Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD401.77 FtCHF440.14 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Meg kell kérdezni tőle milyen lesz az új, van egy olyan sejtésem hogy nem forrás, mert nem gondolnám hogy nagyobbra cseréli... és akkor már lehet is rá ok miért nem kell megvenni...
Tudom magamról,a választás a legnehezebb.Akkor könnyebb,ha valaki,vagy valakik,vagy saját magad megfyőzöd,hogy milyen márkák jöhetnek szóba,valamilyen érvek mellett,vagy ellene.Ekkor jelentősen szűkül a kör.
Ha áfakörös vagy, akkor már nem rossz annyira az ár, a gumik is jók rajta, mondjuk elég szélesek. Meg ahogy nézem igen jól felszerelt. De még így is inkább 2+fa.
Jó estét mindeenenkinek.Van egy Hardi Commanderem 18m-es kerettel,és tönkrement rajta a légzsák.Az a kérdé,nem tud-e valaki utángyártottat rá,mert a gyárinak elég húzós az ára.
Válasz #2232. hozzászólásra
A membránok előbb utóbb elfáradnak, és kitörnek ezért néha cserélni kell őket, szerintem minimum szedd szét és nézd meg épek-e, de cserélni sem túl drága.
Vásárolt valaki utóbbi időben 2000/18 -as fullos gépet használtan? Mennyiért vette, mennyit érnek ezek? 3 milka körül láttam pár ilyen hirdetést, kicsit sokallom.
Ez kb. olyan kérdés, hogy mennyibe kerül egy fekete-fehér tévé. Lehet, hogy valakinek a nyakán maradt egy pár darab, de ezeket már csak ingyen lehet rásózni valakire, mert pénzt nem igazán ér. Szóval szerintem semmit.
Köszi,rajta vagyok majd ha egy kicsit jobban mozgok meglesem a permeteződet,a traktorra rá se szabad néznem nemhogy beleülnöm még kb 2 hónapig így csak a szellemi munka meg a tervezgetés maradt.
Inkább egy sima centerline 220at kérj vagy hasonlót, azt műtrágyaszórásnál is tudod használni. Habos dolog szerintem semmit nem ér, itt volt aki szintén kapott a gépére ilyet, folyt még közúton is hab meg leve belőle, már nincs is rajta gépen évek óta...
6960 hozzászólás
Válasz #2258. hozzászólásra
Meg kell kérdezni tőle milyen lesz az új, van egy olyan sejtésem hogy nem forrás, mert nem gondolnám hogy nagyobbra cseréli... és akkor már lehet is rá ok miért nem kell megvenni...
Válasz #2256. hozzászólásra
Szeretnék egy Kertitox-ot v. Hardit de nem nagyon találni jót. Na meg az áruk számomra megfizethetetlen.
És ezt vajon miért adhatják el?
Egy évet ha dolgozott, gyorsan szabadul tőle!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3645367/Forras-2000-18.html
Válasz #2250. hozzászólásra
Ezt hívtad? Mennyi?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3661254/Forras-3000-18.html
Válasz #2255. hozzászólásra
Tudom magamról,a választás a legnehezebb.Akkor könnyebb,ha valaki,vagy valakik,vagy saját magad megfyőzöd,hogy milyen márkák jöhetnek szóba,valamilyen érvek mellett,vagy ellene.Ekkor jelentősen szűkül a kör.
Válasz #2254. hozzászólásra
Az én sem használnám, van GPS.
Válasz #2249. hozzászólásra
Pl.,én a habjelzőt nem tartom semmire.Utánnanéztem,nagyon drága a hab hozzá,annak árán sorvezetőt lehet kapni.
Válasz #2252. hozzászólásra
Küldtem az emailt!
Dzozi dobnál 1 email címet? Erre:nagyat@vipmail.hu
Kérdezni akarok valamit...
Ha áfakörös vagy, akkor már nem rossz annyira az ár, a gumik is jók rajta, mondjuk elég szélesek. Meg ahogy nézem igen jól felszerelt. De még így is inkább 2+fa.
És még valami az ár bruttó.
Válasz #2247. hozzászólásra
Ez lett volna az http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3633394/Forras-3000-20-2006-05.html
Köszönöm a véleményeteket.
Válasz #2242. hozzászólásra
Az sok.Hardit nézegess,ebben az árban.
Válasz #2242. hozzászólásra
Ezt max. ennyiért vették újonnan 2006-ban. Én sokallom. Max. 2.
Válasz #2244. hozzászólásra
Én is erre gondoltam,ha nincs más lehetőség,keresek egy jó kárpitost.
Válasz #2243. hozzászólásra
épp multhéten kerestem ponyvakészítőt a neten ,és valamelyik vállalt,kicsit utána kell nézni
Jó estét mindeenenkinek.Van egy Hardi Commanderem 18m-es kerettel,és tönkrement rajta a légzsák.Az a kérdé,nem tud-e valaki utángyártottat rá,mert a gyárinak elég húzós az ára.
Válasz #2240. hozzászólásra
2.9
Válasz #2239. hozzászólásra
Mennyiért???
Válasz #2239. hozzászólásra
És mi pénzért?
Válasz #2238. hozzászólásra
Ez egy 2006-os 3000/20 vontatott lenne Bravo 300-as elektronikával.
Válasz #2237. hozzászólásra
Itt van,kb.400 ha területre,10 éve,semmi gond vele.De én egy új forrás árán,inkább használt hardit vennék.
Sziasztok!
Kinek milyen véleménye van a Forrás vontatott permetezőről? Érdemes vásárlásán gondolkodni?
A membránok előbb utóbb elfáradnak, és kitörnek ezért néha cserélni kell őket, szerintem minimum szedd szét és nézd meg épek-e, de cserélni sem túl drága.
2 évente olaj csere...
Leengedjük a vizet. Szezonba javítunk ha jön a hiba.
Válasz #2231. hozzászólásra
Tudom. Beszéltem vele is Bugacon, többek között.
Biztos más is tudott volna tanácsot adni e témában!!
Válasz #2207. hozzászólásra
Senki sem szokta a szivattyút karbantartani?
(mert erre nem reagált senki és aggódom)
Válasz #2230. hozzászólásra
Szóval telelünk egész télen
Holnap akartam dzsuvát tárcsázni de hull a jegeseső
Ugyhogy asszem telelünk tovább vesszük föl a kilókat
Psztttttt Fanbá eladja a rangert 4é....
Válasz #2229. hozzászólásra
Szóval??
Válasz #2228. hozzászólásra
Vegyé amazont ne sikitozz no
Válasz #2227. hozzászólásra
Jó napot! Hol bujkáltál idáig? Rólad írtunk itt regéket te meg csak lapítottál! Ej-ej!!
Válasz #2226. hozzászólásra
magyar rajta talán a sok ujjlenyomat az magyar
Válasz #2222. hozzászólásra
Kertitox a legszimpatikusabb, azokat néztem. Hogy az magyar vagy magyar összeszerelésű azt nem tudom.
Válasz #2223. hozzászólásra
tudod,jópénzé minden vihetőéppen tervbe van egy finom finottó
Válasz #2210. hozzászólásra
Ne tegyél bele Trendet akkor nem habzik...
Válasz #2222. hozzászólásra
vagy itt a kendteké....
ami épppp ponttt ma estétől eladó -----
Válasz #2220. hozzászólásra
sokallni azt szabad,de sajna ennyi az ára,vagy nézz magyar összeszerelést fullosan
Válasz #2220. hozzászólásra
Hamá vesz az ember legyen nagyobb.
Vásárolt valaki utóbbi időben 2000/18 -as fullos gépet használtan? Mennyiért vette, mennyit érnek ezek? 3 milka körül láttam pár ilyen hirdetést, kicsit sokallom.
Válasz #2218. hozzászólásra
Permetezéstechnika - fúvókák című topikban ki van tárgyalva ez. Ott olvasgass.
Üdv.
Használ-e valaki IDKT dupla réses fúvókát ha igen milyen méretben, és mennyire van vele megelégedve?
Továbbá milyen nyomáson megy vele?
Válasz #2215. hozzászólásra
rendben !
Ez kb. olyan kérdés, hogy mennyibe kerül egy fekete-fehér tévé. Lehet, hogy valakinek a nyakán maradt egy pár darab, de ezeket már csak ingyen lehet rásózni valakire, mert pénzt nem igazán ér. Szóval szerintem semmit.
Válasz #2214. hozzászólásra
Köszi,rajta vagyok majd ha egy kicsit jobban mozgok meglesem a permeteződet,a traktorra rá se szabad néznem nemhogy beleülnöm még kb 2 hónapig így csak a szellemi munka meg a tervezgetés maradt.
Válasz #2212. hozzászólásra
akkor jobbulást neked!!!!
Inkább egy sima centerline 220at kérj vagy hasonlót, azt műtrágyaszórásnál is tudod használni. Habos dolog szerintem semmit nem ér, itt volt aki szintén kapott a gépére ilyet, folyt még közúton is hab meg leve belőle, már nincs is rajta gépen évek óta...
Válasz #2211. hozzászólásra
Jól látod,még most néztem, kórházba voltam így kimaradt egy hét és nem mindent olvasgattam vissza,de a második képen ami van az a befutó
Válasz #2118. hozzászólásra
Kisvuk!!reakció?
szerintem nem vetted észre