Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #3445. hozzászólásra
Miért nem fenyegetsz te is a navval,nekik legalább annyi a félnivalójuk mint Neked,azonkivül szerintem a pakolás az nem több mint 35fillér/kg,a tárolás mifelénk 30ft/q/hó utána számolj...
A napra azért emelkedett mert nincs a világ piacon készlet belőle egyébként egész jó helyen állunk napra termelésbe ami még az idén nőni fog,biztos piaca van,nem úgy mint a kukinak a állattenyésztés épül lefele(nem éri meg tartani)az etanol gyártóknak meg 5500-6000 ft felett nem kell!
Nálunk az egyik szárítóban a 2011-es 5400+komp., a 2012-es 5800+komp.Ha nem nekik adom,akkor 6285+komp!DE...akkor meg fizetem a tárolást,amit nem számláz le nekem,meg ugye a rakodást!Hogy is van ez?Ja és még az nav-val is fenyeget,pedig tök hivatalosan menne a buli!
Jaaaaj,csak neem?Az összes naprám raktárban van A szóját is feltoltam 150-re,ha kell kapnak ha nem marad...Még alig telt el a január és már is itt tartunk...A kukorica egy más kérdés,mert itthon azt egy csoport irányítja...
Kukoricáról milyen árat tudsz? Amit Classtra írt az elég elkeserítő, és ő is itt van baranyában. Azt a keveset ami van majd szerintem csak tavasszal adjuk el, ami nemrég volt azzal az árral ki lennék békülve
különben meg mindig van egy kis mélyrepülés az árakban. maradék szotyámat eladtam decemberbe 132-ért, mert azt hittem stagnálni fog az ár. most meg felment 147-re. beszélek a környékbeli gazdákkal és mesélik, hogy kong a raktár
talán mégis jó termés volt mindenfele?vagy csak le aakrnak húzni minket?idáig az volt asíránkozás,hogy alig termett..........EUR/HUF 290,hogy is vanez?gázolaj 247TF
Nyugodt vagyok...
1 a lényeg, ki kell válogatni a partneri kört és ahol
bármi bizonytalanságot érez az ember az hanyagolni!!
Egyébként meg mehet a 8, 15 vagy 30 napos halasztott
fizetés (én is így alkudok az input anyagoknál) ez nálam már természetes.
Egyébként nekem is van a környezetemben nem is egy igazi
dörzsölt, gyanakvó, mindenre figyelni próbáló üzletember
akiket többszáz milliókkal behúztak a csőbe.
Ez van !!!
Szerintem nyugi van..........ennek így kell lennie és jó lesz(talán).
Ha pl Én bármit veszek előre kell, hogy utaljak(igaz ez is alku kérdése de így kedvezőbb) akkor elvárhatnánk Mi is végre, hogy előre utaljanak Nekünk. Megjegyzem eddig is voltak ilyen cégek, Náluk ez természetes folyamat volt. Megegyeztünk, leszámláztam, utaltak vitték. Szerintem így lenne korrekt a dolog.
Így van, IGAZATOK VAN, nyertetek....
Kivesz mondjuk 4 kamion (100 to) napraforgó árát a bankból, bedobja a 15 millát a kocsija hátuljába és majd
együtt befizetitek a számládra és mentek pakolni...
Tényleg ügyes ötlet!!
Mondjuk ahol egész évben van 50-100 to termény összesen
akár még járható is, de ahol hetente vagy naponta....
gondolkozzatok már!!!
Vagy küldje előre, tudja mennyit akar vinni mennyi az ár azt is tehát utalhat előre, semmi baj nem fog abból származni!!!! Feltéve ha mind a két félnek tisztességesek a szándékai az ügyben!!!
Mikor 3.5 felet ki csengették 2 éve a napráért az voltám a fel emelő érzés soha nem éreztem olyan jó magam mint akkor ezt kívánom minden gazda társamnak
14453 hozzászólás
Válasz #3452. hozzászólásra
és a kapuban dönti el, hogy : kell, nem kell, kell, nem kell..............
ami neki nem tetszik azt visszaküldi.
Válasz #3451. hozzászólásra
Be kell szállítani Dunaföldvárra érte....
Válasz #3450. hozzászólásra
Ha mindenki mindenhol ennyit adna érte, úgy gondolom sokan lennénk elégedettek...
Válasz #3448. hozzászólásra
Azt írod az etanolgyártóknak 5500-6000 ft felett nem kell!
Akkor csak arra válaszolj a Pannon Ethanol miért ad érte
jelenleg 6800,-Ft-ot ????
Miért nem fenyegetsz te is a navval,nekik legalább annyi a félnivalójuk mint Neked,azonkivül szerintem a pakolás az nem több mint 35fillér/kg,a tárolás mifelénk 30ft/q/hó utána számolj...
A napra azért emelkedett mert nincs a világ piacon készlet belőle egyébként egész jó helyen állunk napra termelésbe ami még az idén nőni fog,biztos piaca van,nem úgy mint a kukinak a állattenyésztés épül lefele(nem éri meg tartani)az etanol gyártóknak meg 5500-6000 ft felett nem kell!
Trigónál 63.5Ft vállalkozónak.
ez jó ő nem ad számlát a raktározásról és ő fenyeget a nav-al!!!!
Nálunk az egyik szárítóban a 2011-es 5400+komp., a 2012-es 5800+komp.Ha nem nekik adom,akkor 6285+komp!DE...akkor meg fizetem a tárolást,amit nem számláz le nekem,meg ugye a rakodást!Hogy is van ez?Ja és még az nav-val is fenyeget,pedig tök hivatalosan menne a buli!
Válasz #3443. hozzászólásra
Igen, kop. feláras. Bocsánat, hogy nem úgy irtam.
Válasz #3442. hozzászólásra
gondolom ez a 12% kompenzációs felárral brutto és nem 27%-os áfával (ami elvileg ha áfakörösnek adom el akkor netto)
Kereskedő. honlap: stmaginvest.hu. Normális, előre utal, csak 7000 bruttót adott volna hétfőn. Ha kell kapcsolattartó szám irok priviben
Válasz #3437. hozzászólásra
Hy.Ki az aki 70-et ad érte Baranyában?
Válasz #3439. hozzászólásra
akkor te is arra tippelsz, hogy drágább lesz?
Válasz #3438. hozzászólásra
Szerintem meg 70- ért nyugottan csukva is tarthatod
Válasz #3436. hozzászólásra
pedig erősen gondolkodok, hogy 70-ért kinyitom a raktárajtót
Mi is 70000 br ajánlatot kaptunk a héten. Szintén Baranya
Válasz #3435. hozzászólásra
Majd nézd meg mi lesz májusban, meg július végén, még ráérünk.
Válasz #3433. hozzászólásra
érdekes helyzet, mert a napra ára nem szokott megugrani januártól nagyon
kukoricánál meg bevetették a pszhihótrükköt
Válasz #3425. hozzászólásra
Netto? Ilyen ár felénk- Hajdúban - csak álom...
Válasz #3430. hozzászólásra
Jaaaaj,csak neem?Az összes naprám raktárban van A szóját is feltoltam 150-re,ha kell kapnak ha nem marad...Még alig telt el a január és már is itt tartunk...A kukorica egy más kérdés,mert itthon azt egy csoport irányítja...
Válasz #3429. hozzászólásra
Kukoricáról milyen árat tudsz? Amit Classtra írt az elég elkeserítő, és ő is itt van baranyában. Azt a keveset ami van majd szerintem csak tavasszal adjuk el, ami nemrég volt azzal az árral ki lennék békülve
Válasz #3429. hozzászólásra
gondolom extraháltról beszélt a kolléga
Válasz #3427. hozzászólásra
különben meg mindig van egy kis mélyrepülés az árakban. maradék szotyámat eladtam decemberbe 132-ért, mert azt hittem stagnálni fog az ár. most meg felment 147-re. beszélek a környékbeli gazdákkal és mesélik, hogy kong a raktár
Válasz #3424. hozzászólásra
Ezt nem hiszem,mert a szóját ma is 144ért vitték a térségből...Meg még kellene akár száz vagon is...
Dunántúl ma még 63 ezer.
talán mégis jó termés volt mindenfele?vagy csak le aakrnak húzni minket?idáig az volt asíránkozás,hogy alig termett..........EUR/HUF 290,hogy is vanez?gázolaj 247TF
akkor már hiába várom a 75-ös árat?
1 hete mi még 68-ért adtuk el
takarmánykeverők is csökkentették az árakat átlagosan 5%-al.
állítólag a szója miatt amit most 110ért vesznek ősszel meg 180 volt.
Ma egy kicsit érdeklődtem mindenki 6000+kmp.Békés megye.
lehet,hogy olcsóbb lessz,mint ősszel?novenberben 62 volt az ára
Hogy lesz ebből a sokak által remélt 70?
Válasz #3419. hozzászólásra
igyekezzetek ,benézett már 58 alá
Válasz #3418. hozzászólásra
Az nem sok
nekem 61-et kínáltak ma
borsodból árakat vevőket tud valaki?
Békésbe aktuális árakat tud valaki?
Válasz #3414. hozzászólásra
Hmvhely? Reggel, de, válik el.
Válasz #3413. hozzászólásra
holnap NT?
Válasz #3412. hozzászólásra
Nyugodt vagyok...
1 a lényeg, ki kell válogatni a partneri kört és ahol
bármi bizonytalanságot érez az ember az hanyagolni!!
Egyébként meg mehet a 8, 15 vagy 30 napos halasztott
fizetés (én is így alkudok az input anyagoknál) ez nálam már természetes.
Egyébként nekem is van a környezetemben nem is egy igazi
dörzsölt, gyanakvó, mindenre figyelni próbáló üzletember
akiket többszáz milliókkal behúztak a csőbe.
Ez van !!!
Válasz #3411. hozzászólásra
Szerintem nyugi van..........ennek így kell lennie és jó lesz(talán).
Ha pl Én bármit veszek előre kell, hogy utaljak(igaz ez is alku kérdése de így kedvezőbb) akkor elvárhatnánk Mi is végre, hogy előre utaljanak Nekünk. Megjegyzem eddig is voltak ilyen cégek, Náluk ez természetes folyamat volt. Megegyeztünk, leszámláztam, utaltak vitték. Szerintem így lenne korrekt a dolog.
Válasz #3407. hozzászólásra
Így van, IGAZATOK VAN, nyertetek....
Kivesz mondjuk 4 kamion (100 to) napraforgó árát a bankból, bedobja a 15 millát a kocsija hátuljába és majd
együtt befizetitek a számládra és mentek pakolni...
Tényleg ügyes ötlet!!
Mondjuk ahol egész évben van 50-100 to termény összesen
akár még járható is, de ahol hetente vagy naponta....
gondolkozzatok már!!!
Békésbe aktuális árakat tud valaki?Vagy áll a piac teljesen?
Válasz #3407. hozzászólásra
Vagy küldje előre, tudja mennyit akar vinni mennyi az ár azt is tehát utalhat előre, semmi baj nem fog abból származni!!!! Feltéve ha mind a két félnek tisztességesek a szándékai az ügyben!!!
Válasz #3403. hozzászólásra
Pedig van!!!!
Válasz #3400. hozzászólásra
szia az is járható út hogy együtt elmentek a bankba és a felvásárló befizeti a pénzt a te számládra.
Válasz #3397. hozzászólásra
Szóját ennyiért adtam el tavaly decemberben én is.
Kukorica picit most kevesebb bár mi meszebb is vagyunk a tűztől mint ti
Válasz #3404. hozzászólásra
Válasz #3401. hozzászólásra
Mikor 3.5 felet ki csengették 2 éve a napráért az voltám a fel emelő érzés soha nem éreztem olyan jó magam mint akkor ezt kívánom minden gazda társamnak