Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD390.47 FtCHF443.26 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem tudom miért de ma vonzom azokat akik nem tudnak emberi módon kommunikálni ezért ha kérhetném ezeknek a törlését:Válasz »#33044 Wilde | 2020-11-25 21:53:36,Válasz »#33045 Wilde | 2020-11-25 21:58:00,Válasz »#33047 Wilde | 2020-11-25 22:03:49,Válasz »#33050 Wilde | 2020-11-25 22:09:46 remélem mára ennyi
Válasz Kémlelő #5675. hozzászólásáraNem tudom milyen gyógyszert irt fel a doki, de a patikus biztos mondta vízzel kell bevenni! Te meg nem tartod be az utasításokat iszol mindenre mindent.
"Szia IstvánMegnéztük és igen küldtél pár levelet a főnökasszonynak.Megengedte,hogy erről a címről írjak neked mert ezt már úgy is szétbarmolták.A korhatárt a fórumtalálkozós fotók alapján saccoltam amit privát küldtek át.Megírva ,hogy ki kicsoda valójában.Gabi gondolkodott,hogy elmennek a fórumtalálkozóra mert a Tibi hívta őket de a képeket látva szerencse ,hogy nem mentek el mert igen csak kilógtak volna a társaságból.Az az igazság,hogy Tibi személyesen találkozott Gabival.Ő ismeri és tudja,hogy valójában kicsoda, de nem mondta el ennek a terhes társaságnak. De Bence is, meg Dominika is, ismeri. A tesómék Gabiéknál laktak amíg itt voltak.Zs megmondta neki,hogy ez a fórum egy kamu,illúzió de nem hitte el neki, ezért volt a fogadás. Mikor megmutatta neki,hogy egy IP-cím hány bejelentkezőt tartalmaz leesett az álla. Az is feltűnő volt,hogy ugyan az az avatár egyszer férfi megközelítésből, egyszer meg nőiből szolt hozzá.Erre Zs azt mondta ez csak azért van mert apák kimentek a mezőre, dolgozni anyák meg elszabadultak a fórumon. Gabi csak annyi mondott,hogy számára ez pozitív üzenet, megerősítette abban,hogy ő a normális gazdákkal dolgozik és ezek valószínűleg nem gazdák mert akkor ismernék. De cinikusan hozzátette reméli nem is lesznek azok soha,mert akkor a Magyar mezőgazdaságnak befellegzett. Szerintem megérdemelték mert nagyon aljas eszközöket használna.Még az is előfordult,hogy saját magukkal beszélgettek. Egyik avatár gépen a másik telefonon de a IP ugyan az.Az meg,hogy teljes topicokat sajátítanak ki agyrémre, egyenesen döbbenet.De mindenek megvan a miértje.Szia A..."
Válasz Bárány #5667. hozzászólásáraAhogy fejlődik a internetes világ, úgy vagyunk egyre többen.... olyankor úgy olvass mint régen mikor a Ludas Matyit olvastuk.
Bence
Csináltatok valami fejlesztést az utolsó 4 napban a portálon?
Némelyik fórumtárs hozzászóllása az én hozzászóllásomhoz nem jelenik meg a jóbb felső oldalban.
Mitől van ez?
Válasz Földönfuto #5666. hozzászólásáraÉn csak buta és modortalan embereket látok, akiket már rég ki kellett volna tenni a fórumról, de a moderálás, pontosabban annak hiánya valóban kritikán aluli.
Vannak még moderátorok. Mert nem úgy néz ki
, sokan elpártolunk már, aki felépítette a fórumot, de szerintem még többen itt hagyják az oldalt mert a ner által fizetett trollok kezdik itt is játszani az agyúk helyét, értem én hogy hová huz a tulaj,
Válasz Ebcsont #5658. hozzászólásáraMihály még viselhető,igaz olvasni nincs értelme.
Viszont ez a Maximus azért kicsit már túllőt a célon. Lehet jó szakember a szakmájában de én innen simán tiltanám,és a következő nickén is azonnal ha elszabadul a szája. Aztán vagy tanul belőle vagy nem.
Miért van az, hogy a "Tegnapi" hirdetéseket olvasva, rákattintok egyre és utána vissza akarok menni ahol voltam, de nem talál vissza,sőt sokszor teljesen más hirdetéseket hoz, vagy előző oldalakat ismétel?
Nekem folyamatosan gáz a helyzet kidob, újból bejelentkezést kér, nem frissül a fórum, csak ha rákeresek az adott topicra (és újból bejelentkezést) akkor frissül.
7784 hozzászólás
Válasz Mihály #5684. hozzászólásáraAzért ez nem semmi. Szép lassan kipiszkálod aki nem tetszik.... Te is megérdemelnél pár nap szünetet.
Nem tudom miért de ma vonzom azokat akik nem tudnak emberi módon kommunikálni ezért ha kérhetném ezeknek a törlését:Válasz »#33044 Wilde | 2020-11-25 21:53:36,Válasz »#33045 Wilde | 2020-11-25 21:58:00,Válasz »#33047 Wilde | 2020-11-25 22:03:49,Válasz »#33050 Wilde | 2020-11-25 22:09:46 remélem mára ennyi
Válasz Bárány #5678. hozzászólásáraNem baj az...csak össze ne vesszenek...
Válasz Bárány #5678. hozzászólásáraNa majd kapsz megint kéretlen leveleket!
»#3839 Quercus erdész | 2020-11-25 17:15:17
kérlek töröljétek nem fér a bőrében már megint
Válasz Kémlelő #5675. hozzászólásáraNem tudom milyen gyógyszert irt fel a doki, de a patikus biztos mondta vízzel kell bevenni! Te meg nem tartod be az utasításokat iszol mindenre mindent.
Válasz Bárány #5678. hozzászólásáraott a pont!
Válasz Kémlelő #5675. hozzászólására"Még az is előfordult,hogy saját magukkal beszélgettek."
Így hirtelen két emberről tudok, akik ezt játsszák/játszották.
Az egyik te vagy.
Válasz Claastra. #5676. hozzászólásáraGáborom,,,ez a Gabi a szebbik nemhez tartozik.
Válasz Kémlelő #5675. hozzászólásáraBocsi de én is "Gabi" Vagyok sajnos sokszor már utána mondják a bácsit is
Válasz Claastra. #5665. hozzászólásáraKaptam egy továbbított üzenetet:
"Szia IstvánMegnéztük és igen küldtél pár levelet a főnökasszonynak.Megengedte,hogy erről a címről írjak neked mert ezt már úgy is szétbarmolták.A korhatárt a fórumtalálkozós fotók alapján saccoltam amit privát küldtek át.Megírva ,hogy ki kicsoda valójában.Gabi gondolkodott,hogy elmennek a fórumtalálkozóra mert a Tibi hívta őket de a képeket látva szerencse ,hogy nem mentek el mert igen csak kilógtak volna a társaságból.Az az igazság,hogy Tibi személyesen találkozott Gabival.Ő ismeri és tudja,hogy valójában kicsoda, de nem mondta el ennek a terhes társaságnak. De Bence is, meg Dominika is, ismeri. A tesómék Gabiéknál laktak amíg itt voltak.Zs megmondta neki,hogy ez a fórum egy kamu,illúzió de nem hitte el neki, ezért volt a fogadás. Mikor megmutatta neki,hogy egy IP-cím hány bejelentkezőt tartalmaz leesett az álla. Az is feltűnő volt,hogy ugyan az az avatár egyszer férfi megközelítésből, egyszer meg nőiből szolt hozzá.Erre Zs azt mondta ez csak azért van mert apák kimentek a mezőre, dolgozni anyák meg elszabadultak a fórumon. Gabi csak annyi mondott,hogy számára ez pozitív üzenet, megerősítette abban,hogy ő a normális gazdákkal dolgozik és ezek valószínűleg nem gazdák mert akkor ismernék. De cinikusan hozzátette reméli nem is lesznek azok soha,mert akkor a Magyar mezőgazdaságnak befellegzett. Szerintem megérdemelték mert nagyon aljas eszközöket használna.Még az is előfordult,hogy saját magukkal beszélgettek. Egyik avatár gépen a másik telefonon de a IP ugyan az.Az meg,hogy teljes topicokat sajátítanak ki agyrémre, egyenesen döbbenet.De mindenek megvan a miértje.Szia A..."
Erdőgazdálkodás,szakirányításban a 64 törölnétek köszi
Válasz Claastra. #5665. hozzászólásáraOlvass úgy mint régen, írj úgy mint régen.....
Válasz Bárány #5667. hozzászólásáraAhogy fejlődik a internetes világ, úgy vagyunk egyre többen.... olyankor úgy olvass mint régen mikor a Ludas Matyit olvastuk.
Bence
Csináltatok valami fejlesztést az utolsó 4 napban a portálon?
Némelyik fórumtárs hozzászóllása az én hozzászóllásomhoz nem jelenik meg a jóbb felső oldalban.
Mitől van ez?
Válasz Bárány #5669. hozzászólásáraÁ,dehogy,de még sosem voltam kizárva,meg én is belekeveredek itt a vitákba.Meg nem rontom a szemem itt a gép előtt.
Válasz Földönfuto #5668. hozzászólásáraMártír akarsz lenni, vagy mi?
Válasz Bárány #5667. hozzászólásáraKi kell tíltani mindenkit,engem is.
Válasz Földönfuto #5666. hozzászólásáraÉn csak buta és modortalan embereket látok, akiket már rég ki kellett volna tenni a fórumról, de a moderálás, pontosabban annak hiánya valóban kritikán aluli.
Válasz Claastra. #5665. hozzászólásáraÉn mintha ellenzéki trollokat is látnék,vagy nem?
Vannak még moderátorok. Mert nem úgy néz ki
, sokan elpártolunk már, aki felépítette a fórumot, de szerintem még többen itt hagyják az oldalt mert a ner által fizetett trollok kezdik itt is játszani az agyúk helyét, értem én hogy hová huz a tulaj,
Volt kereskedők listája...
Ez nincs már?
Válasz Bárány #5662. hozzászólásáraChrom-al nálam simán megy.
Válasz Szabi. #5661. hozzászólásáraChrome-mal a ráfrissítés nekem működik.
Válasz Szabi. #5648. hozzászólásáraSafarival nem működik.
Válasz máris szomszéd #5659. hozzászólásáraÍzlések és ficamok!
Válasz Ebcsont #5658. hozzászólásáraMihály még viselhető,igaz olvasni nincs értelme.
Viszont ez a Maximus azért kicsit már túllőt a célon. Lehet jó szakember a szakmájában de én innen simán tiltanám,és a következő nickén is azonnal ha elszabadul a szája. Aztán vagy tanul belőle vagy nem.
Válasz csontii #5654. hozzászólásáraSzerintem ez a két jómadár tökéletesen beleillik az agroinform oldal profiljába. Kár lenne értük!
Válasz Bárány #5656. hozzászólására
Válasz csontii #5654. hozzászólásáraNem követem különösebben a dolgait. Ha rendszeresen sérti a fórumszabályzatot, akkor őt is.
Válasz csontii #5654. hozzászólására ismered a papagáj viccet ????... akkor tudod
Válasz Bárány #5653. hozzászólásáraDe a Mihálykát nem az összes szarságával együtt,igaz?
Válasz Mihály #5652. hozzászólásáraMár rég ki kellett volna vágni az öaszes regisztrációjával együtt!
a dühöngőben a Maximus elszabadult csináljatok valamit????
Válasz Szabi. #5650. hozzászólásáraSzanberg szerint a murci mindenre is jó.
Válasz Bárány #5649. hozzászólásáraNálam úgy sem jó.
Ezen már csak a piócás ember segít.......
Válasz Szabi. #5648. hozzászólásáraLépj vissza, és kattints rá újra!
Persze, ettől ez a hiba még létezik.
Válasz Szabi. #5644. hozzászólásáraHirdetés a “listában”:
Hirdetés megnyitva:
Miért van az, hogy a "Tegnapi" hirdetéseket olvasva, rákattintok egyre és utána vissza akarok menni ahol voltam, de nem talál vissza,sőt sokszor teljesen más hirdetéseket hoz, vagy előző oldalakat ismétel?
sziasztok!
húsmarhás topicban a 12036-os hozzászólásomban ha lehet a bikát üszőre írjátok már át!
vagy töröljétek
köszönöm
A “mai” hirdetéseknél mindig ez a jelenség van ha megnyitom magát a hirdetést(ios14.1):
Válasz Zoli 63 #5642. hozzászólásáravannak politikai ambicióim
Válasz Mézga #5641. hozzászólásáraÓriás plakátokon is futtatod magadat, vagy csak itt vettél magadnak reklámfelületet ?
Válasz hasutas1 #5636. hozzászólásáraén mindig ezt látom
Nekem folyamatosan gáz a helyzet kidob, újból bejelentkezést kér, nem frissül a fórum, csak ha rákeresek az adott topicra (és újból bejelentkezést) akkor frissül.
Válasz fexco #5637. hozzászólásárajóvan akkor nemcsak nálam...
Válasz fexco #5637. hozzászólásáraasszem ujból rányomtam a forumra,és minden rendben lett.
üdv.az előbb amikor rámentem az oldalra(forumra)mézga volt bejelentkezve.ez hogy lehet???
Ezt én miért látom amikor megnyitom az oldalt? Persze utána már a sajátomét nézegetem