Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egyik férj panaszkodik a másiknak, mennyire kibírhatatlan az anyósa.
– Miért nem veszel neki egy autót? – kérdezi a másik.
– Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud!
–Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek, és már csak el kell temetni.
Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklődik a másik, van-e már eredmény?
– Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány karcolással!
– Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni!
Újabb két hét után:
– Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentők el is engedték az elsősegély adása után…
– Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt!
Pár nap múlva újra találkoznak:
– Na mi van? – kérdi a másik.
– Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban széttépte!
Az öreg székely meg a fia mennek hazafelé az erdőről, a kocsma előtt azt mondja az öreg a fiának, fia bemegyek iszom egy sört várjál meg.
Be is megy, de lesz abból a sörből vagy három-négy is, a fia már tiszta ideg, hogy hol van már az öreg.
Egyszer csak jó kapatosan kijön az ivóból és mondja a fiának, most már mehetünk haza.
Ballagnak hazafelé, a gyerek ideges nem bírja szó nélkül, meg kérdezi az apját: hallja-e édesapám tudja- e maga milyen?
Mire az apja: milyen vagyok édes fiam?
Olyan, mint a kutya fasza minden lyukba belemegy...Hej, az öreget el fogja méreg, ő sem bírja magában tartani: hallod-e édes fiam, te meg tudod-e milyen vagy? Mire a gyerek: hát milyen vagyok édes apám?
Olyan vagy, mint az anyád pi..ja, minél nagyobb vagy annál kevesebb örömöm van benned.....
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
Az öreg székely elmegy egy nyelvtanfolyamra, mert héberül szeretne megtanulni. Az oktató megkérdezi tőle:
- Bátyám a maga korában minek nyelveket tanulni?
- Azért, fiam, hogy ha meghalok, és a mennyországba kerülök, mindenkivel szót tudjak érteni.
- És mi lesz, bátyám, ha a pokolra jut?
- Nem baj, fiam, tudok néhány szót románul is!
Az öreg székely felkel reggel, és azt mondja a feleségének:
- Szépet álmodtam az éjjel!
- És mi volt az? - kérdezi az asszony.
- Bukaresten voltam.
- És mi volt abban olyan szép?
- Hát, hogy útlevél kellett hozzá!
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt. Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt."
6328 hozzászólás
Az egyik férj panaszkodik a másiknak, mennyire kibírhatatlan az anyósa.
– Miért nem veszel neki egy autót? – kérdezi a másik.
– Azt meg minek, hiszen vezetni sem tud!
–Éppen ez az, amikor majd el kezd tanulni, nekimegy valaminek, és már csak el kell temetni.
Néhány hét után újra találkoznak, és érdeklődik a másik, van-e már eredmény?
– Á semmi. Vettem neki egy Trabantot, de a balesetet megúszta néhány karcolással!
– Nem jó, vegyél neki gyorsabb autót, azzal nagyobbat tud ütközni!
Újabb két hét után:
– Még mindig semmi. Kapott egy Opelt, de a mentők el is engedték az elsősegély adása után…
– Akkor nincs mese, vegyél neki egy Jaguárt!
Pár nap múlva újra találkoznak:
– Na mi van? – kérdi a másik.
– Hát barátom, ezzel kellett volna kezdeni! Már a garázsban széttépte!
Tegnap kaptam a komámtól egy üveg pálinkát...
Úgy döntöttem, hogy ott helyben megiszom, mert féltem, hogy hazafelé menet esetleg elesem, és eltörik!
És milyen igazam lett! Háromszor is elestem mire hazaértem...
Válasz máris szomszéd #5654. hozzászólására
Válasz Magister #5655. hozzászólására
Az öreg székely meg a fia mennek hazafelé az erdőről, a kocsma előtt azt mondja az öreg a fiának, fia bemegyek iszom egy sört várjál meg.
Be is megy, de lesz abból a sörből vagy három-négy is, a fia már tiszta ideg, hogy hol van már az öreg.
Egyszer csak jó kapatosan kijön az ivóból és mondja a fiának, most már mehetünk haza.
Ballagnak hazafelé, a gyerek ideges nem bírja szó nélkül, meg kérdezi az apját: hallja-e édesapám tudja- e maga milyen?
Mire az apja: milyen vagyok édes fiam?
Olyan, mint a kutya fasza minden lyukba belemegy...Hej, az öreget el fogja méreg, ő sem bírja magában tartani: hallod-e édes fiam, te meg tudod-e milyen vagy? Mire a gyerek: hát milyen vagyok édes apám?
Olyan vagy, mint az anyád pi..ja, minél nagyobb vagy annál kevesebb örömöm van benned.....
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
Válasz Csera #5652. hozzászólásáraEz jó!
Az öreg székely elmegy egy nyelvtanfolyamra, mert héberül szeretne megtanulni. Az oktató megkérdezi tőle:
- Bátyám a maga korában minek nyelveket tanulni?
- Azért, fiam, hogy ha meghalok, és a mennyországba kerülök, mindenkivel szót tudjak érteni.
- És mi lesz, bátyám, ha a pokolra jut?
- Nem baj, fiam, tudok néhány szót románul is!
Ez volt már ?
Az öreg székely felkel reggel, és azt mondja a feleségének:
- Szépet álmodtam az éjjel!
- És mi volt az? - kérdezi az asszony.
- Bukaresten voltam.
- És mi volt abban olyan szép?
- Hát, hogy útlevél kellett hozzá!
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt. Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt."