Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A sima d-21-es motoros t-25-ös adagolója megegyezik a t-16m-ével. Egy új adagoló ára 45000ft körül van de ha a tiédnek nem nagy baja van akkor elég a komplett adagoló elemet cserélni ami csak 16000ft-ba kerül kb.
Maga szerkezetileg igen szerintem, csak a szállítási mennyiség lehet több, esetleg még a fordulatszám még kicsicsivel több!! Nem sok minden kell ahhoz a +9 lóerőhöz!!
Három TLT van. a mellső ami előre néz az motor fordulat függő és max. 533-at tud, A másik kettő fordulata a sebességtől függ. az egyik a bal hátsó kerék tengelyének meghosszabbítása. Ez annyit forog, amennyit a kerék. A másik a sebváltóház bal oldalán a féltengelyház előtt van. Ez már nagy fordulatú, fokozattól függően: 420, 548, 667, 788, 1569, 2254, mászóban 121 /perc E két utóbbi kihajtást elviekben egy védőkupak takarja... Bonyolítja a dolgot, hogy minden TLT más irányba néz.
Nem állitom,hogy t16.csak beütöttem a 105.csapágyat kiváncsiságbol.ott adta ki a két számot.a szám külömbségre voltam kiváncsi.nem arra,hogy mihez való.
Válasz #1876. hozzászólásra Dömperes hol van alkatrész a t16m-hez azon az oldalon (autóalkatrész webáruháznál)??Mert amit te írtál az árban az fele amit én kaptam idáig!!!!
nem tudom pontosan.de azt irják,régi ZKL 105ös csapágy.1825.forint.Új zkl. 120-as csapágy 1925.ft.autó alkatrész webáruházban.pl.anyagminöség is lehet.
Most vettem egy t-16 ost, és egy csomó dolgot nem tudok hogy működik rajta, próbáltam keresi gépkönyvet hozzá, de nem találtam! Ezen a forumon van valami, de nekem nem nyílik meg!
Tudna segíteni valaki?
a porlasztócsúcs nem egyezik mert az mtz-é 4 lukú a t16 osé pedig csak 3 és a szög sem egyforma igaz az enyémbe is volt csak füstölt vele . A hengerfejnél nincs tömítés mert a kiképzése olyan, a vékonylemez a hüvely alá kell. üdv zsozso ha kell bármibe segithetek
Eladó: DEUTZ traktor póttal 650.000 Ft pót nélkül 500.000 vagy cserélnék egy T-16-ra. A traktor kifogástalan állapotú minden működik rajta...
PÖCC-RÖFF INDUL.
Bal oldali fék pedáltengelye be volt rohadva. Megcsináltam, viszont most fékezéskor nagyon szaggatottan fog, rángat. Mi baja lehet?
Mivel nem egyszerű helyen van, érdemes felkészülni alkatrésszel?
Köszönöm az elismerést de ha egész nap dolgozok a géppel akkor is kell ennyit ülni benne.
Névleges fordulaton mentem. a bálázó gyári adat szerint 2600 kg.
Az emelkedők elég nagyok voltak sajnos fő úton kellet mennem a 65-ösön meg a 7-esen. Néha volt egy kis sor. de nem volt vészes. Csak egy két örült előzött keményen lendületből beláthatatlan úton Záró vonalon meg előzni tilosnál.
7189 hozzászólás
Válasz #1887. hozzászólásra
A sima d-21-es motoros t-25-ös adagolója megegyezik a t-16m-ével. Egy új adagoló ára 45000ft körül van de ha a tiédnek nem nagy baja van akkor elég a komplett adagoló elemet cserélni ami csak 16000ft-ba kerül kb.
Válasz #1887. hozzászólásra
Maga szerkezetileg igen szerintem, csak a szállítási mennyiség lehet több, esetleg még a fordulatszám még kicsicsivel több!! Nem sok minden kell ahhoz a +9 lóerőhöz!!
Üdv.Szerintetek a T16.és a T25.adagoloja meg egyezik-e?és menyi pénzbe kerül egy új?
Köszönöm a segítséget, mivel szivattyút akarok hajtani vele, marad a motorfordulati hajtás.
Válasz #1881. hozzászólásra
Üdv.Elnézést de nem fért bele a mai napba.de KL.pontos választ adott.ugyan ezt fogom küldeni táblázatban.
A fenét bal! a sebváltóház jobb oldalán van a kormány alatt...
Válasz #1873. hozzászólásra
Három TLT van. a mellső ami előre néz az motor fordulat függő és max. 533-at tud, A másik kettő fordulata a sebességtől függ. az egyik a bal hátsó kerék tengelyének meghosszabbítása. Ez annyit forog, amennyit a kerék. A másik a sebváltóház bal oldalán a féltengelyház előtt van. Ez már nagy fordulatú, fokozattól függően: 420, 548, 667, 788, 1569, 2254, mászóban 121 /perc E két utóbbi kihajtást elviekben egy védőkupak takarja... Bonyolítja a dolgot, hogy minden TLT más irányba néz.
Válasz #1880. hozzászólásra Bocsánat nem jól tettem fel a kérdést.105mm vagy 120mm de mi ennyi mert nálam semmi nem ennyi!
Válasz #1878. hozzászólásra
Nagyon megköszönném neked! Előre is köszi!
Válasz #1879. hozzászólásra
Nem állitom,hogy t16.csak beütöttem a 105.csapágyat kiváncsiságbol.ott adta ki a két számot.a szám külömbségre voltam kiváncsi.nem arra,hogy mihez való.
Válasz #1876. hozzászólásra Dömperes hol van alkatrész a t16m-hez azon az oldalon (autóalkatrész webáruháznál)??Mert amit te írtál az árban az fele amit én kaptam idáig!!!!
Válasz #1877. hozzászólásra
A könyvben találtam adatokat.holnap valahogy itt elküldjük.nincs itthon a fiam.ö a mesterre.én csak koca vadász.
Válasz #1875. hozzászólásra
Ez biztos? én azt olvastam ezen az oldalon hogy van belőle három is!
Itt olvastam a műszaki adatok közt!
http://mezogeparchivum.hu/tema_kulfolditraktor.html
Válasz #1872. hozzászólásra
nem tudom pontosan.de azt irják,régi ZKL 105ös csapágy.1825.forint.Új zkl. 120-as csapágy 1925.ft.autó alkatrész webáruházban.pl.anyagminöség is lehet.
Csak a motor fordulatával tudod szabályozni.
Semmivel, ez van rajta érd be vele!!!
Tudna valaki segíteni! Hogyan lehet a gardán kihajtás fordulatát kapcsolni? Bekapcsolni tudom de ez nekem lassú, és nem tudom mivel kell állítani.
Mit jelent az,hogy 105-ös és 120-as kinyomó csapágy ?????Mi 105 és mi 120??????mert 105ös harmadával olcsóbb..
Válasz #1870. hozzászólásra
remélem meglessz hogy megtudjam nézni
Válasz #1868. hozzászólásra
Erre gondoltam.Szerintem nagyon szép állapotban van ránézésre.
Hirdetés ITT!
Válasz #1867. hozzászólásra
megtaláltam köszönöm ,
Válasz #1867. hozzászólásra
mejikre gondoltál
Válasz #1864. hozzászólásra
Van egy hirdetés a 40 lóerős allati aprohirdetések közt keressétek meg gyorsan mert türhetően néz ki.
Válasz #1864. hozzászólásra
A képen láthatót most adtam el.rendszámosat vettem helyette.
Válasz #1863. hozzászólásra
Én lapos vasbol hajlitottam.satuban meg tekertem.tökéletes.
Haver szeretne venni T-16 kistrakit, eladót ki tud???????
Jó napot kívánok!
Tudna valaki segíteni első lámpa tartóban? Bontott, vagy új is érdekelne.
Köszönöm KJ
Válasz #1861. hozzászólásra
a motor ugyanaz és még több alkatrész is megegyezik,nekem is fujt már ki szétszedtem de sokat nem birt ki,hüvelycserével lett tökéletes
Válasz #1860. hozzászólásra
A henger fejnél nem is fújhat ki?
Válasz #1858. hozzászólásra
Üdv.de a T25-tel meg egyezik a porlasztója.?
Most vettem egy t-16 ost, és egy csomó dolgot nem tudok hogy működik rajta, próbáltam keresi gépkönyvet hozzá, de nem találtam! Ezen a forumon van valami, de nekem nem nyílik meg!
Tudna segíteni valaki?
Válasz #1784. hozzászólásra
a porlasztócsúcs nem egyezik mert az mtz-é 4 lukú a t16 osé pedig csak 3 és a szög sem egyforma igaz az enyémbe is volt csak füstölt vele . A hengerfejnél nincs tömítés mert a kiképzése olyan, a vékonylemez a hüvely alá kell. üdv zsozso ha kell bármibe segithetek
Válasz #1854. hozzászólásra
Én folyamatosan olajzom.télen hidegben nehezen mozog,de he melegszik márjó.
Eladó: DEUTZ traktor póttal 650.000 Ft pót nélkül 500.000 vagy cserélnék egy T-16-ra. A traktor kifogástalan állapotú minden működik rajta...
PÖCC-RÖFF INDUL.
Válasz #1853. hozzászólásra
Szétdöntöm aztán kiderül.
Válasz #1852. hozzászólásra
Kiszedtem. Kalapács, pajszer, olaj + 2 óra. Az öntvényház tele volt földdel, kaviccsal azt kimostam grafitos zsirral megkenve most finoman mozog.
Válasz #1851. hozzászólásra Lehet ,hogy görbe valami és ahogy forog azért fog néha ugyan ott.De ezt szerintem látni kéne!
Válasz #1851. hozzászólásra
Mit csináltál a tengelyel?szétszedted vagy csak olajoztad.
Bal oldali fék pedáltengelye be volt rohadva. Megcsináltam, viszont most fékezéskor nagyon szaggatottan fog, rángat. Mi baja lehet?
Mivel nem egyszerű helyen van, érdemes felkészülni alkatrésszel?
volna egy Deutz fl 15 traktor egy tengelyes potta együt is a gép1955 ös kifogástalan motorikus állapotban van
hol lehetne venni ijen gépet használtat érdekelne
Válasz #1847. hozzászólásra
De eltaláltad a hetesen az autópálya felett Lepsény felé mentem.
Jók a videók!!Az előzéses helyszín az nem a Balaton déli részén van Siófoktól keletre? Mert olyan ismerős.
Válasz #1845. hozzászólásra
Kösz a videokat!Hangból itélve nem igen erölködött.
Üdv itt vannak a videó linkek:
http://youtu.be/tTQgLdOJ9xE
http://youtu.be/hbt03Nf7yBE
http://youtu.be/OnSByq46iSY
http://youtu.be/K77b_Wjyhto
http://youtu.be/kjBy4pIaYyc itt előznek elég durván majdnem összeütköztek
http://youtu.be/zymGoO_ze7k
Válasz #1841. hozzászólásra Elismerésem szerintem bátor tett volt!!!A videókra én is kíváncsi vagyok!!
Válasz #1827. hozzászólásra
Szeretettel várjuk a video(kat)!
Válasz #1835. hozzászólásra
Hát igen elég rég irtam már be, de mindig elolvasom az irásaitokat. A kis szerkezetem meg még mindig úgy ketyeg mint a doxa óra.
Köszönöm az elismerést de ha egész nap dolgozok a géppel akkor is kell ennyit ülni benne.
Névleges fordulaton mentem. a bálázó gyári adat szerint 2600 kg.
Az emelkedők elég nagyok voltak sajnos fő úton kellet mennem a 65-ösön meg a 7-esen. Néha volt egy kis sor. de nem volt vészes. Csak egy két örült előzött keményen lendületből beláthatatlan úton Záró vonalon meg előzni tilosnál.
Válasz #1839. hozzászólásra
Tecko olaj tökéletes.sebváltó 8.liter.de van rajta alsó felsö nivo is.én is moslékot engedtem ki a hidraulikábol.