Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD389.71 FtCHF442.28 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jah, most látom, hogy régebben még nekem írtad pont ezt, hogy ki csinálta :) Itt készült a megyében? Erről nekem is mesélt valaki régen, hogy K 25 be rakják az rs motort... Akkor erről beszéltek
kivetted a kapcsolót a gáztengelyt ellenőrizd hogy a rudazat forgatja-e. A kapcsoló helyen belátsz, hogy a belső rudazat ami a hátsó vezérléstől megy előre az adagolókhoz reagál-e a gáz mozgatáséra.
Új vagyok minden téren :), itt az oldalon és az Rs témában is. Annyira, hogy jelenleg keresem leendő rs-09-emet. Ha esetleg valakinek van eladó, vagy tud valakit, aki megválna tőle, megköszönném ha értesítene itt a fórumon, vagy e-mailben (flp.gyorgy@gmail.com). Ha le van harcolva, az sem gond, szívesen újítanám fel (persze ha nem muszáj, annál jobb :D). Ha esetleg csere is érdekes lehet, az itt látható dolgaimat cserélem is, vagy beszámítom a traktort (állapotfüggő): http://aprod.hu/hirdetesek/user/2RG9/
Válasz #1202. hozzászólásra
Szia!
Most olvasom a kérésed. Nekem van egy katalógusom a kéthengeres RS-09 traktorról.
Ha megadod az e-mail címed, elküldöm a könyv borítóját.
Ha érdekel a katalógus, eladó.
Üdv NK
heló nem mondom biztosra,de nézd meg a teljesgáz kapcsolót ami a blokk tetején van a ventillátotor és a hátsó adagoló között. két hatos csavar fog le egy kis fedelet.
Válasz #1205. hozzászólásra
Pedig biztos hogy a szabályzó hibás. Mástól nem tud felpörögni.Gázrudazat rendben van? Visszahúzó rugó?Ha az adagoló megszorul,nincs mitől felpörögnie,hiszen akkor nem nyom gázolajat.
Van egy kormányművem, GT 124-hez vettem. Sajnos nem olyan mint ami nekem kell. Állítólag ez a legutolsó verzió, az orsóban futó ujj már csapágyazott. Tudtok erről valamit. Jó állapotban van.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon kb 8 éve van egy négyhengeres rs-em. Egy szilvaültetvényben használom(tam). Az ősszel lett egy olyan problémája, hogy elkezdett pörögni a motor úgy hogy azt hittem hogy lassan felrobban. Kivettem az adagolókat és be voltak szorulva gondolom koszos volt a gázolaj. Elvittem adagolóshoz megcsináltattam új porlasztócsúcsokat vettem értékre állíttattam azokat is. De a baj ennek ellenére megmaradt. Szétkaptam a ford.szabályozót de nem látok semmi különöset a rugó nincs eltörve a gázkar nincs elgörbülve. Kicsit most már kétségbe vagyok esve valaki tudna-e valami okosat mondani. Előre is köszönöm.
Válasz #1194. hozzászólásra
Kösz a képeket! A problémám nem a kormánygép szétszedése, hanem mikor kihúzom a gerendelyből. Irányító karok le, négy alsó csavar ki, és innen mi történik? És ha kijön, hogy megy vissza? A metszeti képen 12-es szorító, és a 24-es teleszkóp közötti részeket nem nagyon értem.
Válasz #1188. hozzászólásra
Szivattyú meghajtáshoz vettem. Két hengert megfúrattam,/akitől vettem, azt mondta, hogy annyi baja van, és ő rakta össze/Mivel nem ment így sem új multikár porlasztókat vettem bele, de továbbra sem működik.
Help!
A kormányművet kellene kiszednem. Az "irodalom" leírja a csavarokat, csak arról nem szól, hogy a gerendelyben hogy jön szét az orsó, és utána hogy lehet visszarakni.
Valaki csinált már ilyet?
Kösz: GSA
Válasz #1180. hozzászólásra
Úgy álits be a rudat,hogy a kézigáz elörenyomásakor ne adagoljon gázolajat.Ha mindig úgy kell lefullasztani,az nem normális dolog.Elektromos leállitási lehetöség nincs,és nem is volt rajta.
3431 hozzászólás
Válasz #1229. hozzászólásra
Jah, most látom, hogy régebben még nekem írtad pont ezt, hogy ki csinálta :) Itt készült a megyében? Erről nekem is mesélt valaki régen, hogy K 25 be rakják az rs motort... Akkor erről beszéltek
Válasz #1229. hozzászólásra
Ez a géped akkor gyári ? Hol csinálták ezt ?
http://www.jofogas.hu/vi/9118144.htm?ma=1#openContact
na megvan a gépem párja :)
Válasz #1226. hozzászólásra
Igen?akkor bocs,már nem is tudom hogy kitől mit kaptam.Megprobálok minden RS-EL kapcsolatos információt begyűjteni
RS09 2 hengereshez keresek hengert dugóval kompletten
Válasz #1225. hozzászólásra
már egyszer elküldtem neked
Válasz #1222. hozzászólásra
granate@citromail.hu köszönöm !
Válasz #1221. hozzászólásra. köszi de ezen is túl vagyok viszi a rudazat az adagoló karjait. Bár el volt hajolva a belső rudazat de kiegyenesítettem.
Köszi. rol3@freemail.hu
add meg a mail címe dés küldök egy filet
de nem magyar nyelvü
Válasz #1220. hozzászólásra
kivetted a kapcsolót a gáztengelyt ellenőrizd hogy a rudazat forgatja-e. A kapcsoló helyen belátsz, hogy a belső rudazat ami a hátsó vezérléstől megy előre az adagolókhoz reagál-e a gáz mozgatáséra.
köszönöm a válaszokat. egyenlőre nem vagyok előrébb, a kapcsolónak semmi baja.
Válasz #1211. hozzászólásra
Most hirdetnek egy vonó-függesztő részt komplett az alkatrész topicban.
Üdv mindenkinek!
Új vagyok minden téren :), itt az oldalon és az Rs témában is. Annyira, hogy jelenleg keresem leendő rs-09-emet. Ha esetleg valakinek van eladó, vagy tud valakit, aki megválna tőle, megköszönném ha értesítene itt a fórumon, vagy e-mailben (flp.gyorgy@gmail.com). Ha le van harcolva, az sem gond, szívesen újítanám fel (persze ha nem muszáj, annál jobb :D). Ha esetleg csere is érdekes lehet, az itt látható dolgaimat cserélem is, vagy beszámítom a traktort (állapotfüggő): http://aprod.hu/hirdetesek/user/2RG9/
Előre is köszönöm!
megoldódott a probléma?
Válasz #1215. hozzászólásra
igen ott lakik,és ha jól emlékszem Misibának hívják.
Válasz #1214. hozzászólásra
Az amelyik az Attila utcán lakik.
Válasz #1213. hozzászólásra
Gondolom arrafelé is sok öreg bácsi van. Melyik közülük? :)
Válasz #1208. hozzászólásra
bács megye orgovány,ott van egy idős bácsi ő keni vágja az őreg gépeket,és van neki sok alkatrésze is.
Szia!
Most olvasom a kérésed. Nekem van egy katalógusom a kéthengeres RS-09 traktorról.
Ha megadod az e-mail címed, elküldöm a könyv borítóját.
Ha érdekel a katalógus, eladó.
Üdv NK
Sziasztok!
Meg-e tudná valaki mondani hogy mekkora szintező orsó kel az RS hátsó emelő karokhoz?
Előre is köszönöm.
heló nem mondom biztosra,de nézd meg a teljesgáz kapcsolót ami a blokk tetején van a ventillátotor és a hátsó adagoló között. két hatos csavar fog le egy kis fedelet.
Válasz #1208. hozzászólásra
Bács megye.
Vki tud e olyanban segíteni,hogy Szolnok megyében vagy nem túl messze van e olyan ember,aki RS-09 szerelésben jártas?
Pedig biztos hogy a szabályzó hibás. Mástól nem tud felpörögni.Gázrudazat rendben van? Visszahúzó rugó?Ha az adagoló megszorul,nincs mitől felpörögnie,hiszen akkor nem nyom gázolajat.
Van egy kormányművem, GT 124-hez vettem. Sajnos nem olyan mint ami nekem kell. Állítólag ez a legutolsó verzió, az orsóban futó ujj már csapágyazott. Tudtok erről valamit. Jó állapotban van.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon kb 8 éve van egy négyhengeres rs-em. Egy szilvaültetvényben használom(tam). Az ősszel lett egy olyan problémája, hogy elkezdett pörögni a motor úgy hogy azt hittem hogy lassan felrobban. Kivettem az adagolókat és be voltak szorulva gondolom koszos volt a gázolaj. Elvittem adagolóshoz megcsináltattam új porlasztócsúcsokat vettem értékre állíttattam azokat is. De a baj ennek ellenére megmaradt. Szétkaptam a ford.szabályozót de nem látok semmi különöset a rugó nincs eltörve a gázkar nincs elgörbülve. Kicsit most már kétségbe vagyok esve valaki tudna-e valami okosat mondani. Előre is köszönöm.
Üdv!
Szerintetek egy 2 hengeres rs el-e bírna egy rk-2 (160cm)fűkaszát?
hentesli@freemail.hu címen tudok választ adni
Szép estét!
Tudja-e valaki hogy Honnan tudnák letölteni rs gépkönyvet,alkatrész katalógus.Elöre is köszi.
Válasz #1195. hozzászólásra
Beszerelés előtt be lettek állitva a porlasztócsúcsok?
Adagoló rendesen a helyén van? Nem is köpködi a gázolajat?
Válasz #1187. hozzászólásra
A felújitott oldal nem porlaszt? Vagy a másik? Vagy egyik se?
Válasz #1198. hozzászólásra
igy nézki széthúzva.(jobb alsó kép) A többit privátban leirtam.
Úgy látom, tök vagyok hozzá :(
Hopp, a kép lemaradt:
Válasz #1194. hozzászólásra
Kösz a képeket! A problémám nem a kormánygép szétszedése, hanem mikor kihúzom a gerendelyből. Irányító karok le, négy alsó csavar ki, és innen mi történik? És ha kijön, hogy megy vissza? A metszeti képen 12-es szorító, és a 24-es teleszkóp közötti részeket nem nagyon értem.
Válasz #1188. hozzászólásra
Szivattyú meghajtáshoz vettem. Két hengert megfúrattam,/akitől vettem, azt mondta, hogy annyi baja van, és ő rakta össze/Mivel nem ment így sem új multikár porlasztókat vettem bele, de továbbra sem működik.
Válasz #1192. hozzászólásra
Itt van pár kép.Talán segit.
Válasz #1192. hozzászólásra
Milyen orsó?
Help!
A kormányművet kellene kiszednem. Az "irodalom" leírja a csavarokat, csak arról nem szól, hogy a gerendelyben hogy jön szét az orsó, és utána hogy lehet visszarakni.
Valaki csinált már ilyet?
Kösz: GSA
Ismeri valaki ezt a gépet?
OM 220H
szelephézag adatait keresem.
Köszönöm a segítséget!
BÚÉK! kicsit megkésve de nem feledve, kívánok MINDENKINEK! :)
Válasz #1180. hozzászólásra
Úgy álits be a rudat,hogy a kézigáz elörenyomásakor ne adagoljon gázolajat.Ha mindig úgy kell lefullasztani,az nem normális dolog.Elektromos leállitási lehetöség nincs,és nem is volt rajta.
Válasz #1187. hozzászólásra
Pontosan miben kellene segiteni? Dokumentum kell,vagy szerelési tanács?
Kis segítséget kérnék!
Van egy négyhengeres RS-09-es motorom, két henger fel van újítva, és nem porlaszt.Nem tudom beindítani.
Válasz #1185. hozzászólásra
Az világos, hogy hogyan kell beállítani, csak az érdekelt, hogy el lehet e érni a jó beállítást.
Válasz #1181. hozzászólásra
Vagy keress vissza jó sokat, 1x már beírtam ide hol és hogy kell beállítani vagy hívjál fel és elmondom. Nehogy szétszedd feleslegesen.
Válasz #1176. hozzászólásra
közdarab???? Mi cseréltünk kéthengerest motort négyhengeresre és fordítva is. Teljesen ugyanaz a felfogatása. Minek hozzá közdarab?
Válasz #1182. hozzászólásra
Szia!
12 E / db.
Viszont azt mondták, hogy a pár egyik darabjából nincs nekik több, de azért kérdezz rá.
Csak a 4 hengeres váltóba lehet beleszerelni.
Neked működik a gép rendesen?
Válasz #1181. hozzászólásra
Üdv! Érdeklődnék, hogy mennyibe került a gyorsító fogaskerék? Köszönettel, B. Antal!