Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A legény éjjelente kioson a házból csajozni. Hazaérvén világosság fogadja, apja kérdőre vonja:
-Hol jártál te mihaszna? Add csak a tenyered, hadd szagolom meg!
Legény odaadja, fater beleszippant.
-A Böskénél voltál! - durr egy pofon.
Másnap ismét lelép otthonról, hazafelé kezet mos a patakban. Amint hazaér, apja már várja:
-Merre voltál? Add a kezed!
Beleszagol az öreg, fintorog, hümmög, felkiált.
-Most meg a Julisnál voltál te szégyentelen! - megint elcsattan egy saller.
Harmadnap is elillan a legény, de hazafelé a legelőn át jön, és minden tehenet alaposan körbesimogat.
Apja már várja a kertkapuban.
-Na megint ugyan hol jártál?! Add a kezed!
Beleszimatol a legény markába, szagolgatja, majd felkiált:
-Asszony! Botot, kalapot! Új k..va gyütt a faluba.
Válasz hargitai sandor #5628. hozzászólásáraEz csak elsőre vicces... Itt régebben egy srác legény korában benevezett aerobicra... Azt mondta soha többet...
Csupa fiatalasszony járt rajta kívül...no meg a kangörcs
Egy fiatalember elmegy gyónni a paphoz. Mondd el fiam,mi nyomja a lelkedet,segítek rajta. Hát tisztelendő atyám, nagy az én bűnöm, mert lakodalomban voltam, és összejöttem az egyik koszorús lánnyal, és nem tudtunk parancsolni bűnös vágyainknak. Hát fiam, ez nagy bűn, ismered a tíz parancsolatot, amit megszegtél,de mondj el három Mi Atyánk-ot, és elfelejtjük. De tisztelendő atyám, a másik koszorúslánnyal is megtörtént később. Ó te szégyentelen..ez már tényleg nagy bűn, de mondj el három Hiszek egy…-et is, és ne forduljon elő többé. Az a helyzet tisztelendő atyám, hogy…Csak nem a menyasszonyt is fiam? De tisztelendő atyám azt is. Kirohan a pap a fülkéből, lekever egy pofont….te rohadt csirkefogó…ilyen jó lakodalomba hogy nem hívtál meg…?
A tanítónéni a "tragédia" fogalmát szeretné megtanítani a gyerekeknek. Meg is kérdezi Pistikét, hogy tudna-e példát mondani a tragédiára. Pistike nem habozik:
- Hát például tragédia az, hogy a nagypapámnak döglenek a disznói!
- Nem Pistike, tévedsz: ez valóban nagy baj, de nem tragédia! A tragédia az volna, ha a mi nagy vezérünk, ..... elvtárs hirtelen és váratlanul elhalálozna! Érted?
Néhány hét múlva szakfelügyelő érkezik az iskolába, és a tanítónéni imponálni szeretne neki, ezért ismét előveszi a témát, amit már olyan jól elmagyarázott.
- Gyerekek, meg tudná nekem valaki mondani, mi a különbség a baj és a tragédia között? Pistike?
- A tragédia az, ha a mi nagy vezérünk, vagy hörcsögpofa elvtárs hirtelen és váratlanul meghal. Az tragédia! De nem baj! A baj az, hogy a nagyapámnak döglenek a disznói...
Egy ember elmegy a kaszinóba, és szól a portásnak:
- Hörcsögpofával szeretnék beszélni. Mire a portás:
- De kérem, Hörcsögpofa már meghalt.
Másnap ugyanez megismétlődik. Megy az ember harmadnap is, és mondja a portásnak:
- Hörcsögpofával szeretnék beszélni.
- De uram, már megmondtam önnek, hogy meghalt, miért jött megint?
- Mert olyan jó hallani.
6328 hozzászólás
A legény éjjelente kioson a házból csajozni. Hazaérvén világosság fogadja, apja kérdőre vonja:
-Hol jártál te mihaszna? Add csak a tenyered, hadd szagolom meg!
Legény odaadja, fater beleszippant.
-A Böskénél voltál! - durr egy pofon.
Másnap ismét lelép otthonról, hazafelé kezet mos a patakban. Amint hazaér, apja már várja:
-Merre voltál? Add a kezed!
Beleszagol az öreg, fintorog, hümmög, felkiált.
-Most meg a Julisnál voltál te szégyentelen! - megint elcsattan egy saller.
Harmadnap is elillan a legény, de hazafelé a legelőn át jön, és minden tehenet alaposan körbesimogat.
Apja már várja a kertkapuban.
-Na megint ugyan hol jártál?! Add a kezed!
Beleszimatol a legény markába, szagolgatja, majd felkiált:
-Asszony! Botot, kalapot! Új k..va gyütt a faluba.
FüligJimmy...
3:18-tól figyelem!
https://youtu.be/5eDt6_7T9DA
Válasz csoppika #5629. hozzászólásáraNem is legényeknek való ...
Válasz hargitai sandor #5628. hozzászólásáraEz csak elsőre vicces... Itt régebben egy srác legény korában benevezett aerobicra... Azt mondta soha többet...
Csupa fiatalasszony járt rajta kívül...no meg a kangörcs
Egy fiatalember elmegy gyónni a paphoz. Mondd el fiam,mi nyomja a lelkedet,segítek rajta. Hát tisztelendő atyám, nagy az én bűnöm, mert lakodalomban voltam, és összejöttem az egyik koszorús lánnyal, és nem tudtunk parancsolni bűnös vágyainknak. Hát fiam, ez nagy bűn, ismered a tíz parancsolatot, amit megszegtél,de mondj el három Mi Atyánk-ot, és elfelejtjük. De tisztelendő atyám, a másik koszorúslánnyal is megtörtént később. Ó te szégyentelen..ez már tényleg nagy bűn, de mondj el három Hiszek egy…-et is, és ne forduljon elő többé. Az a helyzet tisztelendő atyám, hogy…Csak nem a menyasszonyt is fiam? De tisztelendő atyám azt is. Kirohan a pap a fülkéből, lekever egy pofont….te rohadt csirkefogó…ilyen jó lakodalomba hogy nem hívtál meg…?
Tragédia
A tanítónéni a "tragédia" fogalmát szeretné megtanítani a gyerekeknek. Meg is kérdezi Pistikét, hogy tudna-e példát mondani a tragédiára. Pistike nem habozik:
- Hát például tragédia az, hogy a nagypapámnak döglenek a disznói!
- Nem Pistike, tévedsz: ez valóban nagy baj, de nem tragédia! A tragédia az volna, ha a mi nagy vezérünk, ..... elvtárs hirtelen és váratlanul elhalálozna! Érted?
Néhány hét múlva szakfelügyelő érkezik az iskolába, és a tanítónéni imponálni szeretne neki, ezért ismét előveszi a témát, amit már olyan jól elmagyarázott.
- Gyerekek, meg tudná nekem valaki mondani, mi a különbség a baj és a tragédia között? Pistike?
- A tragédia az, ha a mi nagy vezérünk, vagy hörcsögpofa elvtárs hirtelen és váratlanul meghal. Az tragédia! De nem baj! A baj az, hogy a nagyapámnak döglenek a disznói...
A relativitáselmélet lényege: ha messziről szemléljük a bajt, az nem is tűnik olyan nagynak.
Válasz Zoli 63 #5603. hozzászólására
Egy ember elmegy a kaszinóba, és szól a portásnak:
- Hörcsögpofával szeretnék beszélni. Mire a portás:
- De kérem, Hörcsögpofa már meghalt.
Másnap ugyanez megismétlődik. Megy az ember harmadnap is, és mondja a portásnak:
- Hörcsögpofával szeretnék beszélni.
- De uram, már megmondtam önnek, hogy meghalt, miért jött megint?
- Mert olyan jó hallani.
Válasz hargitai sandor #5598. hozzászólására