Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Rendelt már valaki alkatrészt a Habi webáruházából a Vlagyihoz? Hány hét alatt küldik ki? 17-én teljesítették a számla szerint de még mindig nem érkezett meg vele a postás, pedig nagyon kéne már az alkatrész.
Igazából fogalmam sincs! Engem is megrázott az összeg! De én csak itthon leszedtem és faterom vitte be Szekszárdra és ő is hozta haza és csak akkor tudtam meg hogy menyiért csinálták meg! Pedig fateromnak is előtte mondtam hogy ha drága akkor ne is csináltassa meg!
Mi került rajta ennyibe?
Mert az eredetin a felújítás általában perselyezést és bronzkefe cserét jelent. Rosszabb esetben le kell szabályoztatni a kommutátort ha már nagyon kopott.
Én tavaly beleestem abba a hibába hogy fel újíttattam az eredetit! De így utólag belegondolva nagyon xarul jártam vele! 25.000Ft volt a felújítás és ettől olcsóbban lehet már újat kapni!
Én tavaly vettem Győrben a Zsenáknál áttételes önindítót, ha jól emlékszem orosz, kiválóan működik, sokkal jobb mint a régi. Nettó 18 000ft volt fél év garanciával.
A mi önindítónk beragadt és leéget.
A javítás annyi lett volna mint az új.Sőt.
Csurgón van egy jó kis traktorbolt.
Ott érdeklődtünk.
Volt új gyári 28000 körül ha jól emlékszem,
és volt új garanciális új fajta áttételes amit mtz re is tesznek 26000 ft ért.
Mivel olcsóbb,és jobb is az áttételes,azt vettük meg.
Könnyebben indul.
Semmi gond sincs vele.
Válasz #8553. hozzászólásra
Ez igy van,ezt irtam egy kicsit lejjebb,Az áttételes inditó nagyon jó,ha nem kell sokáig tekertetni ,mert azt nem birják.A villamosság szerelök szerint nem sok lesz köztük ami 10-15 évet is kibir,mint az eredetiek.De ugye ha annyira ki akarod vesézni a gép indulását, még elég sok tényező befolyásolhatja ezeken kivül.
Válasz #8550. hozzászólásra
Az sosem baj ha nagy,de ha kicsi az már gond.Ezek a gépek nem a szuper jó indulásukról hiresek.Kevés van köztük ami jól indul,föleg hidegben.De a 150ah-s elég.Az már az MTZ-t is képes elinditani.Az a baj ,hogy a t-25 öninditoja gyenge,nem tudja elég gyorsan megforgatni a motort,azért indulnak nehezen.
Szerintem bőven elég neki a 150 es! Vehetsz nagyobbat de szerintem fölösleges! Az enyémbe 110 es van és az elindítja, csak télen szarabb vele, de ha 150est veszel az már télen is simán elindítja!
Válasz #8546. hozzászólásra
Az öninditonak vagy valami villamossági baj van azért nem teker egy kicsitsem,csak dekoval. /akku,érintkezök,stb/ a leállitás nem gond.
Sziasztok! Egy kerdesem lenne. A T-25-nel, ha dekompresszor nelul nem tekeri meg a motort az onindito, akkor az baj? Egyik havernak vna ilyen gepe, es azt mondja, hogy csak nyekkenik egyet az onindito. A masik srace viszont vigan elindul ugy(haver szerint biztos kompresszio hianyos az a blokk). Dekompresszorral leallitva erheti karosodas a motort? A hidraulika szivattyu mindig kinyomja a gumigyurut. A munkahenger es a hatso csatlakozok kozotti valaszto kart elore tolva, mintha dolgozna a szivattyu, viszont nem melegszik...Mi lehet a gond?A valaszokat koszonom.
Válasz #8540. hozzászólásra
Hali! Nem jó rá. De van t-25-re is áttételes, de/minőséget vegyél mert sok a kóc/. pl:a cseh az elég jó.De az mtz-t is fel lehet rakni,csak a pajzsot át kell alakitani,mert forditott állású.
Üdv Urak.
Megköszönném ha tudnátok abban segíteni hogy a t25-re az Mtz áttételes önindító stimmel-e.A régi biztos nem mert hosszú és nem fér el a generátortól.
Abból gondolom hogy a csavarok távolsága elég nagy.
Előre is kösz nektek.
Roliés Feri sajnos a telefon nem fog menni mert én Erdélyben élek pontosababnn Székelyudvarhelyen nagyon kőszőnőm a felajálott segitséget tisztelettel Géza
Kedves Roli és Feri!!! kősz a segitséget de nem tudok érvényesűlni nem látom még nagyitoval sem az átkűdőtt kőnyvrészt a reteszelőbeálitásról kősz minden segitséget remélem számihatok a segitségetekre a cd nem pénz kérdés szeretném mihamarab megkapni
Sziasztok!
Keresek T25 bontott váltót a lehajtással komplett egyben.Esetleg valaki nem tud valahol bontott gépet, vagy bontót ahol ilyet lehetne beszerezni?Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy T-25A traktorom és szeretnék rá első gumikat venni. Viszont annyira rosszak a mostaniak hogy nem tudom leolvasni róla a méreteket! Tudnátok ebben segíteni?
25322 hozzászólás
Válasz #8574. hozzászólásra
Még 1000-et biztos elfog menni.Na kiszálok mert lassan indulni kéne buliba . Hali.
Válasz #8573. hozzászólásra
Még nincs benne 700 üzemóra és 1998-as a gép.
Válasz #8572. hozzászólásra
Mennyi üzem óra van benne,ezek a gumik nagyon jól birják.
Válasz #8571. hozzászólásra
Üdv! Igen még eredetiek vannak rajta.
Válasz #8570. hozzászólásra
Hali! Alex a trakidon a hátsó gumik még az eredeti STOMILOK?
Válasz #8569. hozzászólásra
Igen, péntek délelőtt végre ideért.
Válasz #8568. hozzászólásra
Meg jött az alkatrész
Válasz #8567. hozzászólásra
Akkor a balkáni jellegű posta lesz a hibás, mert a visszaigazoló levél alapján jól adtam meg a címemet.
Válasz #8565. hozzászólásra
Én szoktam rendelni tőlük! Általában 2-3 nap alatt ideér de van hogy már másnap itt van.
Válasz #8565. hozzászólásra
Én nem mert személyesen meggyek el érte.Sok csomagot szoktam feladni,átlagban másnap ott van a címzettnél.
Üdv!
Rendelt már valaki alkatrészt a Habi webáruházából a Vlagyihoz? Hány hét alatt küldik ki? 17-én teljesítették a számla szerint de még mindig nem érkezett meg vele a postás, pedig nagyon kéne már az alkatrész.
Válasz #8563. hozzászólásra
Az a lényeg mert a gyárit lehet erőltetni,az áttételest meg nem
Válasz #8562. hozzászólásra
Azóta semmi baja! Hál-istennek!
Válasz #8559. hozzászólásra
És jó lett az önindító
Válasz #8560. hozzászólásra
Igazából fogalmam sincs! Engem is megrázott az összeg! De én csak itthon leszedtem és faterom vitte be Szekszárdra és ő is hozta haza és csak akkor tudtam meg hogy menyiért csinálták meg! Pedig fateromnak is előtte mondtam hogy ha drága akkor ne is csináltassa meg!
Válasz #8559. hozzászólásra
Mi került rajta ennyibe?
Mert az eredetin a felújítás általában perselyezést és bronzkefe cserét jelent. Rosszabb esetben le kell szabályoztatni a kommutátort ha már nagyon kopott.
Válasz #8557. hozzászólásra
Én tavaly beleestem abba a hibába hogy fel újíttattam az eredetit! De így utólag belegondolva nagyon xarul jártam vele! 25.000Ft volt a felújítás és ettől olcsóbban lehet már újat kapni!
Én tavaly vettem Győrben a Zsenáknál áttételes önindítót, ha jól emlékszem orosz, kiválóan működik, sokkal jobb mint a régi. Nettó 18 000ft volt fél év garanciával.
A mi önindítónk beragadt és leéget.
A javítás annyi lett volna mint az új.Sőt.
Csurgón van egy jó kis traktorbolt.
Ott érdeklődtünk.
Volt új gyári 28000 körül ha jól emlékszem,
és volt új garanciális új fajta áttételes amit mtz re is tesznek 26000 ft ért.
Mivel olcsóbb,és jobb is az áttételes,azt vettük meg.
Könnyebben indul.
Semmi gond sincs vele.
Köszi urak a segítséget az önindítóval kapcsolatban engem is érdekelne mennyibe van egy áttételes.Meg van aki azt írt h. az mtz-é jó rá van aki nem.
Sziasztok! Nekem pont most ment tönkre az önindittóm. Hol tudok újat venni??? Én ilyen áttételeset akarok az kb mennyi pénz?
Válasz #8553. hozzászólásra
Ez igy van,ezt irtam egy kicsit lejjebb,Az áttételes inditó nagyon jó,ha nem kell sokáig tekertetni ,mert azt nem birják.A villamosság szerelök szerint nem sok lesz köztük ami 10-15 évet is kibir,mint az eredetiek.De ugye ha annyira ki akarod vesézni a gép indulását, még elég sok tényező befolyásolhatja ezeken kivül.
Válasz #8552. hozzászólásra
Ebben igazad van! De függ az önindítótól is, hogy menyire van kikopva vagy ha áttételes van rajta akkor elég kisebb aksi is!
Az sosem baj ha nagy,de ha kicsi az már gond.Ezek a gépek nem a szuper jó indulásukról hiresek.Kevés van köztük ami jól indul,föleg hidegben.De a 150ah-s elég.Az már az MTZ-t is képes elinditani.Az a baj ,hogy a t-25 öninditoja gyenge,nem tudja elég gyorsan megforgatni a motort,azért indulnak nehezen.
Szerintem bőven elég neki a 150 es! Vehetsz nagyobbat de szerintem fölösleges! Az enyémbe 110 es van és az elindítja, csak télen szarabb vele, de ha 150est veszel az már télen is simán elindítja!
Szóval azt mondod hogy 150- esnél kisebbet nem éri meg! Gondolom ha nagyobb, az nem baj?
Válasz #8546. hozzászólásra
Az öninditonak vagy valami villamossági baj van azért nem teker egy kicsitsem,csak dekoval. /akku,érintkezök,stb/ a leállitás nem gond.
Válasz #8547. hozzászólásra
150ah-st vegyél bele,ezen ne sporolj mert megéri a 10e különbséget.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Mekkora aksi kell a t25-be? Ha valaki tud segítsen. Köszönöm.
Sziasztok! Egy kerdesem lenne. A T-25-nel, ha dekompresszor nelul nem tekeri meg a motort az onindito, akkor az baj? Egyik havernak vna ilyen gepe, es azt mondja, hogy csak nyekkenik egyet az onindito. A masik srace viszont vigan elindul ugy(haver szerint biztos kompresszio hianyos az a blokk). Dekompresszorral leallitva erheti karosodas a motort? A hidraulika szivattyu mindig kinyomja a gumigyurut. A munkahenger es a hatso csatlakozok kozotti valaszto kart elore tolva, mintha dolgozna a szivattyu, viszont nem melegszik...Mi lehet a gond?A valaszokat koszonom.
Jobb mint a gyári.
Válasz #8539. hozzászólásra Kedves Roli és Feri
nagyon kőszőnőm a felajálott segitséget ime az E-mail cimem balintgeza58@freemail.hu
Válasz #8542. hozzászólásra
Bocsi:az áttételes az jó rá,csak nem kell olyan erős mint az MTZ-hez.
Hali! Nem jó rá. De van t-25-re is áttételes, de/minőséget vegyél mert sok a kóc/. pl:a cseh az elég jó.De az mtz-t is fel lehet rakni,csak a pajzsot át kell alakitani,mert forditott állású.
Helló
Passzol nekem is az van fent.
Üdv Urak.
Megköszönném ha tudnátok abban segíteni hogy a t25-re az Mtz áttételes önindító stimmel-e.A régi biztos nem mert hosszú és nem fér el a generátortól.
Abból gondolom hogy a csavarok távolsága elég nagy.
Előre is kösz nektek.
Akkor freemail en elküldöm azt a pár oldalt.
Úgy talán nagyobb lesz.
Talán segít valamit.
Roliés Feri sajnos a telefon nem fog menni mert én Erdélyben élek pontosababnn Székelyudvarhelyen nagyon kőszőnőm a felajálott segitséget tisztelettel Géza
Válasz #8536. hozzászólásra
Szia!
30-5089943 on elérsz.
Ha tudok segítek.
Kedves Roli és Feri!!! kősz a segitséget de nem tudok érvényesűlni nem látom még nagyitoval sem az átkűdőtt kőnyvrészt a reteszelőbeálitásról kősz minden segitséget remélem számihatok a segitségetekre a cd nem pénz kérdés szeretném mihamarab megkapni
Kedves Z Roli megkérlek ha tudod a CD-t kűld át ha tudod netten a sebválto reteszelő beálitása nagyon sűrgős lenne ird meg hová kűldjem a cd árát kősz
Válasz #8531. hozzászólásra
Üdv.!
Esetleg:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T-25-os-bontott-alkatreszek-onindito-legszuro-motorhazteto-stb/20100526-378443/
Sziasztok!
Keresek T25 bontott váltót a lehajtással komplett egyben.Esetleg valaki nem tud valahol bontott gépet, vagy bontót ahol ilyet lehetne beszerezni?Előre is köszi a segítséget.
Készül a húzólapunk!
2m es lesz.
Elsősorban hóhúzásra!
Van valakinek T-25 után?
Tapasztalat?
Talajmaró ügyben tud valaki segíteni?
Mekkorát vegyünk?Tapasztalat?
Valakinek eladó 150-160 as talajmarója?
Nekünk van egy eladó 1 m-es.
06 30-2555182
Köszi szépen
Válasz #8526. hozzászólásra
Szia.Első kerék abroncsmérete 6,oo-16.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy T-25A traktorom és szeretnék rá első gumikat venni. Viszont annyira rosszak a mostaniak hogy nem tudom leolvasni róla a méreteket! Tudnátok ebben segíteni?