Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraJa, és nekem ilyen a stílusom. És ezen a te kedvedért sem fogok változtatni. Mint ahogy az előtted már háborgó jó pár ember kedvéért sem változtattam.
Válasz Bárány #5627. hozzászólásáraMár egy párszor mondtam neked barika, hogy nem érdekel a véleményed, meg az sem, mi tetszik neked, vagy mi nem. De látom, nehéz a felfogásod.
Ha nem változtatsz a stílusodon, akkor nem szükséges itt írnod!
Válasz Szabi. #5623. hozzászólásáraNem, hanem minden alkalommal hanyatt kell dobnom magam a sütijeiktől, meg el kell fogadnom a fórumszabályzatot. Nem érdekelnek a sütik, a kalácsok, de még a fagylaltkelyhek sem. Mi a kell ezt minden alkalommal az arcomba tolni itt is, meg máshol is.
A tele van már azzal, hogy ezen a neten kézitusát kell vívni minden alkalommal, ha el akarok olvasni valamit, vagy csak meg akarom nézni az emailjeimet.
Válasz ND #5620. hozzászólására" Az új fórumtémák csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon! " -- Ezt nyugodtan törölhetik, mert már minden frissen regisztrált nézelődőt engedélyeznek, keres gépet + más finomságok, aztán itt lebeg mint az űrszemét, mert nincs értelme ide rakni, facebooknak használják a fórumot ! Nóóóóóóóómális ????
Válasz Szabi. #5611. hozzászólásáraSzia Szabi!
Miért van az, ha ráklikkelek mondjuk a te nevedre, üres oldal jön ki. Ha neked vagy valamelyik fórumtársnak szeretnék privátban írni, akkor az ilyen üres adatlapos oldalnál hogyan lehet emailt küldeni?
Válasz József 0609 #5610. hozzászólásáraNem kell javasolni semmit sem, ha már rákerestek és van, akkor oda egy az egybe be kell másolni és nincs vita(én így csináltam).
Az sem volna egy utolsó szempont, ha nem az én nevem alatt jönne létre az új hozzászólás, hanem mint ha az illető írta volna be.......
Most már figyelünk ezekre az új téma nyitásokra.
Ha valaki új témát küldd be, ellenőrizzük, hogy van-e már hasonló és ha van javasoljuk az új téma kérőnek, hogy abba írjon.
Válasz apuci #5608. hozzászólásáraAz utcáról benéz valaki, és már is nyit 1 topikot friss reg.-val, kérdez 1-et, aztán vissza sem néz többet, erre lenne az SOS témakör .
Miért nem nyílik meg az adatlap ?
https://www.agroinform.hu/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=50375
Ill. még egy kérdés , korlátozva lett a kedvenc hirdetések száma ? 19 jelenik meg a listába , ha törlök , akkor kipótolja a nem láthatóakból .
Jó lenne , ha a nem aktív hirdetések automatikusan törlésre kerülnének a kedvencekből (mint más felületeken ).
Válasz Szabi. #5599. hozzászólásáraÉs dolog, hogy nyitva lett egy új téma egy olyan embernek aki akkor regisztrálta magát csak erre az egy kérdésre, de többet az illető be sem néz ide.
Hirdetésbeli telefonszáma miatt kattintottam egy szaki nevére, de nem jött be.
Azt gondoltam, hogy beállíthatja magának mindenki a saját láthatóságát, de nem találtam ezt a lehetőséget.
Új fórumtéma nyitás........
Most tényleg, miért várjuk el a látógatótól, hogy mielőtt témát nyitna, keressen hozzá illőt a meglévők közt, ha egyeseknek 1xűbb jóváhagynia, megnyitnia, engedélyeznie, mert maga is lusta erre.......
Válasz Rabó001 #5584. hozzászólására de azért nem árt ha tudja az illető miért törölték s tiltották ki egyébként más fórumokon az admin közli miért törölte a megosztást vagy a hozzá szólást mert vannak szabályok amit nekik is be kell tartaniuk ennyi...
7784 hozzászólás
Válasz mtz1221 #5632. hozzászólásáraVagy legalább lenne ilyen emoji.
Az agroinform.com eddig erre az oldalra mutatott, most meg az apache default html-t küldi. Ez szándékos?
Válasz mtz1221 #5632. hozzászólásáraHát ja... Egy kocsmában nem kell várni órákat a moderálásra
Válasz Quercus Maximus #5631. hozzászólásáraEzért nem jó a fórum.Itt se ki közösíteni sem sötétben nem lehet beverni a neked nem tetsző ember fejét.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraJa, és nekem ilyen a stílusom. És ezen a te kedvedért sem fogok változtatni. Mint ahogy az előtted már háborgó jó pár ember kedvéért sem változtattam.
Esz nem eszi, nem kap mást.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Quercus Maximus #5628. hozzászólásáraKoncentrálj az első két pontra!
Szívesen!
Válasz Bárány #5627. hozzászólásáraMár egy párszor mondtam neked barika, hogy nem érdekel a véleményed, meg az sem, mi tetszik neked, vagy mi nem. De látom, nehéz a felfogásod.
Ha nem változtatsz a stílusodon, akkor nem szükséges itt írnod!
Moderátor által módosítva: 2020-10-21 17:33:06
Válasz Quercus Maximus #5625. hozzászólására1. A sütis figyelmeztetés EU-s szabályozás.
2. Ha nálad minden alkalommal megjelenik, akkor nálad a hiba. Vagy nem fogadtad még el, vagy minden alkalommal törlődnek a gépedről.
3. Az alpári stílusodat meg tartsd meg otthonra!
Válasz Quercus Maximus #5625. hozzászólásáraEz már a te sarad,nem jól van beállítva a böngésződ.
Válasz Szabi. #5623. hozzászólásáraNem, hanem minden alkalommal hanyatt kell dobnom magam a sütijeiktől, meg el kell fogadnom a fórumszabályzatot. Nem érdekelnek a sütik, a kalácsok, de még a fagylaltkelyhek sem. Mi a kell ezt minden alkalommal az arcomba tolni itt is, meg máshol is.
A tele van már azzal, hogy ezen a neten kézitusát kell vívni minden alkalommal, ha el akarok olvasni valamit, vagy csak meg akarom nézni az emailjeimet.
Nem tetszik a stílus a hozzászólásaidban!
Moderátor által módosítva: 2020-10-21 17:30:34
Válasz Zoli 63 #5621. hozzászólásáraAz tény, hogy ez így nevetséges és a lustaság legjobb példája.
Válasz Quercus Maximus #5622. hozzászólásáraABP ????? Applikacio
Ha már fölülről is belóg minden alkalommal valami szar, meg alulról is, nem tudnátok megoldni, hogy középen is legyen ilyen. A kedvemért.
Válasz ND #5620. hozzászólására" Az új fórumtémák csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon! " -- Ezt nyugodtan törölhetik, mert már minden frissen regisztrált nézelődőt engedélyeznek, keres gépet + más finomságok, aztán itt lebeg mint az űrszemét, mert nincs értelme ide rakni, facebooknak használják a fórumot ! Nóóóóóóóómális ????
Kedves Adminok,
ennek biztosan kellett egy külön Topic?
https://www.agroinform.hu/forum/Hidrollika-hiba/t5045
Válasz T.f. #5618. hozzászólásáraKöszi a jelzést, ez akkor megtörtént most ahogy néztem
Sziasztok !
Kérhetnék egy takarítást a kéretlen ajánlatokra ?
https://www.agroinform.hu/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=187315
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraÍgy van akartam én is írni de csak üres oldal jön ki!
Üdv!
Ha valaki nevére rákatintok miért nem látom a hirdetéseit?
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraViszont cserébe legalább mindenki “hófehér”.....
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraFogalmam sincs.
Válasz József 0609 #5610. hozzászólásáraAlakor búza topikot miért nem vonjátok össze a másikkal?
Válasz Szabi. #5611. hozzászólásáraSzia Szabi!
Miért van az, ha ráklikkelek mondjuk a te nevedre, üres oldal jön ki. Ha neked vagy valamelyik fórumtársnak szeretnék privátban írni, akkor az ilyen üres adatlapos oldalnál hogyan lehet emailt küldeni?
Válasz József 0609 #5610. hozzászólásáraNem kell javasolni semmit sem, ha már rákerestek és van, akkor oda egy az egybe be kell másolni és nincs vita(én így csináltam).
Az sem volna egy utolsó szempont, ha nem az én nevem alatt jönne létre az új hozzászólás, hanem mint ha az illető írta volna be.......
Sziasztok,
Most már figyelünk ezekre az új téma nyitásokra.
Ha valaki új témát küldd be, ellenőrizzük, hogy van-e már hasonló és ha van javasoljuk az új téma kérőnek, hogy abba írjon.
Válasz apuci #5608. hozzászólásáraAz utcáról benéz valaki, és már is nyit 1 topikot friss reg.-val, kérdez 1-et, aztán vissza sem néz többet, erre lenne az SOS témakör .
Válasz BNC01 #5607. hozzászólásáraBence! Ne hülyéskedjetek már, minden fajta búzának nyitnak egy topikot?
Válasz Szabi. #5606. hozzászólásáraNézzük már ezt a hibát, remélem hamarosan javításra kerül.
Nagyon sok nick névnek hófehér az adatlapja.....
A tegnapi apróhírdetéseket nem nézte senki?
3277 találat...
Miért nem nyílik meg az adatlap ?
https://www.agroinform.hu/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=50375
Ill. még egy kérdés , korlátozva lett a kedvenc hirdetések száma ? 19 jelenik meg a listába , ha törlök , akkor kipótolja a nem láthatóakból .
Jó lenne , ha a nem aktív hirdetések automatikusan törlésre kerülnének a kedvencekből (mint más felületeken ).
Válasz Szabi. #5599. hozzászólásáraÉs dolog, hogy nyitva lett egy új téma egy olyan embernek aki akkor regisztrálta magát csak erre az egy kérdésre, de többet az illető be sem néz ide.
Válasz Szabi. #5599. hozzászólásáraMostanában egyre többször
Hirdetésbeli telefonszáma miatt kattintottam egy szaki nevére, de nem jött be.
Azt gondoltam, hogy beállíthatja magának mindenki a saját láthatóságát, de nem találtam ezt a lehetőséget.
Válasz Bárány #5598. hozzászólására...én_11......
Új fórumtéma nyitás........
Most tényleg, miért várjuk el a látógatótól, hogy mielőtt témát nyitna, keressen hozzá illőt a meglévők közt, ha egyeseknek 1xűbb jóváhagynia, megnyitnia, engedélyeznie, mert maga is lusta erre.......
Válasz BNC01 #5597. hozzászólásáraKíváncsiságból rákattintottam pár nickre, és van, amelyik megnyílik, van, amelyik nem. Pl. endypapa_20120 adatlapja nem nyílt meg.
Válasz Nyomasek Bobo #5590. hozzászólásáraHello!
Hol tapasztalod ezt? Nekem működik ez a funkció.
Válasz mtz1221 #5595. hozzászólásáraAz Armatracra gondolok...
Vagy nagyon vigyáz nehogy egyszer beleüljön,mert rámarad???
Válasz Nyomasek Bobo #5594. hozzászólásáraVicces vagy.
Válasz mtz1221 #5593. hozzászólásáraA mamának már bemutattad a kis törököt?
Válasz Nyomasek Bobo #5592. hozzászólásáraJa én nem tagadom.
Válasz mtz1221 #5591. hozzászólásáraNa ja...te igaz9ltan vagy itt, mert már unod a tiedet
Válasz Nyomasek Bobo #5590. hozzászólásáraAkarják hogy többet játsz a barátnőddel,ne pedig itt töltsd az időd.
'Ménem lehet a fölhasználló adatlaptyát megnízni???
Válasz mtz1221 #5585. hozzászólásáraNekünk még megvan a 64es.
Főiskolán 2000 környékén még beröffentettük
Válasz Rabó001 #5584. hozzászólására de azért nem árt ha tudja az illető miért törölték s tiltották ki egyébként más fórumokon az admin közli miért törölte a megosztást vagy a hozzá szólást mert vannak szabályok amit nekik is be kell tartaniuk ennyi...
Válasz Nyomasek Bobo #5586. hozzászólásáraNekem se,csak rajtam kívül minden osztálytársamnak.Csak most röhögök az egészen hogy említetted.
Csak erős idegzetűeknek.
Válasz mtz1221 #5585. hozzászólásáraNem voltolyan gépem. Nem volt rá zsé...