Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR410.85 FtUSD394.48 FtCHF436.3 FtGBP495.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz rigás #6903. hozzászólásáraFelétek nem tudom működik e,de itt nálunk előbb kimegyek és megmondom nekik mi van/mit akarok.És elküldöm őket zabálni valahová,így 10-15 euróból megúszom.Amúgy meg ha ez nélkül megállít,úgy viselkedne mintha én tehetnék róla hogy ekkora barom lett belőle.
Válasz bandigh #6902. hozzászólásáraSajnos a rendőri jelenlét az szinte állandó az említett útszakaszon csak alig több mint 10km-ről van szó így nagy a kísértés, hogy nekivágjunk.
Ha néhány napon belül nem jelentkeznék, akkor a TEK kilőtt egy RPG-vel.
Válasz rigás #6899. hozzászólásáraBiztos van olyan jogszabály ami tiltaná ezt a verziót. Ettől függetlenül én hazahúznám ebben a formában. A leirás alapján nem 100 km-ről van szó. Napközben, amikor kisebb a forgalom, sötétben nem ajánlanám.
Válasz mtz1221 #6900. hozzászólásáraNem ennek a kis léghűtéses motornak semmi köze a lambó trakihoz.
Most, hogy mondott beugrott mert deutz fahr és a lambor ginie traktor szinte ugyanaz.
Erről Canik Sanyi fórumtársunk lehet többet tud tudtommal nemrég vett lambót ha jól rémlik.
Magam nem rajongok a deutz motorokért akkor inkább perkins. Lehet megbízhatóak és olcsóbbak de gyengének tartom őket és ez nemcsak az én véleményem a környéken néhány gazdának ugyan ez a tapasztalata, szaladgálós kiszolgáló gépnek jó viszont a nehéz talajmunka az problémás.
Kérdés:
Vettünk egy lepukkant Gólyás 50-est, haza kéne vontatni a szomszéd faluból csak van egy szakasz ami főút és nem lehet megkerülni.
Kormány fék jó világítás nuku.
Vendéglámpával, elakadás jelzővel, vonórúddal nekivághatunk vontatni vagy felejtős mert félúton lelőnek a zsaruk?
Válasz mtz1221 #6897. hozzászólásáraÉn csak a régi kis léghűtésest ismertem ami az unirakokban volt. Na azokat dobták úgy mindenestül és tettek helyette perkinst.
Az új motorokat nem ismerem, egy lambó traki szaladgál itt a faluba elég régóta, tudtommal talajmunkát nem végez.
Válasz VMisi #6894. hozzászólásáraPersze!
Ugyan az mintha lenne egy vontatmány.
Relének bírnia kell. Így az egy oldal 3×21W lesz. Ha van "vészvillogó" akkor meg 6×21W. Azt is tudni fogja.
Válasz VMisi #6888. hozzászólásáraViszont a vontatmány visszajelzőt (ha van benne), bezavarhatja a többlet teljesítményfelvétel. Ledeset tegyél, ami nem 21W-ot terhel, vagy a visszajelzőt kell hozzáhangolni. (ha lehet)
Sziasztok!Kérek segítséget mi lehet az oka ,hogy az MTZ 820.2 traktorom ha felmelegedik akkor a fülkébe lévő hidraulika kar beszorul és nem tudok emeltetni ,se leengedni.Húsz perc után újra működik és két három óra után újra megszorul.Hol keresem a hibát?
Köszönöm a segítségeteket !
Válasz Sk Laci #6877. hozzászólásáraMo-on nincs rá szabályozás, tehát nem büntetik a használatát. Viszont a felvételekkel kell óvatosan bánni. Sehová sem tölthetőek fel, játszhatóak le, személyiségi jogok miatt.
DE: a jogi vitákban, peres, bírósági ügyekben benyújtható bizonyítékként, és a bíróság mérlegel, a személyiségi jog, és az igazságtétel között.
A gyakorlat azt mutatja, hogy kezd általánossá válni ezek elfogadása.
Ausztriában viszont súlyos, milliós!!! bünti jár a használatáért.
Válasz Sk Laci #6871. hozzászólásáraCsak arra vigyázni hogy ne balesetet akarjatok vele felvenni mert simàn megkapja az ember...
Inkább tájvideózásnak beprogramozni az agyban a dolgot.
Válasz Sanyee #6875. hozzászólásáraTelephelyen a biztonsági kamerák felszerelésénél is májustól az európai liberális törvény lesz érvényben,miszerint azon kamera amin a közterület egyetlen centije is kivehető,illegálisan vesz fel. Magyarán utcafrontra ,kaput figyelni kamerát májustól már nagyon körültekintően kell felrakni,ha bizonyító erejű felvételek miatt szeretnénk használni.
Ugyanígy feljelenthet az az autós aki szabálytalankodik és beléd jön,hogy nem járult hozzá a felvételhez.
Mondjuk én,lex.rom ,én is fogok venni a kocsiba kamerát,egy ilyen adatvédelmi per eltörpül egy esetleges súlyos ,netán életveszélyes,vagy halálos baleset okozásának bizonyítása mellett.
Válasz csoppika #6872. hozzászólásáraA röhej az egészben ez: "A polgári eljárásjogot 2018. január 1-jétől új törvény szabályozza, amely főszabályként előírja, hogy nem használható fel az a bizonyíték, amely jogsértő módon keletkezett, vagy amelynek a bíróság elé terjesztése személyiségi jogot sértene. "
Egy kérdésem lene hozátok. Magyarországon engedélyezet a felvevőkamera az autóban? Lehet használni, vagy tilos, esetleges balesetnél felhasználható e mint bizonyíték?
Délután megyek Kecskemétre. Tud valaki ajánlani olyan normális helyet, ahol permetezőhöz tudok alkatrészeket venni?
A szokásos ismertebb helyeken kívül.(axial, habi, ...)
Válasz Büresz #6854. hozzászólásáraÉn 5 literes kannában veszem az adalékot. 2000-es tartály van abba egy kanna megy bele, de ez sűrűbb mint ami kellene. 250/0,5 liter amit írnak, tehát 1000-be 2 liter kellene. Egész évben rakok bele, mert a bekevert biodiesel miatt taknyos barna trutymó tud kiülni a tartály aljára, adalékkal ilyen gond nincs.
13055 hozzászólás
Válasz rigás #6903. hozzászólásáraÉs ha útvonal engedélyt kérnél rá?
Válasz rigás #6903. hozzászólásáraFelétek nem tudom működik e,de itt nálunk előbb kimegyek és megmondom nekik mi van/mit akarok.És elküldöm őket zabálni valahová,így 10-15 euróból megúszom.Amúgy meg ha ez nélkül megállít,úgy viselkedne mintha én tehetnék róla hogy ekkora barom lett belőle.
Válasz bandigh #6902. hozzászólásáraSajnos a rendőri jelenlét az szinte állandó az említett útszakaszon csak alig több mint 10km-ről van szó így nagy a kísértés, hogy nekivágjunk.
Ha néhány napon belül nem jelentkeznék, akkor a TEK kilőtt egy RPG-vel.
Válasz rigás #6899. hozzászólásáraBiztos van olyan jogszabály ami tiltaná ezt a verziót. Ettől függetlenül én hazahúznám ebben a formában. A leirás alapján nem 100 km-ről van szó. Napközben, amikor kisebb a forgalom, sötétben nem ajánlanám.
Válasz mtz1221 #6900. hozzászólásáraNem ennek a kis léghűtéses motornak semmi köze a lambó trakihoz.
Most, hogy mondott beugrott mert deutz fahr és a lambor ginie traktor szinte ugyanaz.
Erről Canik Sanyi fórumtársunk lehet többet tud tudtommal nemrég vett lambót ha jól rémlik.
Magam nem rajongok a deutz motorokért akkor inkább perkins. Lehet megbízhatóak és olcsóbbak de gyengének tartom őket és ez nemcsak az én véleményem a környéken néhány gazdának ugyan ez a tapasztalata, szaladgálós kiszolgáló gépnek jó viszont a nehéz talajmunka az problémás.
Válasz rigás #6898. hozzászólásáraA lambó trakiba az lehet ?? Az van felénk is,majd megnézem.Én azt gondoltam hogy azok deutz motorral vannak.
Kérdés:
Vettünk egy lepukkant Gólyás 50-est, haza kéne vontatni a szomszéd faluból csak van egy szakasz ami főút és nem lehet megkerülni.
Kormány fék jó világítás nuku.
Vendéglámpával, elakadás jelzővel, vonórúddal nekivághatunk vontatni vagy felejtős mert félúton lelőnek a zsaruk?
Válasz mtz1221 #6897. hozzászólásáraÉn csak a régi kis léghűtésest ismertem ami az unirakokban volt. Na azokat dobták úgy mindenestül és tettek helyette perkinst.
Az új motorokat nem ismerem, egy lambó traki szaladgál itt a faluba elég régóta, tudtommal talajmunkát nem végez.
Lombardini motorokat ismeri e valaki ?? Alkatrész ellátás,strapabíróság milyen lehet ??
Válasz VMisi #6894. hozzászólásáraPersze!
Ugyan az mintha lenne egy vontatmány.
Relének bírnia kell. Így az egy oldal 3×21W lesz. Ha van "vészvillogó" akkor meg 6×21W. Azt is tudni fogja.
Válasz medikus #6892. hozzászólására
Válasz atisgyulai #6890. hozzászólásáraVontatmány nem lesz, így akkor jó a sima is?
Válasz medikus #6892. hozzászólásáraAzthittem lassítani akart rajta
Válasz Matyi50 #6891. hozzászólásáraHol írta hogy gyors?
Válasz VMisi #6888. hozzászólására24voltos a rendszer? nem azért villog gyorsan,mert egy kiégett,vagy nem jó a relé pl. 24 helyett 12es?
Válasz VMisi #6888. hozzászólásáraViszont a vontatmány visszajelzőt (ha van benne), bezavarhatja a többlet teljesítményfelvétel. Ledeset tegyél, ami nem 21W-ot terhel, vagy a visszajelzőt kell hozzáhangolni. (ha lehet)
Válasz VMisi #6888. hozzászólásáraNem.
Ha a kombájnon előre felteszek még egy-egy irányjelzőt, akkor lassabban fog villogni?
Válasz Ares 826 #6883. hozzászólásáraMilyen vízpumpa ?
Válasz medikus #6885. hozzászólásáraMegfordult a fejembe...
Válasz gergő07 #6884. hozzászólásáraAkkor ott kellett volna hagyni!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz Ares 826 #6883. hozzászólásárahttp://www.vizpumpa.hu/
Én itt csináltattam de többe került mint az új.
Fiúk vízpumpát felújítással ki foglalkozik a fővárosban??? Arra emlékszem hogy a Hegyalja út környékén csinálják de nem találom a címet.
Sziasztok!Kérek segítséget mi lehet az oka ,hogy az MTZ 820.2 traktorom ha felmelegedik akkor a fülkébe lévő hidraulika kar beszorul és nem tudok emeltetni ,se leengedni.Húsz perc után újra működik és két három óra után újra megszorul.Hol keresem a hibát?
Köszönöm a segítségeteket !
Válasz Sk Laci #6877. hozzászólásáraMo-on nincs rá szabályozás, tehát nem büntetik a használatát. Viszont a felvételekkel kell óvatosan bánni. Sehová sem tölthetőek fel, játszhatóak le, személyiségi jogok miatt.
DE: a jogi vitákban, peres, bírósági ügyekben benyújtható bizonyítékként, és a bíróság mérlegel, a személyiségi jog, és az igazságtétel között.
A gyakorlat azt mutatja, hogy kezd általánossá válni ezek elfogadása.
Ausztriában viszont súlyos, milliós!!! bünti jár a használatáért.
Válasz *** HM *** #6878. hozzászólásáraMár csaknem vesz fel semi "kellemetlent", majd otthon nézem az útszéli tájat, mere járt az autó
Válasz Matyi50 #6874. hozzászólásáraBűnözök hozzák a törvényt
Válasz Sk Laci #6871. hozzászólásáraCsak arra vigyázni hogy ne balesetet akarjatok vele felvenni mert simàn megkapja az ember...
Inkább tájvideózásnak beprogramozni az agyban a dolgot.
Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást
Válasz Sanyee #6875. hozzászólásáraTelephelyen a biztonsági kamerák felszerelésénél is májustól az európai liberális törvény lesz érvényben,miszerint azon kamera amin a közterület egyetlen centije is kivehető,illegálisan vesz fel. Magyarán utcafrontra ,kaput figyelni kamerát májustól már nagyon körültekintően kell felrakni,ha bizonyító erejű felvételek miatt szeretnénk használni.
Ugyanígy feljelenthet az az autós aki szabálytalankodik és beléd jön,hogy nem járult hozzá a felvételhez.
Mondjuk én,lex.rom ,én is fogok venni a kocsiba kamerát,egy ilyen adatvédelmi per eltörpül egy esetleges súlyos ,netán életveszélyes,vagy halálos baleset okozásának bizonyítása mellett.
Válasz Sk Laci #6871. hozzászólásáraEngedélyezett!
http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/jogszeru-az-autos-fedelzeti-kamerak-hasznalata-magyarorszagon/
De csak akkor, ha ezzel nem sértik meg mások jogait.
Válasz csoppika #6872. hozzászólásáraA röhej az egészben ez: "A polgári eljárásjogot 2018. január 1-jétől új törvény szabályozza, amely főszabályként előírja, hogy nem használható fel az a bizonyíték, amely jogsértő módon keletkezett, vagy amelynek a bíróság elé terjesztése személyiségi jogot sértene. "
A bűnözőket védi a törvény!
Válasz Sk Laci #6871. hozzászólásárahttp://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/jogszeru-az-autos-fedelzeti-kamerak-hasznalata-magyarorszagon/
Elejétől a végéig el kell olvasni! Minden benne van!
Válasz Sk Laci #6871. hozzászólásáraTalán lehet használni... De sztem bizonyítéknak nem...
Egy kérdésem lene hozátok. Magyarországon engedélyezet a felvevőkamera az autóban? Lehet használni, vagy tilos, esetleges balesetnél felhasználható e mint bizonyíték?
Válasz Büresz #6869. hozzászólására
Nagy nehezen sikerült beindítanom a gépet, semmit nem cseréltem rajt. Köszönöm a tippeket.
Válasz atisgyulai #6860. hozzászólásáraSzia Interat Zrt Bicske , permetezés.hu
Válasz ..MZ/X.. #6866. hozzászólásáraTHX
Válasz fendt309 #6865. hozzászólásáraPiros Spuri.
Válasz ..MZ/X.. #6864. hozzászólásáraAz 5 liter az pontosan milyen adalék?
Válasz fendt309 #6861. hozzászólásáraMit szeretnél tudni konkrétabban?
Válasz balazoooo #6862. hozzászólásáraKöszi! Pont ilyesmire gondoltam!
Jöhet még, ha tud valaki!
Válasz atisgyulai #6860. hozzászólásárahttp://traktoralkatresz.eu/uzleteink/
Válasz ..MZ/X.. #6859. hozzászólásáraKonkrétabban?...
Lehet privátban is!
Köszi!
Sziasztok!
Délután megyek Kecskemétre. Tud valaki ajánlani olyan normális helyet, ahol permetezőhöz tudok alkatrészeket venni?
A szokásos ismertebb helyeken kívül.(axial, habi, ...)
Válasz Büresz #6854. hozzászólásáraÉn 5 literes kannában veszem az adalékot. 2000-es tartály van abba egy kanna megy bele, de ez sűrűbb mint ami kellene. 250/0,5 liter amit írnak, tehát 1000-be 2 liter kellene. Egész évben rakok bele, mert a bekevert biodiesel miatt taknyos barna trutymó tud kiülni a tartály aljára, adalékkal ilyen gond nincs.
Válasz Magister #6857. hozzászólásáraAkkor tegyél Castrolt vagy STP ha az neked jobban tetszik.
Válasz Sárközi Róbert #6855. hozzászólásáraA leragadáshoz...: olvassátok el a spuri adatlapját, meglátjátok miből van...
Válasz Sárközi Róbert #6855. hozzászólásáraÉn egész évben használom egész más hangja lesz a gépnek tőle.