Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD390.47 FtCHF443.26 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Maszek Zs #3687. hozzászólásáraNekem is ilyen Abac van. Minőségi gép, Condor nyomáskapcsolóval .Egy éve vettem napi szinten megy de semmi gond nem volt vele. És nem kínai, eredeti olasz.
Válasz Szabi. #3685. hozzászólásáraDe. Az amit Cajg belinkelt jó is lenne árban,de csak 4db 22x1,5 menet van rajta. Arra nem tudom rá építeni. Azt már kezdem unni.
Válasz juhaszsanyi #3682. hozzászólásáraOlcsóbb kategóriában a yato is jó, nekem van dugókulcs készlet, 13 éves, hibátlan. Illetve a ritkábban használt szerszámok yatok. Esetleg Bgs. Van az is.
Kulcskészletből nekem Genius van régóta, az is nagyon jó.
King Tonyból a nagydugó van, azt se bírtam még szétcsapni.
Válasz R Sándor #3680. hozzászólásáraMindegyik elég drága.
Nekem King Tony szerszámaim vannak.
Autószerelők is sokan használják. Ár/érték arányban az egyik legjobb.
De nem mindegy hol veszed.webáruház
Válasz R Sándor #3678. hozzászólásáraNekem is fájt a fxom a drágá ra. Mikor szinte felét sose fogom meg. A leg erősebből drágábbol vettem azt ami mindig kell meg hajtot ami a 2méteres csövet is birja. Az a kb 5db. Is 15ezer volt. De megérte. Ha kell megyek veszek egyet megint.
Válasz gazda.f #3673. hozzászólásáraFúró használt Dunavecsei a régi munkahelyről megvéve bagóért. Kettősköszörű én vettem egy optimum iparit.Akcióban annyi volt mint a 30-40 éves magyar gépek,Co ban Mig250 Amper magyar.
Válasz mtz1221 #3658. hozzászólásáraHa nem lesz jobb megoldás akkor ez lesz. Van egy homok fúvóm azt annak kell a levegő.
Most néztem 108000ft egy 100L tartály
Válasz Maszek Zs #3656. hozzászólásáraÚgy tudom!Rá van írva az adattáblájára az üzemi nyomás!De holnap megnézem,van egy új,még nem használt hidroforom!2hl-es!
Üdv!
Megint csak baj lett,van Betta kompresszorrom. Ki lukadt a tartálya.
Fekvő 200L tartály. Hol lehetne venni másikat csak tartály??
Ne arany áron!
Hegeszteni nem merem.
Kitudja,hogy van kirohadva lehet a hegesztő nagyobb lukat csinálnálna.
És onnan nem biztonságos.
Válasz barkaspisti #3650. hozzászólásáraez jó cucc, nekünk is ilyenek vannak.
Főleg így akciósan egy ezres per darab áron.
Van ami már évek óta megy.
Nedves, párás helyet (pince) viszont nem bírja
Piacon múltkorában ezeresért kínálgatták a többsorost, a 96w volt beikszelve rajta
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraAmi jó, az 10 ezernél kezdődik.
Régebben vettem olcsó sorolható egycsöveseket (2-3 ezer), de már fele nem működik.
Az IP 55 dupla csöves 12 ezer volt boltban, amit vettem helyette.
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraVegyél 120-as led fénycsöveket. Árulják úgy is, hogy van hozzá egy kis dugó, amit a gyújtó helyébe kell becsavarni és nem kell kikötni a régi neon trafót. Én a 6500K-at ajánlom. Először 4000-est vettem, de kicseréltettem a hidegfényűre, azzal tökéletes.
ÜDV:
Műhely világítás felújításban vagyok,120cm-es armatúrákat cserélnék valami modernebbekre/led/.
Esetleg ha valaki mostanában cserélt ilyeneket és bevált neki,segíthetne valami típus választással !!!
10db-ra lenne szükségem !!!
Sajnos hatalmas a választék,nem igazán vagyok jártas ebben.
Nem ragaszkodom az olcsó kategóriához,tartósság a fő szempont !!!
Válasz wernerj #3641. hozzászólásáraSzia. Tamásiban van, a lábak 80x80 zártszelvény a lap alatt is van keresztben négy darab, az asztallap 4mm. Prés szerszámokat tartott, 1000kg simán elbír..vagy inkább többet. 35.000/db. négy van belőle.
Válasz Magister #3640. hozzászólásáraSzia!
Helyileg hol található? Ha nincs messze, engem érdekelne. Mit kérsz érte? Elég masszívnak néz ki, mennyire terhelhető, egy közepes motorblokkot elbír?
5289 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #3687. hozzászólásáraNekem is ilyen Abac van. Minőségi gép, Condor nyomáskapcsolóval .Egy éve vettem napi szinten megy de semmi gond nem volt vele. És nem kínai, eredeti olasz.
Válasz juhaszsanyi #3686. hozzászólásáraHa nem akarod húzgálni a kompresszort, akkor minek ráépíteni?
Melléteszed és rákötöd a sűrítő csövét.
Egyedi összeállítású csavarkompresszoroknál szoktuk úgy csinálni, hogy egymás mellett vannak. A sűrítő után egy álló tartály és a hűtveszárító.
Válasz Szabi. #3685. hozzászólásáraDe. Az amit Cajg belinkelt jó is lenne árban,de csak 4db 22x1,5 menet van rajta. Arra nem tudom rá építeni. Azt már kezdem unni.
Válasz Maszek Zs #3683. hozzászólásáraNekem ilyen van.
ABAC A39B
Ez a legnagyobb 1 fázisú.
Nagyobbat szerettem volna, de nincs 400V.
Ez olasz, nem kínai.
Válasz Maszek Zs #3683. hozzászólásáraNem csak tartályt keresel és átépíted rá a többi kütyüt !?
Válasz juhaszsanyi #3682. hozzászólásáraOlcsóbb kategóriában a yato is jó, nekem van dugókulcs készlet, 13 éves, hibátlan. Illetve a ritkábban használt szerszámok yatok. Esetleg Bgs. Van az is.
Kulcskészletből nekem Genius van régóta, az is nagyon jó.
King Tonyból a nagydugó van, azt se bírtam még szétcsapni.
Válasz juhaszsanyi #3681. hozzászólásáraKöszönöm neked is,és mindenkinek!
Telefonon már félig megalkudtam egy újra.
100L tartály 300L/perc tud nyomni.185000+áfa.
Ilyen tudásut tud valaki olcsóbban?
Nem kell napi használatra. Évi 2 hét intenzív használat lenne.
Válasz R Sándor #3680. hozzászólásáraMindegyik elég drága.
Nekem King Tony szerszámaim vannak.
Autószerelők is sokan használják. Ár/érték arányban az egyik legjobb.
De nem mindegy hol veszed.webáruház
Talán ők a legolcsóbbak.
Válasz Maszek Zs #3671. hozzászólásáraSzia!
Nem játék.
10 évig érvényes a nyomáspróbájuk.
Mint az LPG tartályoknak.
Persze sokkal többet kibírnak, ha a kondenzvíz rendszeresen le van engedve.
Azt csinálsz amit akarsz, de én vennék újat.
Válasz .Richard. #3679. hozzászólásáraÍrsz márkát??
Válasz R Sándor #3678. hozzászólásáraNekem is fájt a fxom a drágá ra. Mikor szinte felét sose fogom meg. A leg erősebből drágábbol vettem azt ami mindig kell meg hajtot ami a 2méteres csövet is birja. Az a kb 5db. Is 15ezer volt. De megérte. Ha kell megyek veszek egyet megint.
Üdv tud valaki ajánlani colos kézi dugókulcs készletet ami legalább 60-as ig van , Elérhető árban??
Válasz gazda.f #3673. hozzászólásáraFúró használt Dunavecsei a régi munkahelyről megvéve bagóért. Kettősköszörű én vettem egy optimum iparit.Akcióban annyi volt mint a 30-40 éves magyar gépek,Co ban Mig250 Amper magyar.
Válasz mtz1221 #3675. hozzászólásárahttps://www.google.com/search?q=VARMIG+200+Supermig+hegeszt%C5%91g%C3%A9p&tbm=isch&ved=2ahUKEwjMpY6aj7nuAhUKDhQKHbqRABAQ2-cCegQIABAA&oq=VARMIG+200+Supermig+hegeszt%C5%91g%C3%A9p&gs_lcp=CgNpbWcQDFCueFi5sAFg6cQBaABwAHgAgAGfAYgB1wmSAQM0LjeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=ecoPYIyFG4qcULqjgoAB&bih=584&biw=122https://www.google.com/search?q=VARMIG+200+Supermig+hegeszt%C5%91g%C3%A9p&tbm=isch&ved=2ahUKEwjMpY6aj7nuAhUKDhQKHbqRABAQ2-cCegQIABAA&oq=VARMIG+200+Supermig+hegeszt%C5%91g%C3%A9p&gs_lcp=CgNpbWcQDFCueFi5sAFg6cQBaABwAHgAgAGfAYgB1wmSAQM0LjeYAQCgAQGqAQtnd3Mtd2l6LWltZ8ABAQ&sclient=img&ei=ecoPYIyFG4qcULqjgoAB&bih=584&biw=122
Válasz gazda.f #3673. hozzászólásáraVARMIG 200 Supermig
Válasz gazda.f #3673. hozzászólásárakettős köszörű: csak régifajta magyar!!
Kicsi vagy nagy kell??
Üdv! Co hegesztő, asztali fúró és kettős köszörű vásárlását tervezem. Érdekelne a véleményetek. Kinek mi vált be?
Válasz Maszek Zs #3671. hozzászólásárahttps://apneumatika.hu/webaruhaz/kompresszorok-es-tartozekok/legtartaly-es-kiegeszitok/results,11-15
Válasz mtz1221 #3669. hozzászólására
Arról nem volt szó!
Válasz mtz1221 #3669. hozzászólására}de hiszen irta'ő is meg tudja hegeszteni. Akkor a rohadt lemezt minek utaztatni?
Válasz Maszek Zs #3668. hozzászólásáraÉs ha levágja utána pár hétre rá a fejed,akkor a családról is gondoskodnak ?
Meg van a megoldás!
Gyermekkori cimborámnak hegesztő cége van Vecsésen.
(Ezt is most tudtam meg)
Jövő hétvégén felviszik meghegeszti!
KÖSSZ mindenkinek a segítséget!!
Válasz Maszek Zs #3661. hozzászólásáraPríma energiánál is van használt gáztartály.
Igaz, hogy 3 vagy 5 köbméteresek.
Válasz Maszek Zs #3662. hozzászólásáraBontòba nèzzél teherautò lègféktartályt,nekem is abból van
Válasz Maszek Zs #3654. hozzászólásáraVeszel 63-as kpe csövet, 10 bárosat, 1200 ft métere. Egy méterbe 2,1 Liter fér. 100 méteres tekercs 210L, 120.000 forint és sose rohad el
Válasz Maszek Zs #3660. hozzászólására
Válasz Maszek Zs #3662. hozzászólásáraBojlernak mennyi lehet a nyomás bírása ? Elég vastag anyag,ott gond nélkül be lehetne a lukakat hegeszteni.
Válasz mtz1221 #3658. hozzászólásáraHa nem lesz jobb megoldás akkor ez lesz. Van egy homok fúvóm azt annak kell a levegő.
Most néztem 108000ft egy 100L tartály
Válasz Magister #3657. hozzászólásáraMeg kérdem! Csak ez a cég nem itt volt ahol most. Attilát ismerem amúgy is fogathajtás.
Válasz medikus #3659. hozzászólásáraAmit találtam az max 6bár
De nézd meg légyszi.
Válasz Maszek Zs #3656. hozzászólásáraÚgy tudom!Rá van írva az adattáblájára az üzemi nyomás!De holnap megnézem,van egy új,még nem használt hidroforom!2hl-es!
Válasz Maszek Zs #3654. hozzászólásáraHasznált autó gáz tartály,2/3/4 sorba kötve ?Azok 50 bárra vannak atesztálva.
Válasz Maszek Zs #3656. hozzászólásáraGemenc Kompresszor Kft. ott van csak tartály is..
Válasz medikus #3655. hozzászólásáraAz bírja a 10 bárt?
Válasz Maszek Zs #3654. hozzászólásáravegyél egy új 200 literes hidrofor tartályt!
Üdv!
Megint csak baj lett,van Betta kompresszorrom. Ki lukadt a tartálya.
Fekvő 200L tartály. Hol lehetne venni másikat csak tartály??
Ne arany áron!
Hegeszteni nem merem.
Kitudja,hogy van kirohadva lehet a hegesztő nagyobb lukat csinálnálna.
És onnan nem biztonságos.
Ilyeneket nézegettem,lehet inkább 150-es lesz !!!
Köszönöm mindenkinek.
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraEzek is jók. Ahol van a szerelőasztal, vagy több fény kell, oda tehetsz 150-est is, bár az már drágább jóval.
Válasz barkaspisti #3650. hozzászólásáraez jó cucc, nekünk is ilyenek vannak.
Főleg így akciósan egy ezres per darab áron.
Van ami már évek óta megy.
Nedves, párás helyet (pince) viszont nem bírja
Piacon múltkorában ezeresért kínálgatták a többsorost, a 96w volt beikszelve rajta
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraÉn ezeket használom.
https://gruppi.hu/index.php?pcode=32pb8zsxanuarfl0ucme&hirlevel=1&fromnl=2021-01-21&a=0&nlus=2796707
Válasz wernerj #3648. hozzászólásáraOk, megértem,a nők másként gondolkodnak..
Válasz Magister #3642. hozzászólásáraLe kell mondanom róla, sajnálom, de az első a családi béke. Az összeg pont elérte a női lélek tűrőképességét.
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraAmi jó, az 10 ezernél kezdődik.
Régebben vettem olcsó sorolható egycsöveseket (2-3 ezer), de már fele nem működik.
Az IP 55 dupla csöves 12 ezer volt boltban, amit vettem helyette.
Válasz zoli6886 #3645. hozzászólásáraVegyél 120-as led fénycsöveket. Árulják úgy is, hogy van hozzá egy kis dugó, amit a gyújtó helyébe kell becsavarni és nem kell kikötni a régi neon trafót. Én a 6500K-at ajánlom. Először 4000-est vettem, de kicseréltettem a hidegfényűre, azzal tökéletes.
ÜDV:
Műhely világítás felújításban vagyok,120cm-es armatúrákat cserélnék valami modernebbekre/led/.
Esetleg ha valaki mostanában cserélt ilyeneket és bevált neki,segíthetne valami típus választással !!!
10db-ra lenne szükségem !!!
Sajnos hatalmas a választék,nem igazán vagyok jártas ebben.
Nem ragaszkodom az olcsó kategóriához,tartósság a fő szempont !!!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #3643. hozzászólásáraHát, én mgam nagy nehezen tudom mozgatni, nem halálos, de igazából két ember tudja"könnyen" odébb tenni.
Válasz Magister #3642. hozzászólásáraMilyen súlyban vannak??
Válasz wernerj #3641. hozzászólásáraSzia. Tamásiban van, a lábak 80x80 zártszelvény a lap alatt is van keresztben négy darab, az asztallap 4mm. Prés szerszámokat tartott, 1000kg simán elbír..vagy inkább többet. 35.000/db. négy van belőle.
Válasz Magister #3640. hozzászólásáraSzia!
Helyileg hol található? Ha nincs messze, engem érdekelne. Mit kérsz érte? Elég masszívnak néz ki, mennyire terhelhető, egy közepes motorblokkot elbír?
Ha, esetleg valaki szeret szerelni, és nincs mire rakni az alkatrészeket:
Méretek: 124x84cm; mag: 70cm