Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mert úgy indúlt hogy csak egy tömítést teszünk alá,most meg már teljes motor generál van,mikor a henger felyet vették nem gondoltak ilyenre,de ha az enyém lenne a masina biztos azt tettem volna BELE.
Csináltam néhány képet az új dolgokról,henger dugó már rajt van a gépen holnap megy rá a hengerfej is.
Majd csinálok még képeket a holnapról is.
Az első gumi ne tévesszen meg senkit ez nem t 30 as csak gondolták így jobban néz ki.
Válasz #12562. hozzászólásra Ez nem akksi-ból jött össze! Ezek a lemezek Kb:20-éve a műhelyben ide-oda lettek dobálva hogy, majd valamire jó lesz. Úgy gondoltam nem veszek orr súlyt inkább csinálok. Az idő alkalmas volt ráértem,csináltam hozzá egy sablont és kiöntöttem.
Bocsi! Az előző írásban elírtam nem 52-kg hanem 56-kg a kettő együtt.
Egy kis esztétikai munka még azért van rajta de, a célnak szerintem megfelel.
Válasz #12560. hozzászólásra
Jól néz ki.! Nekem 8 db van rajta. Hány aksiból jött össze 1db. Én 6e -ért szoktam adni,db-ját. De azok gyáriak. De ez még nehezebb is.Mert a gyári :17-18kg.
Csináltam ólomból orrsúlyt!
Volt felesleges ólmom és öntöttem kettő 28kg-os súlyt.
Mind a kettő oldalon a kettő eredeti közé lesz beépítve+52Kg: Vaslemezből hajtottam hozzá sablont.
Válasz #12555. hozzászólásra Szerintem is ennyi pénzt megért{a mostani árakat nézve}jó hogy, megvettem.Az első dolgom lecserélni rajt az olajat,nyáron meg lefestem.Annyira igényes nem vagyok de,szeretem,ha a gép amivel dolgozok jó,megbízható és rendben van.Ez érvényes minden fajta szerszámra.Erre odafigyelek!Persze, így sem lehet kizárni a munka közbeni meghibásodást mert, ami elromolhat az el is romlik.
HALI GERIMUR.
JÓ hogy megvetted,látom látsz a pályán,nem ülsz fel a nagy szövegnek. Pont jó helyre került ,mert látom szereted az igényes jó dolgokat !!!!
Torok izzítás megvan izzít is csőnek helye megvan de cső nincs rajt és nem tudom mi adagolja az anyagot.
Olyan segítség kéne ami fényképes hogy lássam mi hiányzik hozzá.
Olajcsere óta ma kocsiztam a Vlagyival.
Első kanyarnál aszfalt úton 5-ben 3,5 olajnyomás.
Ahogy melegedett a motor,/ 2-3 kocsi zúzott kő/ elkezdett ugrálni a mutató 2-3,5 között, nagy gáznál csökken az olajnyomás.
Ez másnál is így van? Vagy az óra régi?
Olaj nem szivárog sehol.
Válasz #12529. hozzászólásra Amikor megvettem az én nyomaték kulcsom szerint Kb:120Nm-el voltak lehúzatva a hengerek de, kifújt pár üzemóra után.Utána húztam 200Nm-el és azóta jó!
Válasz #12535. hozzászólásra Hali! Én az ősszel cseréltem le az összes ajtó-ablak tömítést.Az eredeti gumibefogatókat levágtam és {sanyi74 tanácsára} Lada ajtó tömítéseket tettem a helyére. Azóta sokkal jobb
Válasz #12480. hozzászólásra
Stefi69!
Megvettem a talajmarót, kardánnal,házhoz szállítással,nagyon jó állapotban van és szinte a kapák is újak Utána jártam.
Válasz #12534. hozzászólásra
Köszi Szabi, én is ugyanerre az adapter fajtára jutottam, már csak az a kérdés ha elém rakom akkor a meghajtás a kérdés, ha mögém ? akkor a letaposás.
Szia!
Hát a keréknyomon hagy meg magasabb füvet, meg a gép teljes szélességét sem viszi el!
Ha jó minőségű fűnyírást akarsz akkor szerintem valami nagy fordulatú többkéses fűkaszában gondolkozz!
44claasnak:tudom ,hogy a targonca torony sulyos és nehéz+az alma sulya kb 8 q.
Ezért inkább megprobálnám az unhz 5000-ast vagy 750-est.
Nem tudom a sulyukat milyen nehezzek.
25322 hozzászólás
Válasz #12572. hozzászólásra
Szia.Egy darabig el fog pufogni.A szelep emelő rúdnál a gumi tömítések is ki lesznek cserélve?
Válasz #12570. hozzászólásra
2-3 cm körül van a futó rajta,ha jól emlékszem.
Válasz #12573. hozzászólásra
Jo lesz.
Válasz #12543. hozzászólásra
Köszönöm, fogok szerezni és berakom biztos jobb lesz.
Válasz #12556. hozzászólásra
Mert úgy indúlt hogy csak egy tömítést teszünk alá,most meg már teljes motor generál van,mikor a henger felyet vették nem gondoltak ilyenre,de ha az enyém lenne a masina biztos azt tettem volna BELE.
Csináltam néhány képet az új dolgokról,henger dugó már rajt van a gépen holnap megy rá a hengerfej is.
Majd csinálok még képeket a holnapról is.
Az első gumi ne tévesszen meg senkit ez nem t 30 as csak gondolták így jobban néz ki.
Válasz #12568. hozzászólásra
Gabika!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 30%, az kb. mekkora futót jelent? Csak mert nekem a mm vagy a cm beszédesebb, mint a %.
Köszi
Válasz #12567. hozzászólásra
Köszi, de olyan messze lakunk egymástól, ha ingyen adnád is sokba lenne. Én Komárom-Esztergom megye Tata.
Válasz #12563. hozzászólásra
Kb. 1,5 hónapja lett lecserélve,de fedett helyen van!
Válasz #12566. hozzászólásra
Borsod megye,Szerencs környéke,ár megegyezés szerint,meg kell nézni aztán egyezkedünk!:)
Válasz #12557. hozzászólásra
Szia Gabika. Ez a méret van most rajta. Merre laksz? És mi az ára?
Válasz #12562. hozzászólásra Ez nem akksi-ból jött össze! Ezek a lemezek Kb:20-éve a műhelyben ide-oda lettek dobálva hogy, majd valamire jó lesz. Úgy gondoltam nem veszek orr súlyt inkább csinálok. Az idő alkalmas volt ráértem,csináltam hozzá egy sablont és kiöntöttem.
Bocsi! Az előző írásban elírtam nem 52-kg hanem 56-kg a kettő együtt.
Egy kis esztétikai munka még azért van rajta de, a célnak szerintem megfelel.
Válasz #12557. hozzászólásra
Mennyi az ára a gumiknak? Mikor volt utoljára gépen? Hol van helyileg? e Köszi.
Jól néz ki.! Nekem 8 db van rajta. Hány aksiból jött össze 1db. Én 6e -ért szoktam adni,db-ját. De azok gyáriak. De ez még nehezebb is.Mert a gyári :17-18kg.
Válasz #12559. hozzászólásra
Válasz #12559. hozzászólásra Másik kép:
Csináltam ólomból orrsúlyt!
Volt felesleges ólmom és öntöttem kettő 28kg-os súlyt.
Mind a kettő oldalon a kettő eredeti közé lesz beépítve+52Kg: Vaslemezből hajtottam hozzá sablont.
[
kep1]
Válasz #12555. hozzászólásra Szerintem is ennyi pénzt megért{a mostani árakat nézve}jó hogy, megvettem.Az első dolgom lecserélni rajt az olajat,nyáron meg lefestem.Annyira igényes nem vagyok de,szeretem,ha a gép amivel dolgozok jó,megbízható és rendben van.Ez érvényes minden fajta szerszámra.Erre odafigyelek!Persze, így sem lehet kizárni a munka közbeni meghibásodást mert, ami elromolhat az el is romlik.
Válasz #12538. hozzászólásra
Konkrétan melyk 28"-os gumira gondoltál?12,4-R28-as méret nekem lenne,1 pár,kb 30%-os,ha érdekel!
Válasz #12554. hozzászólásra
Ha új hengerfejet raktok akkor miért nem hengerenkénti izzításosat.És akkor nem kell a belobbantó.
Válasz #12542. hozzászólásra
HALI GERIMUR.
JÓ hogy megvetted,látom látsz a pályán,nem ülsz fel a nagy szövegnek. Pont jó helyre került ,mert látom szereted az igényes jó dolgokat !!!!
Válasz #12553. hozzászólásra
Ja valahogy úgy.De ha nem hát nem.
Válasz #12552. hozzászólásra
Értem.
(mindent eredetiben)
Válasz #12551. hozzászólásra
Indul ez is pöccre csak gondoltam ha van rajt ilyen akkor mért ne csinálnánk működőre.
Válasz #12550. hozzászólásra
Nekünk sincs rajta :)
De indul hidegben is.
50L gázolajhoz kap 1,5L benzint.
Válasz #12549. hozzászólásra
Látom,de ilyen nincs rajta,ennek helyén egy bakelit doboz van amibe az index tompított refi kapcsoló van és a gyújtáskapcsoló.
Lehet nagyon rossz a minősége, és nem nagyítható
És itt az új hengerfej.
Én nem szívesen cserélném a régit ezekre inkább felújítanám őket,de a tulaj újat akart hát megkapja.
Válasz #12546. hozzászólásra
Keresek képet.
Torok izzítás megvan izzít is csőnek helye megvan de cső nincs rajt és nem tudom mi adagolja az anyagot.
Olyan segítség kéne ami fényképes hogy lássam mi hiányzik hozzá.
Sziasztok!
Olajcsere óta ma kocsiztam a Vlagyival.
Első kanyarnál aszfalt úton 5-ben 3,5 olajnyomás.
Ahogy melegedett a motor,/ 2-3 kocsi zúzott kő/ elkezdett ugrálni a mutató 2-3,5 között, nagy gáznál csökken az olajnyomás.
Ez másnál is így van? Vagy az óra régi?
Olaj nem szivárog sehol.
Válasz #12529. hozzászólásra Amikor megvettem az én nyomaték kulcsom szerint Kb:120Nm-el voltak lehúzatva a hengerek de, kifújt pár üzemóra után.Utána húztam 200Nm-el és azóta jó!
Válasz #12535. hozzászólásra Hali! Én az ősszel cseréltem le az összes ajtó-ablak tömítést.Az eredeti gumibefogatókat levágtam és {sanyi74 tanácsára} Lada ajtó tömítéseket tettem a helyére. Azóta sokkal jobb
Válasz #12480. hozzászólásra
Stefi69!
Megvettem a talajmarót, kardánnal,házhoz szállítással,nagyon jó állapotban van és szinte a kapák is újak Utána jártam.
Köszi a segítséget!
Válasz #12536. hozzászólásra Helló! Téged a torok izzítás érdekel vagy a hozzá való indító készülék működése?
Válasz #12536. hozzászólásra
Ha van rákötve cső az megmutatja, nem? Olyan lehet mint az aró! Van benne valami üvegszál,és a hő hatására nyit!
Válasz #12536. hozzászólásra
A kormány alatt van egy kézi pumpa, a könyv szerint. Ha egyre gondolunk.
Érdekelne, 28" ballonosabb kopott gumi, párezres ajánlatért. Ha valakinek útba van otthon egy pár.
Válasz #12534. hozzászólásra
Köszi Szabi, én is ugyanerre az adapter fajtára jutottam, már csak az a kérdés ha elém rakom akkor a meghajtás a kérdés, ha mögém ? akkor a letaposás.
Még mindig rejtély számomra a torok izzító a t-25 ön.
Honnan kapja az anyagot és mi szabályozza hogy ne szívja csak indításkor?
Sziasztok.
Akinek a hátsó ablaka nyitható az mit csinált a szigeteléssel?
Válasz #12499. hozzászólásra
Szia!
Hát a keréknyomon hagy meg magasabb füvet, meg a gép teljes szélességét sem viszi el!
Ha jó minőségű fűnyírást akarsz akkor szerintem valami nagy fordulatú többkéses fűkaszában gondolkozz!
44claasnak:tudom ,hogy a targonca torony sulyos és nehéz+az alma sulya kb 8 q.
Ezért inkább megprobálnám az unhz 5000-ast vagy 750-est.
Nem tudom a sulyukat milyen nehezzek.
Válasz #12531. hozzászólásra
44 claasnak: milyen targonca toronyrol irsz én az unhz-ról érdeklödtem.
kisrucinak 5g almát takgonca toronnyal mobilaban lehet mozsgatni az 5g +a targonca torony súlya együtt sokk félő leszakad ahidralika rendszer
Válasz #12523. hozzászólásra
Mi ez amit akartál irni nem értem.
Válasz #12522. hozzászólásra
Szia.0,5m karon 0,20-0,22kN
Válasz #12527. hozzászólásra
Helló.
Én 5 q almárol beszélek,hogy fel birja-e emelni
igen