Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz dnsv #6162. hozzászólásáraez nem tuning, semmi köze hozzá. ne keverd össze a cihipelt sufnituning szarokkal amik széthullanak mert semmit nem vesznek figyelembe rajta csak azt hogy a motor bírja, de a periféria nem.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásáraEladáskor meglesz a haszna.
Én használt tunningos gépet az életbe nem vennék. Ami tunninggyanús már azt is kerülöm kocsiba is.
M7153-as mellékesen nyakig elég. De szerintem nem kell neked új nyugati, mert nem megy az annyit. Tele a használt piac kiváló gépekkel. 150-es kategóriába a 7 tonnás se nagyon kell neked, ha csak minden gépet le nem akarsz cserélni.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásárakb a 133 és a 153 között valahol 3m különbség van, ugyan ez szoftverrel 2000 euro, tehát a közte fennmaradó részt megnyerted.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásáramintha azért lenne benne annyi trükk, hogy garancián belül nem léphetsz 2-t
133-ról, 173-ra, de már rég beszéltünk erről, valamit mondott a tag, hogy a duplázásnak van valami mellékzöngéje, a technika részéről amúgy semmi
Válasz horvath.agro #6157. hozzászólásáraesetleg egy kérdés felvet, ha a133-hoz utólag kéred a 153-as szoftverét ugyanannyiba kerül, mint ha alapból a 153-ast veszed, így annyi lesz a különbség hogy lesz egy 153-asod 133-as felirattal, vagy egy 153-asod, 153-as felirattal.
Válasz mtz1221 #6153. hozzászólásáraa 6122-132-142 is megegyezik, viszont azoknál van Standard verzió is, a fülkén belül van eltérés, analóg hidraulika kezelés, kisebb monitor, asszem ennyi és van a Premium
M7 csak Premium
fülke egyezik M6 és M7
Válasz Gandhy #6149. hozzászólásáraÉn a sofőr vagyok, a napidíjat fizetik, a fuvarozó meg még örül is, hogy nem üresen áll haza a szekér, tehát mindenki jól jár
és amit én mondok az nem chipeles, semmi köze hozzá, a gyári szoftver kerül a gépre, nem pedig az alacsonyabb lóerős szoftvert mókolják valami sufni tuning chipel.
Válasz horvath.agro #6144. hozzászólásáranem gondolom, csak azért van ajánlatom rá, mert a pályázathoz kértem az M6-ra és az M7-re is, eszembe sem jutott, hogy teli áron ilyet vegyek
egy szoftver felülírás a legkevesebb, viszont már minden komolyabb gyártó beteszi a gépbe a műholdas követést, és ott az első indításnál már kétszer csenget a postás náluk
Válasz bandigh #6141. hozzászólásáraez a traktor pont annyit dolgozik amennyit kell, hidd el. se többet se kevesebbet. feleslegesen 1 métert nem megyek.
Válasz Gumóka #6139. hozzászólásáramár felhívták rá a fegyelmemet, köszönöm, gondolom azért támogatod ennyire a gépvásárlásomat ötletekkel, mert már jönnél Szeregejér vasáron?
Válasz horvath.agro #6138. hozzászólásáraaz igaz, viszont ha 2000 eurónál olcsóbban szeretnéd az upgrade-et beletenni, akkor elvileg kell várnod 5 évet, míg lejár a garancia
Válasz Gandhy #6137. hozzászólásáraHa esetleg facebookolsz, Kore Agro kft. Néven keress rá, külföldi beszerszésekkel foglalkozik az ember. Van sok hirdetése.
Én nem ismerem, azt se tudom, mi, hogy megy, de aktívan megy neki a bolt, van sofőr kollégám, aki többször volt neki fuvarba, nem mondta, hogy ócskás lenne.
Válasz mtz1221 #6115. hozzászólásáraDe ha az uj divat az mikor az üzemora kiirása a hirdetés elötti évre vonatkozik. Akkor jo nem? Utánfuto is csak 360ezer. Képen ponyva kerék támkerék zár fürdskurvval. De valoban csak a kopasz futora vonatkozik műszaki nélkül.
Válasz mtz1221 #6115. hozzászólásáraDe ha az uj divat az mikor az üzemora kiirása a hirdetés elötti évre vonatkozik. Akkor jo nem? Utánfuto is csak 360ezer. Képen ponyva kerék támkerék zár fürdskurvval. De valoban csak a kopasz futora vonatkozik műszaki nélkül.
Válasz horvath.agro #6117. hozzászólásáraNa erről beszélek. ezen kb 70-80%-os gumik vannak, hogy a fenébe az apró hirdetőkön egyet se látni ennyi órával ilyen gumikkal ???
Válasz Gandhy #6119. hozzászólásáraha már elmerészkedsz idáig árban akkor én biztos a 20 feletti részt felvenném simán hitelként. 11 misi az évi 1 milla és nem fizeted ki a gatyád is, megmarad a likviditásod is.
Válasz horvath.agro #6113. hozzászólásáraköszönöm, jónak tűnik
20 million fölé nem akartam menni, de úgy sejtem nem úszom meg, viszont ha már lúd, legyen kövér,
CASE PUMA 150 (2021) új 31 millióért kaptam árat/irányárat, ami persze lehet, hogy végár, mert a forgalmazók, ha engednek, abból nem lehet jól lakni sem
ha már 25, akkor lehet, hogy a 31 full garanciával sem sokkal több
Válasz horvath.agro #6113. hozzászólásáraEz még nekem is tetszik. Van valamelyik traktorodban már 2-3000 munkaóra körül ??? Ha igen megkérhetnélek hogy tegyél a gumiairól pár képet ??? Nem ezzel a hirdetéssel van gond mert rakodós, de sokszor látni 2000 órásokat, 20%-os gumikkal. Az meg már nem igaz hogy hegynek felfelé húztak egész idejükben pótkocsit, aszfalton. Legyen már aki rak képeket, hogy tudjuk mihez hasonlítani a hirdetéseket.
6963 hozzászólás
Válasz dnsv #6162. hozzászólásáraez nem tuning, semmi köze hozzá. ne keverd össze a cihipelt sufnituning szarokkal amik széthullanak mert semmit nem vesznek figyelembe rajta csak azt hogy a motor bírja, de a periféria nem.
nekem is a 6170 gyári 6215 programmal fut.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásáraEladáskor meglesz a haszna.
Én használt tunningos gépet az életbe nem vennék. Ami tunninggyanús már azt is kerülöm kocsiba is.
M7153-as mellékesen nyakig elég. De szerintem nem kell neked új nyugati, mert nem megy az annyit. Tele a használt piac kiváló gépekkel. 150-es kategóriába a 7 tonnás se nagyon kell neked, ha csak minden gépet le nem akarsz cserélni.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásárakb a 133 és a 153 között valahol 3m különbség van, ugyan ez szoftverrel 2000 euro, tehát a közte fennmaradó részt megnyerted.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásáraMajd használtként való értékesítéskor a feliratért könnyebben adnak felárat.
Válasz Gandhy #6158. hozzászólásáramintha azért lenne benne annyi trükk, hogy garancián belül nem léphetsz 2-t
133-ról, 173-ra, de már rég beszéltünk erről, valamit mondott a tag, hogy a duplázásnak van valami mellékzöngéje, a technika részéről amúgy semmi
Válasz horvath.agro #6157. hozzászólásáraesetleg egy kérdés felvet, ha a133-hoz utólag kéred a 153-as szoftverét ugyanannyiba kerül, mint ha alapból a 153-ast veszed, így annyi lesz a különbség hogy lesz egy 153-asod 133-as felirattal, vagy egy 153-asod, 153-as felirattal.
Válasz Gandhy #6152. hozzászólásáraakkor nincs kérdés 133 és 153as szoftver.
nekem is rohadtul tetszik az m7133 premium kvt.
Válasz mtz1221 #6153. hozzászólásáraa 6122-132-142 is megegyezik, viszont azoknál van Standard verzió is, a fülkén belül van eltérés, analóg hidraulika kezelés, kisebb monitor, asszem ennyi és van a Premium
M7 csak Premium
fülke egyezik M6 és M7
Válasz Gandhy #6149. hozzászólásáraÉn a sofőr vagyok, a napidíjat fizetik, a fuvarozó meg még örül is, hogy nem üresen áll haza a szekér, tehát mindenki jól jár
Válasz Gandhy #6152. hozzászólásáraugyanannyi, ha utólag kéred, vagy azzal veszed
Válasz horvath.agro #6151. hozzászólásáraUgyanaz mind 3 porcikára.
Válasz horvath.agro #6151. hozzászólásáraugyanaz mind a három és a gyári upgrade 2000 euró egyel feljebb
Válasz mtz1221 #6150. hozzászólásáranem tudom hogy a 133 vajon szögre ugyan az e mint a 153 vagy a 173
és amit én mondok az nem chipeles, semmi köze hozzá, a gyári szoftver kerül a gépre, nem pedig az alacsonyabb lóerős szoftvert mókolják valami sufni tuning chipel.
Válasz horvath.agro #6144. hozzászólásáraJa mert az M7133-at már szégyen lenne megvenni, és azt chipelni ???
Válasz Gumóka #6148. hozzászólásáravékonyan talán fedezni is a vasár a fuvart
Válasz Gandhy #6142. hozzászólásáraPersze, fuvarba is úgy érné meg a legjobban, elviszem én neked az újat, a régit meg elhozom visszfuvarba
Válasz horvath.agro #6144. hozzászólásáranem gondolom, csak azért van ajánlatom rá, mert a pályázathoz kértem az M6-ra és az M7-re is, eszembe sem jutott, hogy teli áron ilyet vegyek
Válasz bandigh #6143. hozzászólásáramindenképpen csítelsz, csak 5 évig fülön is csíphetnek érte
egy szoftver felülírás a legkevesebb, viszont már minden komolyabb gyártó beteszi a gépbe a műholdas követést, és ott az első indításnál már kétszer csenget a postás náluk
Válasz bandigh #6141. hozzászólásáraez a traktor pont annyit dolgozik amennyit kell, hidd el. se többet se kevesebbet. feleslegesen 1 métert nem megyek.
Válasz Gandhy #6140. hozzászólásáram7153at kell venni és kérni rá a 173as szoftvert gyárilag 1000 euro körül lehet.
nekem legalábbis ennyi volt.
de úgy gondolod hogy egy 150 lovas kubota nem vinné a mostani eszközeid?
Válasz Gandhy #6140. hozzászólásáraVagy csítelsz
Válasz Gumóka #6139. hozzászólásáramár felhívták rá a fegyelmemet, köszönöm, gondolom azért támogatod ennyire a gépvásárlásomat ötletekkel, mert már jönnél Szeregejér vasáron?
Válasz mtz1221 #6128. hozzászólásáraJó hát 5 centi rt nem szedte el a fogát
Válasz horvath.agro #6138. hozzászólásáraaz igaz, viszont ha 2000 eurónál olcsóbban szeretnéd az upgrade-et beletenni, akkor elvileg kell várnod 5 évet, míg lejár a garancia
Válasz Gandhy #6137. hozzászólásáraHa esetleg facebookolsz, Kore Agro kft. Néven keress rá, külföldi beszerszésekkel foglalkozik az ember. Van sok hirdetése.
Én nem ismerem, azt se tudom, mi, hogy megy, de aktívan megy neki a bolt, van sofőr kollégám, aki többször volt neki fuvarba, nem mondta, hogy ócskás lenne.
A tréler meg az udvarodig viszi.
Válasz Gandhy #6137. hozzászólásáranincs ertelme a 173as felárat megfizetni csak szoftver különbség van köztük.
Válasz horvath.agro #6136. hozzászólásáraarra is van ajánlatom , asszem 7173-ra, de 2 ezer körüli a különbség a kettő között
102.000 juró augusztusban, az emelésekkel 110 ezer körül most, plusz a robotkormány 10 ezer körül
Válasz Gandhy #6135. hozzászólásáraazért egy m7153 kubotára is kérhetnél árat, kívancsi vagyok mennyi lenne. azok is nehéz akaratos kis gépek.
Válasz Földönfuto #6134. hozzászólásáravagy 2000 órán át kaszált, és havat tolt a füvön/havon nem kopik annyira
Válasz mtz1221 #6115. hozzászólásáraAzon egyszerű oknál fogva,hogy nem 2000 óra van benne,vagy eladásra feltett ilyen lefutott gumikat.
és egy meglepő ajánlat:
11.200.000-ért hirdetik már a 1025.3-at, anyám, hogy mi lesz itt?
Válasz Gandhy #6129. hozzászólásáraés nem 10 évben tervezek még élni
Válasz fexco #6123. hozzászólásáranem, csak nézelődöm, ajánlatokat kérek és várom, hogy mikor hívnak, hogy hoznák az MTZ-t
jelenleg a lélektani határ a 23 millió, mert efelett, ha életem végéig bérmunkáztatom az erőigényes melókat, akkor sem járok rosszabbul
Válasz horvath.agro #6117. hozzászólásáraNa erről beszélek. ezen kb 70-80%-os gumik vannak, hogy a fenébe az apró hirdetőkön egyet se látni ennyi órával ilyen gumikkal ???
Válasz horvath.agro #6125. hozzászólására0,5%-os lízinget adnak hozzá
Válasz barkaspisti #6124. hozzászólásárami olyan hihetetlen ezen?
Válasz Gandhy #6119. hozzászólásáraha már elmerészkedsz idáig árban akkor én biztos a 20 feletti részt felvenném simán hitelként. 11 misi az évi 1 milla és nem fizeted ki a gatyád is, megmarad a likviditásod is.
Válasz horvath.agro #6121. hozzászólásáraEzt mtz1221 barátunk nem vette be.
Válasz Gandhy #6119. hozzászólásárana alakul ez, a nagymtz-től még a végén a 50milkás 155jd lesz a befutó
Válasz horvath.agro #6114. hozzászólásáraZetort nem szeretnék, lehet, hogy azzal én lennék Vas-megy egyetlen Zetorosa
Válasz barkaspisti #6120. hozzászólásáraneeem, ez múlt őszi kép.
Válasz horvath.agro #6117. hozzászólásáraDe azért ez a kép 2015 be készült ugye ?
Válasz horvath.agro #6113. hozzászólásáraköszönöm, jónak tűnik
20 million fölé nem akartam menni, de úgy sejtem nem úszom meg, viszont ha már lúd, legyen kövér,
CASE PUMA 150 (2021) új 31 millióért kaptam árat/irányárat, ami persze lehet, hogy végár, mert a forgalmazók, ha engednek, abból nem lehet jól lakni sem
ha már 25, akkor lehet, hogy a 31 full garanciával sem sokkal több
Válasz horvath.agro #6114. hozzászólására
Válasz mtz1221 #6115. hozzászólásáraitt látod kb, 2300 óra van benne, de én ezzel kb 5x húztam pótkocsit és 7 éves a gép.
Válasz horvath.agro #6114. hozzászólásáraPersze , MTZ-snek Zetort ajánlani kb mintha fradistának újpest drukkert ajánlanál
Válasz horvath.agro #6113. hozzászólásáraEz még nekem is tetszik. Van valamelyik traktorodban már 2-3000 munkaóra körül ??? Ha igen megkérhetnélek hogy tegyél a gumiairól pár képet ??? Nem ezzel a hirdetéssel van gond mert rakodós, de sokszor látni 2000 órásokat, 20%-os gumikkal. Az meg már nem igaz hogy hegynek felfelé húztak egész idejükben pótkocsit, aszfalton. Legyen már aki rak képeket, hogy tudjuk mihez hasonlítani a hirdetéseket.
Válasz horvath.agro #6113. hozzászólásáraez is jo lenne neked.
itt nalunk van egy ilyen, szeretik. baja nincs
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/zetor-crystal-170-hd-homlokrakodoval/h_7208830