Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD390.47 FtCHF443.26 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A defektjavító spray van valamelyik ami használható? Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve.
Üdvözletem!
A múltkor már volt szó róla de most nem találom.
Kompresszor kellene! Valami nagy(600-700L/perc) de 3x16A el is kéne,hogy bírja. Akkoriban írt ide egy területi képviselő. Ha újra tudna írni, vagy valakinek van jó ötlete szívesen fogadom!!
Sziasztok! Ákos vagyok, új ember a fórumon.
Tudtok -e segíteni abban, hogy Veszprémi Mezőgép által gyártott FV III-64/V terménydarálóhoz hol kapok kapcsolót?
(Elég lenne a bakelit forgatógomb is, mert csak az van eltörve.)
Köszönöm.
Válasz Gumóka #4621. hozzászólásáraboltba beregisztráltam, és 4 napon belül németországból itt van a cucc. mondjuk attól félek, hogy mostantól havonta fél napra nyakamra kaptam egy üzletkötőt...
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraA sima van. Ehhez van egy ferrex 2 hengeres 50l kompresszorom. A beépített nem tudom milyen lehet. Ez max. 4,5 baron mehet, de van levegőigénye, elég sokat megy mellé a kompresszor.
Épp tegnap-ma vágtam vele szét egy komplett 3 fejes eke vázát meg faeszterga vázat.
Most nálam is fogyott a düzni, meg a fúvóka is, hegesztéseket vágni, főleg sarokvarratot, kicsit macerás. Meg festett, így kicsit jobban fröcsköl. Táblalemezből kivágom a jövő hetet is.
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraTudsz. Beregisztrálsz a neten, megrendeled és személyesen átveheted. Neten vagy az appban látod az aktuális helyi raktárkészletet.
Válasz Gumóka #4609. hozzászólásáraSzerintem kérdezd meg a közös ismerősünket. Ott van minden is!! De ha rajta keresztül veszed a württől még úgyis olcsóbb lehet. De ha ki nézel valamit a web shopbba próbáld meg személyes átvétellel Budaörsön a központba. 10ből 9szer megyek hétfőn azt elhozom.
Válasz ..,-:) #4611. hozzászólásáraEz igaz, de vannak jó cuccaik. Használtan vettem egy 125-ös sarokcsiszolót, az, mióta megvan, csak megy, pedig ki tudja mit kapott előttem. Van mellette egy újjonnan vett makita, azzal már több gondom akadt, meg nem is szeretem annyira, hangosabb.
Válasz envagyok2 #4606. hozzászólásáraCsomagolási egységet nem bontanak. Shopban még nem jártam, de ez nem sima csavar/barkácsbolt, ahol darabra adják a szöget is. Ügyfélszolgálat vagy a hozzád legközelebbi shop elérhetősége fent van a honlapon, kérdezz rá. 15e.
Válasz envagyok2 #4606. hozzászólásáraNincs ismerősöm. Csak arra jártam kellett volna valami,be mentem meg kérdezni. De ott nem volt olyan. És nem is vettem semmit.
Válasz Maszek Zs #4605. hozzászólásáranincs valami ismerősöd ott, valami telszám nincs, nem lehetne megkérdezni,h ogy ez a dugó darabja mennyibe kerül, és a 100as csomagot megbontják-e?
https://eshop.wurth.hu/Zarodugo-GPN-300-F-ZAROKUPAK-GPN300-F30-384-NATUR/059838730.sku/hu/HU/HUF/
thx
Válasz Tanonc #4592. hozzászólásáraFelhívtam, és fejből úgy emlékszik mintha gyorsulna. De erre már csak holnap tudok válaszolni. Mert sötétben érnek haza.
Válasz Tanonc #4592. hozzászólásáraUgy rémlik egy az egyben. Nézz meg egy Ifa motor képet. Most kerestem és igy van. Kép szerint dupla tá rcsa van a főtengelyen. Belül a kompresszor méretével megegyező. Elvileg minden esetben igy lehet. A w50re emlékeztem. A képek lehetnek targonca motorok is.
Válasz Tanonc #4590. hozzászólásáraNekem évek óta ilyen kompresszorom van, 380v villanymotor 1400ford/perc, ugyan akkora a szíjtárcsa átmérő mint ami van a kompresszoron.
Válasz Maszek Zs #4591. hozzászólásáraaz is elég ,hogy ha a főtengelyről hajtja meg akkor gyorsít vagy lassít rajta estleg 1-1ben teker csak nagy vonalakban, van egy villanymotorom , és mekkora szíjtárcsa kell rá, hogy kihozza a maxot belőle.
Válasz Tanonc #4590. hozzászólásáraÜdv!
Ha más válasz nem jön akkor így .
Ha jól dudom 10báron dolgoztt az IFA.
És,ha más nem lesz felhívom egyik nap a cimborámat annak van ifa motor valahol. Azt ki lehet számolni. De azért várjuk meg mit mondanak a többiek!
Üdv kolegàk!
Van egy ifa kompresszorom,az a kérdésem ,hogy szerintetek hàny bar-t tud hosszabbtàvú kàrosodàs nélkül nyomni, és mekkora max fordulaton lehet hajtani? Azt tudom hogy 1800as fordulaton mennek az ifa motorok,de kopmresszor mennyit kaphat belőle?
5289 hozzászólás
Válasz ..,-:) #4637. hozzászólásáraKérdés,hogy meg éri e neki a bővités + aranyáras kompreszor kb 1 milka
Válasz mtz1221 #4631. hozzászólásáraMár a múltkor is mondtad! Ennek utána járok mostmár.
Válasz Maszek Zs #4636. hozzászólásáraElég olcsón lehet bővíteni az ampert.
Válasz agrogal #4632. hozzászólásáraÉs tényleg 5,5-es. Azt nem biztos,hogy bírná. Azt mondta a villanyszerelő,hogy induláskor le verné a megszekítót.
Válasz .Richard. #4633. hozzászólásáraAz már brutál lehet
A defektjavító spray van valamelyik ami használható? Igazából most nincs kedvem megküzdeni az mtz hátsó kerékkel, majd ha lemegy a szezon akkor szét lenne szedve.
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólásáraRuszkik lada motorbol faragnak.
Válasz später77 #4628. hozzászólására5,5 KW motor van rajta.Ekkorát a 3x16A NEM TUDOM HOGY INDIT
Válasz mtz1221 #4630. hozzászólására
Válasz Maszek Zs #4627. hozzászólásáraszánd rá az időd és csinálj egyett busz/kamion klíma kompresszorból.
Válasz später77 #4628. hozzászólásáraKöszönöm!
Ezt kerestem!
Válasz Maszek Zs #4627. hozzászólásáraAbac? B6000-et 3x16 elindítja, teljesítménye ott van 600-700 körül.
Üdvözletem!
A múltkor már volt szó róla de most nem találom.
Kompresszor kellene! Valami nagy(600-700L/perc) de 3x16A el is kéne,hogy bírja. Akkoriban írt ide egy területi képviselő. Ha újra tudna írni, vagy valakinek van jó ötlete szívesen fogadom!!
Sziasztok! Ákos vagyok, új ember a fórumon.
Tudtok -e segíteni abban, hogy Veszprémi Mezőgép által gyártott FV III-64/V terménydarálóhoz hol kapok kapcsolót?
(Elég lenne a bakelit forgatógomb is, mert csak az van eltörve.)
Köszönöm.
Válasz Gumóka #4624. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz endypapa_20120 #4623. hozzászólásáraMindegyik jó, csak ahhoz kell fúvókát is venni. A hosszabbhoz a hosszabb való.
Válasz Gumóka #4620. hozzászólására
Ehhez a parkside géphez melyik elektróda való? 28,5, vagy a 38,5 méretű?
Válasz Gumóka #4621. hozzászólásáraboltba beregisztráltam, és 4 napon belül németországból itt van a cucc. mondjuk attól félek, hogy mostantól havonta fél napra nyakamra kaptam egy üzletkötőt...
Válasz ..MZ/X.. #4614. hozzászólásáraKöszönöm, csak a honlap azt írja, hogy értékesítés csak viszonteladók részére, azért kérdeztem.
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraA sima van. Ehhez van egy ferrex 2 hengeres 50l kompresszorom. A beépített nem tudom milyen lehet. Ez max. 4,5 baron mehet, de van levegőigénye, elég sokat megy mellé a kompresszor.
Épp tegnap-ma vágtam vele szét egy komplett 3 fejes eke vázát meg faeszterga vázat.
Most nálam is fogyott a düzni, meg a fúvóka is, hegesztéseket vágni, főleg sarokvarratot, kicsit macerás. Meg festett, így kicsit jobban fröcsköl. Táblalemezből kivágom a jövő hetet is.
Endypapa:Pisztolytartozék
Két méret van, arra figyelj.
Válasz Nyomasek Bobo #4618. hozzászólásáraArról beszélek.
Válasz endypapa_20120 #4617. hozzászólásáraA beépített kompresszorosra gondolok... ezt most lattam először.
Válasz Nyomasek Bobo #4616. hozzászólásáraNekünk az van. Nagyon tetszik. Viszont a "düzni" vagy mi a szösz, hamar elég.
Helló.
Parkside beépített kompresszoros plazmavágót próbálta valaki???
Május 31.-től a BETA 6%-ot emel az árain.
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraTudsz. Beregisztrálsz a neten, megrendeled és személyesen átveheted. Neten vagy az appban látod az aktuális helyi raktárkészletet.
Válasz Gumóka #4609. hozzászólásáraSzerintem kérdezd meg a közös ismerősünket. Ott van minden is!! De ha rajta keresztül veszed a württől még úgyis olcsóbb lehet. De ha ki nézel valamit a web shopbba próbáld meg személyes átvétellel Budaörsön a központba. 10ből 9szer megyek hétfőn azt elhozom.
Válasz ..,-:) #4611. hozzászólásáraEz igaz, de vannak jó cuccaik. Használtan vettem egy 125-ös sarokcsiszolót, az, mióta megvan, csak megy, pedig ki tudja mit kapott előttem. Van mellette egy újjonnan vett makita, azzal már több gondom akadt, meg nem is szeretem annyira, hangosabb.
Válasz Gumóka #4608. hozzászólásáraSemmi sem olcsóbb de itt(is) egy csomó minden túlárazott…..
Válasz envagyok2 #4606. hozzászólásáraCsomagolási egységet nem bontanak. Shopban még nem jártam, de ez nem sima csavar/barkácsbolt, ahol darabra adják a szöget is. Ügyfélszolgálat vagy a hozzád legközelebbi shop elérhetősége fent van a honlapon, kérdezz rá. 15e.
Válasz Maszek Zs #4605. hozzászólásáraSzervízkellékeket néztem volna, ezt-azt használtam már innen, nem rosszak.
Apropó, sima patronos karos zsírzópumpából milyet érdemes venni?
Válasz ..,-:) #4604. hozzászólásáraMi olcsó ma már...
Válasz envagyok2 #4606. hozzászólásáraNincs ismerősöm. Csak arra jártam kellett volna valami,be mentem meg kérdezni. De ott nem volt olyan. És nem is vettem semmit.
Válasz Maszek Zs #4605. hozzászólásáranincs valami ismerősöd ott, valami telszám nincs, nem lehetne megkérdezni,h ogy ez a dugó darabja mennyibe kerül, és a 100as csomagot megbontják-e?
https://eshop.wurth.hu/Zarodugo-GPN-300-F-ZAROKUPAK-GPN300-F30-384-NATUR/059838730.sku/hu/HU/HUF/
thx
Válasz Gumóka #4603. hozzászólásáraMit szeretnél venni?
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraSzerintem igen drága…….
Válasz Maszek Zs #4602. hozzászólásáraDunaújvárosban hónap végén nyitnak, azért kérdezem
Válasz Gumóka #4601. hozzászólásáraElvileg! Gyöngyösön bent voltam a Würtnél ott lehetett volna vásárolni.
Azt esetleg tudja e valaki, hogy a würth shopban személyesen én magánemberként, persze adószámmal, tudok vásárolni?
Válasz Maszek Zs #4596. hozzászólására1 cm kisebb a kompresszor tárcsálya.
Válasz #bandi #4595. hozzászólásáraÍgy van erről van szó. Mindig ellenőrzöm az olajat eddig még nem volt gond
köszönöm a segítséget, kutatásim alapján max 2000-es fordulatot bír el
Válasz Maszek Zs #4596. hozzászólásáraJa és pontosan leméri.
Válasz Tanonc #4592. hozzászólásáraFelhívtam, és fejből úgy emlékszik mintha gyorsulna. De erre már csak holnap tudok válaszolni. Mert sötétben érnek haza.
Válasz Gepi #4593. hozzászólásáraÚgy lehet jó, nem muszáj szétforgatni, az ifával se mentek mindig padlón
Válasz Tanonc #4592. hozzászólásáraUgy rémlik egy az egyben. Nézz meg egy Ifa motor képet. Most kerestem és igy van. Kép szerint dupla tá rcsa van a főtengelyen. Belül a kompresszor méretével megegyező. Elvileg minden esetben igy lehet. A w50re emlékeztem. A képek lehetnek targonca motorok is.
Válasz Tanonc #4590. hozzászólásáraNekem évek óta ilyen kompresszorom van, 380v villanymotor 1400ford/perc, ugyan akkora a szíjtárcsa átmérő mint ami van a kompresszoron.
Válasz Maszek Zs #4591. hozzászólásáraaz is elég ,hogy ha a főtengelyről hajtja meg akkor gyorsít vagy lassít rajta estleg 1-1ben teker csak nagy vonalakban, van egy villanymotorom , és mekkora szíjtárcsa kell rá, hogy kihozza a maxot belőle.
Válasz Tanonc #4590. hozzászólásáraÜdv!
Ha más válasz nem jön akkor így .
Ha jól dudom 10báron dolgoztt az IFA.
És,ha más nem lesz felhívom egyik nap a cimborámat annak van ifa motor valahol. Azt ki lehet számolni. De azért várjuk meg mit mondanak a többiek!
Üdv kolegàk!
Van egy ifa kompresszorom,az a kérdésem ,hogy szerintetek hàny bar-t tud hosszabbtàvú kàrosodàs nélkül nyomni, és mekkora max fordulaton lehet hajtani? Azt tudom hogy 1800as fordulaton mennek az ifa motorok,de kopmresszor mennyit kaphat belőle?