Hirdetés
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- RS-09 eszközhordozó új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Gyümölcs és kertészeti ültetvények korszerűsítése, létesítése új
Cikkajánló
Mennyire volt nehéz év 2024? Ezek a számok pontosan megmutatják!
Kevés termelőnek lett jobb éve, mint amilyen a tavalyi volt.
Sajtóközlemény
1387 hozzászólás
Lovaim eladók!Ha valakit érdekel kérem hívjon!06/20/494-0644
Lovaim eladók!Ha valakit érdekel kérem hívjon!06/20/494-0644
Na még egy, hogy gyakoroljunk és rögzítsük az imént tanultakat:
Köszi!!!
Lehet, hogy más programozóval lesz itt a bibi
Válasz #685. hozzászólásra
Azt a kis szar ZÖLD beilleszt et nyomjad......
Már megszivatott 180 embert.........
Tennék be egy videót, be is olvassa az embed html kódot, mégsem jeleníti meg. Azt gondoltam, az "Elment" gomb a megoldás, mert azzal már nálam megjelenik a videó, azonban itt a hozzászólásomban mégsem....
törölni sem tudom a félresikerült hozzászólásokat... kora volt az önmételyezés
Válasz #683. hozzászólásra
Mi a problémoo?
?
Az előbb nem sikerült mentés gombot nyomnom, másodjára már ment ez is. Informatikus létemre ez nem túl jó arány...
Sziasztok!
Teljesen véletlenül bukkantam erre a jó kis szakmai fórumra. Ahogy a terelős videóimat rendezgettem, láttam, hogy krábban belinkeltétek ide Porzsák pumimnak és svédországba került unokájának a terelő videóját kifejezett tetszést nyílvánítva!
Megtisztelt és nagyon köszönöm, hogy én is hozzátehettem valami keveset ehhez a jó szakmai terelő fórumhoz magyar fajták terén!
Válasz #679. hozzászólásra
Válasz #678. hozzászólásra
Nem lakom ott! Csak a verseny után volt egy magasabb osztálynak a gyakorlatait próbáltam. Mert ősztől ebben az osztályban fogok indulni
Válasz #677. hozzászólásra
_Most ez csak Rákóczifalván van verseny után vagy ott is laksz ??
Válasz #676. hozzászólásra
ez nem a verseny, hanem utána egy kis gyakorlás.
Válasz #675. hozzászólásra
Válasz #674. hozzászólásra
igen tartottam.
Tart valaki cikta juhot?
Válasz #672. hozzászólásra
Válasz #671. hozzászólásra
igy hogy lekaszáltak, és felbáláztak mindent, több helyem marad gyakorolni "nagypályás versenyre"
Válasz #670. hozzászólásra
:)
majd felhivom. hihihi
Válasz #669. hozzászólásra
ha másképpen nem megy , beszélj Babe-el a kismalaccal, talán véle sikerül bocsi, de ezt nem tudtam kihaggyni
Profi osztályba 3 induló volt, haladóba 4 köztük én is, kezdőbe azthiszem 6. Köszi a gratulációt, de nem voltam megelégedve a telljesítménnyel. Majd augusztusba Rákoczifalván.
Válasz #665. hozzászólásra
huhh , az operatőr teljesen kifárasztott, majdnem leszédültem a székről
.Válasz #662. hozzászólásra
Gratulálok. Sok induló volt?
Válasz #662. hozzászólásra
Gratulálok!
Válasz #662. hozzászólásra
Itt vagyok.
http://memodog.blogspot.com/search/label/sheepdog
Válasz #661. hozzászólásra
Elgondolkoztató, de én nem képzek mudi, puli. és stb kutyákat.
De van ismerősőm aki velük foglalkozik.
Válasz #660. hozzászólásra
Szia, igen indultam.3-ik lettem.
Üdv! Segítséget szeretnék kérni!
Kecskenyáj mellé keresnék terelő kutyát/kutyákat! Lehetőleg olyat, aki már be van tanítva, mert lövésem nincs, hogy tanítják be őket. :)
Vagy olyan ember elérhetősége kellene, aki be tudja nekem tanítani a fiatal ebeket! Esősorban magyar fajtákra gondolnék, mint mudi, pumi, puli, vagy ezek keverékei (nem lényeg hogy fajtatiszta legyen, juhásztól hallottam, hogy a pumi-puli keverékek jól dolgoznak) a lényeg, hogy nem agility pályán, hanem jószág mellett nevelkedett kutyákat szeretnék.
Válasz #659. hozzászólásra
Te indulsz?
Válasz #658. hozzászólásra
ezen a versenyen csak juhokat
Válasz #657. hozzászólásra
marhákat is terelnek?
Július 4-én terelőverseny lesz Hárskúton.
Válasz #655. hozzászólásra
Mivel sajnos közbejött valami a kutya csak június 10.-e után elvihető!
Válasz #654. hozzászólásra
képek a kutyáról:
Sziasztok!
Berakom mégegyszer, mert még aktuális:
2 éves törzskönyves munkavonalú Ausztrál kelpie kan terelésre eladó!
Alapengedelmes képzést (ül, fekszik, stb.) kapott és rendelkezik HIE-C-vel, vagyis marhaterelőösztönpróbával. Nagyon domináns kutya, nagyon erős terelőösztönnel, és fantasztikus kitartással. Eddig velem városban élt, de én túl gyenge gazda vagyok számára és a neki szükséges napi terelő munkát se tudom biztosítani neki, igazából agilityre vettem, de túl erős a terelőösztöne. Olyan helyre adnám el ahol terelhet, emberekkel nagyon jófej, barátságos kutya. Főleg marhaterelésre ajálanám, de jól dolgozik birkákkal is, csak néha túl erélyes velük. Eddig kb. 4-5-ször voltam vele terelni. Tehát még be kénne tanítani. Vasadon a tenyésztőjénél előzetes egyeztetés után megtekinthető, itt a tenyésztő honlapja: http://arkosliget.dogheart.hu/eladokelpie.htm
A kutya irányára: 120 000,- ft, az árból engedek ha szükséges, a legfontosabb az az nekem, hogy jó helyre kerüljön.
Ha bárkit érdekel írjon: kelpiepower@gmail.com
Két kölyökkori terelős videó róla (itt kb. 4-5 hónapos): http://www.youtube.com/watch?v=FZUMSs6tU5M http://www.youtube.com/watch?v=5yfVjL0nbWA
Válasz #651. hozzászólásra
és a fiatalok...
és egy szép hajtás át a másik legelőre... no comment
Kíváló szétválasztás!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=D2FX9rviEhw
Valakik nagyon raernek
Válasz #645. hozzászólásra
Ment e-mail.
Válasz #645. hozzászólásra
Igen
Válasz #644. hozzászólásra
Egy ismerősömnek van 2 kelpie Pápa mellett, marháik vannak, meg vannak elégedve velük.
Válasz #643. hozzászólásra
Árkosligeti kutya??
Sziasztok!
2 éves törzskönyves munkavonalú Ausztrál kelpie kan terelésre eladó!
Alapengedelmes képzést (ül, fekszik, stb.) kapott és rendelkezik HIE-C-vel, vagyis marhaterelőösztönpróbával.
Nagyon domináns kutya, nagyon erős terelőösztönnel, és fntasztikus kitartással.
Eddig velem városban élt, de én tól gyenge gazda vagyok számára és a neki szükséges napi terelő munkát se tudom biztosítani neki, igazából agilityre vettem, de túl erős a terelőösztöne.
Olyan helyre adnám el ahol terelhet, emberekkel nagyon jófej, barátságos kutya.
Főleg marhaterelésre ajálanám, de jól dolgozik birkákkal is, csak néha túl erélyes velük. Eddig kb. 4-5-ször voltam vele terelni.
Ha bárkit érdekel írjon: kelpiepower@gmail.com
Két kölyökkori terelős videó róla (itt kb. 4-5 hónapos):
http://www.youtube.com/watch?v=FZUMSs6tU5M
http://www.youtube.com/watch?v=5yfVjL0nbWA
Válasz #641. hozzászólásra
ismerem ezt a kutyát.Sajnos nem láttam hogy terel, de szép kiállítási kutya.
Európát meghódította Sztár. A hároméves border
collie tavaly első lett a világ legrangosabb kutyakiállításán,
idén pedig a legeredményesebb angol
pásztorkutyáknak járó vándorkupát is elhozta.
FAJTAGYŐZTES - Nem is kaphatott volna találóbb nevet Sztár. Kiskutyaként csak Nagyszentjánoson élő gazdáit varázsolta el, ám azóta feszes tartásával, fegyelmezettségével és intelligenciájával a legkételkedőbb zsűritagok szívébe is azonnal belopja magát.
– Sztár a kezdetektől sikeresen szerepel a kiállításokon. Élete harmadik versenyén fiatal Európa-győztes lett, így részt vehetett a Cruftson, a világ legrangosabb kutyakiállításán, ahol első magyar border collieként győzött a fiatal korosztályban – mondja büszkén gazdája, Friderics Cecília.
Border collie
Sztár egy év alatt csaknem ötven versenyen mérette meg magát eredményesen, és a siker idén sem maradt el. Övé lett a legeredményesebb angol pásztorkutya kannak járó Pentabord- vándorkupa. A díjat Vörös Zsuzsanna, az első női öttusázó olimpiai bajnokunk alapította, és most először kapta meg border collie Magyarországon.
– Mi sem számítottunk arra, hogy Sztárnak ekkora sikere lesz – vallja meghatottan Sztár gazdája.
– Komoly kihívás elé állított minket, hiszen a kutyakiállítások terén nem volt korábban tapasztalatunk, vele együtt tanultuk meg. Bebizonyosodott, hogy érdemes.
Sztár imád kiállításokra járni, ha látja, hogy gazdái készülődnek, elsőként pattan be az autóba. Ha éppen nem a rivaldafényben tündököl, legszívesebben a gyerekekkel bolondozik a kertben.