Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha medikus hozzá szólásait szeretném megnézni ezt kapom...A szolgáltatás nem elérhető
A szerver átmenetileg nem tudja teljesíteni a kérést karbantartási leállás vagy kapacitásproblémák miatt. Kérlek, próbáld újra később.KÉRDÉS HOGY MIÉRT IS
Válasz Fórumleső #7214. hozzászólásáraAz a baj, hogy a nyelvi javítók akkora baromságokra írnak felül, hogy néha csak néz az ember, mit is vetett papírra, esetleg a hsz. törlése opció?
Válasz Fórumleső #7209. hozzászólásáraFejleszthetnétek azt is amikor valaki csak bemásolja a linket szövegként,hogy kattinthatóként jelenjen meg. Ebben lemaradásotok van bőven.
5.-e óta kétszer változott a Diesel ára,egyszer se reagáltatok,akkor is csak azért mert reklamáltam, újra megsúgom megint kellene reagálni rá vagy hagyni ezt a szarságot a fenébe mert ez félre tájékoztatás!
Válasz Gandhy #7206. hozzászólásáraKösz az ötletet, sikerült a Firefox-al a böngészőt megnyitni úgy hogy magas szűrőt ,hirdetésblokkoló is tudok használni.
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraSafari-t használok túlnyomórészt. Annál 2 lépcsős, hiába kapcsolod ki a pop-up, ad-block, hívják mindennek ezeket a ... Külön ki kell venni a Content Blockers/Tartalom blokkoló listájából a kívánt címet, domain-t, URL-t, ahogy ott találod. Utána jön minden. Szerintem a beállításokban hasonló opciót keress.
Jan.8-án írtam hogy az üzemanyagok árát fölösleges ki írni ha nem követi az aktualitást.
Akkor korigáltatok,de azóta megint nem nagyon foglalkoztok vele,kérdem én akkor minek!
Válasz csontii #7197. hozzászólásáraOkozhatja ezt, a böngésző beépített nyomkövető blokkolója, illetve a követés elleni védelem szigorúra állított szintje.
Firefox esetén pl., ha a címsáv baloldalán megjelenő pajzs ikon nincs áthúzva, akkor a pajzsra kattitva, a megjelenő ablakban kikapcsolható, de ekkor csak a 'Piactér' oldalon. Ha ez okozta, akkor az oldal ujratöltése után láhatók a hirdetési fotók is.
7781 hozzászólás
Válasz D-Csaba #7227. hozzászólására Te reklámozod magad mert nincs munkád úgy-hogy hagyjuk
Válasz arashan #7225. hozzászólására Nincs válasz??? vagy modi nincs???
Válasz arashan #7228. hozzászólására ja egyébként bárkiét megnézheted az első írásaitól nincs mellé duma a net nem felejt
Válasz mtz1221 #7226. hozzászólására mert mivelhogy újjaban csak engem tisztelt meg hozzá szólásokkal gondoltam hátha rájövök miért is??,
Válasz mtz1221 #7226. hozzászólásáraEzért fizetik....
Válasz arashan #7225. hozzászólásáraKÉRDÉS HOGY MIÉRT IS akarod a hozzászólásait megnézni, amikor mindig beleállsz ???
Ha medikus hozzá szólásait szeretném megnézni ezt kapom...A szolgáltatás nem elérhető
A szerver átmenetileg nem tudja teljesíteni a kérést karbantartási leállás vagy kapacitásproblémák miatt. Kérlek, próbáld újra később.KÉRDÉS HOGY MIÉRT IS
Válasz Rabó001 #7223. hozzászólásáraÜdv!
Töröltem.
Modi.
Válasz Fórumleső #7222. hozzászólásáraModerátor. Kérem a 2725. hozzászólásom törlését a Földbérleti díj topikbol. Köszönöm.
Válasz mtz1221 #7218. hozzászólásáraÜdv!
Ezt megnézzük!
Modi.
Válasz máris szomszéd #7217. hozzászólásáraÜdv!
Ez igaz!
Modi.
Válasz balazoooo #7219. hozzászólásáraAz eredeti is megvan !
https://agriline24.hu/-/arveres/kerekes-traktorok/NEW-HOLLAND/TD-80--22122012220159710600
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-felett/traktor-new-holland-td-80-d-plus/h_7302811?ref=ea980a25
Válasz Fórumleső #7216. hozzászólásáraHali. Apróhirdetéseknél csak nálam tűnt el "a feladó összes hirdetése" lehetőség ???
Válasz Fórumleső #7214. hozzászólásáraMondjuk elég adni öt percet a javításra és nincs probléma.
Válasz Gandhy #7215. hozzászólásáraÜdv!
Igen ez is jó ötlet! :)
Modi.
Válasz Fórumleső #7214. hozzászólásáraAz a baj, hogy a nyelvi javítók akkora baromságokra írnak felül, hogy néha csak néz az ember, mit is vetett papírra, esetleg a hsz. törlése opció?
Válasz Gandhy #7211. hozzászólásáraÜdv!
Igen de ennek van hátránya is :D pl ugyan így vissza írhatja amit mi ki pontozunk...
Modi.
Válasz máris szomszéd #7210. hozzászólásáraÜdv!
Teljesen igazad van igyekszünk javítani!
Modi.
Válasz Gandhy #7211. hozzászólásáraA hozzászólások eddig is szerkeszthetők voltak utólag. A moderátor szerkesztette is.
Válasz máris szomszéd #7210. hozzászólásáravagy az is kicsit kikacsintana a kőkorból, hogy a megjelent hozzászólások legyenek utólag szerkeszthetők legalább
Válasz Fórumleső #7209. hozzászólásáraFejleszthetnétek azt is amikor valaki csak bemásolja a linket szövegként,hogy kattinthatóként jelenjen meg. Ebben lemaradásotok van bőven.
Válasz apuci #7208. hozzászólásáraÜdv!
Lefejlesszük automatára.
Modi.
5.-e óta kétszer változott a Diesel ára,egyszer se reagáltatok,akkor is csak azért mert reklamáltam, újra megsúgom megint kellene reagálni rá vagy hagyni ezt a szarságot a fenébe mert ez félre tájékoztatás!
Válasz Gandhy #7206. hozzászólásáraKösz az ötletet, sikerült a Firefox-al a böngészőt megnyitni úgy hogy magas szűrőt ,hirdetésblokkoló is tudok használni.
Válasz Gandhy #7205. hozzászólásáraChrome-ban itt lehet kivételeket hozzáadni, elméletileg működhet is.
Válasz Gandhy #7204. hozzászólására
Válasz Gandhy #7203. hozzászólásáraBiztos, hogy az agroinform.hu benne van, mert megnéztem és ott figyel a listán
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraSafari-t használok túlnyomórészt. Annál 2 lépcsős, hiába kapcsolod ki a pop-up, ad-block, hívják mindennek ezeket a ... Külön ki kell venni a Content Blockers/Tartalom blokkoló listájából a kívánt címet, domain-t, URL-t, ahogy ott találod. Utána jön minden. Szerintem a beállításokban hasonló opciót keress.
Jan.8-án írtam hogy az üzemanyagok árát fölösleges ki írni ha nem követi az aktualitást.
Akkor korigáltatok,de azóta megint nem nagyon foglalkoztok vele,kérdem én akkor minek!
Válasz d-032a #7200. hozzászólásáraMég nem.
Válasz csontii #7199. hozzászólásáraIgen, de pont a firefoxnál akadályozhatja, ez a nyomkövetés elleni védelem. Azt próbáltad kikapcsolni?
Válasz d-032a #7198. hozzászólásáraAlapvetően chrome böngészőt használok,de most megnéztem a firefoxot is. Sajna azzal sem jobb a helyzet.
Válasz csontii #7197. hozzászólásáraOkozhatja ezt, a böngésző beépített nyomkövető blokkolója, illetve a követés elleni védelem szigorúra állított szintje.
Firefox esetén pl., ha a címsáv baloldalán megjelenő pajzs ikon nincs áthúzva, akkor a pajzsra kattitva, a megjelenő ablakban kikapcsolható, de ekkor csak a 'Piactér' oldalon. Ha ez okozta, akkor az oldal ujratöltése után láhatók a hirdetési fotók is.
Válasz Hatoss #7194. hozzászólásáraUgyan ez van nálam is.
Válasz Fórumleső #7193. hozzászólásáraIdáig miért nem okozta?
A Fórumleső-nek címeztem a kérést.
Üdv segítségedet kérem mivel nálam sem lehet megnyitni a hirdetésekben a további kis képeket,az ad block-ot kikapcsolva sem.
Válasz csontii #7192. hozzászólásáraAkkor az okozza :/
Modi.
Válasz Fórumleső #7191. hozzászólásáraIgen
Válasz csontii #7190. hozzászólásáraÜdv!
Használsz reklámblokkolót ?
Modi.
Válasz BNC01 #7172. hozzászólásáraSzia. Még mindig nem jó.
Válasz apuci #7188. hozzászólásáraOké :D
Válasz Határleső #7187. hozzászólásáraFórumleső jobb lenne!
Válasz apuci #7186. hozzászólásáraÜdv!
Miért ? :)
Modi.
Válasz Határleső #7185. hozzászólásáraAz jutott eszembe,te nem jó nick nevet választottál!
Válasz rigás #7184. hozzászólásáraÜdv!
Válaszoltam privátban!
Modi.
Válasz Zoli 63 #7181. hozzászólásáraKöszönöm!
Azóta beenged, csak sokat gondolkodik neki. 5-10perc!
Válasz Határleső #7182. hozzászólásáraElvileg megtörtént. :)
Válasz rigás #7180. hozzászólásáraÜdv!
Kérlek privátba vedd fel velem a kapcsolatot! :)
Modi!