Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Láttam olyat, hogy a tz4k nem bírta húzni a terhet a motorjából adódóan, de olyat is, hogy a T25 a havon nem bírt felhúzni egy kispótkocsi fát a kertből a tz4k meg felhuzta, elöbb a T25 öt, aztán meg a pótkocsit.
Messze nem egy kategória!
A tz4k a 2 ütemű motorjával nem jó földmunkára, mert rohamosan véknyítod vele az ózonréteget, de aT25 el meg nem tudsz bebujkálni olyan helyekre ahova a tz bebujik gond nélkül.
Ha olyan gyümölcsösbe kell ahol elfér a T25 akkor e mellett döntenék, lóerőben, súlyban ez az a kategória amivel minden munkagépet el tudsz hajtani ami egy gyümölcsösbe kellhet!
Válasz #9013. hozzászólásra
Nekem eltört a főtengely vagy 5 éve az volt 75 rugó,difibe kimozdult egy csap az ledarált mindent,eltört a kerék és a darázsderék között az a harang,és a gép csak sorközművel 20-30 ha és permetez.
Válasz #8994. hozzászólásra
Én nem fikázniakartam ,és nem sértödtem meg én a fapadot ázért irtam mert eben az árban kinálnak más tipusokat is. Nekem sajna újra még nem tellett a t4k amim van leselejtezett gépvolt amit 100e-ért vásároltam a motorját megsütöték ezért felujítottam a szerelésrészét én csináltam igylett 250e-be ezvolt 8éve azota hibátlan. Bocsánatot kérek azoktol akiket megbántottam a fapados dologal csak én .
Válasz #8991. hozzászólásra
Te biztos jobban tudod. ZSIR ujan lett véve,és csak akkor kezte el köpködni amikor azért már ment egy "kicsit".Hogy mennyiért vetted az egy másik dolog,lehet venni olcsón jót-is és drágán rosszat-is, hogy fogja ki az embeke. Milyen a szerencséje! DE szerintem te kezdted el fikázni a másik gépet,meg az árát,és hasonlitgatni egy 2-3x nagyobb kategoriás géphez nem? Akkor ne sértödj meg ha a te gépedröl is leirják a véleményüket.DE elnézést kérek ha megbántottalak valamivel.
Válasz #8989. hozzászólásra
A motor az nem a kopotságáboladodoan nyomja az olajat hanem a müködési elvéböl adodoan ugyanis 2ütemü motor de nekem ez jutott timeg vegyetek vlagyit . ÉN a vlagyi árának harmadáértvettem.
Válasz #8986. hozzászólásra
Az maga a katasztrófa fordulaton indulni megálni stb,ha 10-cm mély gödörbe vagy hasonlóba mész leesel róla,ez komoly /sajna néha beszerveznek ,hogy üljek rá/ a borozdában való járásná meg a derék majd szét szakad,mert annyira srégen áll a kisgép.Ha meg kicsit kopott a motor teledobálja a pofá... az ürgének olajal,röviden ennyi. Ja meg vontatni meg nem lehet átlagos dolgokat mert nem látsz hátra olyan keskeny.
Válasz #8985. hozzászólásra
hali akinek irtam az a t25-st 1mft-ért nézte én sokallom én szétnéznék és nem feltétlen t4k-ra gondoltam csak gyümölcsösbenis lehet akadáj a vlagyifülkéjeis .
Válasz #8980. hozzászólásra
Hali a felszereléstőlfügg mert én szorópisztojal dolgozom és ott nemszámit a fülke mertkézzel fogom , fapadosnak fapados de az árába belefért a t 25-t nek gyorsabb a haladási sebesége és a fapad akorérezteti magát. Dehozzáteszem mindig a pénztárca függő a dolog énsem vagyok vastagon eleresztve.
A tz4k szerintem sokkal fapadosabb mint a T25 és nem beszélve arról hogy a t25 fülkés és egy gyümölcsös permetezésnél nem hátrány ha van fülke az ember feje felett!
Válasz #8978. hozzászólásra
Én félintenzív gyümiben használom a 25-öst,ahová az MTZ csak kártétel mellett férne be.
Persze nem 20 hekire való,de az én gyümölcsösömmel velebír.
Arról nem is beszélve,hogy bár nem hermetikusan zár a fülke,de legalább van rajta.....te gázálarcban vegyszerezel?
Válasz #8976. hozzászólásra
Hali én a gyümölcsösömet tz4k14b -vel müvelem + minitox 300l-es permetezövel és tartok + egy mtz-t a nagyobb munkákra a szántón használom igaz nem öszkerekes de jobbnak tartom az öszkerekest , a t25 -st nemigazán jó szerintem gyümölcsösben.
Hali! Szerintem a 25le-t 25le.környékén kellene hasonlitgatni! 1,2-2 millerig az MTZ-ben kevés jó van .15-20év alatt átlag 3-szor fel vannak újitva.Azok meg mesze vanak a jókhoz,a csapágyak már maguktól kiesnek a fészkükböl,stb.
helo! Ezzel csak az a baj hogy egy átlag t25 áráért még nem nagyon kapsz öszkerekes MTZ-t az UTB-t egy időben nézegetem de ahhoz meg drágább az alkatrész mint ezekhez nem beszélve arról hogy az orosz masinákhoz minden utcasarkon tálász alkatrészt meg egy T25 el műveled a szőlőt vagy a gyümölcsöst akkor a költséged is kevesebb (pl: töredékét eszi meg)mint 1 MTZ -nél ha szántóról van szó akkor tényleg inkább egy MTZ!
25322 hozzászólás
Válasz #9024. hozzászólásra
Hát... Megnézném mit kezdenél egy pókhálósra tört féltengelyházzal.
Válasz #9015. hozzászólásra
Hegeszthető...Az enyém má vagy 10éve úgy van..Egyenárammal szépen felraktam..Jobb minta gyári..
Válasz #9022. hozzászólásra
Idenemirtok sziasztok Sanyi Jasi Dodoma
Válasz #9020. hozzászólásra
már megint osztod az észt!!!
Válasz #9019. hozzászólásra
Igen nekem ilyennel van szerelve.
Láttam olyat, hogy a tz4k nem bírta húzni a terhet a motorjából adódóan, de olyat is, hogy a T25 a havon nem bírt felhúzni egy kispótkocsi fát a kertből a tz4k meg felhuzta, elöbb a T25 öt, aztán meg a pótkocsit.
Messze nem egy kategória!
A tz4k a 2 ütemű motorjával nem jó földmunkára, mert rohamosan véknyítod vele az ózonréteget, de aT25 el meg nem tudsz bebujkálni olyan helyekre ahova a tz bebujik gond nélkül.
Ha olyan gyümölcsösbe kell ahol elfér a T25 akkor e mellett döntenék, lóerőben, súlyban ez az a kategória amivel minden munkagépet el tudsz hajtani ami egy gyümölcsösbe kellhet!
A 9,5-ös kerék a legkisebb amit szoktak tenni rá! Ugye?
9016,9017 Igazatok van
Előnye a kicsi fogyasztás és a 9.5 kerék.
És inentöl csakfelfele a nyugati tipus mégdrágább.
Válasz #9014. hozzászólásra
Hú ez mind pénzes dolog.Gépemnek letört a hidraulika munkahenger tartófül, komplett öntvényt kellet venni 72000.
Válasz #9013. hozzászólásra
Nekem eltört a főtengely vagy 5 éve az volt 75 rugó,difibe kimozdult egy csap az ledarált mindent,eltört a kerék és a darázsderék között az a harang,és a gép csak sorközművel 20-30 ha és permetez.
Válasz #9012. hozzászólásra
Én úgy tudom Habi hozza be az alkatrészt az országba.
Válasz #9008. hozzászólásra
Dorker is bajai cég! Egyszer néztem náluk is cuccot de ők sem voltak vészes drágák szerintem!Talán kicsit drágább mint a habi!
Válasz #9008. hozzászólásra
Dorker nem ismerem.
Válasz #9007. hozzászólásra
helo Ö Szabi.
Válasz #9005. hozzászólásra
Nem én ha nem ddoma. Nekem meg van már régóta és van fent egy kép is róla
Válasz #9006. hozzászólásra
Habi van itt is Dorkertől vettem.
Válasz #9004. hozzászólásra
Helo! az Interusz-nál is van még meg a Traktorker-nél! De van olyan MTZ alkatrész is ami jó hozzá!
Válasz #9004. hozzászólásra
Én a Habinál veszek mindent Kiskunhalas postán is elküldik az alkatrészt.
Válasz #9003. hozzászólásra
Helo Sanyi Dodoma megvette a gépet.
Válasz #9003. hozzászólásra
Nyiregyháza,Felsőzsolca.Tudsz olcsó helyet?
Válasz #9001. hozzászólásra
Hol veted az alkatrész?
Sziasztok!
Vlagyis > Tíz4K
Mind a kettő más célra való! De inkább a Vlagyi, kényelmesebb nagyobb erőssebb!
Meg amúgy is úgy néznék ki a TZ4k mint majom a köszörükövön!
De kinek a papp kinek a pappnéje!
:-)
Sose irtam még ide de én ha tehetem kerülöm az udvaron a vlagyit mi már felújitottuk 2-3szor drágább az alkatrész mint az mtz-hez.
Válasz #8995. hozzászólásra
ÉN nem vagyok vlagyis de kiváncsian várom a képet.
Válasz #8994. hozzászólásra
Én nem fikázniakartam ,és nem sértödtem meg én a fapadot ázért irtam mert eben az árban kinálnak más tipusokat is. Nekem sajna újra még nem tellett a t4k amim van leselejtezett gépvolt amit 100e-ért vásároltam a motorját megsütöték ezért felujítottam a szerelésrészét én csináltam igylett 250e-be ezvolt 8éve azota hibátlan. Bocsánatot kérek azoktol akiket megbántottam a fapados dologal csak én .
Válasz #8996. hozzászólásra
84-es 3900űzemórás
Válasz #8996. hozzászólásra
Előre is köszönőm lépek.
Válasz #8995. hozzászólásra
Üdv nektek is! :), hamarosan teszek fel képeket!
Válasz #8992. hozzászólásra
Lehet kérni a gépről képeket? Üdv a Vlagyisok világában
Válasz #8991. hozzászólásra
Te biztos jobban tudod. ZSIR ujan lett véve,és csak akkor kezte el köpködni amikor azért már ment egy "kicsit".Hogy mennyiért vetted az egy másik dolog,lehet venni olcsón jót-is és drágán rosszat-is, hogy fogja ki az embeke. Milyen a szerencséje! DE szerintem te kezdted el fikázni a másik gépet,meg az árát,és hasonlitgatni egy 2-3x nagyobb kategoriás géphez nem? Akkor ne sértödj meg ha a te gépedröl is leirják a véleményüket.DE elnézést kérek ha megbántottalak valamivel.
Válasz #8988. hozzászólásra
Leszereltük már a szállításnál a fülkéjét, így a gyümölcsösben is el fog férni.
Válasz #8970. hozzászólásra
Igen, megérkezett, szinte új, gyári minden. :), nem volt kamu a 250 üzemóra.
Válasz #8989. hozzászólásra
A motor az nem a kopotságáboladodoan nyomja az olajat hanem a müködési elvéböl adodoan ugyanis 2ütemü motor de nekem ez jutott timeg vegyetek vlagyit . ÉN a vlagyi árának harmadáértvettem.
Én csak annyit írok hogy minden gépnek van előnye és hátránya,jó tulajdonsága és rossz tulajdonsága.
Az maga a katasztrófa fordulaton indulni megálni stb,ha 10-cm mély gödörbe vagy hasonlóba mész leesel róla,ez komoly /sajna néha beszerveznek ,hogy üljek rá/ a borozdában való járásná meg a derék majd szét szakad,mert annyira srégen áll a kisgép.Ha meg kicsit kopott a motor teledobálja a pofá... az ürgének olajal,röviden ennyi. Ja meg vontatni meg nem lehet átlagos dolgokat mert nem látsz hátra olyan keskeny.
hali akinek irtam az a t25-st 1mft-ért nézte én sokallom én szétnéznék és nem feltétlen t4k-ra gondoltam csak gyümölcsösbenis lehet akadáj a vlagyifülkéjeis .
Még gázpedál sincs rajtuk
Azért a T-4K-nak és a kis RÁBÁNAK az ára sem semmi,szinte vetekszik a VLAGYIVAL.És akkor hol a komfort különbség.
Válasz #8979. hozzászólásra
Miért te rövidnadrágban? Én védőfelszerelésben szélcsedes idöben nekem ez a technikajutott.
Válasz #8982. hozzászólásra
Kinek a pap,kinek a papné.
Én tuti nem cserélnék veled.
A sógornak van 1 Rába 15-öse,nyomába sem lép a Vlagyinak.
Válasz #8980. hozzászólásra
Hali a felszereléstőlfügg mert én szorópisztojal dolgozom és ott nemszámit a fülke mertkézzel fogom , fapadosnak fapados de az árába belefért a t 25-t nek gyorsabb a haladási sebesége és a fapad akorérezteti magát. Dehozzáteszem mindig a pénztárca függő a dolog énsem vagyok vastagon eleresztve.
Én szőlőzők permeteléshez a fülke kell.
A tz4k szerintem sokkal fapadosabb mint a T25 és nem beszélve arról hogy a t25 fülkés és egy gyümölcsös permetezésnél nem hátrány ha van fülke az ember feje felett!
Én félintenzív gyümiben használom a 25-öst,ahová az MTZ csak kártétel mellett férne be.
Persze nem 20 hekire való,de az én gyümölcsösömmel velebír.
Arról nem is beszélve,hogy bár nem hermetikusan zár a fülke,de legalább van rajta.....te gázálarcban vegyszerezel?
Válasz #8976. hozzászólásra
Hali én a gyümölcsösömet tz4k14b -vel müvelem + minitox 300l-es permetezövel és tartok + egy mtz-t a nagyobb munkákra a szántón használom igaz nem öszkerekes de jobbnak tartom az öszkerekest , a t25 -st nemigazán jó szerintem gyümölcsösben.
Hali! Szerintem a 25le-t 25le.környékén kellene hasonlitgatni! 1,2-2 millerig az MTZ-ben kevés jó van .15-20év alatt átlag 3-szor fel vannak újitva.Azok meg mesze vanak a jókhoz,a csapágyak már maguktól kiesnek a fészkükböl,stb.
Válasz #8973. hozzászólásra
helo! Ezzel csak az a baj hogy egy átlag t25 áráért még nem nagyon kapsz öszkerekes MTZ-t az UTB-t egy időben nézegetem de ahhoz meg drágább az alkatrész mint ezekhez nem beszélve arról hogy az orosz masinákhoz minden utcasarkon tálász alkatrészt meg egy T25 el műveled a szőlőt vagy a gyümölcsöst akkor a költséged is kevesebb (pl: töredékét eszi meg)mint 1 MTZ -nél ha szántóról van szó akkor tényleg inkább egy MTZ!