Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azt a fűtés olaj folytó szelepet vedd le vidd el egy jó esztergályoshoz és egy darab vasból kiesztergálja neked azt a vállas izét ráfúrja a felfogató két csavar helyét a másik végére a külső menetet rávágja + a kúpot belefaragja és minden oké lesz.....
nem biztos mivel a koronás anya nem fér el csak ha nagyon kilógatod. a csapok is máshogy vannak biztosítva. a munkahenger is útban van úgyhogy megoldható csak nem biztos hogy ólcsob.
Sziasztok!
Van 1 kis gondom!állandóan efolyik a hidralika olajom ott ahol a képen megjelöltem! Tömités már legalább 6-7× lett cserélve és még mindig folyik! Szerelö is látta már és ő is tömitést cserélt de még akkor is folyik! Mi a teendő ilyenkor?? Nem lehet azt a szelepet kiváltani 1 sima csőre? Vagy egyátalán mien szelep az?
Válasz #7702. hozzászólásra
Nem. Egyik barátom kicserélte a dugattyút és a hengert azóta melegszik az olaj nagyon és ingadozik az olajnyomás.Én a gyűrűk rossz állására gondolók,vagy nem?
Sziasztok!Kellene egy kis segítség!Gödörfúrót szeretnék készíteni házilag és nem tudom,hogy milyen szöghajtómű kell hozzá?Úgy értem,hogy milyen arányunak kell lennie a hajtásának!Nekem T-25 trakim van,azzal szeretném működtetni!Azt is jó lenne tudni,hogy hol lehet ilyen hajtóműveket beszerezni?Ha tudtok,kérlek segítsetek!Előre is köszi!
Üzibe meg tudnád írni h. kb mennyiből jön ki ? De ha nem titok felőlem mehet közösbe is . Csak aktuális lesz majd a trágyaszórás és csak ezzel lehet húzni.
Hátsó lámpabúrát még csak-csak lehet szerezni de első indexbúrát még nem láttam sehol. Az hogy elfogadják-e, szerintem vizsgáztatási helyenként változhat. Az enyémen a forgalombaállításkor is így volt már felszerelve a lámpa a sárvédőre és nem foglalkoztak vele.
Érdeklődni szeretnék, hogy az ilyen lámpatesteket műszaki vizsgán elfogadják-e?
Mármint arra gondolok, hogy nem merőlegesen áll, hanem ráfekszik a sárvédőre.
Ami most fent van nekem(gyári), elég nehéz ugyanilyet találni(UAZ lámpa), amik most rosszak(el van törve, nem világítanak..stb) és arra gondoltam, hog yilyenre cserélném le, mint ami itt a VTZ-n látható.
Igen ezt vettem de ha felteszed nem tudsz sebességet váltani. Az én könyvemben a rajzon látszik,hogy a kétkaros váltófedelében két marás van az enyémben csak egy .
25322 hozzászólás
Válasz #7717. hozzászólásra
a motor olaj melegszik nem?
nem nagy az előgyújtásod?
Válasz #7722. hozzászólásra
Magyarl egy átmenetet esztergál a szivattyú és a fém hidraulika cső közé és nem fog folyni és melegedni sem
Válasz #7720. hozzászólásra
Azt a fűtés olaj folytó szelepet vedd le vidd el egy jó esztergályoshoz és egy darab vasból kiesztergálja neked azt a vállas izét ráfúrja a felfogató két csavar helyét a másik végére a külső menetet rávágja + a kúpot belefaragja és minden oké lesz.....
Válasz #7720. hozzászólásra
ezt valami szerelötöl kéne megkérdezni vagy valami öreg traktorostol.
Válasz #7718. hozzászólásra
Nem Csak szerelés után melegszik de nagyon.
Válasz #7712. hozzászólásra
90-es van 5éve használom.
hát ijet még nem hallottam hogy melegszik az olaj,jó a hütés a gépen ?nem laza a szij?
Tanácsot szeretnék tőletek kérni a leírtak szerint? Az olaj melegedéshez!
kellene nekem valami normális olcsó 2 eke vlagyimra baranya m hez közel,nem tud valaki egy et? lovas nem kell mert az van és szét tépte a gépem
Válasz #7714. hozzászólásra
összel vettem 32 volt
Nekem egy 65ös van benne amíg jó volt addig az is indított. Mennyibe került az aksi ?
Válasz #7712. hozzászólásra
én vettem bele egy 140 ah at dekompresszor nélkül berugja a kicsikét
Sziasztok Urak !
Ki milyen aksit használ a gépben vagy milyen való bele ?
Köszi a válaszokat.
sziasztok van egy eladó 3 mázsás gyári műtrágya szóróm eladó t25 re nagyon jó ha valakit érdekel irjon,köszönöm
Válasz #7706. hozzászólásra
nem biztos mivel a koronás anya nem fér el csak ha nagyon kilógatod. a csapok is máshogy vannak biztosítva. a munkahenger is útban van úgyhogy megoldható csak nem biztos hogy ólcsob.
Ezen jobban látszik a jelölés!
Sziasztok!
Van 1 kis gondom!állandóan efolyik a hidralika olajom ott ahol a képen megjelöltem! Tömités már legalább 6-7× lett cserélve és még mindig folyik! Szerelö is látta már és ő is tömitést cserélt de még akkor is folyik! Mi a teendő ilyenkor?? Nem lehet azt a szelepet kiváltani 1 sima csőre? Vagy egyátalán mien szelep az?
Sziasztok t25 traktorhoz keresek kaszát
ha valaki tud az itt úttóér
dancsrobert@citromail.hu
Válasz #7703. hozzászólásra
Ha megveszek egy MTZ-re valót és a 2 oldallemezt levágva beljebb heggesztem az jó megoldás lehet ?
Csak az a gond hogy nem fűzte le a hajtókar a főtengelyről és úgy szerelte!
Nem. Egyik barátom kicserélte a dugattyút és a hengert azóta melegszik az olaj nagyon és ingadozik az olajnyomás.Én a gyűrűk rossz állására gondolók,vagy nem?
Válasz #7698. hozzászólásra
azt sajnos nem tudom mert mindenem meg volt hozzá gondolom hogy olyan 30000-ből kijön mindennel.
Válasz #7700. hozzászólásra
Befecskendezési szögön lett állítva, esetleg olaj cserélve a motorban?
Sziasztok!Kellene egy kis segítség!Gödörfúrót szeretnék készíteni házilag és nem tudom,hogy milyen szöghajtómű kell hozzá?Úgy értem,hogy milyen arányunak kell lennie a hajtásának!Nekem T-25 trakim van,azzal szeretném működtetni!Azt is jó lenne tudni,hogy hol lehet ilyen hajtóműveket beszerezni?Ha tudtok,kérlek segítsetek!Előre is köszi!
Válasz #7697. hozzászólásra
A nívó pálcát kiveszem olaj mint ha forrna!Az előtt nem csinálta.
Válasz #7694. hozzászólásra
Ezt aláírom én is ! Jobb helyeken válogathatsz színtelen és a hagyományos között is .
Válasz #7695. hozzászólásra
Üzibe meg tudnád írni h. kb mennyiből jön ki ? De ha nem titok felőlem mehet közösbe is . Csak aktuális lesz majd a trágyaszórás és csak ezzel lehet húzni.
Válasz #7696. hozzászólásra
Ha terhelés közben megy fel az normális. A hőmérőórán 75-től 100-ig zöldben van a mutató.
S.O.S Segítség!!!!!!!!!!!!Melegszik a traktor motorja.Minden tiszta BENNE 80C felmegy az olaj hőmérséklet.
Válasz #7691. hozzászólásra
ezt én csináltam
Válasz #7693. hozzászólásra
Tehát neked is hátul ez a megoldás van, mint azon a VTZ-n?
Pesten UAZ boltban kaptam első lámpabúrát. UAZ lámpák ezek, UAZ boltban biztos kapsz!
Válasz #7692. hozzászólásra
Hátsó lámpabúrát még csak-csak lehet szerezni de első indexbúrát még nem láttam sehol. Az hogy elfogadják-e, szerintem vizsgáztatási helyenként változhat. Az enyémen a forgalombaállításkor is így volt már felszerelve a lámpa a sárvédőre és nem foglalkoztak vele.
Érdeklődni szeretnék, hogy az ilyen lámpatesteket műszaki vizsgán elfogadják-e?
Mármint arra gondolok, hogy nem merőlegesen áll, hanem ráfekszik a sárvédőre.
Ami most fent van nekem(gyári), elég nehéz ugyanilyet találni(UAZ lámpa), amik most rosszak(el van törve, nem világítanak..stb) és arra gondoltam, hog yilyenre cserélném le, mint ami itt a VTZ-n látható.
Válasz #7685. hozzászólásra
Pontosan :D
Válasz #7689. hozzászólásra
Helló.0.3mm a szelephézag.
Helló.
Pontos szelephézagot tudnátok mondani?
Köszi.
Válasz #7687. hozzászólásra
helló hol lehet ilyen rakodót szerezni
ilyet keresek
Válasz #7670. hozzászólásra
erre gondolsz?
Hali! Valaki tudja ez milyen típusú rota lehet?
Válasz #7680. hozzászólásra
Hali.
Rakottan 500kg-al terheli a Vlagyi farát.
Mtz 50 MTz 50/80 utánuk vettem a töpörtyűt......
Igen ezt vettem de ha felteszed nem tudsz sebességet váltani. Az én könyvemben a rajzon látszik,hogy a kétkaros váltófedelében két marás van az enyémben csak egy .
Koppány vezér!Tudom hogy egyszer már leirtad de nem találom.A kispotod mennyivel terheli a traktor farát?Mert t-16m 350kg körbálát elbirja hátul.
Válasz #7677. hozzászólásra
166,6bár
Válasz #7677. hozzászólásra
Helló.Befecskendezési nyitónyomás16,66Mpa
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy a T25 kistraktor adagolójában hány barnak kell lenni a nyomásnak? köszi
Válasz #7675. hozzászólásra
Helló. Én így gondoltam kicserélni.Milyen géped volt?