Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Dávid Zoltán #6288. hozzászólásáraItt keresd:
Arra figyel, hogy a két csavarnál a felső csavar a minimum olaj szintet jelzi.
Itt meg megtalálod a gépkönyvet pdf formában és ebben minden le van írva mi merre hány méter: gépkönyv
Köszönöm a segítségeket! Tervezek majd beszerezni én is egy T16-ost, mivel nagyon tetszik, csak egy-két munkavégzéshez elkéne majd egy jó függesztőszerkezet is.
Válasz Dávid Zoltán #6271. hozzászólásáraNem vagyok most otthon és pontosan nem emlékszek, de nálam, erősítésképpen, az egyik gépre, "papucsként" még egy csődarab (két félből?) is rá van hegesztve. Ha majd haza jutok, megnézem!
Válasz Dávid Zoltán #6267. hozzászólásáraHúztátok valamivel hogy ekkora lett a hézag? A miénk is repedt már el pont itt. Tisztítva hegesztve lett már vagy 8-9 éve. Azóta is bírja.
Válasz Dávid Zoltán #6259. hozzászólásáraMert abban alakították ki a hidratartályt
Nálunk régen a tsz-be 3 telep építésénél segítettek, betont hordtak vele na azoknál a gépeknél lehet megfigyelni hogy megerősítették a gyári hegesztést. Ez a gyenge pontja ha túl van terhelve. Lehet hegeszteni. Kérdés csak hol és mennyire? Tudnál képet felrakni?
Szép jó estét!! Kérdésem, kérésem lenne. Tudna valaki egy képet feltenni a gép belsejéről? Az enyémen nincs fülke, és megérek a kormány és az ülés közt beszállni, mondjuk az ülés biztosan nem gyári, én sem vagyok kis darab. De mégis milyen amikor gyári cucc van bent. Mekkora a hely? Hatósági műszakihoz meg kell rá fülke. Bár múltkor valaki hirdetett papírt a géphez.... Nem tudom azt ki lehet-e valahogy játszani? :)
Válasz MF 377 #6252. hozzászólásáraÚgyis alig mozog ez fórum.
Motor le,és a kinyomócsapágy alatt van egy dekni (két csavar fogja)azt le veszed. Ott van az a zégergyürű ami miatt nem jött ki idáig. Lekapod a váltó fedelét mert ahogy húzod ki a tengelyt lesz ott egy fogaskerék+kapcsoló hüvely +két görgős csapágy ami le esik,hogy ki tudd venni majd összerakásnál vissza rakni.
Jó munkát!
Ha akad kérdésed bátran kérdezz!
Válasz Maszek Zs #6251. hozzászólásáraKöszönöm amit írtál. Ha nem lenne nagy fáradság, akkor nagy vonalakban le tudnád nekem írni, vagy ide, vagy az e-mail címemre. /tibor.bilejov@gmail.com/
Előre is megköszönöm.
Üdv. Tibor
Válasz MF 377 #6250. hozzászólásáraÜdv!
Kezdjük úgy,hogy ajajj!!!!
Mennyire folyik? Ha nem drasztikus hagyd úgy.
Ehhez a cseréhez jobban szét kell szedni. Ha nagyon kíváncsi vagy leírhatom. De úgy kezdődik le a motor
Tanácsot szeretnék kérni T16 M -es tulajdonosa. Van egy T16-os folyik a TLT-tengelynél az olaj.Gondoltam gyorsan kicserélem a szimeringet, de sajnos nem igy lett.Kivettem a 4 felfogató csavart, kettőt visszahajtottam a lehúzató menetekbe, de sajnos letört a perem.Kérdezném, hogy valami zéger, vagy valami más lehet belül amiért nem tudtam kivenni. Mi lehet az oka??Aki csinált már ilyen szétszedést, azt kérem segítsen nekem ebben. Köszönöm előre is.
Válasz Maszek Zs #6240. hozzászólásáraHabitól rendeltem, fúrás dugo cseréje kizárva ,jobb minőségű gyűrűzés még többet ér régebben így generáloztam a motorokat, most gondoltam 30 évest kícseréltem ,erősebb nem lett tőle.
7189 hozzászólás
Válasz Dávid Zoltán #6288. hozzászólásáraItt keresd:
Arra figyel, hogy a két csavarnál a felső csavar a minimum olaj szintet jelzi.
Itt meg megtalálod a gépkönyvet pdf formában és ebben minden le van írva mi merre hány méter:
gépkönyv
Sziasztok.
Váltóban olajszint jelzőt hol keressek?
Mennyi olaj kell bele?
Válasz c-É #6284. hozzászólásáraElkelt a T16m ezért ne is keressenek az ügyben!
Válasz c-É #6284. hozzászólásáraSzia.
Hirdeted valahol?
Köszönöm a segítségeket! Tervezek majd beszerezni én is egy T16-ost, mivel nagyon tetszik, csak egy-két munkavégzéshez elkéne majd egy jó függesztőszerkezet is.
Van egy T16m traktorom eladó.
Piros rendszámos,hidraulikás,billenőplatós.
Ha esetleg valakit érdekkel!
Válasz jfj3650 #6279. hozzászólásáraEldöntötted milyen lesz??
Válasz tamaaska22 #6281. hozzászólására
Válasz jfj3650 #6279. hozzászólásáraItt lehet nèzelődni van aok fèle mególdás
https://fermer.ru/forum/rtm-remontno-traktornaya-masterskaya/113214
Válasz jfj3650 #6279. hozzászólásáraVan gyári de van mindenféle aminek csak a képzelet szab határt
Tiszteletem! Kérdésem lenne, hogy a T16M hátuljára lehetséges-e 3 pontos függesztőszerkezetet készíteni? Ha igen, akkor azt hogyan oldottátok meg?
Válasz citroxm #6274. hozzászólásáraCsak így tovább
Válasz Dávid Zoltán #6271. hozzászólására
Válasz Dávid Zoltán #6271. hozzászólásáraNem vagyok most otthon és pontosan nem emlékszek, de nálam, erősítésképpen, az egyik gépre, "papucsként" még egy csődarab (két félből?) is rá van hegesztve. Ha majd haza jutok, megnézem!
Válasz citroxm #6274. hozzászólására
Üdv! Újfent bebizonyosodott, amit szoktam mondogatnia tsz-es emberkéknek, nem adnám oda 50-es mtz-ért!! Csúnya helyeken ment át :D
Tegnap meghegesztettük.
Jó lett.
Ma voltam a bontóban és a bontottnak is hegesztett volt ez a része.Tényleg ez a gyenge pontja.
Válasz Dávid Zoltán #6267. hozzászólásáraNézd a jó oldalát, van gyökhézag
Válasz Dávid Zoltán #6267. hozzászólásáraHúztátok valamivel hogy ekkora lett a hézag? A miénk is repedt már el pont itt. Tisztítva hegesztve lett már vagy 8-9 éve. Azóta is bírja.
Válasz Dávid Zoltán #6267. hozzászólásáraSzedd szét és hegeszd meg!!!! Nincs ennek semmi baja...!!!!
Kép.
A hiba.
Nekem van egy eladó 06305056290 ha érdekel
Válasz Gepi #6260. hozzászólásáraKöszönöm.
Tudsz telefonszámot adni felhívnálak,ha nem baj?
Válasz Dávid Zoltán #6259. hozzászólásáraMert abban alakították ki a hidratartályt
Nálunk régen a tsz-be 3 telep építésénél segítettek, betont hordtak vele na azoknál a gépeknél lehet megfigyelni hogy megerősítették a gyári hegesztést. Ez a gyenge pontja ha túl van terhelve. Lehet hegeszteni. Kérdés csak hol és mennyire? Tudnál képet felrakni?
Sziasztok.
Hidrolika-tartálynál elrepedt a váz.
Kifolyt az olaj.
Mi az összefüggés?
Válasz MF 377 #6254. hozzászólásáraMi a hejzet??
Válasz citroxm #6256. hozzászólásáraSzia! Nekem van egy viszonylag jó állapotban lévő fülkém ha érdekel keress meg.
Szép jó estét!! Kérdésem, kérésem lenne. Tudna valaki egy képet feltenni a gép belsejéről? Az enyémen nincs fülke, és megérek a kormány és az ülés közt beszállni, mondjuk az ülés biztosan nem gyári, én sem vagyok kis darab. De mégis milyen amikor gyári cucc van bent. Mekkora a hely? Hatósági műszakihoz meg kell rá fülke. Bár múltkor valaki hirdetett papírt a géphez.... Nem tudom azt ki lehet-e valahogy játszani? :)
Válasz MF 377 #6254. hozzászólásáraAkkor is írj,ha sikerült meg csinálni. Meg dokumentálj (fényképez)
Válasz Maszek Zs #6253. hozzászólásáraKöszönöm szépen a leírást. Ha kérdésem lenne biztosan kereslek. Szép napot!
Válasz MF 377 #6252. hozzászólásáraÚgyis alig mozog ez fórum.
Motor le,és a kinyomócsapágy alatt van egy dekni (két csavar fogja)azt le veszed. Ott van az a zégergyürű ami miatt nem jött ki idáig. Lekapod a váltó fedelét mert ahogy húzod ki a tengelyt lesz ott egy fogaskerék+kapcsoló hüvely +két görgős csapágy ami le esik,hogy ki tudd venni majd összerakásnál vissza rakni.
Jó munkát!
Ha akad kérdésed bátran kérdezz!
Válasz Maszek Zs #6251. hozzászólásáraKöszönöm amit írtál. Ha nem lenne nagy fáradság, akkor nagy vonalakban le tudnád nekem írni, vagy ide, vagy az e-mail címemre. /tibor.bilejov@gmail.com/
Előre is megköszönöm.
Üdv. Tibor
Válasz MF 377 #6250. hozzászólásáraÜdv!
Kezdjük úgy,hogy ajajj!!!!
Mennyire folyik? Ha nem drasztikus hagyd úgy.
Ehhez a cseréhez jobban szét kell szedni. Ha nagyon kíváncsi vagy leírhatom. De úgy kezdődik le a motor
Tanácsot szeretnék kérni T16 M -es tulajdonosa. Van egy T16-os folyik a TLT-tengelynél az olaj.Gondoltam gyorsan kicserélem a szimeringet, de sajnos nem igy lett.Kivettem a 4 felfogató csavart, kettőt visszahajtottam a lehúzató menetekbe, de sajnos letört a perem.Kérdezném, hogy valami zéger, vagy valami más lehet belül amiért nem tudtam kivenni. Mi lehet az oka??Aki csinált már ilyen szétszedést, azt kérem segítsen nekem ebben. Köszönöm előre is.
Válasz Gepi #6246. hozzászólásáraEz úgy füstöl mint Citromx gépe javítás előtt
Válasz Magister #6247. hozzászólásáraÉs szerintem találni még t-16 videót youtube-n ami elhanyagoltabb gép.
Válasz Gepi #6246. hozzászólásáraAz indításra...: füstöl az mindenhol...egy elhanyagolt gép..igazi ruszki...
traktor mosás
hidegindítás kicsit aktuális
Válasz Magister #6244. hozzászólására
De, meg oldotta..!!! és egész jól vág...
Bár azok a hegesztések...csoda, hogy nem esik szét..
Ezt nézzétek honnan veszi a hajtástVideó
Válasz Maszek Zs #6240. hozzászólásáraHabitól rendeltem, fúrás dugo cseréje kizárva ,jobb minőségű gyűrűzés még többet ér régebben így generáloztam a motorokat, most gondoltam 30 évest kícseréltem ,erősebb nem lett tőle.
Válasz homi #6232. hozzászólásáraEz mi ez? Honnét szerezted? jöhet privátba is.
Válasz Maszek Zs #6238. hozzászólásáraArra gondoltam,hogy a régit megfuratni dogót csináltatni nem-e lenne jobb??