
Igazad van, tudom én is, ezért írtam a végére hogy bocsi az offért. De fel lett dobva a labda...
De van itt azért "száz" más téma is aminek semmi köze a japán kistraktorhoz. De ha valakiket ez a "száz" más is érdekel akkor sztem nyugodtan vitassák meg, akár itt is.
Válasz #17391. hozzászólásra
Nem idevaló téma. Különben is mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. A milliárdosok is tele vannak gondokkal.