Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
61xx-től 66xx-ig a "kicsi" váltók vannak, 12 (esetleg kevesebb, szinkronosban) vagy 24 fokozattal, 4x4 vagy 6x4 osztással. Lehet PowerQuad, AutoQuad, de még fokozatmentes AutoPower is (a két utóbbi csak Premium esetében)
A nagyobbak (68xx és 79xx között) 20 fokozatúak, 5x4 osztással.
üdv.
azt szeretném kérdezni hogy a 6630as jdben olyan váltó van mint a 6610ben vagyis még a 4 hengeresé vagy már erősebb?powerquad vagy autoquadra gondolok.
Válasz #11687. hozzászólásra
1750 kukorica...az agrotechnikás gyereknél volt már Szarvason vagy arra felé,de nem tud alkatrészt hozzá...és nincs is külön csak egyben a kiténél
Nem igazán értek hozzá, de próbálj keresni olyan céget
aki foglalkozik pixelhiba javítással, hátha tudnak
orvosságot a problémára.
Gabona vagy kukoricavető ?
elnézést ha beleszólok de nekűnk a hatládás claas-nál sem a 6 sor kevés hanem a kombájn rostáját túlterheljük és szór. mert az adapter kétszer annyit elbírna
Válasz #11670. hozzászólásra
Szerintem csak viccel. Talán, ha 12 soros vetőgéppel vet. Dehát jó napraforgóban csak kínlódni fog akkor is. Én arattam 12 soros SNA-val, 106-oson volt, még a "kertek alatt" sem fértem el vele. Ha nem muszáj, minek kínlódjon az ember.
Igen csak az 560-as 350 lovas, a 9560 wts meg vagy 250, plusz csak egy dob, meg 5 szalmarazo...
Mondjuk mindenki úgy nyuvasztja ki a gépet, ahgy akarja. Van aki a hatos IFAval is elvisz 250 mázsát, más meg az 500 lovas s Scaniaval is csak 24 tonnával furikazik..
Meg egyébként is..Az 5 ládás WTS-nek is elég kellene hogy legyen az a 6 sor!! Ha meg minden tuti legfeljebb gyorsabban mész.. És az adapter fel és le szerelés kocsira rakás ideje alatt meg ha tudsz vágni már szinte ugyan ott vagy..
Írták már, hogy a 6 soros az övé, de ha alkudozni szeretnél lehet róla szó.....
De egyébként nem értem a logikádat miért kell a 6 soros
helyett a 8.
1. 2 millióval drágább
2. sokkal bonyolultabb vele közlekedni, ha nem kocsizol
3. csak vánszorogni fog vele 3-4 km-el
4. nehezebb, stb.....
Mega 204-es majdnem orra bukik a 8 soros zúzós NAS-sal Területteljesítmény ugyan az, vagy nő, de vele együtt a szórás is. Közlekedni meg szarabb vele. Csak akkor venném meg, ha jó üzlet.
A határeseteket szeretem!Mert ha bejön az nagyon tuti,mind fogyasztásban,mind területben!Mind ez elmélet!
a 6 soros gerivel rota disc a 80-100q-t szereti enni kb 9km/h val sztem a legjobban!Felemelni sztem simán emelné!áteresztőképesség a kérdés és a tiszta munka?
Esetleg 8 sor???
Elvinné hogyne egyik hejröl a másikra..A szálitó kocsin..Csak aratni ne keljen vele!! Pláne jó nyers vagy fonyatt állományút!! Komoly teknika kell ami tud a 12 soral dolgozni pl egy STS vagy nagyobacska Lexion Vagy CR holland
Ugyan mar, az egy kis kombájn. Fel sem hiszem, hogy tudna emelni, meg az uritocsiga sem érne ki melle! Mi 9640i-vel vittünk 8 sort, és néhol az is határeset volt. A 260 pacinak bőven elég a 6 sor...
figyeljetek ide ezen kár vitázni pár éve a főnököm eladta a 9145-ös steyer trakit ami ugye 145le itt egy 3 fejes vogelnot váltva forgatós ekét húzott talajtól függően 25-35cm mélyen 40cm-es volt a fogása fejenként dunaföldvár környékére vitték azt mondta a vevő "hu de jó fekete föld van itt" közbe a telephely egy jó kertészkedésre való homok földön van még azt is mondta hogy náluk ez a traktor úgy szalad majd a négy fejes ekével mint a pinty
No ezt miből gondolod? De 5 évet szántottam vele,4 vassal,bármennyi volt benne. Sőt 8150-es valtrával is dolgoztak szintén 5 évig 4 vasú vogellel,ami,ha jól tudom csak 125.
25046 hozzászólás
Válasz #11697. hozzászólásra
61xx-től 66xx-ig a "kicsi" váltók vannak, 12 (esetleg kevesebb, szinkronosban) vagy 24 fokozattal, 4x4 vagy 6x4 osztással. Lehet PowerQuad, AutoQuad, de még fokozatmentes AutoPower is (a két utóbbi csak Premium esetében)
A nagyobbak (68xx és 79xx között) 20 fokozatúak, 5x4 osztással.
üdv.
azt szeretném kérdezni hogy a 6630as jdben olyan váltó van mint a 6610ben vagyis még a 4 hengeresé vagy már erősebb?powerquad vagy autoquadra gondolok.
Válasz #11688. hozzászólásra
A Digitrollnak nincs megfelelő monitora?
(mondjuk megoldani biztos meg tudnák, csak az ára a kérdés)
Válasz #11693. hozzászólásra
Állítólag foglalkoznak (mindennel)
Válasz #11693. hozzászólásra
http://www.kreulinger.hu/hu/allasajanlat.html
Válasz #11691. hozzászólásra
Nincs radar csatlakozás...
Válasz #11688. hozzászólásra:
Kérdezz rá a Gammapolisnál Nádudvaron, vagy Amerikából!?
gammapolis
http://www.monosem-alkatrész.hu/vetogep_alkatreszek/monosem_vetesellenorzo_monitor_dms_08_lcd/23930
Válasz #11689. hozzászólásra
Nem tud radarjelet fogadni...már kérdeztem
Válasz #11688. hozzászólásra
vegyél komplett magyart 200é
Válasz #11687. hozzászólásra
1750 kukorica...az agrotechnikás gyereknél volt már Szarvason vagy arra felé,de nem tud alkatrészt hozzá...és nincs is külön csak egyben a kiténél
Válasz #11686. hozzászólásra
Nem igazán értek hozzá, de próbálj keresni olyan céget
aki foglalkozik pixelhiba javítással, hátha tudnak
orvosságot a problémára.
Gabona vagy kukoricavető ?
NAA fiúk megadta magát a JD vetőgép monitorja,összefolyt a kijelző...Több mint 1,2 milliót akarnak kérni érte,van valami megoldás?
Én 20-ast vennék...azok csak fiatalabbak és azért az szép gép,2milliót nem kell nézni egy trakinál,de segítséget viszont kell vinni a vásárlásnál...
Válasz #11681. hozzászólásra
Nem, nem is igen jártam meg arra... De kupecekkel csak óvatosan, sok a zsivany manapság...
Válasz #11682. hozzászólásra
kone data-n sok adat van róluk
Sziasztok. JD 3640, 3650-es gépekről tud valaki valamit infót mondani?
Eu-5ös schmitz pnyvással 30-38t-val.
Kiskőrösi eladót nem ismered-e aki mindíg árul traktorokat hogy miket árulhat jót vagy rosszabbat.
Válasz #11679. hozzászólásra
Euro4 vagy euro5?
Ponyvas pottal 40 tonnaval 27-35? Ez mar az Efficiency vagy a normál? Mennyivel jártok vele?
Sokmindent nem tudok nem rég van ilyen 27-35 a fogyasztás
dűnéktől függően nagyon jó állóklíma híján.
Válasz #11677. hozzászólásra
Inkább csirkeláb ,mint kutya
Válasz #11675. hozzászólásra
A 10-esek gyszerubbek, javíthatóbbak, a 20-asok viszont korszerűbbek és gazdasagosabbak.
Én 20-ast vennék inkább...
Az avatarodban levő szürke sasrol meselj inkább!! Fogyasztás, hibák, vélemény! Ilyesmi...
elnézést ha beleszólok de nekűnk a hatládás claas-nál sem a 6 sor kevés hanem a kombájn rostáját túlterheljük és szór. mert az adapter kétszer annyit elbírna
6820 szériával kapcsolatban egy pár hozzászólást kérnék hogy meghibásodás motor váltó elektronika????
Jobb mint a 6910-e vagy nem.
Akinek van tapasztalata mi a vélemény az OROS SUN ról?
Milyen a NAS-hoz képest?
Szerintem csak viccel. Talán, ha 12 soros vetőgéppel vet. Dehát jó napraforgóban csak kínlódni fog akkor is. Én arattam 12 soros SNA-val, 106-oson volt, még a "kertek alatt" sem fértem el vele. Ha nem muszáj, minek kínlódjon az ember.
Válasz #11671. hozzászólásra
Igen csak az 560-as 350 lovas, a 9560 wts meg vagy 250, plusz csak egy dob, meg 5 szalmarazo...
Mondjuk mindenki úgy nyuvasztja ki a gépet, ahgy akarja. Van aki a hatos IFAval is elvisz 250 mázsát, más meg az 500 lovas s Scaniaval is csak 24 tonnával furikazik..
Itt a 560 lexi-oros sun 8 sor
Válasz #11669. hozzászólásra
Meg egyébként is..Az 5 ládás WTS-nek is elég kellene hogy legyen az a 6 sor!! Ha meg minden tuti legfeljebb gyorsabban mész.. És az adapter fel és le szerelés kocsira rakás ideje alatt meg ha tudsz vágni már szinte ugyan ott vagy..
Válasz #11666. hozzászólásra
Írták már, hogy a 6 soros az övé, de ha alkudozni szeretnél lehet róla szó.....
De egyébként nem értem a logikádat miért kell a 6 soros
helyett a 8.
1. 2 millióval drágább
2. sokkal bonyolultabb vele közlekedni, ha nem kocsizol
3. csak vánszorogni fog vele 3-4 km-el
4. nehezebb, stb.....
Válasz #11667. hozzászólásra
De csak majdnem!
Válasz #11660. hozzászólásra
Mega 204-es majdnem orra bukik a 8 soros zúzós NAS-sal Területteljesítmény ugyan az, vagy nő, de vele együtt a szórás is. Közlekedni meg szarabb vele. Csak akkor venném meg, ha jó üzlet.
A határeseteket szeretem!Mert ha bejön az nagyon tuti,mind fogyasztásban,mind területben!Mind ez elmélet!
a 6 soros gerivel rota disc a 80-100q-t szereti enni kb 9km/h val sztem a legjobban!Felemelni sztem simán emelné!áteresztőképesség a kérdés és a tiszta munka?
Esetleg 8 sor???
Elvinné hogyne egyik hejröl a másikra..A szálitó kocsin..Csak aratni ne keljen vele!! Pláne jó nyers vagy fonyatt állományút!! Komoly teknika kell ami tud a 12 soral dolgozni pl egy STS vagy nagyobacska Lexion Vagy CR holland
Persze, akar a 16 sorosat is!
Ugyan mar, az egy kis kombájn. Fel sem hiszem, hogy tudna emelni, meg az uritocsiga sem érne ki melle! Mi 9640i-vel vittünk 8 sort, és néhol az is határeset volt. A 260 pacinak bőven elég a 6 sor...
Kukoricából 8 soros elég neki 9t-s kukoricában.
Válasz #11661. hozzászólásra
Ha engem kérdezel nem.
Beszámított gép!
Sziasztok!
Jd 9560 WTS szerintetek elvinné a 12 soros napra adaptert?Áteresztőképessége bírná-e?
Területteljesítménye kb. mennyivel nőne?
Esetleg tapasztalat oros napra adapterről?
Köszönöm!
figyeljetek ide ezen kár vitázni pár éve a főnököm eladta a 9145-ös steyer trakit ami ugye 145le itt egy 3 fejes vogelnot váltva forgatós ekét húzott talajtól függően 25-35cm mélyen 40cm-es volt a fogása fejenként dunaföldvár környékére vitték azt mondta a vevő "hu de jó fekete föld van itt" közbe a telephely egy jó kertészkedésre való homok földön van még azt is mondta hogy náluk ez a traktor úgy szalad majd a négy fejes ekével mint a pinty
Válasz #11653. hozzászólásra
Sajnos ez a verzió gyakran elő fordul..
Válasz #11648. hozzászólásra
Azt hiszem 4x35-el és legalább 25 centin, ahogy én ismerem az öreget, de soha nem szoktam mérőszalaggal kísérgetni a barázdában...
Válasz #11647. hozzászólásra
Helyes, a réselt kormánylemez is segít
Válasz #11654. hozzászólásra
Nekem semmilyen sincs.
Válasz #11653. hozzászólásra
És neked is van ilyen trakid?
Válasz #11652. hozzászólásra
4x40. Általában 25-32 mélyen dolgoztunk,ki hogy kérte.
De volt olyan körülmény is,hogy "mindegy,csak fekete legyen".
Válasz #11651. hozzászólásra
Jó oké, de az eke milyen mélyen, és szélesen ment?
Válasz #11650. hozzászólásra
No ezt miből gondolod? De 5 évet szántottam vele,4 vassal,bármennyi volt benne. Sőt 8150-es valtrával is dolgoztak szintén 5 évig 4 vasú vogellel,ami,ha jól tudom csak 125.
Válasz #11649. hozzászólásra
nincs abba 135le-rö
Válasz #11643. hozzászólásra
135 le,és 5 évig húzta 4x40-en.