Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mtz1221 #12177. hozzászólásáraHa az antennát èn lehajtom, elgyengül a jele. Ezt probáltam, mert az appban van jelerőssèg mèrő. Telefon mutatja. A wifin is ha leszeded vagy lehatjod amin. Van antenna, gyengül vagy megszűnik. De ha nem kell rá neked, akkor wifi erősitő kell. Azt is árulnak.
Olcsó wifi kamera amelyiknek van antennája, messzebbre elvihető lehet e a wifi adótól, mint a foglalatba csavarozható antenna nélküli ??? Vagy olyanok mint a telefonok hogy nem lényeg már a mai teknikával az antenna ???
Válasz envagyok2 #12165. hozzászólásáraNem semmi, de nem tud már feltüzelni, láttam én már nagyban is V8-ast fiatal koromban. Velem szedették szét, elég volt akkor 1x.
Válasz Selvin #12150. hozzászólásáraSalétromsav a legolcsóbb, de nagyon veszélyes anyag, citromsavat használunk. Ph mérővel állítod be, az első tartályt. Ha ugyanonnan tankolsz akkor már megvan a szükséges dózis. Másik kúthoz újra be kell lőni mennyi kell bele.
Vízminőség és elérni kívánt pH szerint 0,1-1 kg citromsav/ köbméter víz.
Válasz apuci #12160. hozzászólásáraIgazad van, nagyméretű magokhuz külön van(csak nekünk nem volt), mondjuk én borsót már csak IH-val vetettem.
Keresőbe beírtam, ki isdobta!
Válasz csabahegeszt #12152. hozzászólásáraA váltó szekrényről úgy látom "Szakszónia".
Ugyan olyan vető elemei vannak, mint a Lajta 32-nek. Legalább is nekünk olyan volt rajta. Volt apró maghoz, mint a lucerna, meg volt búzá hahoz, szerintem az lehet jó borsóhoz is.
12,5 a sortáv, ha jól emlékszem. Az azt jelenti, hogy egy hektárban 80000 fm van.
Le kell forgatni, 4 sort feltöltesz maggal, kerék átmérő(ha jól emlékszem 16" motor gumi volt rajta) ~ -5% a süppedés miatt, kerület számítás, aztán ha négy sorról fogsz magot, akkor tekered 25 métert, megméred a kipergett súlyt, aztán egy kontroll mert egy mérés nem mérés! Szorzod 800al és még van az egy heltár. Utánna meg amerre kell arra váltasz az áttételen. És ismétlés.
Simán el lehet vele vetni bármit is.
Sziasztok
Cserélem a Solis kistraktorban az első hajtás olajat. Jól gondolom hogy addig kell tölteni amíg elkezdett kifolyni jobb oldalt felül az olaj?
A könyve nem ír semmit.
Hali! Valaki el tudná mondani, hogy hogyan és mivel érdemes a permetlé ph értékét beállítani? Mivel méritek, nagyságrendileg miből mennyi kell bele? köszi
Válasz ND #12147. hozzászólásáraSemmit, egy kép van hogy kell összerakni. Új okos telónál még mindig ajánlott, sz eladó szerint. Én a régieket is mindig formáztam (telókat) 12-14-12 óra, soha nem volt akksi cserém rajtuk.
Válasz mtz1221 #12145. hozzászólásáraPassz, újat mondtál most nekem is, nem is hallottam még ilyet.
Ami akkus gépem van, azt használom, töltöm, ennyi.
Nem profi gép a tied sem, nem hiszem, hogy "okos" lenne.
Válasz Gumóka #12143. hozzászólásáraEgyébként nem muszáj stihl, nagyon jó az oregon is, de én csináltattam is, sarp vagy mi volt a neve, az is nagyon jó volt.
Válasz mtz1221 #12140. hozzászólásáraNekem a kis hecht láncfűrész volt olyan, hogy ugyan éles volt a lánc, meg vitt is rendesen, de néha megakadt a fog a fában. Vettem rá én is rendes láncot, meg be lett állítva a karbi rajta, igazi kis mérges lett, pedig nem vártam tőle csodát.
Válasz mtz1221 #12126. hozzászólásáraMetszéshez inkább szablyafűrész a vastaghoz, 3 cm-ig meg akkus metsző olló.. abból is a hátizsákos, nem aminek a nyelében van az aksi
Válasz envagyok2 #12133. hozzászólásáraNem, sima kézi mind, csak a karosból 2 van
Nekem nem szükséges az akkus, pár pálinkafa van csak, azok se nagyok még, meg kevéske szőlő.
12930 hozzászólás
Válasz .Richard. #12178. hozzászólásáraTettek valamikor nekem a padlásra is egy wifi routert. Azt meg fejtetővel, lefelé néznek az antennák rajta ???
Válasz .Richard. #12178. hozzászólásáraOk lesz az antennásból. Elszeretném vinni 20-25 méterre, hátha befogná.
Válasz mtz1221 #12177. hozzászólásáraHa az antennát èn lehajtom, elgyengül a jele. Ezt probáltam, mert az appban van jelerőssèg mèrő. Telefon mutatja. A wifin is ha leszeded vagy lehatjod amin. Van antenna, gyengül vagy megszűnik. De ha nem kell rá neked, akkor wifi erősitő kell. Azt is árulnak.
Válasz .Richard. #12176. hozzászólásáraÉs ez, mit szólna a 16 méterhez ? Nem tudok rájönni csak a változatosság kedvéért van az antenna, vagy kell is.
https://www.aliexpress.com/item/1005006153001318.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.5ac13abewaFqkZ&algo_pvid=a9b8d28c-bec3-4040-9148-ea946c530e7f&algo_exp_id=a9b8d28c-bec3-4040-9148-ea946c530e7f-0&pdp_npi=4%40dis%21EUR%2142.31%2121.15%21%21%2145.04%2122.52%21%402101fb0f17098256704737804e2404%2112000036004837298%21sea%21SRB%214797088545%21&curPageLogUid=UEgxpkLgszyg&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
Válasz mtz1221 #12175. hozzászólásáraTuya smart kamera. Magyar applikácios akármi menü. . Kb. 16mèterre a wifitől mèg jo. Amúgy 11ezer volt. Fing olcsó,cèlnak megfelel.
Olcsó wifi kamera amelyiknek van antennája, messzebbre elvihető lehet e a wifi adótól, mint a foglalatba csavarozható antenna nélküli ??? Vagy olyanok mint a telefonok hogy nem lényeg már a mai teknikával az antenna ???
Válasz envagyok2 #12165. hozzászólásáraNem semmi, de nem tud már feltüzelni, láttam én már nagyban is V8-ast fiatal koromban. Velem szedették szét, elég volt akkor 1x.
Válasz ND #12170. hozzászólásáraEngedélyokiratban benne kellene lennie.
Válasz csabahegeszt #12166. hozzászólásáraJa, az a vetésellenörző.
Válasz csabahegeszt #12168. hozzászólásáraNincs mit.
Sajnos ez ilyen munka. Egyébként nem volt rossz kis vetőgép volt annó.
Válasz kis Zombi #12169. hozzászólásáraAzt honnan tudja meg az ember melyik szernek milyen pH kell?
Válasz Selvin #12150. hozzászólásáraSalétromsav a legolcsóbb, de nagyon veszélyes anyag, citromsavat használunk. Ph mérővel állítod be, az első tartályt. Ha ugyanonnan tankolsz akkor már megvan a szükséges dózis. Másik kúthoz újra be kell lőni mennyi kell bele.
Vízminőség és elérni kívánt pH szerint 0,1-1 kg citromsav/ köbméter víz.
Válasz A.I. #12158. hozzászólásáraEgyszer lucernát vetetünk igy vele.
Méregetünk annyit.
Köszi.
Válasz Gumóka #12157. hozzászólásáraKöszi
Válasz Igazi Földönfutó #12159. hozzászólásáraAz csak a hajtást és a fordulatott mutatja.
Az egy darab gumicső.
Válasz envagyok2 #12164. hozzászólásáraahgy be van csomagolva
https://www.youtube.com/watch?v=PySD-zVwcsU
Válasz mtz1221 #12163. hozzászólásáraheee?
https://www.youtube.com/watch?v=aXadLvNF48I
kell egy ilyen
Válasz envagyok2 #12162. hozzászólásáraWürthöt dicsérik. Valahol van is egy tubussal, ha megtalálom holnap lefényképezem.
szélvédő ragasztót milyet javasolnátok, mi az, ami jól ragaszt, szigetel, nem mállik el, nem enged át vizet?
Válasz apuci #12160. hozzászólásáraIgazad van, nagyméretű magokhuz külön van(csak nekünk nem volt), mondjuk én borsót már csak IH-val vetettem.
Keresőbe beírtam, ki isdobta!
Válasz A.I. #12158. hozzászólásáraAmivel én dolgoztam Lajta talán szuper ahhoz 3 fajta vető elem volt,aprómagra búzára-árpára meg borsóra.
Válasz csabahegeszt #12152. hozzászólásáraA gabona vetőelemmel a lucernától kezdve mindent lehet vetni.Ez a nagy kar mi akar lenni?
Válasz csabahegeszt #12152. hozzászólásáraA váltó szekrényről úgy látom "Szakszónia".
Ugyan olyan vető elemei vannak, mint a Lajta 32-nek. Legalább is nekünk olyan volt rajta. Volt apró maghoz, mint a lucerna, meg volt búzá hahoz, szerintem az lehet jó borsóhoz is.
12,5 a sortáv, ha jól emlékszem. Az azt jelenti, hogy egy hektárban 80000 fm van.
Le kell forgatni, 4 sort feltöltesz maggal, kerék átmérő(ha jól emlékszem 16" motor gumi volt rajta) ~ -5% a süppedés miatt, kerület számítás, aztán ha négy sorról fogsz magot, akkor tekered 25 métert, megméred a kipergett súlyt, aztán egy kontroll mert egy mérés nem mérés! Szorzod 800al és még van az egy heltár. Utánna meg amerre kell arra váltasz az áttételen. És ismétlés.
Simán el lehet vele vetni bármit is.
Válasz csabahegeszt #12156. hozzászólásáraPersze, hogy lehet, csak be kell állítani.
Ha nincs hozzá semmid, akkor matekos lesz.
Válasz medikus #12153. hozzászólásáraNem kanalas hanem az a műanyag kerék
Sziasztok
Cserélem a Solis kistraktorban az első hajtás olajat. Jól gondolom hogy addig kell tölteni amíg elkezdett kifolyni jobb oldalt felül az olaj?
A könyve nem ír semmit.
Válasz medikus #12153. hozzászólásáraCsoroszlya
Válasz csabahegeszt #12152. hozzászólásáraMilyen a vetőelem?
Ez milyen fajta vetőgép?
Borsót lehet e vetni vele?
Válasz Selvin #12150. hozzászólásáraNálunk a sósavat hordják bele!
Hali! Valaki el tudná mondani, hogy hogyan és mivel érdemes a permetlé ph értékét beállítani? Mivel méritek, nagyságrendileg miből mennyi kell bele? köszi
Válasz ND #12147. hozzászólásáraSemmit, egy kép van hogy kell összerakni. Új okos telónál még mindig ajánlott, sz eladó szerint. Én a régieket is mindig formáztam (telókat) 12-14-12 óra, soha nem volt akksi cserém rajtuk.
Válasz mtz1221 #12145. hozzászólásáraBiztos nem haragszik meg ha ég éjszakára felteszed töltőre
Válasz mtz1221 #12145. hozzászólásáraRégen a Nikkel metál hibrideket kellett.
Manapság többnyire már Litiumos, azokat nem kell.
Papírja mit ír?
Válasz mtz1221 #12145. hozzászólásáraPassz, újat mondtál most nekem is, nem is hallottam még ilyet.
Ami akkus gépem van, azt használom, töltöm, ennyi.
Nem profi gép a tied sem, nem hiszem, hogy "okos" lenne.
Válasz Gumóka #12144. hozzászólásáraAkkumulátorát kellhet formázni, vagy ezek már nem olyanok ?
Válasz Gumóka #12143. hozzászólásáraEgyébként nem muszáj stihl, nagyon jó az oregon is, de én csináltattam is, sarp vagy mi volt a neve, az is nagyon jó volt.
Válasz mtz1221 #12142. hozzászólásáraTuti, ha nem viszed magaddal, nálunk van bolt, ahol csinálnak tekercsből, amilyen kell
https://www.kertikisgepek.hu/alkatreszek-139/fureszlancok/14-161
Válasz Gumóka #12141. hozzászólásáraEz is olyan, rendesen veri a kezem. Ilyet lehet venni stihlben is ?
Válasz mtz1221 #12140. hozzászólásáraNekem a kis hecht láncfűrész volt olyan, hogy ugyan éles volt a lánc, meg vitt is rendesen, de néha megakadt a fog a fában. Vettem rá én is rendes láncot, meg be lett állítva a karbi rajta, igazi kis mérges lett, pedig nem vártam tőle csodát.
Megjött, ha strapabíró lenne minden pénzt megérne. Valamiért üt a lánc, majd veszek rá minőségit. Meg ezen már van kézzel nyomkodható olajzó.
Válasz Lipi #12138. hozzászólásáraJó a Pellenc, csak az ára is.
Nekem Volpi Kamikaze van.
Szeretem
Felénk Felco 6 vagy 8ast, vagy Pellenc akkus ollót használnak a legtöbben meg valamilyen kézifűrészt.
Válasz Gumóka #12136. hozzászólásáraJó az. Pár fához elmegy, többnél lexopod magad vele
Válasz ND #12135. hozzászólásáraFűrészből én pár ezerért vettem ilyen összecsukhatót, mint a bicska, elég jó.
Válasz mtz1221 #12126. hozzászólásáraMetszéshez inkább szablyafűrész a vastaghoz, 3 cm-ig meg akkus metsző olló.. abból is a hátizsákos, nem aminek a nyelében van az aksi
Válasz envagyok2 #12133. hozzászólásáraNem, sima kézi mind, csak a karosból 2 van
Nekem nem szükséges az akkus, pár pálinkafa van csak, azok se nagyok még, meg kevéske szőlő.
Válasz Gumóka #12132. hozzászólásáramérmint az akkus olló? én nagyon nem szeretem, nem is használom.
Válasz envagyok2 #12130. hozzászólásáraFiskarsokat vettem, van 3 féle, brutáljók egyébként, megéri az árát.
Válasz dzozi #12125. hozzászólásáraVan róla oldal! Keresd meg!