Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Szója termesztése új
- Fűtési rendszerek új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- AKG támogatás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Rendsodrók, rendképzők, rendterítők új
- Claas traktorok új
- Napraforgó vetőmag új
1387 hozzászólás
Válasz #587. hozzászólásra
Ertem en hogy mit akarsz, de most Ausztria tulso vegen melozok es csak aprilis vegen megyek haza.Erted??
Amugy a sok mennyi lenne?
Válasz #587. hozzászólásra
Azért azt ne felejtsük el hogy a Bauceron jobb házörző!!!
Válasz #585. hozzászólásra
Sajnos kettőnk közül nem én vagyok az a MASTER aki keveri a topikot. Hiszen én, vagy mi akik itt irunk segiteni szeretnénk, ha van olyan gazdaság ahová igenis jó terelőkutya , kellene, vagy inkább nem tudnak hogyan hozzáállni a kiképzésükhez, akkor ezen a fórumon megteheti, kérdezhet, vagy ha van tapasztalata megoszthatja mint ahogy eddig is tették.Hiszen a juhászatokban elengedhetetlen egy jó pásztorkutya. csa ki kell képezni mint a kutyát, mint a tulajdonost, hogy mikor mit tesz és miért a kutya. ne az legyen neki a sorsa hogy felhúzzák az első fára.Az nem old meg semmit.
Azért szeretnélek arra megkérni, ha normális hangnemben és minőségben hozzá tudsz tenni valamit a fórumhoz akkor irj legközelebb.
Válasz #586. hozzászólásra
Azt mondod, neke vannak birkáid, meg helyed ahol esetleg lehetne versenyt csinálni, viszont nekem van egy kiképzett kutyám... érted?? Ővele megtanulnál hogyan kell juhászkutyát képezni. segít. meg én is ha lemegyünk hozzád. csak 100km van közöttünk. De értem látom hogy valahol messze melózhatsz, mert még ékezetek sincsenek azon a klaviatúrán. Kitartás!!!!!
Válasz #545. hozzászólásra
Most eppen nem aktualis,mert nem vagyok otthon es nemis leszek egy darabig, de apr vegen visszaterhetünk ra. Nem akarom anyuekat ezzel is terhelni.
Igen,szilveszter,na ja mindig volt kutyank több is es mar regota ott vagyunk, de ilyen meg nem volt.
A "sokat" mit jelent,mert igen hajlando vagyok ra aldozni, de nem a csillagos eg a hatar
Válasz #582. hozzászólásra
Nem bírom abbahagyni hehehehehehehe
mert érdemtelen vagy bármi!!!!!!!!!!!!!!! témában is
Ezt írtad ha valami.
Mi F.t kevered a topikot mikor arra a mondatra reagáltam.......
Beedződtem már itt.
Ne forgassuk ki a dolgokat...... hehehe
Válasz #582. hozzászólásra
Akkor terelgessetek addig amíg van mit, meg van mivel, meg van miből, meg van hol.
Válasz #580. hozzászólásra
okés.
Válasz #576. hozzászólásra
sajnállak. Tényleg. Még olvasni sem tudsz. BETÜZD KI MÉGEGYSZER HOGY MI ENNEK A TOPIKNAK A CÍME.
Biztos nem mezőgazdaság szóval kezdődik. ha ott akarod érvényesíteni tudományod akkor azt ne itt tedd. ha mégis, akkor értelmesen irj. nagyon megköszönnénk.
Senkinek ne szólj be.
Amúgy semmi gondom csak trécselünk.
Aki nem tud trécselni az megmerevedik.
EZ VAN.
Kutyások előre.
Válasz #579. hozzászólásra
Én nem értek hozzá de van ismerős aki vágja ezeket, majd kikérem a tanácsát.
13500 ba van egy kölyöktáp 20 kgos kiszerelésben. Gondold át nézd végig a vitamintartalmakat, a zsirtartalomra is figyelj!!! és ca -p arányra is. a P ne menjen 1.0 érték fölé,Inkább zsirba kevesebb legyen benne de vitaminba meg több.
Válasz #577. hozzászólásra
Mert a HECC uralja a ballasztot!
Válasz #576. hozzászólásra
Akkor miért "heccmerter", miért nem "balanszt"?
Válasz #567. hozzászólásra
Na még 1 gondolat.
De csak mert van kedv írni..... hehehe
Az irigykedés ez honnét vágódott az agyadba????????
Az meg hogy érdemtelen???????
Mennyire vagy otthon az MG-ben, h. állítsd biztonsággal h. érdemtelen ???????
Semennyire én mondom.
Aki nem tudja kivenni a sorok közét az menjen még vissza általánosba utána fórumozzon oszt ítéljen el idegent 10 20 500hsz alapján.........
Sokból meg kell ballasztnak is lenni ........
Válasz #571. hozzászólásra
Megnéztem. A kölyöktáp mennyibe kerülne? Milyen kiszerelésben?
Körbejárom a témát átgondolom és majd döntök hogy érdekel e.
Válasz #567. hozzászólásra
Hát EZ VAN. hehehehehe
Mindenki mást lát..... hehehe
Válasz #572. hozzászólásra
Válasz #571. hozzászólásra
Válasz #570. hozzászólásra
meg csatoltam hozzá egy logot, meg kettő reklámvideót.
Válasz #569. hozzászólásra
köszi!
rögtön nézem.
Válasz #566. hozzászólásra
mélment
Válasz #566. hozzászólásra
oké elmentettem. mindjárt külldöm.
Válasz #565. hozzászólásra
Látod már senki nem is olvassa el figyelmesen mit irsz , mert érdemtelen vagy bármi témában is. csak az irigykedés meg a mindenkit utálok. csak ez érződik a hozzászólásaidból. sajnállak nem lehet könnyű ilyen lélekkel eggyütt élni.
Válasz #564. hozzászólásra
jamo007@freemail.hu
Válasz #562. hozzászólásra
Remélem azért az ÓVATOSANT látod.
Mert ott van.
1 szóba beszoktam sűríteni a 10 sort, nem szeretik meg nem vágják ezt a megoldást de EZ VAN!
Válasz #561. hozzászólásra
irj egy mélcímet.
Válasz #560. hozzászólásra
Én is szeretlek!
Válasz #551. hozzászólásra
sajnos kedves Heccmester nem igazán igy van. gyermekkorodban sem etettek veled zsirt hogy jóóóóó nagyra cseperedj. esetleg ha igen akkor ugy 12 évesen lehettél vagy 70kg. Az egészséges?? Nem minden a tuning.A nőknéll se lehet csak tuningolni észnélkül... ésszel kell csinálni hogy nekik is jólessen. Tudod!!!
Válasz #557. hozzászólásra
Kölyöktáp ismertetőjét kérem, ha van. :) Vagy jöhet az egész termékpaletta is. :)
Válasz #559. hozzászólásra
Te is bekap6od.......
Válasz #556. hozzászólásra
Ő a meg nem értett művészlélek! Ilyet pártfogásba kell venni, meg kell hallgatni hagy aludjon el ő is nyugodtan, legalább néhanapján!
Válasz #556. hozzászólásra
Mirő beszééééééééééész?????
Válasz #555. hozzászólásra
ugy értem 1 márkájut forgalmazok. van belőle kistestü munkakutyának való, vemhes szukának, kölyöktáp, nagytestünek való.
Válasz #553. hozzászólásra
megjelent irigyke is. akinek akkor jó ha megdöglik a szomszéd tehene. van miről csámcsogni.
Válasz #554. hozzászólásra
És ez csak 1féle termék? Kölyöktápjuk nincs? Tudnál róla ismertetőt küldeni?
Válasz #549. hozzászólásra
most nevetni fogsz , de most kezdtem el forgalmazni tápokat. Vagyis csakegyfélét, Kifejezetten munkakutyáknak. Mellette még versenygalamboknak juhoknak lovaknak diszállatoknak.
Hollandiából. a 20 kg-os munkakutyatáp 12000 ft. ami beltartalomra és emészthetőségbe veri a többit.én lassan már 1 éve ezt etetem, sutyiba hoztam öket be. teszteltem, és most hivatalossá tettem a dolgot.
Válasz #551. hozzászólásra
Igyekszek jó nagyra nevelni hogy minnél nagyobbat bírjon a farpofádba harapni!
Válasz #550. hozzászólásra
Nem modom 100%ra de igyekezni fogok ott lenni! No nem nevezni de viszem a kutyákat és figyelünk!
Válasz #549. hozzászólásra
A royal tényleg nem a koldusoknak való .......
Kiskutyát meg tuningolni kell, de csak óvatosan...
Míg kicsi addig kell neki a kakaó.
Hogy jóóóóóóóó nagy legyen!
A későbbi tápok már olcsóbbak.........
Válasz #548. hozzászólásra
szia!!! március 27-én Válon ahol voltál ott megint terelőverseny lesz. Eljössz?? Indulok, neveztem.
Válasz #547. hozzászólásra
5hónapos boci kölyöknek milyen tápot ajánlsz? Eddig a royal nagytestű kölyök tápját kapta kb felesbe főtt csirkefarháttal, szívvel, májjal tésztával. Van a royal tápnak olcsóbb alternatívája?
Válasz #542. hozzászólásra
Belgajuhász egy gyönyörű, intelligens kutya de sulyban csak kb fele-kétharmada a beauceronnak.
Válasz #545. hozzászólásra
Pár napig nemvoltam mert a tápokat vittem szét meg rendeltem, meg hasonlóak.
Válasz #542. hozzászólásra
Ha házőrzésre is kell és tudsz rá "sokat" áldozni akkor:
Ez az én kutyám apja:
Válasz #539. hozzászólásra
Colizoli!
üdv itt. a HSDScsak borderrel, és kelpievel foglalkozik. Hivj fel ha telefonközelbe vagy .Megbeszéljük a dolgot. Nálam teltház van kutyaügyileg. 0036 20 532 70 59.
Válasz #543. hozzászólásra
Igen iratlan törvény szilveszterkor kutyákat bezárni!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok itt vagyok, DE NEM VAGYOK MESTER!!!!!!!
csak kutyás aki terelőkutyákkal foglalkozik.
Valszeg döntöttem,hogy belga juhasz lesz,mert egy tanyara kell es a hazörzes is feladata lenne.Es a belga egy nagyobb testü kutya es mellette jo terelö is igy megoldhato 2 in 1
Válasz #539. hozzászólásra
Pulival nincs tapasztalatom, de amiket láttam azok kicsit nagyon agyasoknak tűntek amúgy nagyon jópofa kutya. Pumi az nagyon csúnya de terelésben világbajnok!