Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD389.71 FtCHF442.28 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #5775. hozzászólásáraEngem is elkapott a közbeszerzési láz...
Bármilyen beruházásba kezdek...(ház körül)... mindig többe kerül, mint a tervezett
Telefonon a hirdetéseket ki tudjátok nagyítani? Nekem androidon nem megy.
A fórumot sem tudom nagyítani, de még éppen el tudom olvasni szemüveg nélkül.
Válasz JD 6150r #5759. hozzászólásáraKöszi, alapból az ajánlott-ra állitja magát, és mostanában 8-10-et dob ki, átváltva már kiad 150 körül . Azt hittem az ünnepek miatt csak késő estére készűl el az engedélyezés .
Válasz Toxi #5756. hozzászólásáraÉn a "tegnapi gazda" kiválasztást szoktam nézni, és még azok sem látszanak csak késő este, tenni kell 1 tegnapelőtti nézést is, hátha feltöltődik addigra . Így nem tudjuk naponta nézni a friss hírdetéseket .
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraMeg mikor rá van írva az adott gépre a neve, az eladó úgy tesz fel képet is, a hirdetésben meg már nem úgy van leírva...
Válasz Nyomasek Bobo #5746. hozzászólásáraNem, mert a szavas kereső a hirdetés címét figyeli.
Ez máshol is így van. Az app enyiből jó, ha telefonról keres az ember, így úgy tudod szűrni, mint a számítógép böngészőből.
Az android böngészőből én se tudtam.
Számítógépem 5 éve halott, a laptophoz meg kéne egy töltő, de lehet új állja a helyét, az is 12 éves laptop már. Asszem.
Otthon én is jobb szeretem a számítógépet.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraAz is gond lehet ha pl egy vetőgepnek vagy valami csak a márkáját írja be... Azt se fogja kidobni a kereső, ha vetőgépet írsz be
pl Lajta 32 eladó. Ezt szerinted kidobja vetőgépre???
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraGrádics-osnak telefonáltam, hogy így csak az övét dobja ki az oldal, így nemigen fogják látni, de későbben is így adta fel . Én lépcső feljáróként ismertem eddig, de lehet máshol új értelmet kapott .
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMobilon én sem tudom szűkíteni a keresést, nem tudom van-e valami mobilos felülete aplikációja t.köm tudja minek hívjákja az Agroinformnak?
Laptopon szuperál, itt én is kicsit bután néztem, hogy mintha ilyet is tudott volna, és tényleg, csak mobilon nem!
7783 hozzászólás
Válasz mtz1221 #5781. hozzászólásáraŐ is tőletek jött ide melózni???
Válasz Nyomasek Bobo #5777. hozzászólásáraEzzel nem csak Te vagy így...
Válasz mtz1221 #5781. hozzászólására
Válasz Nyomasek Bobo #5777. hozzászólásáraÁltalában úgy szokott lenni,főleg ha
városban dolgozik valaki.
Válasz Nyomasek Bobo #5777. hozzászólására akkor ez is olyan mint a vírus ragályos a Fideszről elkapja az egész ország???
Válasz Gumóka #5778. hozzászólásáraA gond az, hogy be se jön a tallózás
Válasz Nyomasek Bobo #5774. hozzászólásáraVan mikor marha lassan tölti ám fel.
Válasz mtz1221 #5775. hozzászólásáraEngem is elkapott a közbeszerzési láz...
Bármilyen beruházásba kezdek...(ház körül)... mindig többe kerül, mint a tervezett
Válasz mtz1221 #5775. hozzászólásáraNincs rávaló...
Válasz Nyomasek Bobo #5774. hozzászólásáraVegyél drágább telefont.
Eccer akarok hirdetést feladni, akkó se megyen a képfeltöltés...mobilon...
Válasz Nyomasek Bobo #5768. hozzászólására40e Ft os samsung ez manapság olcsónak számít pedig szerintem, de a képekkel mindig küzdök.
Válasz Bobo77 #5771. hozzászólásáraVan egy tuti receptem! Nem olvasom azt a topikot, így nem is húz fel a sok hülyeség.
Modik nem lehet egy kis rendet rakni a dühöngőbe?Ez sortalan már nagyon irritáló! Vagy csak alacsony az ingerküszöböm!
Válasz Szabi. #5769. hozzászólásáraNem, nincs olyan.
Válasz VMisi #5767. hozzászólásáraIlyent nem tudsz ????:
Válasz Tanonc #5766. hozzászólásáraVegyél ócskább telefont, oszt ilyen gond nincs
Telefonon a hirdetéseket ki tudjátok nagyítani? Nekem androidon nem megy.
A fórumot sem tudom nagyítani, de még éppen el tudom olvasni szemüveg nélkül.
Annyira jó lenne ha mondjuk 6MB-nál nagyobb képet is fel tudnék rakni a hirdetéseimbe, állandóan szerkesztgetni kell őket, nagyon rossz.
Válasz Szabi. #5764. hozzászólásáraKöszönöm kicsit le van lassulva gépem mert mire megírtam az előző Hsz-t már láttam meg is csináltad .
Válasz Hús Futár #5763. hozzászólásáraPipa.
Köszönjük !
Kérnék egy moderátort törölje az általam létrehozott új lazítós topikot . Köszönöm előre is .
Válasz JD 6150r #5759. hozzászólásáraKöszi, alapból az ajánlott-ra állitja magát, és mostanában 8-10-et dob ki, átváltva már kiad 150 körül . Azt hittem az ünnepek miatt csak késő estére készűl el az engedélyezés .
Duvalp655
Hozzászólásait gyorsan törölni kellene mielőtt valami szerencsétlen pénzt utalna az ingyen John Deere "egyéb" költségeire.
Köszi
Válasz Zoli 63 #5758. hozzászólásáraÉn úgy szoktam hogy a rendezést legfrissebre teszem és így jó!
Válasz Toxi #5756. hozzászólásáraÉn a "tegnapi gazda" kiválasztást szoktam nézni, és még azok sem látszanak csak késő este, tenni kell 1 tegnapelőtti nézést is, hátha feltöltődik addigra . Így nem tudjuk naponta nézni a friss hírdetéseket .
Válasz JD 6150r #5754. hozzászólásáraSenki se próbálta?
Hali!
Napok óta rosszul ( nagyon keveset)
tölti be az oldal a mai hirdetéseket,mi a gond ?
Válasz A.I. #5753. hozzászólásáraAppal nekem is megy...
A múltkor az appal más problémám volt...már nem emlekszem.
Telefonal is lehet keresni csak van három pont a jobb fölső sarokba ott ki kell választani az asztali webhelyt!
Válasz Nyomasek Bobo #5745. hozzászólásáraKipróbáltam én is, énnállam működik az appal a böngészés szűrés.
Nem tudom, esetleg próbáld újra, hátha!
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraJut eszembe. A laptika sem ktyfaxa. Kép alapján kiderült 'hogy egy kulló .
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraAz a rögölő?
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraMeg mikor rá van írva az adott gépre a neve, az eladó úgy tesz fel képet is, a hirdetésben meg már nem úgy van leírva...
Rába Stiger...
Bele lehet futni ilyen gyöngyszemekbe...
Válasz Nyomasek Bobo #5746. hozzászólásáraNem, mert a szavas kereső a hirdetés címét figyeli.
Ez máshol is így van. Az app enyiből jó, ha telefonról keres az ember, így úgy tudod szűrni, mint a számítógép böngészőből.
Az android böngészőből én se tudtam.
Számítógépem 5 éve halott, a laptophoz meg kéne egy töltő, de lehet új állja a helyét, az is 12 éves laptop már. Asszem.
Otthon én is jobb szeretem a számítógépet.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraOlvastam már rönktörő hengert is!
Válasz bandigh #5741. hozzászólásáraKardánnak is vannak népszavai, de a hidraulika szónak is!
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraAz is gond lehet ha pl egy vetőgepnek vagy valami csak a márkáját írja be... Azt se fogja kidobni a kereső, ha vetőgépet írsz be
pl Lajta 32 eladó. Ezt szerinted kidobja vetőgépre???
Válasz A.I. #5738. hozzászólásáraValamiért az se jött be. 1x már volt letöltve.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraGrádics-osnak telefonáltam, hogy így csak az övét dobja ki az oldal, így nemigen fogják látni, de későbben is így adta fel . Én lépcső feljáróként ismertem eddig, de lehet máshol új értelmet kapott .
Válasz mtz1221 #5742. hozzászólásáraMindenhol más a nyelvjárás
Válasz bandigh #5741. hozzászólásáraÖrömlánynak is több megnevezése van, bezzeg az nem zavar senkit sem.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraA témában még kedvenc:
Tritikálé, Kritikálé, Tikitálé
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásárakémbridzs, még talán ez jó lehet
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraKámrics, grébics, grádics, stb. keresd így, lesz találat is
Appon rendesen tudod szűrni, én is azon szörfölök.
Válasz Gumóka #5737. hozzászólásáraAkkor azért nem működik a böngészés szűkítés, töltsd le Nyomasek, azon biztos fog működni a keresés szűkítése!
Válasz A.I. #5736. hozzászólásáraVan agroinform app.
Play áruházban megtalálod. Androidra.
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMobilon én sem tudom szűkíteni a keresést, nem tudom van-e valami mobilos felülete aplikációja t.köm tudja minek hívjákja az Agroinformnak?
Laptopon szuperál, itt én is kicsit bután néztem, hogy mintha ilyet is tudott volna, és tényleg, csak mobilon nem!
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMegint sok a pénzed.