Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Érdemes leellenőrizni, hogy rendesen a helyén van-e a levehető oldalfal a hűtőrésznél, mert lehet, hogy máshol is kifújja a levegőt és nem teljesen hatol át a hűtőbordákon.
Nekünk is van T25. De ez éppen nincs rászerelve! Több van a környéken, egy gépen láttam. De van vele egy kis gond! Ezt arra alakították ki, hogy a pótkocsira szerelt olajos fékrendszer főfékhengerét csatlakoztatni lehessen. A gond az, hogy nyomó és nem húzóerőt fejt ki fékezéskor. Átalakítással megoldható. A gyári tartozék egy tartó, melyre rögzíteni lehet a bowdent. A Bagodi Mezőgép készítette a pótkocsikhoz. Ezt árulták gyáriként.
Ha nem lesz ott, akkor keresni kell egy hozzá való fékkiegészítő szettet. Enélkül nehezen lesz müszaki. Ez egy tartó és egy menetes szár, amihez lehet csatlakoztatni a bowdent. Talán lesz kép is valahol.
Válasz #7557. hozzászólásra
Szevasz.
Lessél be a fülke alá hátulról,a fékpedálok vonalában.
Látni fogsz vízszintesen 1 menetes orsót,ami a fékpedállal van összekapcsolva.
Erre a menetes orsóra kell csatlakoztatnod a kocsid fékbovdenjét.
Ha melegszik, talán bent van a szűkítő a ventillátornál. Le kell venni a burkolatot, ott található egy kupos lemez. azt kell kivenni. Ha nincs bent, akkor az adagoló rosszul van beállítva. Nálunk is kötött a talaj , de 2.ban viszi az ekét.
ooo drága barátom majd nyáron teszek fel én is videót az enyémről.Nekem az a bajom hogy 1ben tudok csak szántani.Így viszont nincs meg a megfelelő sebesség ahoz hogy szépen leforgassa a hantot.Ha 2be teszem füstöl mint atom meg melegíti az olajat rendesen!! De tényleg én nemtom mivan
Tanács??
Üdv mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy bagodi BP1300 as pótkocsim,forgalomba szeretném helyezni,de a féket nem birom működtetni a kabinból sehogy.Átmenőfékes mechanikus fék van rajt hivatalosan.Egy bovdent kéne rákötnöm a fékpedálra ami mozgatná a pótkocsi főfékhengerét fékezéskor,de nemtudom hova kössem.Gyárilag nemtalálok csatlakozót átalakitani meg nincs hely.Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném
hát én is megcseréltem a 2kört mert nekem az iván valamit elrontott és az első körön nincs úszó mód.a hátra menőn meg van így vettem csöveket aztán csak átcseréltem meg levettem a bal oldali kart akkor h ne foglalja a helyet nekem
Te ez a szántás!!!Le a kalappal,és az ekéden mekkora vasak vannak? Az enyém tuti nem menni így(sztem az eke a ludas ebben) pedig már mindent beállítást kipróbáltam. Persze a "hosszában is vízszintes legyen és keresztben" is elvet követem...
Az az igáság hogy ugy vettük hogy az ablak ki vol törve. Az alsó ablakot pedig a harmadik pont igazitotta meg De nem baj igy jobb a levegő benn! Föleg tárcsázásnál!! De remélem hogy idén már sor kerül arra is hogy megcsináljam!
Információ kellene olyanról, hogy T-25-nél csináltak gyárilag olyat a hidraulika elosztónál, hogy a bal oldali(kormányhoz közeli) kar a kinyomó rész(vagyis, amivel billenteni lehet pótkocsit pl.) a jobb kar meg a traktor hátsó hidraulikáját működteti?
Nekem egy veterán trekirol maradt ,nézegettem a hirdetéseket,200 alatt nem igen volt,ezért gondoltam ezt az árat,50-é lenne egy 12voltos kétkörös elektromos hidr elosztóm
25322 hozzászólás
Válasz #7573. hozzászólásra
Ha van a környékben olyan, amihez vettek Bagodi pótkocsit, azt kellene megnézni! De átalakítás után a nyomórud is használható lenne.
Köszi a segitséget!Megnéztem ma a környezö falukba lévö trakikat,sajnos egyiken sincs ilyen bovdenes megoldás.
Szép napokat mindenkinek
Válasz #7571. hozzászólásra
Igaz....valóban hidraulikus fékhez való az említett kütyü.
Ez nyom,a bowdent pedig húzni kéne.
Érdemes leellenőrizni, hogy rendesen a helyén van-e a levehető oldalfal a hűtőrésznél, mert lehet, hogy máshol is kifújja a levegőt és nem teljesen hatol át a hűtőbordákon.
Válasz #7570. hozzászólásra
Nekünk is van T25. De ez éppen nincs rászerelve! Több van a környéken, egy gépen láttam. De van vele egy kis gond! Ezt arra alakították ki, hogy a pótkocsira szerelt olajos fékrendszer főfékhengerét csatlakoztatni lehessen. A gond az, hogy nyomó és nem húzóerőt fejt ki fékezéskor. Átalakítással megoldható. A gyári tartozék egy tartó, melyre rögzíteni lehet a bowdent. A Bagodi Mezőgép készítette a pótkocsikhoz. Ezt árulták gyáriként.
Válasz #7567. hozzászólásra
Ha nem lesz ott, akkor keresni kell egy hozzá való fékkiegészítő szettet. Enélkül nehezen lesz müszaki. Ez egy tartó és egy menetes szár, amihez lehet csatlakoztatni a bowdent. Talán lesz kép is valahol.
Válasz #7561. hozzászólásra
Hűtőbordák nem koszosak,olajosak?
Szevasz.
Lessél be a fülke alá hátulról,a fékpedálok vonalában.
Látni fogsz vízszintesen 1 menetes orsót,ami a fékpedállal van összekapcsolva.
Erre a menetes orsóra kell csatlakoztatnod a kocsid fékbovdenjét.
Most kell enni mert most jól esik!
Ha melegszik, talán bent van a szűkítő a ventillátornál. Le kell venni a burkolatot, ott található egy kupos lemez. azt kell kivenni. Ha nincs bent, akkor az adagoló rosszul van beállítva. Nálunk is kötött a talaj , de 2.ban viszi az ekét.
Válasz #7563. hozzászólásra
Néztem a képeden a szántást! Szerintem szép az a szántás semmi baja nincs neki, szépen át van fordítva!
Válasz #7562. hozzászólásra
hát gondolom én azért mert nagyon erölködik vissza teszem 1be meg már hül is ha padlógázzal megyek akkor is és no füst
Az enyém is füstöl 2ben ha kötöteb a föld. De az olaj nem melegszik. Foggalmam sincs hogy a tied méer melegszik!
Válasz #7558. hozzászólásra
ooo drága barátom majd nyáron teszek fel én is videót az enyémről.Nekem az a bajom hogy 1ben tudok csak szántani.Így viszont nincs meg a megfelelő sebesség ahoz hogy szépen leforgassa a hantot.Ha 2be teszem füstöl mint atom meg melegíti az olajat rendesen!! De tényleg én nemtom mivan
Tanács??
Válasz #7554. hozzászólásra
Szeva.Nem tudok róla.
Válasz #7553. hozzászólásra
Szeva.Én mindig állítok szelephézagot, és szűrő tisztítás.
Válasz #7556. hozzászólásra
30 as vasak vannak rajta. Én is sokat szenvedtem a beállításal mire ide jutottam, de igy se vagyok elégdett vele mert kicsit tekeri a traktor elejét
Üdv mindenkinek!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy bagodi BP1300 as pótkocsim,forgalomba szeretném helyezni,de a féket nem birom működtetni a kabinból sehogy.Átmenőfékes mechanikus fék van rajt hivatalosan.Egy bovdent kéne rákötnöm a fékpedálra ami mozgatná a pótkocsi főfékhengerét fékezéskor,de nemtudom hova kössem.Gyárilag nemtalálok csatlakozót átalakitani meg nincs hely.Ha valakinek lenne ötlete nagyon megköszönném
Válasz #7555. hozzászólásra
hát én is megcseréltem a 2kört mert nekem az iván valamit elrontott és az első körön nincs úszó mód.a hátra menőn meg van így vettem csöveket aztán csak átcseréltem meg levettem a bal oldali kart akkor h ne foglalja a helyet nekem
Te ez a szántás!!!Le a kalappal,és az ekéden mekkora vasak vannak? Az enyém tuti nem menni így(sztem az eke a ludas ebben) pedig már mindent beállítást kipróbáltam. Persze a "hosszában is vízszintes legyen és keresztben" is elvet követem...
Ismerősömnek állítólag fordítva van, de szerintem ott valami gubanc lehet.
Válasz #7536. hozzászólásra
Igen, tudom, de a kérdésem az lenne, hogy gyárilag gyártottak-e olyat, amin fordítva van a két kar funkciója?
Válasz #7539. hozzászólásra
Olajcserénél állítani kell a szelephézagon?
Válasz #7549. hozzászólásra
Az az igáság hogy ugy vettük hogy az ablak ki vol törve. Az alsó ablakot pedig a harmadik pont igazitotta meg De nem baj igy jobb a levegő benn! Föleg tárcsázásnál!! De remélem hogy idén már sor kerül arra is hogy megcsináljam!
Válasz #7547. hozzászólásra
Hát ezt pontosan nem tudom. De Kb 15-20cm
Válasz #7535. hozzászólásra
Köszi
Válasz #7530. hozzászólásra
A vidi faca,de nem látom az ablakmosó fuvókát a szerszámos láda tetején.
A hátsót,mondjuk törölni sem kell.
Milyen baleset érte?
Válasz #7547. hozzászólásra
Mélyen.
Válasz #7544. hozzászólásra
És milyen melyen szántotál?
Válasz #7542. hozzászólásra
Nem én csináltam hanem az elözö tulaj! Már igy lett megvéve.
Válasz #7543. hozzászólásra
Hát van ilyen
Válasz #7541. hozzászólásra
Nem mindig. Ezen a vidin országúti 2 ben
Válasz #7538. hozzászólásra
szeva. semmi csak az olaj leeresztő csavart nem csavartam vissza. és FEL ÖNTÖTTEM!!!!!!!
Válasz #7540. hozzászólásra
Képeden most néztem meg a helyet.Ezt jól kitaláltad.
Válasz #7540. hozzászólásra
Szépen viszi.Terep 3-ba szántsz vele?
Válasz #7531. hozzászólásra
Igen, én huzom.
Mert a helye ugy van megcsinálva hogy mellém még valaki be tugyon ülni.
Válasz #7534. hozzászólásra
Azért szelep hézagot állítani kellene.
Válasz #7537. hozzászólásra
Szeva Mi a gondod?
Ha a le engedö csavart nem teszed vissza valamivel több.
Válasz #7532. hozzászólásra
Baloldali kar a munkahenger,jobboldali kar pl pótkocsi munkahengert működteti.
7 lityi
Tudom hogy már sokszor leírtátok de nekem most aktuális és kerestem a hozzászólások közt de nem találtam hogy hány liter motorolaj kell a vlagyiba?
Szépen forgat
Információ kellene olyanról, hogy T-25-nél csináltak gyárilag olyat a hidraulika elosztónál, hogy a bal oldali(kormányhoz közeli) kar a kinyomó rész(vagyis, amivel billenteni lehet pótkocsit pl.) a jobb kar meg a traktor hátsó hidraulikáját működteti?
Csá.Te húzgálód az ekét? Miért van kirakva a szerszámos ládád?
Egy kis szösszenet a mai munkáról!1
Válasz #7528. hozzászólásra
Válasz #7516. hozzászólásra
Halihó
nekem így van megoldva, mtz elosztóval. Minden ugyanaz mint a vlagyién, csak 1 karral hosszabb.
Válasz #7526. hozzászólásra
igen én is követem a hirdetéseket... valóban igy van 200alatt nem nagyon van...
Válasz #7525. hozzászólásra
Nekem egy veterán trekirol maradt ,nézegettem a hirdetéseket,200 alatt nem igen volt,ezért gondoltam ezt az árat,50-é lenne egy 12voltos kétkörös elektromos hidr elosztóm