Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
annyira tenyérbemászó ahogy valamelyikőtök fontoskodik.
más dolga nincs minthogy a vigyorgókat törölgesse?
2van sok 3van az is sok 4 az marhasok.....
nem bírod megállni mi fontoskodás nélkül?????
Jó hasznát lehetne venni itt az oldalon letölthető dokumentumoknak.
Gondolok itt különböző nyomtatványokra (jármű, munkagép adásvételi, földbérleti, vásárlási, meghosszabbítási szerződések...), illetve ilyesmi prospektusokra, kezelési, beállítási könyvekre és robbantott ábrás katalógusokra. Esetleg beleférne még csapágykatalógus, kötőelemekről leírások.
A prosik elsősorban azért lennének hasznosak, mert a mai világban 1-2 évenként újítanak a gyártók, és egy 5-10 éves, vagy öregebb használtgép vásárláskor nagyon jól jön egy leírás a termékről amit már sajnos a forgalmazó sem tud előásni. A robbantott ábrás alkatrészkatalógusról, meg a kezelési útmutatóról nem is beszélve.
Ezeket a dolgokat be tudnánk nektek küldeni, és ti fel tudnátok tenni kategorizálva.
Tényleg q..a jó lenne a Smile-k számát legalább tízre engedélyezni ...
Nem vagyok egy Smile toborzó , de ma pl rakni akartam vagy 6 -ot és beleugatott.
Ráadásul a fele szöveg eltűnt mikor rákattintottam , hogy küld mert felhúzott . Mondom akkor menjen smile nélkül , erre egy csomó szöveg lemaradt... Fa..z ki van vele , ennek semmi értelme ... Csak szőrszál hasogatás gyerekek.
Csak, hogy ne érje panasz a házat...
Megfontolás tárgyává tesszük és majd hétfőn kiderül mit mondd a vezetőség.
Jelenleg még BNC adja az utasításokat, de ki tudja, hogy a közeljövőben nem leszel-e a főnököm.
Addig viszont várni kell a BNC jóváhagyására.
Nem alszunk hapsikáim!
Feladat van!
10 re maximalizálni a vigyorgókat mert az 5 rot-6 kevés!
gyerünkgyerünk hajráááááá mindent bele fejvesztett fejlesztőkéim.....
nálam a jobb oldalon függőlegesen jelennek meg, ha elakarom küldeni az üzenetem, jól meg kell tekernem az egerem gombját, mert az elküldőgomg lejjebb van, vlhol a mélygarázsban
7833 hozzászólás
annyira tenyérbemászó ahogy valamelyikőtök fontoskodik.
más dolga nincs minthogy a vigyorgókat törölgesse?
2van sok 3van az is sok 4 az marhasok.....
nem bírod megállni mi fontoskodás nélkül?????
Válasz #1832. hozzászólásra
Azoknak akkor elég lenne a linkjeit betenni.
Válasz #1831. hozzászólásra
a JD-nek , a CNH-nak , és a nagyobb Ny.E-i munkagépgyártónak is van online alkatrészkatlógusa a neten .
Bence!
Jó hasznát lehetne venni itt az oldalon letölthető dokumentumoknak.
Gondolok itt különböző nyomtatványokra (jármű, munkagép adásvételi, földbérleti, vásárlási, meghosszabbítási szerződések...), illetve ilyesmi prospektusokra, kezelési, beállítási könyvekre és robbantott ábrás katalógusokra. Esetleg beleférne még csapágykatalógus, kötőelemekről leírások.
A prosik elsősorban azért lennének hasznosak, mert a mai világban 1-2 évenként újítanak a gyártók, és egy 5-10 éves, vagy öregebb használtgép vásárláskor nagyon jól jön egy leírás a termékről amit már sajnos a forgalmazó sem tud előásni. A robbantott ábrás alkatrészkatalógusról, meg a kezelési útmutatóról nem is beszélve.
Ezeket a dolgokat be tudnánk nektek küldeni, és ti fel tudnátok tenni kategorizálva.
Ki mit szól az ötlethez? Megvalósítható?
Válasz #1829. hozzászólásra
Haverod O.házi?
Bence, NeoN!
Kerestek még embert honlap fejlesztéshez? Van egy barátom aki jelentkezne. Ha még esedékes, akkor valahogy összehozlak titeket.
Válasz #1826. hozzászólásra
Kedves Class mániás!
Köszönjük a hiba jelzését. Orvosoltuk a problémát és most már működik rendesen.
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o
Válasz #1826. hozzászólásra
nemcsak nálad nálam is!!!
Ha a gépkereskedőkre kattintok csak az első oldali gépek jönnek be ,vagy csak nálam
Tényleg q..a jó lenne a Smile-k számát legalább tízre engedélyezni ...
Nem vagyok egy Smile toborzó , de ma pl rakni akartam vagy 6 -ot és beleugatott.
Ráadásul a fele szöveg eltűnt mikor rákattintottam , hogy küld mert felhúzott . Mondom akkor menjen smile nélkül , erre egy csomó szöveg lemaradt... Fa..z ki van vele , ennek semmi értelme ... Csak szőrszál hasogatás gyerekek.
Válasz #1823. hozzászólásra
Akkor jóvan.......
Válasz #1821. hozzászólásra
fagyasszák, de ha nem kezelnék akkor is iskolás korára nyoma se lesz. megjelölte a természet, amúgy nem probléma szerencsére
Válasz #1812. hozzászólásra
EZ PONT ÍGY VAN!! Nálunk a 3 fiú tud "rendet csinálni" főleg este mikor már álmosak na akkor van ereszd el a hajam!!!!
Válasz #1820. hozzászólásra
És azzal lehet mit kezdeni?????
Válasz #1819. hozzászólásra
érdaganat
Válasz #1817. hozzászólásra
Mi lett a kisjány kezivel?
Beírod nekem?
Válasz #1816. hozzászólásra
Válasz #1815. hozzászólásra
ez jó kérdés
Válasz #1814. hozzászólásra
nem rám ütöttek
Válasz #1814. hozzászólásra
De ki lehet az apjuk !!!!!!!!!!!!?????????????
Válasz #1812. hozzászólásra
Nagyon aranyos gyermekek!!
Válasz #1811. hozzászólásra
feribátyám meg tagnaptól. én meg kölcsönadom a fotógépet, hogy csinálj a valtráról egy rendes képet
Válasz #1788. hozzászólásra
kis gyerek kis gond, a nagy gyerek meg nagy gond
Válasz #1809. hozzászólásra
Na -ne-má,csak holnaptol,feribátyánkal összefutunk ,szomszéd faluban leszünk
Válasz #1809. hozzászólásra
Én még kispályás vagyok azokhoz !!!!!!!
Válasz #1808. hozzászólásra
te nem vagy külföldön nyaralni? feri és fan külföldön vannak. nekik bejött az élet
Válasz #1807. hozzászólásra
Annak szoktam örülni én is !!!!!
Válasz #1806. hozzászólásra
Lehetnének má a moderátoraitok tökösebbek is,aztán bevállalhatná - énvótaménvótam- főleg az a genya amelyik mindig beletöröl, mint ebbe is.........
Válasz #1805. hozzászólásra
Van az az ár amiért még lennék is és adnám a sok távutasítást...hehehehee
Na mind 1 csak azé, mert ha sok a gondolat sok az érzés is mellé, hosszú beíráshoz meg kell vagy 8 10 vigyorgó pl. így....
Válasz #1804. hozzászólásra
Csak, hogy ne érje panasz a házat...
Megfontolás tárgyává tesszük és majd hétfőn kiderül mit mondd a vezetőség.
Jelenleg még BNC adja az utasításokat, de ki tudja, hogy a közeljövőben nem leszel-e a főnököm.
Addig viszont várni kell a BNC jóváhagyására.
Üdv:
o0ONeoNO0o
Nem alszunk hapsikáim!
Feladat van!
10 re maximalizálni a vigyorgókat mert az 5 rot-6 kevés!
gyerünkgyerünk hajráááááá mindent bele fejvesztett fejlesztőkéim.....
Szép napot mindenkinek!
Az Internet Explorer-es megjelenítési hiba javításra került! Elnézést kérünk az időszakos kellemetlenségért!
Üdvözlettel:
o0ONeoNO0o
Válasz #1796. hozzászólásra
Itt is szarul néznek ki
Válasz #1793. hozzászólásra
Nekem is,még mindíg.
hmm, hát ez kínos baki, de nem nagyon szoktuk internet explorerből nézni az oldalt, holnap javítjuk.
illetve ma
Operába meg Tüzesrókába minden ok, még jó, h a herénszúrást kicsit elnapoltam
Válasz #1797. hozzászólásra
vagy 10 x kibe jelentkeztem, szerinted???
Válasz #1796. hozzászólásra
nekem jó mondom
rajtad röhögök.....
Válasz #1794. hozzászólásra
Már kezdem azthinni, h csak a .... fórumozókkal csinálja ezt a rendszer, igazi sorstalanság
Moderátor által módosítva: 2015-04-14 15:12:03
Válasz #1791. hozzászólásra
Nálam sincs velük gond..Mindegyik a helyén van..
Válasz #1793. hozzászólásra
hát ez kifejezetten RÖHEJES heheehehehehee
Válasz #1792. hozzászólásra
nálam a jobb oldalon függőlegesen jelennek meg, ha elakarom küldeni az üzenetem, jól meg kell tekernem az egerem gombját, mert az elküldőgomg lejjebb van, vlhol a mélygarázsban
Válasz #1791. hozzászólásra
mibajuk?
Válasz #1790. hozzászólásra
Csak aztnemondhogy Nálad renben vannak, mert mindjárt herénszúrom magam
Válasz #1789. hozzászólásra
Mi?????
Szevasztok rendszergazdák, rakja már valaki vissza a szmájlikat viszintes sorokba-ha lehet
Köszi
Válasz #1784. hozzászólásra
Vow, itt már nagy nevetések vannak, nálunk még csak most kezdi.
Válasz #1784. hozzászólásra
Nektek is GRATULÁLOK!
Válasz #1785. hozzászólásra
Sok ilyet még BNC.
Sanyi muizu,aratsz még?
Válasz #1783. hozzászólásra
Nagyon jól csinálod,az avatarodon,GRATULÁLOK!!