Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD389.71 FtCHF442.28 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
elég régóta nézegetem mivel én is vettem egy rs 09 trakit 2011 ben
igaz nagyon leharcolt állapotban volt úgy húztuk el . Előtte és utána is olvastam a hozzáoszlásokat nagyon sokat tanultam belőle . Meg is lett
az eredménye mivel a fiammal közösen életre keltettük a motorját .
Nagyon sokat dolgoztunk rajta hogy úgy nézzen ki ahogy most kinéz.
2012 ben megkértem rá a zöld rendszámot amit meg is kapott.
Azóta is sokszor használjuk
Sziasztok!
Régóta figyelemmel kísérem a fórumozok hozzáoszlásokat de egyértelmű megoldást még nem igazán találtam ....Szeretnék kis segítséget kérni a rs 09 kisebbségének gyorsításába...
Motorcserével kapcsolatban kérhetnék tapasztalatokat,mit lehet értelmes módon bele rakni az RS-be,/multikar,T25, szgk /,mert úgy látom a saját motoros verzió már nem járható út.
Köszönöm
sziasztok!
tudnátok e abban segíteni hogy hol találok hozzá gyűrűket mert szerintem az a baja nagy a karter gáza lelükdösi az olajbeöntőt és ugye csapkodja az olajat minden felé olajnyomása az 2 és 3 bar között van nem sok ereje van csattog egy kicsit a motor nekem egy öszzkerekes tötyiben van a kéthengeres motor jó lenne csak szerintem nem ilyen lustának kéne lennie felszeretném újítani
Üdvözlöm a fórumozókat !
2 dugattyús RS permetezőszivattyú van eladó, ha valaki már gondol a tavaszra. Más megbízásából ajánlom, szerinte teljesen fel van újítva, ill. átvizsgálva. Függesztett, kb. 5-600 liteses üvegszálas tartály is van hozzá, ill. a teljes, széthajtható keret szórófejekkel. Az alábbi számon vagyok elérhető : 30/536-2769
Üdvözletem a Nagyérdeműnek!
Nagy erőkkel keresek 2 hengeres RS-hez 1 db hengerfejet,ami használható állapotú.Az önindító oldalira lenne szükségem.
Babám nagypapájának az erőgépét támogatom fel,és olybá tűnik el van repedve,mert hallani a szuszogást sűrítéskor,de nem dolgozik vissza a szívótorokba.A gázolaj tisztán jön a kipufogón,elégetlenül.A hengerfej tömítés is jó,nem ott fúj ki.
Esetleg a 4 hengeresé ugyan az?
Előre is köszönöm a reagálásokat!
Üdv:Kaposi András Pécs
Szia Mindenki! Önindítót vagy alkatrészt keresek. Eltört az öntvény pajzs és cserélni szeretném. A hegesztést megkísérlem de biztonság kedvéért tartalékot képeznék . .. Köszi a segítséget: Csaba
Szia! Lehetséges hogy igazad van, a négyhengeres motort, mint kiderült erőteljes hozzá nem értéssel tákolták. Mint írtam a SD1Z8-3-ast szereltük ki a 4 hengeresből, de csak DN12SD12-es hez tudtam hozzájutni 4000ft/db áron a www.keletiautoalkatresz.hu weboldalról.
Most ott tart a dolog, hogy a szerelő nem tudja pontosan belőni a nyomást a hézagolókkal mert a régi csúcsokhoz sörösdobozból kivágott alátétek voltak berakva és most kísérleteznie kell a hézagolókkal.
Én az sd1z8-3 ast a 2 hengeresből vettem ki, a dn12sd12 pedig a multicar motoromban van, ami örvénykamrás, nem a dugattyúban van az égéstér, a 2 hengeres rs motorban pedig a dugattyúban van az égéstér, ezért is gondolom hogy nem lehetne ugyanaz a két típus !
Nagyon sokat számít ha nem jó porlasztó van egy motorban, elront mindent, csökken a teljesítmény, fogyasztás megnő, szar az egész. Van kiszerelve mindkét típusom, ha odaérek meglesem a tűjét közelről.
Egy mail címet nem tudsz adni nekem?
Valószínűleg nem ugyanaz a két csúcs. A dn12sd12 az örvénykamrás motor porlasztója. Az előző pedig ha jól tudom a két hengeres rs-é, ahol a dugattyúban van az égéstér.
Hány hengeres a géped ?
Hali!
Lenne egy kérdésem.Az rs-em 20 perc kőnyű munka után felmelegszik a motorolaj 120-130 fokra,a motor tiszta és a henger bordák is tiszták .mi lehet a gong?meg a teljesítmény is csökkent.
Szia! Sajnos azt nem tudom meg mondani , mert nincs külön feltüntetve a listában,de 76misimokus@gmail.com email címen ha megkeresed ,biztosan tud neked segíteni.Én egy Zetor 3011-es pótalkatrész katalógus miatt kértem a segítségét.A lentebb írt linken megtalálod a listát hogy milyen gépkönyvei vannak. remélem tudtam segíteni.
Aki különböző gépkönyveket keres,annak figyelmébe szeretném ajánlani a következő linket. http://www.agroline.hu/blogs/krisz444 Nagyon sok gépkönyve van.
Szia! Nagyon jól néz ki a géped! Szeretem ha így megbecsülik a régi gépeket. Gázolajpumpát is és kerekeket is sikerült már szereznem, de jó tipp az MTZ pumpa, mert ha nem lesz más akkor jó tudni, hogy megoldató így is.
Sziasztok! Az én traktorom egy RS 056-os1964-es gyártmányú,ma is dolgozik. . A gázolajpumpát MTZ-re cseréltem,kisebb módosítást kellet rajta végre hajtani,a lyukakat kellet kitágítani rajta.Ez jóval olcsóbb mint az eredeti.Gumit lehet kapni Nagy Traktor KFT Lajosmizse.
3431 hozzászólás
elég régóta nézegetem mivel én is vettem egy rs 09 trakit 2011 ben
igaz nagyon leharcolt állapotban volt úgy húztuk el . Előtte és utána is olvastam a hozzáoszlásokat nagyon sokat tanultam belőle . Meg is lett
az eredménye mivel a fiammal közösen életre keltettük a motorját .
Nagyon sokat dolgoztunk rajta hogy úgy nézzen ki ahogy most kinéz.
2012 ben megkértem rá a zöld rendszámot amit meg is kapott.
Azóta is sokszor használjuk
Válasz #1329. hozzászólásra
Milyen régóta?
Sziasztok!
Régóta figyelemmel kísérem a fórumozok hozzáoszlásokat de egyértelmű megoldást még nem igazán találtam ....Szeretnék kis segítséget kérni a rs 09 kisebbségének gyorsításába...
Szia! Érdekelne meg vannak e még az rs 09 hátsó kerekek, ha igen mi lenne az áruk és hol lehet elérni Téged!
Köszönöm szépen.
Elérhetőségem: szonyeg2@freemail.hu, +36303636317, +36309372445
Kellemes Ünnepeket!
tudna-e valaki 4 h-hez eredeti ülést és bukócsövet (fülkét)? köszi!
Válasz #1302. hozzászólásra
heló! én a 4 h-be bosch DNA SD293-at tettem és ez jó (a szerelő is ezt mondta)
Válasz #1324. hozzászólásra
M25 multicar motor! Ha kellenek képek akkor írj. atti212@gmail.com
Motorcserével kapcsolatban kérhetnék tapasztalatokat,mit lehet értelmes módon bele rakni az RS-be,/multikar,T25, szgk /,mert úgy látom a saját motoros verzió már nem járható út.
Köszönöm
Válasz #1321. hozzászólásra
Kérek szépen képeket és árat! Köszönöm!
alfarovar@gmail.com
Sziasztok!
Valaki tudja-e,hogy az RS-09 4 hengeres motorra jó-e a multicar önindító?Előre is köszönöm.
Jó állapotú gyári kultivátor van eladó, kérésre küldök képeket.
Válasz #1319. hozzászólásra
Bács megye,Orgovány.
Merre lakik Misi bácsi?
Válasz #1317. hozzászólásra
Az 1306 nál megadott számon érdeklődj!
sziasztok!
tudnátok e abban segíteni hogy hol találok hozzá gyűrűket mert szerintem az a baja nagy a karter gáza lelükdösi az olajbeöntőt és ugye csapkodja az olajat minden felé olajnyomása az 2 és 3 bar között van nem sok ereje van csattog egy kicsit a motor nekem egy öszzkerekes tötyiben van a kéthengeres motor jó lenne csak szerintem nem ilyen lustának kéne lennie felszeretném újítani
Üdvözlöm a fórumozókat !
2 dugattyús RS permetezőszivattyú van eladó, ha valaki már gondol a tavaszra. Más megbízásából ajánlom, szerinte teljesen fel van újítva, ill. átvizsgálva. Függesztett, kb. 5-600 liteses üvegszálas tartály is van hozzá, ill. a teljes, széthajtható keret szórófejekkel. Az alábbi számon vagyok elérhető : 30/536-2769
Válasz #1314. hozzászólásra
Ok. Köszönöm!
Válasz #1313. hozzászólásra
Igen!! Ott van szinte minden!!
Válasz #1312. hozzászólásra
A Misi bácsinál?
Válasz #1311. hozzászólásra
A megadott telefonszámon érdeklődj!
Üdvözletem a Nagyérdeműnek!
Nagy erőkkel keresek 2 hengeres RS-hez 1 db hengerfejet,ami használható állapotú.Az önindító oldalira lenne szükségem.
Babám nagypapájának az erőgépét támogatom fel,és olybá tűnik el van repedve,mert hallani a szuszogást sűrítéskor,de nem dolgozik vissza a szívótorokba.A gázolaj tisztán jön a kipufogón,elégetlenül.A hengerfej tömítés is jó,nem ott fúj ki.
Esetleg a 4 hengeresé ugyan az?
Előre is köszönöm a reagálásokat!
Üdv:Kaposi András Pécs
Válasz #1308. hozzászólásra
Multicar és robur önindító is passzol rá sztem. Próbálj ilyen téren is keresgélni.
A hegesztést én sem javaslom semmi esetre sem. Bosszús leszel miatta.
Válasz #1308. hozzászólásra
A hegesztésnek az lesz a vége, hogy bele esik a kuplung harangba,és össze tör mindent!
Szia Mindenki! Önindítót vagy alkatrészt keresek. Eltört az öntvény pajzs és cserélni szeretném. A hegesztést megkísérlem de biztonság kedvéért tartalékot képeznék . .. Köszi a segítséget: Csaba
Válasz #1306. hozzászólásra
Köszönet a segítségért!!!
Válasz #1305. hozzászólásra
06 70 2244720! !Misibácsi
Válasz #1304. hozzászólásra
Tudsz adni elérhetőséget ???
Válasz #1303. hozzászólásra
Tudok!
Keresek megvételre RS 09 hidraulika szivattyút üzemképeset :
Köszönet a válaszokért.
Válasz #1300. hozzászólásra
Szia! Lehetséges hogy igazad van, a négyhengeres motort, mint kiderült erőteljes hozzá nem értéssel tákolták. Mint írtam a SD1Z8-3-ast szereltük ki a 4 hengeresből, de csak DN12SD12-es hez tudtam hozzájutni 4000ft/db áron a www.keletiautoalkatresz.hu weboldalról.
Most ott tart a dolog, hogy a szerelő nem tudja pontosan belőni a nyomást a hézagolókkal mert a régi csúcsokhoz sörösdobozból kivágott alátétek voltak berakva és most kísérleteznie kell a hézagolókkal.
Email címem: vasporgeto@gmail.com
üdv: Gábor
Válasz #1299. hozzászólásra
Nem lehet kapni bele eredetit?
Válasz #1299. hozzászólásra
Én az sd1z8-3 ast a 2 hengeresből vettem ki, a dn12sd12 pedig a multicar motoromban van, ami örvénykamrás, nem a dugattyúban van az égéstér, a 2 hengeres rs motorban pedig a dugattyúban van az égéstér, ezért is gondolom hogy nem lehetne ugyanaz a két típus !
Nagyon sokat számít ha nem jó porlasztó van egy motorban, elront mindent, csökken a teljesítmény, fogyasztás megnő, szar az egész. Van kiszerelve mindkét típusom, ha odaérek meglesem a tűjét közelről.
Egy mail címet nem tudsz adni nekem?
Válasz #1298. hozzászólásra
Az SD1Z8-3-ast négyhengeres rs-ből vettük ki, az DN12SD12-est pedig multicar m22-hez árulják. Arra jutottam, hogy ugyanaz a két tipus.
A négyhengeres motorhoz itt találtam alkatrészkatalógust: http://www.multicar22.cz/archiv/k73.htm
Válasz #1297. hozzászólásra
Valószínűleg nem ugyanaz a két csúcs. A dn12sd12 az örvénykamrás motor porlasztója. Az előző pedig ha jól tudom a két hengeres rs-é, ahol a dugattyúban van az égéstér.
Hány hengeres a géped ?
Esetleg arra tudnátok választ adni, hogy az IFA SD1Z8-3 jelű porlasztócsúcs csereszabatos-e a DN12SD12 jelűvel?
Heló! Nincs véletlen valakinek jó állapotú 4db SD1Z8-3 jelű porlasztócsúcsa? Vagy hol lehet beszerezni és kb mennyiért?
köszi: Gábor
Válasz #1294. hozzászólásra
A könyv szerint 140-150 at
sziasztok
biztos régebben irták már le de ha valakinek menne hirtelen.
a porlasztócsúcsoknak milyen a nyitó nyomás értékük?
Hali!
Lenne egy kérdésem.Az rs-em 20 perc kőnyű munka után felmelegszik a motorolaj 120-130 fokra,a motor tiszta és a henger bordák is tiszták .mi lehet a gong?meg a teljesítmény is csökkent.
Heló! 4 hengeresnél, hengerfejhez milyen tömítést, tömítőanyagot használtok?
köszi: Gábor
Válasz #1287. hozzászólásra
Üzemeltetési útmutatók között most hirdetik!! 1100 féle katalógus van!! Többek közt RS is!
Szia! Sajnos azt nem tudom meg mondani , mert nincs külön feltüntetve a listában,de 76misimokus@gmail.com email címen ha megkeresed ,biztosan tud neked segíteni.Én egy Zetor 3011-es pótalkatrész katalógus miatt kértem a segítségét.A lentebb írt linken megtalálod a listát hogy milyen gépkönyvei vannak. remélem tudtam segíteni.
Válasz #1287. hozzászólásra
2 vagy 4 hengereshez?
Aki különböző gépkönyveket keres,annak figyelmébe szeretném ajánlani a következő linket. http://www.agroline.hu/blogs/krisz444 Nagyon sok gépkönyve van.
Van valakinek 4 hengereshez valami gépkönyve, szerelési útmutatója?
Hálás lennék érte. üdv!
Válasz #1285. hozzászólásra
Szia! Nagyon jól néz ki a géped! Szeretem ha így megbecsülik a régi gépeket. Gázolajpumpát is és kerekeket is sikerült már szereznem, de jó tipp az MTZ pumpa, mert ha nem lesz más akkor jó tudni, hogy megoldató így is.
Képek az előbbihez.
Sziasztok! Az én traktorom egy RS 056-os1964-es gyártmányú,ma is dolgozik. . A gázolajpumpát MTZ-re cseréltem,kisebb módosítást kellet rajta végre hajtani,a lyukakat kellet kitágítani rajta.Ez jóval olcsóbb mint az eredeti.Gumit lehet kapni Nagy Traktor KFT Lajosmizse.
Üdv uraim! keresek Rs-hez a gardánhoz való fogaskerekeket ami a gardán tengelyen van,csere is érdekel van egy bontott 4-hengeres motorom.
Válasz #1281. hozzászólásra
A képek lemaradtak.