Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #8623. hozzászólásra
Olaj? Az nehéz kérdés mindenki olyan olajat használ ami bevált a gépének.Én 10 éve használom a turbót és egy csepp olajat nem eszik a gépem,meg univerzális olaj.
OLAJ MEZŐGAZDASÁGI GÉPBE: AGIP SZIGMA!!!!!!!!
Nem véletlen veszik 2hl-es hordokkal akinek több gépe van ,és a szerelők. A kiszerelés önmagáért beszél.Nem kéne a mggépeket a túrbós szgk-val össze hasonlitani.
Válasz #8620. hozzászólásra
1 misét megér,hogy szétütöd az önindítót,sűrített levegővel kifújatod a belsejét.
Friss zsírt kensz a csapágyakba,finom csiszvászonnal felpucolod a kollektort,meg a behúzótekercs alatti két réz érintkezőt.
Testproblémám volt korábban.... régifajta fém műszerfalas a trakim ahol az áramtalanító a műszerfal bal sarkán van.Műszerfalat a fülke homloklemezéhez 3db 8-as csavar rögzíti.
Mivel nem volt rendes kontakt,nem tekert rendesen az önindító.
Véletlenül vettem észre kívülről indítva a műszerfalat tartó csavar alatti alátát vörösre felizzott.
Olajra én is gyanakszom, most hirtelen meg nem mondom mi van benne...
Generátornak rendben kellene lennie, mert tettünk egy rá bizt lámpát ami világit mikor nem tölt vissza. De az renbben volt mostanság mikor üzenmelt.
Köszi Stefi, holnap útba esik egy UAZ bolt, beszéltem velük már- elvileg van -de viszem a mintát is:)
Te hogy adnád? :)
Egyéb téma: téli inditásos dologhoz...
Persze, nehezen indulnak hidegben köztudott, de tavaszon kapott egy új 150es aksit, az öndito kb 5 éves orosz gyári, forgatja-forgatja de nem kapja el, pedig most jobb időben volt próbálva 10 fok körül. Generátor, behuzo tekercs lehet gond? 2 éve a régi aksival is elkapta dec-janhidegben- bár akkor az öndinditó még újabb volt, de lassan feladom.
Valami tipp vkinél? A behúzáson tul perse :)
Akkor gyári önindito vagy áttételes a t 25 höz szerintetek?
T-25 műszaki leírás, új gépkönyv alkatrész katalógus,
szkennelve van.J-PEG formátumban kinyomtatható.
kb 500 oldal.Én is vettem.
zalanrolandf@freemail.hu ra elküldöd a címedet és elpostázom.
Hali! Nagyon príma lett a vonólap! Nem lesz ez a 2m-e egy kicsit nagy neki? Amúgy múltkor írtad hogy van katalógusod a a t25-höz CD-n! Én vevő lennek rá! El tudod küldeni Póstán utánvéttel a ha megadom a címem?
Tárcsa és talajmaró után hogyan érdemes használni a sorhúzót?(Kukorica burgonya)
Van valakinek esetleg képe róla?
T-25 el hány sort érdemes húzni?
Érdekelne talajmaró 150-160 cm es T-25a után.
Hol érdemes megnézni, keresni?
Pár hete feldobtam a vajon hol hátsólámpabúrát kérdést... Itt van kép a miénkről.. Szabolcsban és a Habinál negativ az ilyen bura. Vkinek ötlet? Egész lámpát nem cserélném, jobb oldali fakult ki, a bal szinte gyáriállapot...
Ha a foncsor jó bennük akkor valószínűleg test vagy egyéb érintkezési hiba lehet útközben. Érdemes végig mozgatni mindent a lámpatesteket is beleértve. Nálam a pótkocsi csatlakozóhoz például a fék és az irányjelzők külön relével mennek és persze külön biztosítékdoboz is van neki az ülés alatt. Így legalább a Vlagyin működik minden akkor is ha zárlatos valami a pótkocsin.
Hali! Attol függ milyen nagyságu a felnid,van 28"és 32".Szélességben pedig 3-féle. 9,5" , 11,2" ,12,4".Ha nem palántába kell akkor a 12,4"-ost vedd meg,megéri az ár különbséget.Márkában pedig ha nem a nagy márkák, akkor szerintem a STOMIL/bár utángyártott nem igen van/, Mitas /CSEH/,VOLTYRE/orosz,TAURUS/sokan szidják/ állitolag jók a TÖRÖK gumik és olcsobb,
Halogén izzóhoz H4-es foglalat kell, mert műszakin beleköthetnek ha a régibe van beleerőszakolva. A világítás kapcsoló mellé szerintem érdemes bekötni tehermentesítő relét, mert kevésbé melegszik utána a kapcsoló és picit a fényerő is nagyobb lesz.
25322 hozzászólás
Válasz #8624. hozzászólásra
Az király! Bár ahogyan te fogatod a géped nem is fogja sokáig szivogatni az olajat !
Válasz #8623. hozzászólásra
Olaj? Az nehéz kérdés mindenki olyan olajat használ ami bevált a gépének.Én 10 éve használom a turbót és egy csepp olajat nem eszik a gépem,meg univerzális olaj.
Válasz #8613. hozzászólásra
Hali! Roli 1db-nál nincs értelme a postának,nagyon megemeli az árát.
OLAJ MEZŐGAZDASÁGI GÉPBE: AGIP SZIGMA!!!!!!!!
Nem véletlen veszik 2hl-es hordokkal akinek több gépe van ,és a szerelők. A kiszerelés önmagáért beszél.Nem kéne a mggépeket a túrbós szgk-val össze hasonlitani.
Válasz #8618. hozzászólásra
MOL15W40 Turbó olaj ez király
Válasz #8620. hozzászólásra
1 misét megér,hogy szétütöd az önindítót,sűrített levegővel kifújatod a belsejét.
Friss zsírt kensz a csapágyakba,finom csiszvászonnal felpucolod a kollektort,meg a behúzótekercs alatti két réz érintkezőt.
Testproblémám volt korábban.... régifajta fém műszerfalas a trakim ahol az áramtalanító a műszerfal bal sarkán van.Műszerfalat a fülke homloklemezéhez 3db 8-as csavar rögzíti.
Mivel nem volt rendes kontakt,nem tekert rendesen az önindító.
Véletlenül vettem észre kívülről indítva a műszerfalat tartó csavar alatti alátát vörösre felizzott.
Válasz #8619. hozzászólásra
Olajra én is gyanakszom, most hirtelen meg nem mondom mi van benne...
Generátornak rendben kellene lennie, mert tettünk egy rá bizt lámpát ami világit mikor nem tölt vissza. De az renbben volt mostanság mikor üzenmelt.
Behuzotekercs nem lehet esetleg bűnös ilyenkor?
Válasz #8618. hozzászólásra
MOL 15w-40w turbós olaj
Válasz #8617. hozzászólásra
Saru cserélve lett az akkival, viszont az olaj az már csereérett... Ti mivel mentek? Ki mire szavaz?
Válasz #8615. hozzászólásra
Akkusaruk nincsennek tönkremenve?
Rossz kontakt is okozhat indítási nehézségeket.
Válasz #8615. hozzászólásra
Hali.
Milyen olaj van a motorban?
Ha esetleg még 10w-40w-es az igen sűrű már ebben az időben.
Válasz #8614. hozzászólásra
Okt végétől ez már alapmódszer :)
De most ez sem hat :) Mindig feladja a leckét...
Válasz #8613. hozzászólásra
1. dekompresszor kar kihúz
2. kb 5 másodperc indítózás
3. dekompresszor kar vissza
4. izzítás kb 10 másodperc
5. indítás
Nekem eddig gyengusz aksival, gyári önindítóval kemény minuszok esetén is elindult ezzel a módszerrel.
T.:Márk
Válasz #8603. hozzászólásra
Köszi Stefi, holnap útba esik egy UAZ bolt, beszéltem velük már- elvileg van -de viszem a mintát is:)
Te hogy adnád? :)
Egyéb téma: téli inditásos dologhoz...
Persze, nehezen indulnak hidegben köztudott, de tavaszon kapott egy új 150es aksit, az öndito kb 5 éves orosz gyári, forgatja-forgatja de nem kapja el, pedig most jobb időben volt próbálva 10 fok körül. Generátor, behuzo tekercs lehet gond? 2 éve a régi aksival is elkapta dec-janhidegben- bár akkor az öndinditó még újabb volt, de lassan feladom.
Valami tipp vkinél? A behúzáson tul perse :)
Akkor gyári önindito vagy áttételes a t 25 höz szerintetek?
Válasz #8611. hozzászólásra
Köszi! Ment az E-mail!
T-25 műszaki leírás, új gépkönyv alkatrész katalógus,
szkennelve van.J-PEG formátumban kinyomtatható.
kb 500 oldal.Én is vettem.
zalanrolandf@freemail.hu ra elküldöd a címedet és elpostázom.
Ha el van fordítva, hogy szórja le a havat az útról,akkor nem nagy.Még nem teszteltük.
Majd megírom a tapasztalatokat,ha leesik a hó.
Válasz #8604. hozzászólásra
Hali! Nagyon príma lett a vonólap! Nem lesz ez a 2m-e egy kicsit nagy neki? Amúgy múltkor írtad hogy van katalógusod a a t25-höz CD-n! Én vevő lennek rá! El tudod küldeni Póstán utánvéttel a ha megadom a címem?
Válasz #8599. hozzászólásra
Mennyibe fáj egy ilyen búra, mert lehet beszereznék belőle 1 párt.
Válasz #8605. hozzászólásra
Üdv.!
Én burgonya töltögetőt használtam sorkihúzásra és természetesen betöltésre is.
Pár kép róla:
Válasz #8604. hozzászólásra
Jól sikerült a húzólap!
Tárcsa és talajmaró után hogyan érdemes használni a sorhúzót?(Kukorica burgonya)
Van valakinek esetleg képe róla?
T-25 el hány sort érdemes húzni?
Érdekelne talajmaró 150-160 cm es T-25a után.
Hol érdemes megnézni, keresni?
Elkészült a 2 m-es húzólapunk.
Húzólap.húúú
Válasz #8598. hozzászólásra
Adj e-mail cimet és megbeszéljük.
Válasz #8601. hozzászólásra
maradjunk a nyetben :D
Válasz #8598. hozzászólásra Na aztán Te is majmolod az amikat! "Negativ" nekünk jobb szavunk van rá: nem kapható vagy nincs!!
Válasz #8599. hozzászólásra
UAZ üzletekben nézd meg, én is ott kaptam ugyanilyet!
hopp a kép lemaradt
Helo Mindenkinek!
Pár hete feldobtam a vajon hol hátsólámpabúrát kérdést... Itt van kép a miénkről.. Szabolcsban és a Habinál negativ az ilyen bura. Vkinek ötlet? Egész lámpát nem cserélném, jobb oldali fakult ki, a bal szinte gyáriállapot...
Válasz #8596. hozzászólásra
Nekem ez van legközelebb forrás
Válasz #8595. hozzászólásra
Köszi A....A SANYI,hogy ennyire gyors vagy s helyettem megadtad a számotDe van még egy pár azon kivül.
Válasz #8593. hozzászólásra
78/480-318 kérdezd meg.
Válasz #8593. hozzászólásra
Soltvadkert UAZ alkatrészek gondolom lámpaburák is
Válasz #8592. hozzászólásra
Úgy halottam Pécsen van olyan autós bolt ahol árulnak, de az árakról nem tudok semmit.
Válasz #8591. hozzászólásra
Arra gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #8588. hozzászólásra
Az elsőkkel nincs gond, már öt évesek de olyanok mintha újak lennének. Inkább az irányjelző búráinak(UAZ) beszerzése okoz gondot.
Szaki04!
Válasz #8585. hozzászólásra
Ezt már végig ellenőriztem még külön testet is kötöttem a lámpákra.Köszi
Válasz #8586. hozzászólásra
Hali! Nem találtál a gépedre lámpa burát? Ha kell tudok,elsőt is ,kerekben is.
Válasz #8584. hozzászólásra
Front Special Taurus országúti 28-as király a gumi
Válasz #8584. hozzászólásra
Ha anyagilag belefér akkor az orosz és ukrán gumikat érdemes kerülni mert hamar kirepedeznek.
Válasz #8583. hozzászólásra
Ha a foncsor jó bennük akkor valószínűleg test vagy egyéb érintkezési hiba lehet útközben. Érdemes végig mozgatni mindent a lámpatesteket is beleértve. Nálam a pótkocsi csatlakozóhoz például a fék és az irányjelzők külön relével mennek és persze külön biztosítékdoboz is van neki az ülés alatt. Így legalább a Vlagyin működik minden akkor is ha zárlatos valami a pótkocsin.
Válasz #8576. hozzászólásra
Hali! Attol függ milyen nagyságu a felnid,van 28"és 32".Szélességben pedig 3-féle. 9,5" , 11,2" ,12,4".Ha nem palántába kell akkor a 12,4"-ost vedd meg,megéri az ár különbséget.Márkában pedig ha nem a nagy márkák, akkor szerintem a STOMIL/bár utángyártott nem igen van/, Mitas /CSEH/,VOLTYRE/orosz,TAURUS/sokan szidják/ állitolag jók a TÖRÖK gumik és olcsobb,
Válasz #8582. hozzászólásra
Lámpát akarok cserélni.Mert a gyári gyertyán világit.
Válasz #8581. hozzászólásra
Halogén izzóhoz H4-es foglalat kell, mert műszakin beleköthetnek ha a régibe van beleerőszakolva. A világítás kapcsoló mellé szerintem érdemes bekötni tehermentesítő relét, mert kevésbé melegszik utána a kapcsoló és picit a fényerő is nagyobb lesz.
Válasz #8580. hozzászólásra
Kösz az infot.Halogén izzóhoz kell?
Válasz #8578. hozzászólásra
Az attól függ mennyire barkácsolják át az elektromos rendszert. Viszont gyárilag nincs benne semmi ilyesmi.
Válasz #8577. hozzászólásra
A gumi mérete: 12.4 - 28
Van relé a világításban?
Alex!Mi a pontos hátsó gumi méret?
Helló!Tudnátok nekem segitséget nyújtani hátsó gumi ügyben?hol érdemes nézegetni ?milyen márka?milyen árba van kb?
Elöre is köszi