Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #7371. hozzászólásra
Szeva!Na beindult a szezon előtti hajrá,elég sokat javítótál.Én is beraktam az akkumlátort,állítottam a kuplungot,meg a leszakadt rendszám táblámat.És simán indult a gépem 2.5hónap után
szeva. már a harmadik napja kínlódok a fólia fektetőmmel,a talajmarót késeztem fel,a műtrágya adagolót persejeztem ,első gumikat cseréltem ilyesmi.hogysmint Sanyi01?
Válasz #7369. hozzászólásra
Eben igazad van,mert én szó szerint menet közben kapcsolom ki a TLT,hogy ne a gép állítsa meg a munkagépemet.Ezért én duplán nyomom be a kuplungot
Bármilyen problémával megkereshettek!
Valahol olvastam, hogy T- 25-ös traktorral talajmarózott valaki és a föld végén kinyomott kuplunggal tovább ment a gép! Ha tudta volna, hogy a kuplung egyben a TLT-t is kapcsolja! Ezért kell a szárzuzónál és olyan gépeknél, amelyeknek nagy a tehetetlenségük a racsnis kardán!
Válasz #7366. hozzászólásra
Ez típus hiba hogy az adagoló tele van gázolajjal.Sok márka társtól hallottam.Én úgy jártam tele volt az adagoló gázolajjal,és az olaj betöltőn keresztül jött ki a gázolaj.És egy gyors olaj csere megoldotta.
Köszönöm a tanácsokat!
Bár már végeztem az olajcserével az adagolóban, természetesen odaügyeltem a meghúzásokra!
Néztem, hogy le van plombálva az a bizonyos csavar. Jól felhígult gázolajjal, meg is lepődtem, amikor kicsavartam a leeresztő csavart
Árpy!
Talán nem késő az adagoló olajcseréhez a megjegyzés!
2- es számmal jelölt csavar? Az a füstkorlátozó zárófedele. Azt véletlenül se csavard le! Eredetileg le van plombálva. A 4-es számmal jelzett csavart vedd ki. Ott töltheted fel. Csak lassan folyik le az olaj.Adagoló alján lévő csavar a leeresztő, az oldalán lévő a nivó csavar! Egyre ügyelj! Ne huzd meg nagyon, mert kiszakad a menet! Helyette cseréld ki a tömítő alátéteket!14-es, 19 kulcs kell csak az olajcseréhez. Ha a motor fordulatszáma nem egyenletes, akkor sürgősen olajcsere az adagolóban! Főképp, ha az 1-essel jelzett csavaron jön ki a gázolaj!
Válasz #7354. hozzászólásra
Hali Gripen.
Drága drága ez igaz.
De mikor a kék villogós autó megcsípett a papír nélküli laftikával,én is átgondoltam a dolgot,és vettem 1 papirozható kocsit.
Azóta NO para!!!
Fa kell?
Gyere valami pudvát keresünk az ártérben.
Csak azt szeretném kérdezni nekem adod-e a pótkocsidat, természetesen fával megpakolva.
Nagyon jó pótok ezek, jó lenne nekem is egyet szerezni, csak elég húzós az áruk.
Válasz #7340. hozzászólásra
Menj el a közlekedésfelügyelethez az adásvételivel.
Kérd a traki "egyedi forgalombahelyezését".
Ez a móka huszon ezer pénzbe kerül,de legalizálható a technika.
Tavaly 1 pótkocsit vizsgáztattam le ilyen formán.
1 féklámpa (fehér)
2 bal index (piros)
3 fényjelzés (zöld)
4 jobb index (lila)
5 utánfutó belső világítása (sárga)
6 helyzetjelző lámpák (világoskék)
M test
Ha nem látszanak jól a színek,1 kicsit húzd ki az ereket a védőcsőből.
Nekem úgy kiszívta a nap a kilógó részt,hogy mind fehér színű.
Válasz #7329. hozzászólásra
Szeva.Én annyit tudok segíteni keresd meg a következőt:dugaljak/dugvillák szabványos bekötése.Tőbit meg próba lámpával nézd meg.Én is így csináltam.
Szevasztok Vlagyisok!
Kellene egy kis segítség!A T-25 trakimon eddig rossz volt a hátsó pótkocsi csatlakozó aljzat,minden vezeték megvan,csak éppen nem tudom,hogy hová kössem be őket!Úgy értem,hogy hová milyen színű vezetéket kell kötni.Aki ért hozzá,vagy meg tudná nézni a saját gépén,kérem segítsen.
Helló!Tudna-e valaki nekem segíteni: a szalagfékcseréhez le kell-e venni a kereket és az oldalhajtást, vagy belülről a fülkéből megoldható-e?előre köszönöm a válaszokat!
25322 hozzászólás
Válasz #7374. hozzászólásra
csak volt a k.tárcsa 2darabban volt benne.
Válasz #7373. hozzászólásra
Miért baj van a szerkezettel?
Válasz #7372. hozzászólásra
ja hát a kuplungozásról nem is beszélek.
Válasz #7371. hozzászólásra
Szeva!Na beindult a szezon előtti hajrá,elég sokat javítótál.Én is beraktam az akkumlátort,állítottam a kuplungot,meg a leszakadt rendszám táblámat.És simán indult a gépem 2.5hónap után
Válasz #7368. hozzászólásra
szeva. már a harmadik napja kínlódok a fólia fektetőmmel,a talajmarót késeztem fel,a műtrágya adagolót persejeztem ,első gumikat cseréltem ilyesmi.hogysmint Sanyi01?
Válasz #7369. hozzászólásra
Eben igazad van,mert én szó szerint menet közben kapcsolom ki a TLT,hogy ne a gép állítsa meg a munkagépemet.Ezért én duplán nyomom be a kuplungot
Bármilyen problémával megkereshettek!
Valahol olvastam, hogy T- 25-ös traktorral talajmarózott valaki és a föld végén kinyomott kuplunggal tovább ment a gép! Ha tudta volna, hogy a kuplung egyben a TLT-t is kapcsolja! Ezért kell a szárzuzónál és olyan gépeknél, amelyeknek nagy a tehetetlenségük a racsnis kardán!
Szaki04!Elvagy veszve?
Válasz #7366. hozzászólásra
Ez típus hiba hogy az adagoló tele van gázolajjal.Sok márka társtól hallottam.Én úgy jártam tele volt az adagoló gázolajjal,és az olaj betöltőn keresztül jött ki a gázolaj.És egy gyors olaj csere megoldotta.
Válasz #7364. hozzászólásra
Köszönöm a tanácsokat!
Bár már végeztem az olajcserével az adagolóban, természetesen odaügyeltem a meghúzásokra!
Néztem, hogy le van plombálva az a bizonyos csavar. Jól felhígult gázolajjal, meg is lepődtem, amikor kicsavartam a leeresztő csavart
Válasz #7363. hozzászólásra
köszi
Válasz #7320. hozzászólásra
Árpy!
Talán nem késő az adagoló olajcseréhez a megjegyzés!
2- es számmal jelölt csavar? Az a füstkorlátozó zárófedele. Azt véletlenül se csavard le! Eredetileg le van plombálva. A 4-es számmal jelzett csavart vedd ki. Ott töltheted fel. Csak lassan folyik le az olaj.Adagoló alján lévő csavar a leeresztő, az oldalán lévő a nivó csavar! Egyre ügyelj! Ne huzd meg nagyon, mert kiszakad a menet! Helyette cseréld ki a tömítő alátéteket!14-es, 19 kulcs kell csak az olajcseréhez. Ha a motor fordulatszáma nem egyenletes, akkor sürgősen olajcsere az adagolóban! Főképp, ha az 1-essel jelzett csavaron jön ki a gázolaj!
Válasz #7360. hozzászólásra
De drágák!!!!!!!!
Válasz #7360. hozzászólásra
Aranyosak....
Válasz #7354. hozzászólásra
Hali Gripen.
Drága drága ez igaz.
De mikor a kék villogós autó megcsípett a papír nélküli laftikával,én is átgondoltam a dolgot,és vettem 1 papirozható kocsit.
Azóta NO para!!!
Fa kell?
Gyere valami pudvát keresünk az ártérben.
Válasz #7353. hozzászólásra
Üdv.
Ilyen olajár mellett nem lehet üresen lődörögni.
Tegnap kivittük öcsémmel erdőre a csemetéket 1 kis füstöt szívni...igen élvezték.
Este még mese sem kellett a gyereknek...beesett az ágyba,mint a kő.
Válasz #7356. hozzászólásra
Helló! Nem éri meg. Kéne hozzá másik váltóház a kivezetés miatt, új féltengelyházak, féltengelyek, első híd.
Válasz #7357. hozzászólásra
Azt én sem nagyon láttam sajna!
Válasz #7356. hozzászólásra
Szerintem horror aron. T-30 elsohajtast meg nem lattam hirdetve...
Helló azt szeretném kérdezni hogy lehet e t 25 öshöz elsőkerék hajtást csinálni? Ha igen hogyan és milyen áron?
Válasz #7336. hozzászólásra
Nezd meg ezt az oldalt:-) Itt a szabvanyos bekotes...
Ez
Válasz #7352. hozzászólásra
Szeva cimbi!
Csak azt szeretném kérdezni nekem adod-e a pótkocsidat, természetesen fával megpakolva.
Nagyon jó pótok ezek, jó lenne nekem is egyet szerezni, csak elég húzós az áruk.
Válasz #7352. hozzászólásra
Szia! Akár hányszor látom, meg van mindig pakolva, üresjárat csak a vasútnál, meg a volánnál van.
Válasz #7351. hozzászólásra
Tiszteletem Sanyibátyám.
Köszi.
Még járok vele erdőre,így most nem csillog a dukkó.
Jövő héten elvileg végzünk,aztán zsírzás,mosás,takarítás.
Válasz #7342. hozzászólásra
Valahogy így kellene kinézni, minden járműszerelvénynek!
Válasz #7349. hozzászólásra
Mindössze.
Válasz #7348. hozzászólásra
meg gondolom a típusjelzése, vagyis h milyen gyártmányú. terhelehtőség? ilyenek? vagy csak az amit írtál?
Válasz #7347. hozzászólásra
Van adattábla.
A gyártási év és a vázszám van beütve.
Válasz #7345. hozzászólásra
hali Vezér! neked a póton amit vizsgáztattál van valami adattábla vagy ilyesmi? mert gondolom a sima adásvételi nem volt hozzá elég...
Hát nem egészen van egy kis elektromos káosz meg egy vödör festék
Válasz #7344. hozzászólásra
Láttam
A piros felnin lévő gumik?
Még van vele munka........
Nagyon szépen köszönöm.
Válasz #7341. hozzászólásra
A fékpadon.
Válasz #7340. hozzászólásra
Menj el a közlekedésfelügyelethez az adásvételivel.
Kérd a traki "egyedi forgalombahelyezését".
Ez a móka huszon ezer pénzbe kerül,de legalizálható a technika.
Tavaly 1 pótkocsit vizsgáztattam le ilyen formán.
Csak adásvételi
Válasz #7338. hozzászólásra
Csőváz.
Mi van hozzá?
Sziasztok érdekelne,hogyan tudom lepapírozni a trakimat. Előre is köszönöm. Ja és bevált a reteszelőn való állítás::::::::
Hali!
Köszönöm a segítségeteket,sok jó infót kaptam tőletek!Hétvégén neki ugrok és meg is csinálom!Üdv.nektek!
Hali Feci.
1 féklámpa (fehér)
2 bal index (piros)
3 fényjelzés (zöld)
4 jobb index (lila)
5 utánfutó belső világítása (sárga)
6 helyzetjelző lámpák (világoskék)
M test
Ha nem látszanak jól a színek,1 kicsit húzd ki az ereket a védőcsőből.
Nekem úgy kiszívta a nap a kilógó részt,hogy mind fehér színű.
Előre is köszönöm a segítséget hétvégén kipróbálom..........
Válasz #7321. hozzászólásra
szia!
Mi az a korrekto?
Ja a kábel szín is megvan adva
Szeva.Én annyit tudok segíteni keresd meg a következőt:dugaljak/dugvillák szabványos bekötése.Tőbit meg próba lámpával nézd meg.Én is így csináltam.
Válasz #7330. hozzászólásra
köszi az nem kis melo
Válasz #7328. hozzászólásra
Üdv!
Le kell venni mindent hozzá, a fülkéből nem bírod megoldani.
Szevasztok Vlagyisok!
Kellene egy kis segítség!A T-25 trakimon eddig rossz volt a hátsó pótkocsi csatlakozó aljzat,minden vezeték megvan,csak éppen nem tudom,hogy hová kössem be őket!Úgy értem,hogy hová milyen színű vezetéket kell kötni.Aki ért hozzá,vagy meg tudná nézni a saját gépén,kérem segítsen.
Helló!Tudna-e valaki nekem segíteni: a szalagfékcseréhez le kell-e venni a kereket és az oldalhajtást, vagy belülről a fülkéből megoldható-e?előre köszönöm a válaszokat!
Az tény, hogy gyorsak voltatok!
Köszönöm!
Válasz #7324. hozzászólásra
De legjobban a pálinkás pohár tetszik.