Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz trikolor5 #10001. hozzászólásáraAkkor működik ha a beforgato lemezt nem töri le a hant. Az lehet vizesen szárazon. Pl. Nekem sehogy. Inkább szabadságra küldtem az ekét 9éve.
Válasz mtz1221 #9987. hozzászólásáraMilyen ekére akarod váltva forgatós vagy ágyekére .Spc nyomjelző tárcsára hasonlít.
Ha ágyekére akarod arra is van kép.
Válasz barkaspisti #9979. hozzászólásáraKöszöntem, itt már látszik minden. Rugók nélkül elboldogulna ??? Répakiszedő tárcsákat lehet venni, olyan tartója van mint a tárcsás csoroszlyáknak. Azt lenne legkönnyebb felszerelni.
Válasz Gumóka #9983. hozzászólásáraÜdv!most láttam,hogy hivtál,cinema cityztünk pesten.
Majd ma elvileg egész nap gépelőtt leszek,+telefonmellett.hivlak...
Válasz Gandhy #9977. hozzászólásáraAz a nyergesvontató ami ló, az nem nyerges, mert azon hám/szerszám van, a nyerges ló meg a szép lovaslányokat vigye, én meg nézem
Válasz Gumóka #9973. hozzászólásáraNéz már szét előbb kicsit teee. 40 éves eke hol ér 1500-2000 eurótól többet. Mondtam van ismerős bármit haza hoz német túl feléről is, neked apró pénz mert nem kell a vámosokat tömni.
Válasz Gumóka #9969. hozzászólására Nekem van eladó 180_as, Dragon tipusú, oldalra kitolható, dönthető. Igaz kicsit messze vagy borsod megyétől, de kisteherautó is elviszi.
Még kalapácsos mulcsozót akarok 1,8 max. 2m-est oldalra kitolhatót.
Aztán még a traktorra is van mit költeni, meg azért valami tanyaszerűség ha lenne eladó, ami nekem jó helyen van, arra tartalékolok.
Válasz Balázs. #9966. hozzászólásáraOk. Hát felénk mindenki szánt mert itt meg aki nem szánt annak semmi se terem se tavaszi se őszi. Most van vetett buzám tarcsazott földbe de majd nem sík víz van rajta főleg a szik fotókon.
Válasz Koczka József #9965. hozzászólásáraAzért írta trikolor5, mert a szántás nélküliek azt mondják, hogy a szántott talaj a csapadékot sem tudja elvezetni , bezzeg a szántatlanon nem áll meg a víz
Válasz Gandhy #9947. hozzászólásáraJobban kell mint kötöttet. Annyira levegőtlenné tud válni, hogy semmit nem teremne. Szerintem ezért nem működik itt a gruber sem. 3-4 éve erre grubert nem lehetett találni használtan, most meg rendes ekét.
Válasz barkaspisti #9954. hozzászólásáraOk kösz. De engem majd ha ráérsz, a tárcsa elhelyezkedéséről érdekelne képek, hogy áll pontosan a kormánydeszkákhoz. Kukorica tarlót le szántja bármilyen jó kukorica után ???
10055 hozzászólás
Válasz trikolor5 #10003. hozzászólásáraAz enyémen van az is, így azt nem tudom. Próbaképp dróttal köss rá egyet, hogy mit mutat
Válasz Vízpocsékoló #10002. hozzászólásáraAz enyémen nincs beforgatólemez. Önmagában a lánc is elég vajon?
Válasz trikolor5 #10001. hozzászólásáraNekem már vagy 20 éve fent van. Még nem okozott problémát hogy vizes a föld.10 mm-es láncból van.
Válasz trikolor5 #10001. hozzászólásáraAkkor működik ha a beforgato lemezt nem töri le a hant. Az lehet vizesen szárazon. Pl. Nekem sehogy. Inkább szabadságra küldtem az ekét 9éve.
Válasz Vízpocsékoló #10000. hozzászólásáraNagyon király!
Működőképes a technika a mostani nedvesebb körülmények között is, vagy csak szárazabb talajon?
Válasz trikolor5 #9998. hozzászólásáraAz enyémen ilyen van
Van az a láncos megoldás beforgatásra. Nincs valakinek jó képe vagy videója amin látszik, hogyan kéne felrakni? Köszi.
Válasz Balázs. #9996. hozzászólására4 db műanyag kormánylemez 2 db fém..
Válasz barkaspisti #9994. hozzászólásáraMűanyag kormánylemez vagy betét?
Válasz vénkabi #9972. hozzászólásáraÍrtam Neked üzenetet.
Válasz Balázs. #9981. hozzászólásáraÍgy fest a gerenda.
Válasz mtz1221 #9990. hozzászólására
Válasz barkaspisti #9991. hozzászólására
Válasz mtz1221 #9990. hozzászólására[kep2
Holnap készítek közelről képeket.
Válasz barkaspisti #9988. hozzászólásáraÁgyekére .
Válasz mtz1221 #9987. hozzászólásáraRugók kellenek mer anélkül nagyon merev lenne és egy nagyobb rög letörné.
Válasz mtz1221 #9987. hozzászólásáraMilyen ekére akarod váltva forgatós vagy ágyekére .Spc nyomjelző tárcsára hasonlít.
Ha ágyekére akarod arra is van kép.
Válasz barkaspisti #9979. hozzászólásáraKöszöntem, itt már látszik minden. Rugók nélkül elboldogulna ??? Répakiszedő tárcsákat lehet venni, olyan tartója van mint a tárcsás csoroszlyáknak. Azt lenne legkönnyebb felszerelni.
Válasz Gumóka #9983. hozzászólásáraÜdv!most láttam,hogy hivtál,cinema cityztünk pesten.
Majd ma elvileg egész nap gépelőtt leszek,+telefonmellett.hivlak...
Válasz barkaspisti #9984. hozzászólásáraRövid, tömör válasz!
Válasz Balázs. #9981. hozzászólásáraNem
Válasz fexco #9978. hozzászólásáraLáttam
1122 a telszámod vége ugye?
Válasz Gandhy #9977. hozzászólásáraAz a nyergesvontató ami ló, az nem nyerges, mert azon hám/szerszám van, a nyerges ló meg a szép lovaslányokat vigye, én meg nézem
Válasz barkaspisti #9979. hozzászólásáraEnnek az ekének nem egyenes a gerendelye?
. Haver szerint nem fagyos annyira a földje
Válasz mtz1221 #9956. hozzászólására
Válasz Gumóka #9975. hozzászólásáraNemtudom ide betenni.
Yutub:helti titán madocsán.
A video elején ott a vas.
Válasz Gumóka #9975. hozzászólásáraA nyerges vontatók azok a lovak?
Válasz Gumóka #9973. hozzászólásáraHogy nemveszitesz semmit,az biztos.
Válasz mtz1221 #9974. hozzászólásáraElőfizetéses a telefonom, ha hívom Fecót, ha nem, akkor is fizetem
Egyébként ezzel az euro árfolyammal már nem igen éri meg behozni gépet, legalábbis nekem egy ekét.
Épp nyergesvontatókat nézegetek, igazából már mindegy, hogy itthon, vagy külföldön veszed. Másnál is nagyjából ez a helyzet.
Válasz Gumóka #9973. hozzászólásáraNéz már szét előbb kicsit teee. 40 éves eke hol ér 1500-2000 eurótól többet. Mondtam van ismerős bármit haza hoz német túl feléről is, neked apró pénz mert nem kell a vámosokat tömni.
Válasz fexco #9970. hozzászólásáraHolnap felhívlak, csak piszkálja a fantáziám!
Válasz Gumóka #9969. hozzászólására Nekem van eladó 180_as, Dragon tipusú, oldalra kitolható, dönthető. Igaz kicsit messze vagy borsod megyétől, de kisteherautó is elviszi.
Ez már nem kezdő szint
Válasz Gumóka #9969. hozzászólásáraMondtam,ha érdekel,hivj!!!!!!
Válasz fexco #9968. hozzászólásáraArra nekem most nem fussa' a keret, millió alatt kéne valami használhatót összeszedni.
Még kalapácsos mulcsozót akarok 1,8 max. 2m-est oldalra kitolhatót.
Aztán még a traktorra is van mit költeni, meg azért valami tanyaszerűség ha lenne eladó, ami nekem jó helyen van, arra tartalékolok.
Válasz Gumóka #9963. hozzászólásáraMadocsán van egy gazdatársamnak egy 3as plutoja.ha érdekelnek a részletek,hivj.
Válasz Balázs. #9966. hozzászólásáraOk. Hát felénk mindenki szánt mert itt meg aki nem szánt annak semmi se terem se tavaszi se őszi. Most van vetett buzám tarcsazott földbe de majd nem sík víz van rajta főleg a szik fotókon.
Válasz Koczka József #9965. hozzászólásáraAzért írta trikolor5, mert a szántás nélküliek azt mondják, hogy a szántott talaj a csapadékot sem tudja elvezetni , bezzeg a szántatlanon nem áll meg a víz
Válasz trikolor5 #9964. hozzászólásáraNekem most a szántáson is áll. Tartunk már vagy 80 mm nél pár nap alatt.
Forgatásnélkülibe nem merem betenni. Minden évben szántott föld mellette rét. A réten áll a víz..
Válasz Balázs. #9962. hozzászólására3-as kell, a mezsgyéken most is szopok a kettessel, ha állomány van még a szomszédba
Válasz Gumóka #9961. hozzászólásáraHa kettes vf nézzel, olyat keress amin kétirányú munkahenger van, az egyirányú nehezen fordúl át
Válasz mtz1221 #9959. hozzászólásáraAzokat nézegetem.
Válasz mtz1221 #9956. hozzászólásáraÍrtam privátba ma kereshettel.
Válasz Gumóka #9957. hozzászólásáraKeres régi gassnert/eberhardot vagy regentet, olcsó pénzért, a kopóalkatrészeket majd segítek kevésből megoldani.
Válasz Gandhy #9947. hozzászólásáraJobban kell mint kötöttet. Annyira levegőtlenné tud válni, hogy semmit nem teremne. Szerintem ezért nem működik itt a gruber sem. 3-4 éve erre grubert nem lehetett találni használtan, most meg rendes ekét.
Válasz mtz1221 #9955. hozzászólásáraÉn meg nagyon rákattantam most, az a kevés földem is mind csücskös, a fél életem azzal megy el, azokat kiforogni
Válasz barkaspisti #9954. hozzászólásáraOk kösz. De engem majd ha ráérsz, a tárcsa elhelyezkedéséről érdekelne képek, hogy áll pontosan a kormánydeszkákhoz. Kukorica tarlót le szántja bármilyen jó kukorica után ???