Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Kisvuk #5531. hozzászólásáraEddig sem az volt jellemző a fórumra, hogy azt kövessük, hogy pl. a Burgonyatermesztés topic-ban még mindig a burgonyatermesztésről van-e szó.
Szerintem az, hogy nem állunk az emberek felett és ellenőrizzük szóról szóra, hogy mit írnak inkább jó mint rossz. Eddig nem is kaptunk erre vonatkozó igényt. Most volt ez első eset a tizenpár év alatt, hogy valaki ilyen igényt jelzett. Meg is lepődtem.
Egyébként azt gondolom én is, hogy az a helyes ha nem kanyarodik el egy téma. A látogatottságot a visszatérő elégedett szakmai olvasókra akarjuk alapozni nem pedig a politikai fejtegetésre.
Most annyit tudtam tenni még hogy beírtam a koronavírusos topikba, hogy tartsa magát mindenki az eredeti témához.
Válasz BNC01 #5530. hozzászólásáraAz igen,ez komoly válasz.Mindent az oldal látogatottságáért.Akkor pl az időjárás topicot nyugodtan tele lehet nyomni oda nem illő témákkal majd akinek nem tetszik nem olvassa el.
Válasz Szabi. #5525. hozzászólásáraHello Szabi!
Igen, egy ideje külön lett választva a fórum és a piactér moderálás. Egy jó ideje ez állandó, folyamatos feladat ez.
Megnézzük ezt az elforgatási kérdést hétfőn. Pont pár napja állított ezen a kollégám, azt hittem ez megoldódott. Mióta tapasztalod ezt?
Válasz kis Zombi #5523. hozzászólásáraMost, hogy már ennyien emlegették azt a topicot, én is beleolvastam.
Szerintem úgy, ahogy van, nyugodtan lehetne törölni.
Válasz BNC01 #5520. hozzászólásáraA nébih adatbázisban sokminden van, csak pont az nincs, ami most engem érdekel: kabatina szűrésre nulla találatot adott (nincs ellene szer??), didimascella pedig egyáltalán nem is szerepel a szűrőfeltételek között, tehát rá sem tudok keresni..
Amúgy a kereső felülete és felparaméterezése borzasztó nyögvenyelős, a találati listában pedig nem látni a forgalmazási kategóriát, alapból belistázza a lejárt érvényességű szereket is.. áhh...
Az itteni kereső fényévekkel jobb volt.
Egy szakmai fórumon mi a bánatos f.szért tűritek meg a politizálást ? Beleolvastam a koronavírusos topikba a hányinger elkapott. Nem tudom nektek mi a jó ebben.
Válasz BNC01 #5520. hozzászólásáraNehézkes, de sok infó meg van benne.
keresője hát hagy kivánnivalót, bár lehet, a kulcsszavakkal van a baj
Tavalyig jó volt, viszont az éven mókoltak vmit, és az új engedélyek/szerek nincsenek benne. Valami teljesen más helyen vannak, használhatatlan formában.
Vagy a régiek?
volt valami kavarás télen, az biztos
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5516. hozzászólásáraA földhöz csapás előtt azért másik oldalak megnyitásával érdemes tesztelni. Vagy te csak az Agroinform miatt vettél okostelót?
Válasz Sk Laci #5508. hozzászólásáraNa, nekem épp most is haldoklik. Volt, hogy hosszas várakozás után egyáltalán nem töltődött be az oldal (egy hosszabb kommentem el is szállt a ... khm... csudába. Nem írom újra...)
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam este 20,00 előtt pár percel kezd lassulni egészen 20.30-ig. Ebben az időben úgymond gond bejelentkezni, vagy kinyitni valamit. De csak az agroinform oldal. Más oldalak /hírek, Youtube,.../ megy gond nélkül.
Sziasztok!
Igen, sajnos az új keresőt tegnap este visszatettük fejlesztési fázisba, mert okozott plusz adatbázis terhelést valami miatt.
Héfő este után még azt gondoltuk, hogy a rekord látogatottság miatt lassultunk be. De aztán tegnap, kedden amikor visszaálltunk, akkor egyből gyorsabb lett az oldal. Jelenleg megy az egyeztetés, hogy milyen további lépések, változtatások szükségesek szerver – weboldal téren. Bízom benne, hogy hamar átlendülünk ezen a kérdésen
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraNem nemcsak nálad! nekem sem nyerte el a tetszésem! Nem lehet szűrni h csak gazda hirdetesek legyenek és kurva idegesítő, hogy vmi paraszt telerakja az egész piactér részt alkatrészekkel valamint a kiemelt hirdetéseket sem lehet csak ugrálgatva túllépni! Csináljatok ezzel vmit mert ez így nagyon nem jó!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap este tettem fel pár új hirdetést, de mostanáig azt írja a hirdetéshez, hogy "Ez a hirdetés még nem jelenik meg aktívan az oldalon. Türelmét kérjük, ameddig a moderátoraink jóvá nem hagyják hirdetését."
Régebben amikor hirdettem ilyet nem írt ki. Valaki tudja esetleg, hogy mennyi idei kell várni a jóváhagyásra??
Vagy töröljem le és próbáljam meg újra feltenni a hirdetéseket?
Előre is köszi!
Válasz Földönfuto #5485. hozzászólásáraDettó, egyszer jó, utána pedig összedől az egész. Korábban is voltak hosszabb gondolkodási idők, amíg betöltött egy-egy oldal, de most már annyira bizonytalan az oldal elérhetősége, hogy inkább én sem erőlködök. Ezt a hozzászólást hatodik próbálkozásra tudtam elküldeni.
7784 hozzászólás
Válasz Kisvuk #5531. hozzászólásáraEddig sem az volt jellemző a fórumra, hogy azt kövessük, hogy pl. a Burgonyatermesztés topic-ban még mindig a burgonyatermesztésről van-e szó.
Szerintem az, hogy nem állunk az emberek felett és ellenőrizzük szóról szóra, hogy mit írnak inkább jó mint rossz. Eddig nem is kaptunk erre vonatkozó igényt. Most volt ez első eset a tizenpár év alatt, hogy valaki ilyen igényt jelzett. Meg is lepődtem.
Egyébként azt gondolom én is, hogy az a helyes ha nem kanyarodik el egy téma. A látogatottságot a visszatérő elégedett szakmai olvasókra akarjuk alapozni nem pedig a politikai fejtegetésre.
Most annyit tudtam tenni még hogy beírtam a koronavírusos topikba, hogy tartsa magát mindenki az eredeti témához.
Válasz Bobo77 #5533. hozzászólásáraMost töltőn van, éppen lemerült az iphone-om, de teszteljük a következő napokban legkésőbb.
Moderátor által módosítva: 2020-05-23 22:03:15
Szintén a piactéren a hirdetésen belül nem tudom megnézni külön nagyban a fényképeket iPhone-al (hiába katt rá akárhogyan)
Válasz BNC01 #5529. hozzászólásáraSzia.
Tegnap tettem fel hirdetést.
Válasz BNC01 #5530. hozzászólásáraAz igen,ez komoly válasz.Mindent az oldal látogatottságáért.Akkor pl az időjárás topicot nyugodtan tele lehet nyomni oda nem illő témákkal majd akinek nem tetszik nem olvassa el.
Válasz Kémlelő #5526. hozzászólásáraEzt javaslom én is, hogy akit nem érdekel ne olvassa.
Válasz Szabi. #5525. hozzászólásáraHello Szabi!
Igen, egy ideje külön lett választva a fórum és a piactér moderálás. Egy jó ideje ez állandó, folyamatos feladat ez.
Megnézzük ezt az elforgatási kérdést hétfőn. Pont pár napja állított ezen a kollégám, azt hittem ez megoldódott. Mióta tapasztalod ezt?
Válasz Dani68 #5524. hozzászólásáraKöszi ez hasznos infó, igyekszünk mielőbb visszahozni ezt
Válasz kis Zombi #5523. hozzászólásáraMost, hogy már ennyien emlegették azt a topicot, én is beleolvastam.
Szerintem úgy, ahogy van, nyugodtan lehetne törölni.
Válasz kis Zombi #5523. hozzászólásáraÉn nem olvasom.
Kezedben a lehetőség.
https://www.agroinform.hu/forum/Aktualis-agrarpolitikai-duhongo/t611
https://www.agroinform.hu/forum/Aktualis-agrarpolitikai-duhongo/t611
Van régóta másik is.
Valamit okozzatok már, hogy az iPhone fotókat ne fektesse el, mert a fórumban is és a hirdetésekben is zavaró.
Régebben tudtunk a hirdetésekbe is moderálni, aktiválni, ez mióta nincs ??
Válasz BNC01 #5520. hozzászólásáraA nébih adatbázisban sokminden van, csak pont az nincs, ami most engem érdekel: kabatina szűrésre nulla találatot adott (nincs ellene szer??), didimascella pedig egyáltalán nem is szerepel a szűrőfeltételek között, tehát rá sem tudok keresni..
Amúgy a kereső felülete és felparaméterezése borzasztó nyögvenyelős, a találati listában pedig nem látni a forgalmazási kategóriát, alapból belistázza a lejárt érvényességű szereket is.. áhh...
Az itteni kereső fényévekkel jobb volt.
Egy szakmai fórumon mi a bánatos f.szért tűritek meg a politizálást ? Beleolvastam a koronavírusos topikba a hányinger elkapott. Nem tudom nektek mi a jó ebben.
Válasz BNC01 #5520. hozzászólásáraNehézkes, de sok infó meg van benne.
keresője hát hagy kivánnivalót, bár lehet, a kulcsszavakkal van a baj
Tavalyig jó volt, viszont az éven mókoltak vmit, és az új engedélyek/szerek nincsenek benne. Valami teljesen más helyen vannak, használhatatlan formában.
Vagy a régiek?
volt valami kavarás télen, az biztos
https://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/egyeb/jatekok/ferrari-gamer-kormany-es-gazpedal-ps3-ra-es-pc-re-elado/h_7046918
Válasz kaidan.bowan #5518. hozzászólásáraNem tudtuk megoldani egyenlőre a frissítést, dolgozunk rajta és újra kitesszük amint megfelelőek az adatok.
Addig ezt javaslom:
https://novenyvedoszer.nebih.gov.hu/Engedelykereso/kereso
Milyennek találjátok a NÉBIH adatbázist egyébként? mik róla a tapasztalataitok?
Válasz Bárány #5515. hozzászólására6 éve nem volt ilyen, most sajnos volt egy összeakadás. De azóta minden megy tovább :-)
Halihó,
lenne egy kérdésem: hova tűnt a növényvédőszer kereső??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5516. hozzászólásáraA földhöz csapás előtt azért másik oldalak megnyitásával érdemes tesztelni. Vagy te csak az Agroinform miatt vettél okostelót?
Válasz Bárány #5515. hozzászólásáraBakker èn se, de èn meg a telót már majd földhöz csaptam, mondván biztos lefagyott...
Az elmúlt több, mint egy órában nem tudtam elérni az oldalt. És volt már ilyen a közelmúltban.
Válasz mtz1221 #5513. hozzászólására köszi ha neked sikerült te vagy a sztár
Válasz Mihály #5512. hozzászólásáraPróbáld meg inkognitólapon nem bejelentkezve .
Válasz BNC01 #5510. hozzászólására már megint kezdi talán a kém program lassítja nem a megnövekedett belépések...???
Válasz BNC01 #5510. hozzászólásáraÜdv, most jól töltődik.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy jeleztétek ezt!
30 %-al növekedett meg a látogatottság márciusban a tavaly márciushoz képest. Valószínűleg ez hozza magával azt, hogy lassabbnak érzékeljük.
Rajta vagyunk, hogy mielőbb eredmény legyen. Most ez lett a top fejlesztési prioritás. Szervert is pakolunk még az oldal alá sos.
Bízom benne hogy pár nap, maxiumom pár héten belül jól érzékelhető gyorsabb betöltődést tapasztaltok majd.
Válasz Sk Laci #5508. hozzászólásáraNa, nekem épp most is haldoklik. Volt, hogy hosszas várakozás után egyáltalán nem töltődött be az oldal (egy hosszabb kommentem el is szállt a ... khm... csudába. Nem írom újra...)
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam este 20,00 előtt pár percel kezd lassulni egészen 20.30-ig. Ebben az időben úgymond gond bejelentkezni, vagy kinyitni valamit. De csak az agroinform oldal. Más oldalak /hírek, Youtube,.../ megy gond nélkül.
Elkiabáltuk...
Válasz Bárány #5505. hozzászólásáraHetek óta.
Ma v hogy meggyógyult.
Olvasták az illetékesek?
Válasz Bobo77 #5503. hozzászólásáraNálam napközben is lassulgat időnként, de most különösen.
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNálam is este 8 meg 10 között.
Válasz Bárány #5502. hozzászólásáraNem csak nálad! Mintha 10évet visszaléptük volna ismét
Egy ideje ismét néha nagyon lassan töltődik be az oldal.
Csak nálam?
Üdv!
Tegnapi napon, "agroinform személyes üzenet"-ben, fordítógépes, hitelet kínáló üzenetet kaptam.
Lehetne tenni az ilyenek ellen valamit?
Válasz Czanik Sanyi #5499. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Hús Futár #5498. hozzászólására
Kérném a " A mezőgazdaság jövője " topikból törölni a 1632-es hozzászólásomat .
Válasz Tobszi #5496. hozzászólásáraKöszi, törlöm akkor az egyiket.
Az Akkus permetelős topic duplán van.
Sziasztok!
Igen, sajnos az új keresőt tegnap este visszatettük fejlesztési fázisba, mert okozott plusz adatbázis terhelést valami miatt.
Héfő este után még azt gondoltuk, hogy a rekord látogatottság miatt lassultunk be. De aztán tegnap, kedden amikor visszaálltunk, akkor egyből gyorsabb lett az oldal. Jelenleg megy az egyeztetés, hogy milyen további lépések, változtatások szükségesek szerver – weboldal téren. Bízom benne, hogy hamar átlendülünk ezen a kérdésen
Teljesen jó,hogy visszatértetek a volt hirdetési formához!
Válasz Bobo77 #5477. hozzászólásáraNem nemcsak nálad! nekem sem nyerte el a tetszésem! Nem lehet szűrni h csak gazda hirdetesek legyenek és kurva idegesítő, hogy vmi paraszt telerakja az egész piactér részt alkatrészekkel valamint a kiemelt hirdetéseket sem lehet csak ugrálgatva túllépni! Csináljatok ezzel vmit mert ez így nagyon nem jó!
Válasz Tomi81 #5483. hozzászólásáraHorgászik,fogott is egy kisujjnyi halat.
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap este tettem fel pár új hirdetést, de mostanáig azt írja a hirdetéshez, hogy "Ez a hirdetés még nem jelenik meg aktívan az oldalon. Türelmét kérjük, ameddig a moderátoraink jóvá nem hagyják hirdetését."
Régebben amikor hirdettem ilyet nem írt ki. Valaki tudja esetleg, hogy mennyi idei kell várni a jóváhagyásra??
Vagy töröljem le és próbáljam meg újra feltenni a hirdetéseket?
Előre is köszi!
Válasz d-032a #5484. hozzászólásáraAkkor megvan ki. Köszi!
Vagy a szerver köszöni szépen...de nem győzi a látogató számot.
Válasz später77 #5486. hozzászólásáraTegnap este nálam is ugyan ez volt a helyzet.
Válasz d-032a #5484. hozzászólásáraNem tudom miért jó változtatni a nick nevet. Így lassan azt sem tudod kivel kommunikálsz.
Válasz Földönfuto #5485. hozzászólásáraDettó, egyszer jó, utána pedig összedől az egész. Korábban is voltak hosszabb gondolkodási idők, amíg betöltött egy-egy oldal, de most már annyira bizonytalan az oldal elérhetősége, hogy inkább én sem erőlködök. Ezt a hozzászólást hatodik próbálkozásra tudtam elküldeni.