Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz nagy0szilard #19574. hozzászólásáranem. nem éri meg nagyon sok macera van vele. jobban jársz ha veszel egy rendszámos pótkocsit de a másik topic rendszánügyekben már többször kérdezték ott találsz több elfogathatóbb választ
Válasz Molnár Ágnes #19553. hozzászólásáraSzia külön is eladó. Tuttomal a fénymásolt lapok (könyv) 20000ft én ennyiért adok huzzá egy tömítés készletet. Vagy cserélhetőek: agregátorra, hidraulika elektromos mágnesszelepekre , villanymotoros hajtóművekre, hiraulika munkahengerekre
Válasz Myrrdin #19557. hozzászólásáraIgen, légfékes. A villogót pontosan nem tudom miképpen van. De nekem a vizsgán azt mondták, hogy csak valami szerzőzédes melót végző kérheti. Én ez nélkül megkaptam és a forgalmiba is bejegyzésre került. Szóval öröm van...
Válasz Myrrdin #19557. hozzászólásáraVontathatóság lassú járműnél, fék nélküli vontatmány a traktor súlya+68kg osztva kettővel. Ráfutó fékes a traki súlyának a 3/4-e. Átmenő féknél pedig a traktor súlyának a négyszerese.
Válasz papp.janos #19554. hozzászólásárahelyes. viszont most már lehet használni sárga villogót nem kell beíratni. viszont egy valamit nem értek ez a 1.5t fékes vontatás, ez biztos így van? ki van építve a légfék?
Válasz papp.janos #19554. hozzászólásárahelyes. viszont most már lehet használni sárga villogót nem kell beíratni. viszont egy valamit nem értek ez a 1.5t fékes vontatás, ez biztos így van? ki van építve a légfék?
Nekem tavaly novemberben volt a műszakim és a forgalomba helyezés is. Forgalomba helyezéshez a származási papírok stb... az egy külön huzavona volt. Majd ezt követte a műszaki vizsga, nálam eléggé körültekintőek voltak. Az alábbiakat nézték:
- Traktor külleme, esztétika, üvegek.
- Világítás (fontos! ami lámpa fel van szerelve a gépre, annak működnie kell. Pl ha pluszként raksz fel munkalámpát, fülke világytást.)
- Gumik állapota
- Kormánymű és gömfejek kotyogása.
- Fékek. Nekem volt egyszerre hátsó fékezés, majd külön oldalaként is.
- Üzemóra működőképessége.
- Vonófejet valóban fel kellett szerelni és az ajzatot is be kellett kötni.
- Még az balaktörlőt is nézték.
Kaptam sárgavillogó jogosúltságot. 1t fékezetlen és 1.5t fékezett vontatást.
Sziasztok. El lett adva a trakim, de maratt egy pár dolog: zsír új adagoló, tömítés készlet, orr sújok, és egy szervós kormánymű ami egy kis átalakítással tökéletessen hasonlít a traktoron lévőjéhez. Holnap rakok fel képeket. Érdeklődni a : 06 30 433 2547 telón.
Válasz nagy0szilard #19546. hozzászólásáraNem hinném. De a legjobb, ha ott érdeklődsz, ahol majd a műszaki vizsga lesz. Volt szerencsém egyszer egy traktor műszaki vizsgát látni. Pár darab fénykép készült róla, és a lényeg az volt, hogy a fényképeken az látszódjon, hogy rendben van a gép.
Szóval ne legyen nagyon rozsdás, sárvédők, gumik rendben legyenek, a világítás szintén. Ja a motor és alvázszám jól látható legyen, esetleg bekeretezve,oszt ennyi
Sziasztok! Műszaki vizsgán kérnek gyári vonópadot, vonófejet? Nekem egy illető azt mondta ha nincs vonófej rajta akkor vizsgán kihúzzák a vontatást, és onnantól csak eszközt húzhatok vele!
Válasz Myrrdin #19531. hozzászólásáraA képen 250cm de ennél magasabbra emel csak nem volt mivel alátámasztani. A gém fülke felöli része majdnem függőlegessen áll amikor teljessen kijön a munkahenger és akkor 3m fölötti a magasság.
Eladó a képen lévő homlokrakodó. T-25-re pont jó. Van hozzá konzol de még át kell alakítani a T-25-re. 1db trágyavillát adok hozzá ami bálavillának is jó. 230e ft az ára. 06204232886 Székesfehérvár környéke.
25322 hozzászólás
eke eladó irányár 130000
Válasz papp.janos #19554. hozzászólásáramekkora pótkocsit húzol vele?
Válasz nagy0szilard #19574. hozzászólásáranem. nem éri meg nagyon sok macera van vele. jobban jársz ha veszel egy rendszámos pótkocsit de a másik topic rendszánügyekben már többször kérdezték ott találsz több elfogathatóbb választ
Sziasztok! Saját készítésű pótkocsit le lehet vizsgáztatni? Esetleg volt közöttetek olyan aki màr csinálta?
Eladó kettes eke!
Az adagoló már nincs meg.
Csak szólok a dolgok, érkezési sorrendben fogynak.
Válasz fulmination14 #19568. hozzászólásáraSzia. A könyv , és a sújok 40e ft + ajándék tömítés készlet.
Válasz T.ROB #19552. hozzászólásáraSzia! Mennyit kérsz az orrsúlyokért És a könyvért? A héten el is mennék értük.
Válasz Wendelke #19565. hozzászólásáraSzia. A nettó bolti ár felébe: 20000ft, az adagoló.
Válasz atis26 #19564. hozzászólásáraSzia. Komárom-Esztergom Tardos.
Válasz T.ROB #19560. hozzászólásáraAz orrsúlyok és az adagoló mennyibe kerül nálad?
orrsúly engem érdekelne. merre vagy helyileg?
Válasz papp.janos #19559. hozzászólásáraakkor ezek szerint egy mbp 6,5 pótkocsit nem húzhat?
Válasz gubamarcell99 #19561. hozzászólásáraSzia. A szervó krmány kompletten 45000ft
Válasz T.ROB #19552. hozzászólásáraSzia a szervókormányt mennyiért adod?
Válasz Molnár Ágnes #19553. hozzászólásáraSzia külön is eladó. Tuttomal a fénymásolt lapok (könyv) 20000ft én ennyiért adok huzzá egy tömítés készletet. Vagy cserélhetőek: agregátorra, hidraulika elektromos mágnesszelepekre , villanymotoros hajtóművekre, hiraulika munkahengerekre
Válasz Myrrdin #19557. hozzászólásáraIgen, légfékes. A villogót pontosan nem tudom miképpen van. De nekem a vizsgán azt mondták, hogy csak valami szerzőzédes melót végző kérheti. Én ez nélkül megkaptam és a forgalmiba is bejegyzésre került. Szóval öröm van...
Válasz Myrrdin #19557. hozzászólásáraVontathatóság lassú járműnél, fék nélküli vontatmány a traktor súlya+68kg osztva kettővel. Ráfutó fékes a traki súlyának a 3/4-e. Átmenő féknél pedig a traktor súlyának a négyszerese.
Sziasztok!
Pár infó ha T25 visztek műszakira:
Nekem tavaly novemberben volt a műszakim és a forgalomba helyezés is. Forgalomba helyezéshez a származási papírok stb... az egy külön huzavona volt. Majd ezt követte a műszaki vizsga, nálam eléggé körültekintőek voltak. Az alábbiakat nézték:
- Traktor külleme, esztétika, üvegek.
- Világítás (fontos! ami lámpa fel van szerelve a gépre, annak működnie kell. Pl ha pluszként raksz fel munkalámpát, fülke világytást.)
- Gumik állapota
- Kormánymű és gömfejek kotyogása.
- Fékek. Nekem volt egyszerre hátsó fékezés, majd külön oldalaként is.
- Üzemóra működőképessége.
- Vonófejet valóban fel kellett szerelni és az ajzatot is be kellett kötni.
- Még az balaktörlőt is nézték.
Kaptam sárgavillogó jogosúltságot. 1t fékezetlen és 1.5t fékezett vontatást.
Válasz T.ROB #19552. hozzászólásáraSzia! A könyvet mennyiért adnád vagy csak egyben eladó? Köszi Lajos
Válasz T.ROB #19550. hozzászólásáraJa, és egy eredeti szerelési, karbantartási könyv, a létezö összes adattal.
Sziasztok. El lett adva a trakim, de maratt egy pár dolog: zsír új adagoló, tömítés készlet, orr sújok, és egy szervós kormánymű ami egy kis átalakítással tökéletessen hasonlít a traktoron lévőjéhez. Holnap rakok fel képeket. Érdeklődni a : 06 30 433 2547 telón.
Köszi mindenkinek! Megpróbálok szerezni rá akkor a biztonság kedvéért!
Válasz nagy0szilard #19546. hozzászólásáraÜdv. Én is úgy tudom, hogy fel kell rakni azt a kampós vonórészt.
Mtz-re is fel kell.
Válasz nagy0szilard #19546. hozzászólásáraNem hinném. De a legjobb, ha ott érdeklődsz, ahol majd a műszaki vizsga lesz. Volt szerencsém egyszer egy traktor műszaki vizsgát látni. Pár darab fénykép készült róla, és a lényeg az volt, hogy a fényképeken az látszódjon, hogy rendben van a gép.
Szóval ne legyen nagyon rozsdás, sárvédők, gumik rendben legyenek, a világítás szintén. Ja a motor és alvázszám jól látható legyen, esetleg bekeretezve,oszt ennyi
Sziasztok! Műszaki vizsgán kérnek gyári vonópadot, vonófejet? Nekem egy illető azt mondta ha nincs vonófej rajta akkor vizsgán kihúzzák a vontatást, és onnantól csak eszközt húzhatok vele!
Üdv Mindenkinek!
Eladó ha esetleg valakit érdekel!
http://www.jofogas.hu/tolna/Bolgar_talajmaro_elado_vagy_cserelnem_nagyobbra__43284300.htm
Talajmaró!
Válasz dávidka234567 #19543. hozzászólásáraE
Emelési pontnál 550kg van megadva de ennél többet is bír de ha túlzásba viszed akkor letörik a munkahengert tartó öntvény fül.
Csak egy kcsit mehézre sikerúlt a t25 hátulja mekkora terhelést bir?
Válasz labimr #19540. hozzászólására A tele tartály 50-52 liter.
Válasz dávidka234567 #19537. hozzászólásáraJó lett
Abba kérnék segítséget, hogy pontosan hány LITERES egy T-25-ös üzemanyag tartály?? Előre is köszönöm.
Válasz dávidka234567 #19538. hozzászólásáraJó lett, és milyen a munkája?
Viszont a képeket jó lett volna elforgatni
Elkészült a kombinátor márcsak festés vár rá egy kicsit nehézre sikerült
Válasz Myrrdin #19531. hozzászólásáraA képen 250cm de ennél magasabbra emel csak nem volt mivel alátámasztani. A gém fülke felöli része majdnem függőlegessen áll amikor teljessen kijön a munkahenger és akkor 3m fölötti a magasság.
szerintetek hogyan fogjak hozzá a traki hasmagasságának megemeléséhez? le van állítva a legalacsonyabbra.
Válasz Szentgyorgyi József #19530. hozzászólásáramilyen magasra emeli meg?
Eladó a képen lévő homlokrakodó. T-25-re pont jó. Van hozzá konzol de még át kell alakítani a T-25-re. 1db trágyavillát adok hozzá ami bálavillának is jó. 230e ft az ára. 06204232886 Székesfehérvár környéke.
Húha nemtudom hogy háláljam meg nagyon szépen köszönöm nagyon sok ötletet,segítséget adtatok.
Válasz gubamarcell99 #19525. hozzászólásáraNekem meg így
Ezen kívül van még a hagyományos, eredeti, amikor keresztben belül vannak a feszítők, ami a kardán miatt nem a legjobb.