Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD390.47 FtCHF443.26 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ...:::Pisti:::... #3782. hozzászólásáraNem szoktam szidni a konkurrenciát, de a Lincos a legalja.
Igaz árban is.
De hiába olcsó valami ha pont akkor nem tudod használni, amikor nagyon kéne.
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraÜdv.
Lincost ne vegyél, a haverénak elhajlott a kitámasztó lába.
(öntvény léttére, hihetetlen)
Nekem nevetlen van, de azt már 10 éve vettem Kijevben, mikor még kamionoztam.
Ez volt már vállaltva, de bírja.
Olcsó vegyél azt nem sajnálom eldobni ha beszarik.
Ja és ahogy írják egy kis zsír nem árt bele még
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraJopár éve 13900Ft ért vettem, egy küzdős defekt után. Azóta nekem nem, de a kollégáknak kellett. Teljesen tökéletes. Műszaki ember lévén, kiváncsi voltam a "belére", kicsit keveselltem benne a zsírt, kipótoltam. Én vettem hozzá collos 27 est is, panav póton az van, 1300ft volt. Na ott volt használva. De ott van a 32,33 is . Renaulton 33 as van.
Traktoron még nem kellett használni.
Vegyél nyugodtan, simán megéri, amikor kell jol jön. Ja és a boltban felhívták a figyelmem hogy csak lazításra használjam, mert simán szakítja a tőcsavart.... Ilyenem van
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraUgyanaz a kínai mindegyik.
(Kivéve a márkásakat. Beta, KingTony, de azok se érnek többet.)
Nem panaszkodtak rá.
Sokkal jobb mint a cső.
Én a 13 + ÁFÁsat venném.
Annyit megér.
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraGondolod amit itt árulnak nem bírja? Az lenne az első a kamionosnak,hogy bevágná a kirakaton keresztül,ha szét szakadna!Azt biztos megveheted!
Válasz bandigh #3772. hozzászólásáraFéltengely tokot a fülketartó cuppánt alatt támasztottam alá. Mielőtt a kereket levettem, alaposan megràngattam a gépet, és nem tűnt instabilnak. Mivel a magassàgot 20 vagy 25 miméterenként tudod állítani, így a bak terhelése mindig közel függőleges
Válasz kis Zombi #3759. hozzászólására Végül innen rendeltem meg, az ingyenes szàllítás miatt. Bruttó 39325 Ft volt utánvéttel a két db. A leírásban 770 mm max. magasságot írnak, de én mérőszallaggal sehogy sem bírtam 75 centintinél többet mérni. MTZ-hez ideális.
Válasz kis Zombi #3759. hozzászólására Végül innen rendeltem meg, az ingyenes szàllítás miatt. Bruttó 39325 Ft volt utánvéttel a két db. A leírásban 770 mm max. magasságot írnak, de én mérőszallaggal sehogy sem bírtam 75 centintinél többet mérni. MTZ-hez ideális.
Válasz mtz1221 #3746. hozzászólásáranagy kocka bálázós, amik kimondottan nagy nyomással dolgoznak, ott ennyi bála után kb X 30 lökést produkál és még gyári a kos görgő !
igaz kb 40-50e/db.
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólására3 éve készítettem egy ismerősnek , én esztergaltattam a csap ágyra görögöket , de ékesre mert csináltunk szög vasból egy keretet amin könnyen gurul, az èle volt felül
Válasz bandigh #3718. hozzászólásáraJó, hogy ezt mondtad, gyárilag még 10-en volt, lecsavartam 9-re, kamiongumihoz azért néha kell annyi.
Mekkora tartályod van? Milyen pumpát választottál?
Srácok.
Még mindig a szethuzó kocsihoz gyűjtöm az anyagot, infót.
A lakatos kolléga szerint a sima csapágy befoglaló vasgyűrű nelkül összeroppan. Kinek miből van a görgő? Kopasz csapágy? Vagy van hozzá esztergálva köpeny?
5289 hozzászólás
Válasz medikus #3788. hozzászólásáraHidraulika olaj nyomás mérésre jó lehet, de oda is elég lenne 2-300 bar-os óra.
Válasz Gumóka #3787. hozzászólásáraMit akarsz mérni az mtz-n 400 bart?
A habi is tudja, hogy mit szeretnék, de itt pontosan mi kell az órához, hogy bele tudjam dugdosni az mtz-be?
Csatlakozóból hoz egy marékkal. Nem raktam még össze ilyet, de mivel nem nagy befektetés, vennék egyet.
Link
Válasz juhaszsanyi #3784. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Köszi mindenkinek!
Válasz ...:::Pisti:::... #3782. hozzászólásáraNagyon cuki a traktorosod.
Az enyémek a Gehl kompakt rakodóban voltak így lefényképezve.
Válasz ...:::Pisti:::... #3782. hozzászólásáraNem szoktam szidni a konkurrenciát, de a Lincos a legalja.
Igaz árban is.
De hiába olcsó valami ha pont akkor nem tudod használni, amikor nagyon kéne.
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraÜdv.
Lincost ne vegyél, a haverénak elhajlott a kitámasztó lába.
(öntvény léttére, hihetetlen)
Nekem nevetlen van, de azt már 10 éve vettem Kijevben, mikor még kamionoztam.
Ez volt már vállaltva, de bírja.
Olcsó vegyél azt nem sajnálom eldobni ha beszarik.
Ja és ahogy írják egy kis zsír nem árt bele még
Válasz VMisi #3775. hozzászólásárajó dolog de feléért
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraJopár éve 13900Ft ért vettem, egy küzdős defekt után. Azóta nekem nem, de a kollégáknak kellett. Teljesen tökéletes. Műszaki ember lévén, kiváncsi voltam a "belére", kicsit keveselltem benne a zsírt, kipótoltam. Én vettem hozzá collos 27 est is, panav póton az van, 1300ft volt. Na ott volt használva. De ott van a 32,33 is . Renaulton 33 as van.
Traktoron még nem kellett használni.
Vegyél nyugodtan, simán megéri, amikor kell jol jön. Ja és a boltban felhívták a figyelmem hogy csak lazításra használjam, mert simán szakítja a tőcsavart.... Ilyenem van
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraUgyanaz a kínai mindegyik.
(Kivéve a márkásakat. Beta, KingTony, de azok se érnek többet.)
Nem panaszkodtak rá.
Sokkal jobb mint a cső.
Én a 13 + ÁFÁsat venném.
Annyit megér.
Válasz medikus #3777. hozzászólásáraTalán egyről hallottam hogy letörött a lába...de lehet rosszul emlékszem.
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraGondolod amit itt árulnak nem bírja? Az lenne az első a kamionosnak,hogy bevágná a kirakaton keresztül,ha szét szakadna!Azt biztos megveheted!
Válasz VMisi #3775. hozzászólásáraTekertem eleget, nálunk csak a két dugósat vették, teherhez elég a 32-33. Bírták.
Használ valaki kerékanya nyomatéksokszorozót? Olcsóbb kategóriás bírja? Vagy maradjon a méteres cső?
https://www.kamionfelszereles.hu/spd/BSZX9071/Kerekanya-nyomatekkulcs-attetes-158-7fele-dugokulc
Válasz bandigh #3772. hozzászólásáraFéltengely tokot a fülketartó cuppánt alatt támasztottam alá. Mielőtt a kereket levettem, alaposan megràngattam a gépet, és nem tűnt instabilnak. Mivel a magassàgot 20 vagy 25 miméterenként tudod állítani, így a bak terhelése mindig közel függőleges
Válasz barkaspisti #3771. hozzászólásáraIgen,magyarul hévér!Nálunk is!
Válasz kis Zombi #3762. hozzászólásáraMondjuk totál kihúzva ezt sem mondanám valami stabil látványnak
Válasz RkTomi #3770. hozzászólásáraSzabolcsban is hévér.
Válasz medikus #3763. hozzászólásáraNálunk a Zemplénben hévérnek hívják.
[link1]
Válasz kis Zombi #3767. hozzászólásárahát mer a colos deszkát kifelejtetted alóla, hahah
https://www.szerszamkell.hu/verke_v80095_szerelobak_tartobak_parban_12t_495-770mm_51188
Válasz kis Zombi #3764. hozzászólásáraMondjuk én alul szoktam alá támasztani. Ahol az nagy csavar van. De te tudod.
Válasz kis Zombi #3764. hozzászólásáraHát...a zetorhoz magas, ami nekem van kettő...talán 6 v 10 tonnas.
Válasz Szabi. #3761. hozzászólásáraPontosan.
Nincs kedvem fadarabokat pakolni alá, és nem is biztonságos
Válasz kis Zombi #3762. hozzászólásáraFogasléces emelő,Mtz alá!
Válasz Szabi. #3761. hozzászólásáraPontosan.
Nincs kedvem fadarabokat pakolni alá, és nem is biztonságos
Válasz Maszek Zs #3760. hozzászólásáraNem a súly miatt, hanem a magassága miatt.
Válasz kis Zombi #3759. hozzászólásáraMinek a 12T teheherbírás?
Nekem van 6T 2db. Ezek jók. De még ebből is 1 el bírná az egész MTZ-ét.
Fogasléces szerelőbak hol a legolcsóbb ?
Ezt néztem ki MTZ alá. Talán még a 10 T-ak is elég magasak.
https://www.protechshop.hu/szerelobakok/fogasleces-szerelobak-12t-2db-10968/
Valaki ismeri ezt a tipust?
Mitech MIG 250Y Inverteres Co
Véleményt infót tudnátok megosztani róla?
Előre is köszönöm!
Válasz Szabi. #3756. hozzászólásáraezek olcsóbbak:
Válasz mtz1221 #3746. hozzászólásáranagy kocka bálázós, amik kimondottan nagy nyomással dolgoznak, ott ennyi bála után kb X 30 lökést produkál és még gyári a kos görgő !
igaz kb 40-50e/db.
Válasz Magister #3754. hozzászólására2 tonnát minimum kéne birnia!
Válasz Nyomasek Bobo #3751. hozzászólásáraVan itt a boltban olyan ami a tolókapu szögprofiljába illeszkedik!!!!
Ezek közül vajon melyik keverék lehetne jó? Ami mondjuk 60as átmerőben 30as tengelyen 40 szélességben kibírhatja a 4 tonnát???
Válasz csferri #3750. hozzászólására60asnál nagyobb nemigen fér el....a traktor alatt...
Válasz Magister #3749. hozzászólásáraHát ez nem valami sokat tud...
Válasz Nyomasek Bobo #3748. hozzászólásáraKi, de nem a 10ft-os nagyságú
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólásáraCsapágyazott ék alakú horonnyal készített görgőt simán lehet vásárolni.. !! nem éri meg csinálni.
Válasz csferri #3744. hozzászólásáraAz kibír 2-3tonnát?
Válasz csferri #3744. hozzászólásáraN8ncs raktaron danamid... Sóher a sváb.
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólásáraKis kocka bálázón 6304-es csapágy 15000 bálát csinál meg,minden bála kb 10 ütésből áll.
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólására3 éve készítettem egy ismerősnek , én esztergaltattam a csap ágyra görögöket , de ékesre mert csináltunk szög vasból egy keretet amin könnyen gurul, az èle volt felül
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólásáraMűanyagkerék oszt csá, csapágy sem kellene
Válasz Nyomasek Bobo #3741. hozzászólásáraSima csapágy
Amúgy nem mond hülyeséget,biztos jobb lenne rá egy gyűrű.
Válasz bandigh #3718. hozzászólásáraJó, hogy ezt mondtad, gyárilag még 10-en volt, lecsavartam 9-re, kamiongumihoz azért néha kell annyi.
Mekkora tartályod van? Milyen pumpát választottál?
Srácok.
Még mindig a szethuzó kocsihoz gyűjtöm az anyagot, infót.
A lakatos kolléga szerint a sima csapágy befoglaló vasgyűrű nelkül összeroppan. Kinek miből van a görgő? Kopasz csapágy? Vagy van hozzá esztergálva köpeny?
Válasz juhaszsanyi #3735. hozzászólásáraVan olyan amin külön olajzás van pl ikarus, rába, ifa, fortschritt silózókon ami volt.