Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lehet hülye kérdés, de alkalmas ez fűnyírásra is? Milyen magasságot hagy kb..? Pl. focipályát nyírni? esetleg pázsitot? Vagy oda valami finomabb berendezés kell?
Köszi!
Így van nem nyertem semmit nem jött ki olcsóbban ,de eljátszottunk vele és nagyon jó lett! meg szép piros:))
mindent venni kellett tán azért került ennyibe.
akkoriban ezt a lehetőséget nem tudtam ,a kelet-agronál 180 volt...annál olcsóbb lett.
Hát én is ezt mondom. Én már hoztam Tőle többet is mert a szlovák kollégáknak is tetszett így hoztam nekik is. Még egyik sem panaszkodott hogy gond lenne vele. És olyan hajtással csinálja amilyen kell, pl. 1:1, 1:2, 1:1,6 stb. Persze előzetes egyeztetés után, és ha van is a kívát hajtás.
Egy barátomnak tőle hoztuk és kiváló a szerszám.Tökéletes precíz munkát csinál azaz ember!
Ö nála volt legjobb áron még így is hogy elmentünk olyan messzire.
Hát akkor semmit nem nyertél az összerakósdival, talán még drágábban hoztad ki mintha megvetted volna készen, és még Neked is kellett megcsinálni. A linkben szereplő Ibrányi úriember olcsóbban kínálja és ezzel már csak dolgozni kell. És nem lim-lom amit csinál hanem valóban jó minőség, és a példádból ítélve ezek szerint normális áron! http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3467245/Tz4K-istraktor-szarzuzo.html
Tavaly csináltam ilyen szárzúzó/fűnyírót.
A hajtóműházat késtengelyt késeket és kardánt megvettem Hatvanban, a házat csináltuk hozzá.
Kb.120 ba jött ki.Talán a ház lehetn erősebb de eddig tökéletesen működik a méteres gazban is akár.
Egyszer fogtam tuskót akkor a késtartó meggörbedt de lánggal helyreigazítottuk.
A kések is jók.
ha visszaolvasol találsz fotókat.
geresz
Ha szerencsém van hétvégén vagy jövő hét elején kész lesz az ágdarabolóm és ezerrel darabolom a határba az erdőt. Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy bírja a kicsike.
Üdv!
Fajtára mindegy nem válogatok, oltványt azt ültettem az ősszel, most sima vesszőt szeretnék gyökereztetni.Akinek lenne ismerősi körben felesleges.....
Köszi!
A sprinter nagyon jó volt szerencsém hajtani párszor "olasz, román osztrák és itthon " az egyik ismerősömé tavaly amikor utoljára ültem benne akkor volt benne 740000 ezer km de a motorja még nem volt piszkálva, pedig van használva rendesen autó szállító. Csak ajánlani tudom.
Válasz #8396. hozzászólásra
Lenz meg tudom érteni a problémád.Én dec.9.én adtam el a peugeot expertemet mert már kicsi,igy elhatároztuk a nejemmel hogy eladjuk és veszünk egy nagyobbat.Én is nagy dobozban gondolkodtam hogy min 3m hosszú legyen a platórész és 1,9m magas hogy ne kelljen bujkálni.Néztünk sprintereket fiat ducatokat,citroen jumperokat,vw LT,stb.De az autó adás vétel föleg a kishaszon ez egy kész kavalkád "bünbanda".Vissza tekert órák,2-3ból össze eszkábált autók és igy tovább.Már kezdtem feladni mert kb 17-19 helyre mentünk el autót nézni de 2 hete sikerült venni tulajtól egy 2003évj.jumpert.Elvittem eredetvizsgára meg müszakira,plusz megnézettem az óráját,de eddig minden fedi a valóságot amit a volt tulaj elmondott róla.Extra sprintert csak benzinesben találtam.de az kizárt.
Szerintem úgy is vinned kellett volna, valószínü hogy csak az izzító-automatika vacakolt. És ha nincs is hozzá eredeti japán, akkor jó hozzá a Golf II-é vagy a Skoda Feliciáé. Aprópénz.
Bizony drágák, de tehetik mert a Nyíregyháza-Miskolc vonaltól felfele szinte Nagymihályig meg Kassáig, de kelet felé is az övék a piac, nincs konkurrenciájuk.
Válasz #8397. hozzászólásra
Azigen... Akkor mire volt jó ez az egész és a licitek? Most is nyomatják a liciteket... Amúgy jól jártam volna ha nem vagyok ilyen szőrös szívű de hát az ember azért vesz ennyiért gépet mert elvárja a minőséget...
A kereskedőkkel vigyázni kell, mert én is nyertem liciten a keletagronál egy 18 lovas micsut le is hozták ide házhoz aztán nem indult el, mert mint kiderült rossz volt az izzításnál az a visszajelző a műszerfalon, de a sofőr elindította hogy direktbe megizzította akksiról kábellel.
Majd beszéltünk a főnökkel és mondtuk hogy így nem vesszük át csinálják meg, mert ha kifizetek ennyi pénzt akkor elvárj az ember hogy jó legyen. És a sofőr összepakolt majd haza úton Nyíregyháza fele eladták Mezőkövesdre másik kereskedőnek.
Utólag arra hivatkozva hogy mi azt mondtuk a telefonba nem kell nekünk, közbe azt mondták hogy megcsinálják és vissza hozzák jól és hogy ez alkalmi vétel volt ez a licit mert megvoltak szorulva.
Az ár 800 ezer körül lett volna fűnyíró adapterrel együtt.
Érdekes történet nemde...
De ovasd el a szöveget is!
Bármit vehetsz tőle külön-külön is, van itt hajtómü, kés, késtartó, kardántengely, szabadonfutó, de még kész meghajtott-hegesztett de festetlen burkolat is! Szóval olyan Lego! Voltam nála néhányszor, rendes, szolid ember.
Tatabánya mellett Tarján ott található. A hirdetésben a kép tényleg ugyan az Szerintem a Gerecsénél készülhetett az ablak mögötti udvarrészletekből ítélve.
35441 hozzászólás
Válasz #8440. hozzászólásra
Füvet is nyir csak akkor másfajta kés kerül bele. De fünyirásra inkább ez valo.
Lehet hülye kérdés, de alkalmas ez fűnyírásra is? Milyen magasságot hagy kb..? Pl. focipályát nyírni? esetleg pázsitot? Vagy oda valami finomabb berendezés kell?
Köszi!
Szárzuzo kedvezö áron. 703736221
Válasz #8435. hozzászólásra
Így van nem nyertem semmit nem jött ki olcsóbban ,de eljátszottunk vele és nagyon jó lett! meg szép piros:))
mindent venni kellett tán azért került ennyibe.
akkoriban ezt a lehetőséget nem tudtam ,a kelet-agronál 180 volt...annál olcsóbb lett.
Válasz #8436. hozzászólásra
Hát én is ezt mondom. Én már hoztam Tőle többet is mert a szlovák kollégáknak is tetszett így hoztam nekik is. Még egyik sem panaszkodott hogy gond lenne vele. És olyan hajtással csinálja amilyen kell, pl. 1:1, 1:2, 1:1,6 stb. Persze előzetes egyeztetés után, és ha van is a kívát hajtás.
Válasz #8435. hozzászólásra
Egy barátomnak tőle hoztuk és kiváló a szerszám.Tökéletes precíz munkát csinál azaz ember!
Ö nála volt legjobb áron még így is hogy elmentünk olyan messzire.
Válasz #8432. hozzászólásra
Hát akkor semmit nem nyertél az összerakósdival, talán még drágábban hoztad ki mintha megvetted volna készen, és még Neked is kellett megcsinálni. A linkben szereplő Ibrányi úriember olcsóbban kínálja és ezzel már csak dolgozni kell. És nem lim-lom amit csinál hanem valóban jó minőség, és a példádból ítélve ezek szerint normális áron!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3467245/Tz4K-istraktor-szarzuzo.html
Válasz #8432. hozzászólásra
Köszi az infót. :)
Új vagyok, figyelek, tanulok
Válasz #8340. hozzászólásra
Szia!
Tavaly csináltam ilyen szárzúzó/fűnyírót.
A hajtóműházat késtengelyt késeket és kardánt megvettem Hatvanban, a házat csináltuk hozzá.
Kb.120 ba jött ki.Talán a ház lehetn erősebb de eddig tökéletesen működik a méteres gazban is akár.
Egyszer fogtam tuskót akkor a késtartó meggörbedt de lánggal helyreigazítottuk.
A kések is jók.
ha visszaolvasol találsz fotókat.
geresz
Válasz #8430. hozzászólásra
A végén az ember idegeskedik rajta és ha nem jelentem úgy is jó adig variálnak.
Sziasztok igaza volt Bencsikinek még változtattnak a bejelentésen díjmentes lesz ha minden igaz kárvolt sietni a bejelentésel.
Válasz #8425. hozzászólásra
Köszi előre is, akkor ha nem feledkezel meg metszéskor rólam 30-40 szál elegendő.
köszönettel előre is!
Válasz #8426. hozzászólásra
Jóképű vulkánikus hegyi föld! :)
Ezt én is olvastam, ezért szeretném előgyökereztetni, és majd csak a végén a helyére ültetni.
Sziasztok!
Ha szerencsém van hétvégén vagy jövő hét elején kész lesz az ágdarabolóm és ezerrel darabolom a határba az erdőt. Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy bírja a kicsike.
Válasz #8424. hozzászólásra
Milyen talajod van? Filoxera miatt nem mindegy.
Válasz #8424. hozzászólásra
Nekem Irsaim van. Metszéskor tudok küldeni egy kévét.
Üdv!
Fajtára mindegy nem válogatok, oltványt azt ültettem az ősszel, most sima vesszőt szeretnék gyökereztetni.Akinek lenne ismerősi körben felesleges.....
Köszi!
Válasz #8421. hozzászólásra
Valiskó Benjamin szőlőoltvány-termelő
Szőlőoltványok
Miskolc, Huba út 38.
Telefon: 46/355-201, 30/9503-299, 30/431-6959
Válasz #8421. hozzászólásra
Nekem nincs, de milyet keresel?
Üdvözlet!
Szőlős gazda nincs köztetek?
Szőlővesszőt keresnék!
Köszönettel!
Válasz #8419. hozzászólásra
Válasz #8418. hozzászólásra
Hosszú távnézőnek is jelentkeztem de a sport orvos nem engedett versenyre kettős látásom volt " mind a két szememre láttam "
Válasz #8416. hozzászólásra
Semmi egyéb? Távolbanézés, kalaplengetés, véraláfutás? Semmi?
Válasz #8415. hozzászólásra
Mikor hogy.
Válasz #8414. hozzászólásra
Én meg sakk csere játékos.
Ha nem találták a parasztot engem hívtak.
Válasz #8414. hozzászólásra
Most kapu vagy kapus ?
Válasz #8413. hozzászólásra
Kézilabda. Kapu....
Válasz #8412. hozzászólásra
Mit sportoltál ? Ha jól sejtem valami labda játékot?
Válasz #8411. hozzászólásra
Hadd idézzem régi edzőmet:
"Szerencséje csak a jó kapusnak van"
Válasz #8410. hozzászólásra
Ja vagy bolondnak bolond a szerencséje. Nekem hatalmas volt.
Válasz #8409. hozzászólásra
Örülök!
Akit szeret az Isten, azt nagyon szereti!
Válasz #8408. hozzászólásra
Tudnék mesélni Puszi pajtások vagyunk Szent Péterrel. Egy szer volt egy nagyon durva de meg úsztam.
Válasz #8407. hozzászólásra
Nem semmi a sofőr múltad.
Áramot vezettél már?
Válasz #8405. hozzászólásra
Az LT is nagyon strapa bíró azzal meg másfél évig buszoztam másod állásba de azzal sem volt semmi gond.
A sprinter nagyon jó volt szerencsém hajtani párszor "olasz, román osztrák és itthon " az egyik ismerősömé tavaly amikor utoljára ültem benne akkor volt benne 740000 ezer km de a motorja még nem volt piszkálva, pedig van használva rendesen autó szállító. Csak ajánlani tudom.
Válasz #8404. hozzászólásra
Nwekem személyszállító kell. Dinnyeszezonban kihajítom az üléseket és ennyi.
Lenz meg tudom érteni a problémád.Én dec.9.én adtam el a peugeot expertemet mert már kicsi,igy elhatároztuk a nejemmel hogy eladjuk és veszünk egy nagyobbat.Én is nagy dobozban gondolkodtam hogy min 3m hosszú legyen a platórész és 1,9m magas hogy ne kelljen bujkálni.Néztünk sprintereket fiat ducatokat,citroen jumperokat,vw LT,stb.De az autó adás vétel föleg a kishaszon ez egy kész kavalkád "bünbanda".Vissza tekert órák,2-3ból össze eszkábált autók és igy tovább.Már kezdtem feladni mert kb 17-19 helyre mentünk el autót nézni de 2 hete sikerült venni tulajtól egy 2003évj.jumpert.Elvittem eredetvizsgára meg müszakira,plusz megnézettem az óráját,de eddig minden fedi a valóságot amit a volt tulaj elmondott róla.Extra sprintert csak benzinesben találtam.de az kizárt.
Válasz #8398. hozzászólásra
Szerintem úgy is vinned kellett volna, valószínü hogy csak az izzító-automatika vacakolt. És ha nincs is hozzá eredeti japán, akkor jó hozzá a Golf II-é vagy a Skoda Feliciáé. Aprópénz.
Bizony drágák, de tehetik mert a Nyíregyháza-Miskolc vonaltól felfele szinte Nagymihályig meg Kassáig, de kelet felé is az övék a piac, nincs konkurrenciájuk.
Válasz #8399. hozzászólásra
Nem, sajnos messzeb Vas megye...
Válasz #8386. hozzászólásra
Az enyémen is 4 kés van plusz bal oldalon 1db állókés.Igaz nehezebb a meghajtás de apróra vágja a szármaradványt.
Válasz #8398. hozzászólásra
Én se tűröm, ha átvernek. Szabolcsi vagy? Munkagép alkatrészért én a Nyírkerhez járok. Visszább a Keletagrotól a Best mart udvara mellett.
Azigen... Akkor mire volt jó ez az egész és a licitek? Most is nyomatják a liciteket... Amúgy jól jártam volna ha nem vagyok ilyen szőrös szívű de hát az ember azért vesz ennyiért gépet mert elvárja a minőséget...
Válasz #8395. hozzászólásra
Keletagro amúgy is drága cég. Állítólag tavaly nyertek egy rakás pénzt és mégis meg vannak szorulva?
Hát gyerekek. Fájdalom ez a japózás akármit is mondotok. Na de a használtautózás is. Most agyalok egy nagy Sprinteren...
A kereskedőkkel vigyázni kell, mert én is nyertem liciten a keletagronál egy 18 lovas micsut le is hozták ide házhoz aztán nem indult el, mert mint kiderült rossz volt az izzításnál az a visszajelző a műszerfalon, de a sofőr elindította hogy direktbe megizzította akksiról kábellel.
Majd beszéltünk a főnökkel és mondtuk hogy így nem vesszük át csinálják meg, mert ha kifizetek ennyi pénzt akkor elvárj az ember hogy jó legyen. És a sofőr összepakolt majd haza úton Nyíregyháza fele eladták Mezőkövesdre másik kereskedőnek.
Utólag arra hivatkozva hogy mi azt mondtuk a telefonba nem kell nekünk, közbe azt mondták hogy megcsinálják és vissza hozzák jól és hogy ez alkalmi vétel volt ez a licit mert megvoltak szorulva.
Az ár 800 ezer körül lett volna fűnyíró adapterrel együtt.
Érdekes történet nemde...
Válasz #8391. hozzászólásra
De ovasd el a szöveget is!
Bármit vehetsz tőle külön-külön is, van itt hajtómü, kés, késtartó, kardántengely, szabadonfutó, de még kész meghajtott-hegesztett de festetlen burkolat is! Szóval olyan Lego! Voltam nála néhányszor, rendes, szolid ember.
Válasz #8392. hozzászólásra
Tatabánya mellett Tarján ott található. A hirdetésben a kép tényleg ugyan az Szerintem a Gerecsénél készülhetett az ablak mögötti udvarrészletekből ítélve.
Válasz #8389. hozzászólásra
Ez a Gerecsei cég milyen székhelyű?
Mert a traktorok résznél hírdet egy Mitsubishit és azzal a képpel hirdetik Békéscsabán is.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3467312/Elado-2002-evjaratu-Mitsubishi-MT-23-Bekescsaba.html
Vagy ez is csere traki?