Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdvözlöm a fórum tagjait!!!
Japán kistraktort szeretnék venni, és az a kérdésem, hogy mi az amire feltétlen oda kell figyelnem? Nehogy mellényúljak! Melyik tipust tartjátok a legjobbnak? 16-20 LE között keresek!
Várom az építő jellegű hozzászólásokat, amit előre is köszönök!
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni abban, hogy a trakimnak lehet-e attól baja, hogy ágdarálásra használom és egy kicsit nehéz neki, mert melegszik.
Sziasztok!
Kismumus: jah kijöttem és csak a lenyomata volt meg
csepergett az eső odébbáltam és ez maradt gondoltam találós kérdésnek jó lesz.
BT66: azért ez-az még akad javítani ezen a póton is, a hidraulika működik de a tartály felül ereszt, kicsit befognak a fékek, a kézifékkötél cserés..rozsdát is kell irtani rajta itt-ott de jó vétel volt tényleg.
Nem tudom hova akasszam van alsó has? húzóm is és 3.pontos vonópadom majd kiderül.Nálam még a traki téli álmot alszik de ébresztgetem
Sziasztok. Tegnapi vásárlásunk eredménye 3 méter hosszú és 1.8 széles, hátra billenős és 3 oldala lenyithatós pótkocsi. Festés, 1-2 deszka cserére szorul illetve világítást kell rá csinálni.
Válasz #17168. hozzászólásra
És ha azt az 1-es Bagodit bővítenéd kettesre???
Egy darab gerendelyt kell csak hozzáhegeszteni, ekefejet meg szinte bárhol találsz rá.
Balu egészen jó állapotbn van az az eke igen jó felépítésű nem biztos, hogy annyira erőltetni kellene azt a 2 fejes ekét. Evvel a váltvaforgóssal mélyebben meg lehet dolgozni a földet és ebből meg egy kétfejeset csak 20LE-től tudsz huzogatni. Megfontolandó, hogy mit akasszon fel az ember 1 nagyobbfejeset vagy két kisebbet?? Persze ez attól is függ mire van igény. Szerintem egy 17-es gépet egy 21/25-ös 2fejes ekénél nagyobbal felesleges kínozni mondjuk ez az egész talaajfüggő is. A vetőgéped pedig nagyon tuti
Válasz #17161. hozzászólásra
Mert ez a traki még csak egy hete van meg,és a réginek elég volt.
De már keresem az új ekét.És még el is kellene adnom a bagodi egyes szögállítóst.
Nagyon szupi ez a kispót geresz1. Szinte új. Az enyém ez mellett majdnemhogy roncs. De azért igyekszem rendbetenni hogy jó és szép is legyen. Mostanában én is dolgozgatok rajta, a vonórudat alakítom át, vagyis hozzáigazítom a trakimhoz.
nézd meg az akumlator + polusan a kontaktot és tovabb vedd le a kabelrol a gumi védot és az alatt van még egy csavaros kontakt nekem ott volt ahiba amikor nem startolt a traktoron mi is szétszereltuk a fél gépet mig rájottunk hogy az a kontakt is van
Mai meló!
Apróság, de hasznos lesz, ha felkerül végre könnyeben mindenhez hozzá lehet férni majd!
[kep2]
[kep1]
[kep3]
Azért az a kis kínai jobban megoldhatta volna ezt a hidraulika dolgot, hogy ne kelljen lebontani a fél traktort egy cső miatt!
Mai meló!
Apróság, de hasznos lesz, ha felkerül végre könnyeben mindenhez hozzá lehet férni majd!
Azért az a kis kínai jobban megoldhatta volna ezt a hidraulika dolgot, hogy ne kelljen lebont a fél traktort egy cső miatt!
Sziasztok!
Némi kis segítség kellene, a jó időt kihasználva, szétszedtem a traki elejét. és az első lehajtáshoz a kardánt is. De összeakasztás előtt némi problémát is felfedezni véltem, a váltó kihajtásánál, az egyik kardnán villám rendesen kotyog... szerintem cserélnem kell, mert így nincs értelme vissza rakni.
Illetve mire kell figyelni, hogy tudom, hogy jól tettem vissza a kardánt?
hogy kell állni a csuklóknak?
Köszönettel?
35441 hozzászólás
Üdvözlöm a fórum tagjait!!!
Japán kistraktort szeretnék venni, és az a kérdésem, hogy mi az amire feltétlen oda kell figyelnem? Nehogy mellényúljak! Melyik tipust tartjátok a legjobbnak? 16-20 LE között keresek!
Várom az építő jellegű hozzászólásokat, amit előre is köszönök!
Válasz #17175. hozzászólásra
Szia Balu! Tudnál képet feltenni róla? Már mint az ekéről.
Válasz #17188. hozzászólásra
Fényképet dobnál fel a herkentyűről ?
Én is második kardán fordulattal használom. 600-as tárcsa két kés. 3. sebességben el sem tudom indítani. A traki 16Le.
Válasz #17186. hozzászólásra
Milyen és mekkora darálót használsz?
Nekem ág darabolóm van és a 17 lovas Kubota 2 Gardán fordulaton kényelmesen erőlködés nélkül viszi.
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni abban, hogy a trakimnak lehet-e attól baja, hogy ágdarálásra használom és egy kicsit nehéz neki, mert melegszik.
Válasz #17151. hozzászólásra
Sziasztok!
Kismumus: jah kijöttem és csak a lenyomata volt meg
csepergett az eső odébbáltam és ez maradt gondoltam találós kérdésnek jó lesz.
BT66: azért ez-az még akad javítani ezen a póton is, a hidraulika működik de a tartály felül ereszt, kicsit befognak a fékek, a kézifékkötél cserés..rozsdát is kell irtani rajta itt-ott de jó vétel volt tényleg.
Nem tudom hova akasszam van alsó has? húzóm is és 3.pontos vonópadom majd kiderül.Nálam még a traki téli álmot alszik de ébresztgetem
Sziasztok. Tegnapi vásárlásunk eredménye 3 méter hosszú és 1.8 széles, hátra billenős és 3 oldala lenyithatós pótkocsi. Festés, 1-2 deszka cserére szorul illetve világítást kell rá csinálni.
Készül a levegő rendszer az NSN pótkocsira!
http://https://www.youtube.com/watch?v=bsBC649h11Y https://www.youtube.com/watch?v=ROFz77VU5bQ Lehet nem Japán De ezis Szépen szól
Válasz #17180. hozzászólásra
Aha, értem. Az más.
Válasz #17178. hozzászólásra
Nem kell bagodi nem szeretem.
Válasz #17170. hozzászólásra
Nem kényelmetlen így használni a billentyűzetet? Nekem nagyon nyomná a csuklóm.
És ha azt az 1-es Bagodit bővítenéd kettesre???
Egy darab gerendelyt kell csak hozzáhegeszteni, ekefejet meg szinte bárhol találsz rá.
Válasz #17173. hozzászólásra
Válasz #17174. hozzászólásra
Nem szabad vegyesen adni nekik, mert leállnak malmozni!
Válasz #17172. hozzászólásra
Egy 50-est szeretnék érte kapni.
Válasz #17171. hozzászólásra
Üdv! Biztos, hogy megeszik a tyúkok, nem csak néznek rá?
Balu egy kis csemege.
http://www.youtube.com/watch?v=PPyrruzfvcM
Szia Balu! Mi pénzért szeretnéd eladni az ekét?
Válasz #17170. hozzászólásra
Üdv!
Szerintem jó.Nem az a bő termő fajta, de kiskertekbe megteszi.Igénytelen, és a lényeg, hogy visszavethető!
Hello szerintetek ez jó lehet ?? Véleményetek ???
Van valakinek Mosonmagyaróvári Mezőgazdasági Gépgyár által gyártott ekéje,vagy látta hogy dolgozik????
Válasz #17167. hozzászólásra
A váltvaforgatós az marad,a bagodit akarom eladni.És az helyett lesz egy kis kétfejes.
Balu egészen jó állapotbn van az az eke igen jó felépítésű nem biztos, hogy annyira erőltetni kellene azt a 2 fejes ekét. Evvel a váltvaforgóssal mélyebben meg lehet dolgozni a földet és ebből meg egy kétfejeset csak 20LE-től tudsz huzogatni. Megfontolandó, hogy mit akasszon fel az ember 1 nagyobbfejeset vagy két kisebbet?? Persze ez attól is függ mire van igény. Szerintem egy 17-es gépet egy 21/25-ös 2fejes ekénél nagyobbal felesleges kínozni mondjuk ez az egész talaajfüggő is. A vetőgéped pedig nagyon tuti
Válasz #17152. hozzászólásra
Balu nagyon pofás lett az a bukócső a gép elején
Válasz #17141. hozzászólásra
Szia! Köszi neked is a segítséget.Jól látom neked is ilyen van csak egy lovacskával erősebb?
Válasz #17163. hozzászólásra
ja értem.
Válasz #17161. hozzászólásra
Mert ez a traki még csak egy hete van meg,és a réginek elég volt.
De már keresem az új ekét.És még el is kellene adnom a bagodi egyes szögállítóst.
Válasz #17146. hozzászólásra
Nagyon szupi ez a kispót geresz1. Szinte új. Az enyém ez mellett majdnemhogy roncs. De azért igyekszem rendbetenni hogy jó és szép is legyen. Mostanában én is dolgozgatok rajta, a vonórudat alakítom át, vagyis hozzáigazítom a trakimhoz.
Válasz #17157. hozzászólásra
1 fejes ekét használsz? Miért nem 2 fejest?
Válasz #17119. hozzászólásra
nézd meg az akumlator + polusan a kontaktot és tovabb vedd le a kabelrol a gumi védot és az alatt van még egy csavaros kontakt nekem ott volt ahiba amikor nem startolt a traktoron mi is szétszereltuk a fél gépet mig rájottunk hogy az a kontakt is van
Mai meló!
[kep2]
[kep1]
[kep3]
Azért az a kis kínai jobban megoldhatta volna ezt a hidraulika dolgot, hogy ne kelljen lebontani a fél traktort egy cső miatt!
Mai meló!
Azért az a kis kínai jobban megoldhatta volna ezt a hidraulika dolgot, hogy ne kelljen lebont a fél traktort egy cső miatt!
meg találtam az ekém ikertesóját.http://www.jofogas.hu/jasz_nagykun_szolnok/Valtva_forgatasu_eke_14364162.htm
Válasz #17155. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #17154. hozzászólásra
Jó lett a vetőgép is!
Válasz #17153. hozzászólásra
Igen ez már az "új"
Válasz #17152. hozzászólásra
Szia!Ez már a másik traki?
Ma végre tudtam foglalkozni a traktorral.
Rá is akasztottam az SPC-ét,viszi rendesen.
Válasz #17146. hozzászólásra
Üdv mindenkinek. Geresz, az utolsó képen szerepel a bizonyíték, hogy eltűnt a traki?
Sziasztok!
Némi kis segítség kellene, a jó időt kihasználva, szétszedtem a traki elejét. és az első lehajtáshoz a kardánt is. De összeakasztás előtt némi problémát is felfedezni véltem, a váltó kihajtásánál, az egyik kardnán villám rendesen kotyog... szerintem cserélnem kell, mert így nincs értelme vissza rakni.
Illetve mire kell figyelni, hogy tudom, hogy jól tettem vissza a kardánt?
hogy kell állni a csuklóknak?
Köszönettel?
Üdv uraim.
Bencsikinek mielőbbi gyógyulást!
Üdvözlöm a fórumon az új tagokat.
Balu gratulálok a gépedhez, nagyon tetszik.Használd egészséggel.
Ma elkezdtem .....
Ma elkezdtem .....
http://prntscr.com/2sprs2
http://prntscr.com/2sps1o
http://prntscr.com/2sps4b
http://prntscr.com/2sps6g
Igértem képeket.
Közben elvitték az UFOk a traktort.
Válasz #17143. hozzászólásra
Köszi, meg is találtam 1985ös.
Válasz #17142. hozzászólásra
A felnibe bele szokták ütni a gyártási évet.
Válasz #17141. hozzászólásra
Szia! Köszi szépen.