Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Most már akkor megkérdezem hogy pontosan hogy is kell használni a talajmarót mert nem régen vettem egyet és kiváncsi lennék hogy milyen sebesség fokozatban kell használni és hogy először sebességbe teszem majd indítom a kardánt és kuplung fel? Megállásnál ugyanez csak visszafelé?
Racsnis jó lehet, ha lesz szárzuzó. Azzal vigyázni kell! Szárzuzóval időben kinyomni a kuplungot! Nem áll meg egyszerre a traktor. Talajmarónál is ügyelni kell.
Ilyen a T 25-ös...
Ha eltudnád küldeni a vagaberci@citomail.hu -ra megköszöném. meg ha van más leírás azt is!
Most nincs á szükségem,de a jövöben bármi lehet!
Köszönöm elöre is!
Én arra gondoltam,hogy van mtz biztitáblám és kidobom az összes vezetéket és inkább újrahúzom ezért volna jó valami rajz amin el lehetne indulni............
Konkrét kapcsolási rajzról nem tudok. De a kábelek színezése amúgy is elég kaotikus. A kapcsolókon lazítsd meg a csavart és mozgasd meg a kábeleket. Dudát ellenőrizd külön mert az is elromolhat.
Az első világítással nekem is problémáim voltak, de van egy elosztó "csoki" nálam a légszűrőnél, az ki lett tisztítva, meg a kábelek újra lettel blankolva és jó lett.
A duda nálam se működik, ott is hasonló probléma lehet.
A biztosítékot nézted? Hátha el van pattanva az egyik.
Hali! Létezik olyan hogy T25eletromos kapcsolási rajz ? Mert nem működik az index, duda, világítás és nem jövök rá hogy miért? Valakinek esetleg valami tipp ?
Azt nehogy megvedd!!!!!!!!
Én is azt vettem elöször és kicsi! Én azt mondom hogy vedd le az ékszijat és vidd el valahova ahol ezzel foglalkoznak és ott adnak olyat ami biztos jó. Amikor én vettem akkor azt monták hogy már számokra nem lehet adni, mert minden gyártónal más a számozás.
Gazdabolt, Agroker, vagy ami van ott a környéken. Ha az ekét lehet kisebb fogásszélességre állítani, meg lesz a megoldás. Segítenek a vegyszerben az üzletben, de itt is találsz segítséget más oldalakon.
teljesen nem ide tartozik,de meg kérdem:szeretnék venni 1 szántóföldi permetezőt a vlagyi után csak azt nem tudom hogy most is ugy van e mint régebben hogy bizonyos permetszereket nem vehet meg a sima földi halandó??? Valami papír kell hozzá,vagy csak nagy tételben?
Válasz #7577. hozzászólásra
http://www.tandttechnik.hu/cegismerteto
Ez a Hódgép utóda. A Farmaer 03 tipusu pótkocsit gyártották, gyártják. Ott is érdemes utánanézni.
sziasztok! Na a trakiban kemény 490üo van.Tehát mindene gyári semmi nem volt leszerelve vagy szét.A hengerek bordái tiszták,por szárazak. Mondom lehet eke beállítással van a baj,néha amikor próbálom 2ben nem is tud föl pörögni és akkor dől a füst a csövön kifele.Ja a melegedés meg csak kb 65 fok.De ez is föltűnt mert mikor vissza teszem 1be szemmel is láthatóan megy le, olyan 45-50 szokott lenni nagy melegben.
25322 hozzászólás
Válasz #7624. hozzászólásra
Most már akkor megkérdezem hogy pontosan hogy is kell használni a talajmarót mert nem régen vettem egyet és kiváncsi lennék hogy milyen sebesség fokozatban kell használni és hogy először sebességbe teszem majd indítom a kardánt és kuplung fel? Megállásnál ugyanez csak visszafelé?
Válasz #7623. hozzászólásra
Racsnis jó lehet, ha lesz szárzuzó. Azzal vigyázni kell! Szárzuzóval időben kinyomni a kuplungot! Nem áll meg egyszerre a traktor. Talajmarónál is ügyelni kell.
Ilyen a T 25-ös...
Válasz #7620. hozzászólásra
Értem és köszönöm
Nagyon szépen köszönöm...................
Válasz #7616. hozzászólásra
Pippy! Ha lesz kérdésed, keress! Megnézem majd az elektromos rendszerről mi van nekem.
Válasz #7619. hozzászólásra
Racsnis jó a szárzuzóhoz. Talajmaróhoz kuplungos lenne a legjobb.
Válasz #7618. hozzászólásra
Nem kell vagy nem jó a racsnis? Mert lehet hogy tudnak egyet nekem szerezni és nem tudom hogy müködne e rendesen.
Válasz #7617. hozzászólásra
Talajmaróhoz nem kell racsnis. Előbb megáll, mint a traktor, nincs lendület. Kuplungos nem árt hozzá!
Vlagyi utána talajmaróhoz milyen kardántengely kell? A kuplungos a legjobb ha jól tudom, de a szabadonfutó vagy a normál az megfelel e?
Pest megyében pomázon végülis csak az elektromos része kéne mert az nincs benne az én könyvemben meg hát oroszul már elfelejtettem.
Válasz #7614. hozzászólásra
Azt nem hiszem. Sokat kellene másolni! Hol élsz? lehet, van ott a közelben könyv? Ha néhány oldal kell, szívesen másolom
Lala ha megadom a posta címemet el tudnád küldeni az egész könyvet fénymásolva ugyanis az én könyvem nem magyar nyelvű csak orosz:::::::
Válasz #7611. hozzászólásra
Valamiért nem akarta feltölteni
Válasz #7609. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/files/forum/agroinform_20110328202108_Save0114.JPG
Válasz #7609. hozzászólásra
Válasz #7608. hozzászólásra
küldök egy kapcsolási rajzot!
Bocsi a mail lemaradt vanda200805@gmail.com
Válasz #7603. hozzászólásra
Nekem is eltudod küldeni andriskasanyi@freemail.hu előre is köszi.
Válasz #7603. hozzászólásra
Szia!
Ha eltudnád küldeni a vagaberci@citomail.hu -ra megköszöném. meg ha van más leírás azt is!
Most nincs á szükségem,de a jövöben bármi lehet!
Köszönöm elöre is!
El tudod küldeni e- mailben?
Én arra gondoltam,hogy van mtz biztitáblám és kidobom az összes vezetéket és inkább újrahúzom ezért volna jó valami rajz amin el lehetne indulni............
Nekem van kapcsolási rajzom, ha valakinek kell adjon elérhetőséget. A/3 méretben van
Válasz #7599. hozzászólásra
Szeva.A dudával nekem is gondom volt,nyomógombot kicseréltem.Indító kapcsoló kifüstölt.A villamosága kész káosz.
Konkrét kapcsolási rajzról nem tudok. De a kábelek színezése amúgy is elég kaotikus. A kapcsolókon lazítsd meg a csavart és mozgasd meg a kábeleket. Dudát ellenőrizd külön mert az is elromolhat.
Az első világítással nekem is problémáim voltak, de van egy elosztó "csoki" nálam a légszűrőnél, az ki lett tisztítva, meg a kábelek újra lettel blankolva és jó lett.
A duda nálam se működik, ott is hasonló probléma lehet.
A biztosítékot nézted? Hátha el van pattanva az egyik.
Hali! Létezik olyan hogy T25eletromos kapcsolási rajz ? Mert nem működik az index, duda, világítás és nem jövök rá hogy miért? Valakinek esetleg valami tipp ?
Válasz #7597. hozzászólásra
Azt nehogy megvedd!!!!!!!!
Én is azt vettem elöször és kicsi! Én azt mondom hogy vedd le az ékszijat és vidd el valahova ahol ezzel foglalkoznak és ott adnak olyat ami biztos jó. Amikor én vettem akkor azt monták hogy már számokra nem lehet adni, mert minden gyártónal más a számozás.
Válasz #7596. hozzászólásra
Értem. Most nézem, a Habinál a 9,5x 1250-es ékszíjat írják, akkor gondolom az lehet az.?
Bár a bordás is megfelelő lenne.
Válasz #7594. hozzászólásra
Az enyémen 1333/13 as bordás ékszíj van
Válasz #7587. hozzászólásra
Szeva! Nekem van hozzá, írj egy elérhetőséget és megoldjuk.
Érdeklődnék, hogy a motor elején lévő ékszíjtárcsákon milyen számú ékszíj fut?
Méretre lenne szükségem.
Válasz #7592. hozzászólásra
Pontosítók nem nálam a gépnél.
Válasz #7590. hozzászólásra
Nálam is elmegy valami,meg csiszolom aztán jó.
Ja első forgalomba helyezés tehát KPM vizsga.........
Tulajdonképpen vizsgára fog menni és semmi nem működik rajta rendesen és arra gondoltam,hogy kidobom az összes vezetéket és behúzom újra.............
Nem úgy akartam kérdezni hogy mi az hogy mi a problémád?
Kíváncsi vagyok hogy mi az!
Szevasztok érdeklődnék,hogy valakinek van-e esetleg vlagyihoz elektromos kapcsolási rajza mert van egy kis elektromos káoszom. Előre is köszi
Válasz #7585. hozzászólásra
Gazdabolt, Agroker, vagy ami van ott a környéken. Ha az ekét lehet kisebb fogásszélességre állítani, meg lesz a megoldás. Segítenek a vegyszerben az üzletben, de itt is találsz segítséget más oldalakon.
Válasz #7584. hozzászólásra
aham értem és amugy honnét lehet ezeket beszerezni? Gazdaboltban?
Válasz #7583. hozzászólásra
Zöld könyv kell hozzá! Ami a feltételes forgalmu szerek vásárlásához kötött. De Magyarországon élünk...
teljesen nem ide tartozik,de meg kérdem:szeretnék venni 1 szántóföldi permetezőt a vlagyi után csak azt nem tudom hogy most is ugy van e mint régebben hogy bizonyos permetszereket nem vehet meg a sima földi halandó??? Valami papír kell hozzá,vagy csak nagy tételben?
Válasz #7581. hozzászólásra
igen az lesz kicsit kisebbet fogatok vele és sekélyebben szántok
Válasz #7578. hozzászólásra
Hiába, érdemes kisebb fogást venned az ekével, vagy jobban emeld ki a földből, hogy ne szántson mélyen.
Válasz #7578. hozzászólásra
A meleg az 100 fok körül van! Olajhőmérsékletet mér a hőfokmérő. A traktor üzemi hőfoka nem 50 fok. De elviseli.
Válasz #7577. hozzászólásra
http://www.tandttechnik.hu/cegismerteto
Ez a Hódgép utóda. A Farmaer 03 tipusu pótkocsit gyártották, gyártják. Ott is érdemes utánanézni.
sziasztok! Na a trakiban kemény 490üo van.Tehát mindene gyári semmi nem volt leszerelve vagy szét.A hengerek bordái tiszták,por szárazak. Mondom lehet eke beállítással van a baj,néha amikor próbálom 2ben nem is tud föl pörögni és akkor dől a füst a csövön kifele.Ja a melegedés meg csak kb 65 fok.De ez is föltűnt mert mikor vissza teszem 1be szemmel is láthatóan megy le, olyan 45-50 szokott lenni nagy melegben.
Válasz #7576. hozzászólásra
Héder Miklóssal kellene felvenni a kapcsolatot! Talán segít! Jó szándéku, segítőkész uriember!
Válasz #7574. hozzászólásra
Megnézem a Bagodi Mezőgép honlapját!